Pappa 44 år

Grattis pappa, du har nu levt i 44 år. Både jag och många andra hoppas att detta bara är hälften av din livstid. Vi älskar dig!
Fläskfilé, potatis och sås. Den är inte dålig! Till efterrätt blir det tårta. MUMMMMMMA!

Imorgon är det nyårsafton, har höga förväntningar. Hoppas verkligen att detta går i uppfyllelse. Har hört att det blir tre-rätters? Stämmer detta?! Grymt isåfall. Ha nu ett underbart fortsatt 2010 mina vänner och ovänner så hörs vi ev. i morgon eller nästa år. PUSS


Förnyad garderob

Några hundra kronor fattigare men massa klädesplagg rikare. Grymt nöjd med mina inhandlingar idag.  Har faktiskt inget att skriva om i dag. Titta och njut ist av mina fina inköp! puss
ÄLSKAR MIN GARDEROB JUST NU.. :)

Övningskörning

Har för första gången övningskört en livs levande bil, om man nu kan säga så haha riktigt grymt! Kärringastopp fick jag la ett antal gånger men va fan är det?! Är jätte glad att jag ens vågade sätta mig i bilen och är också stolt över mig att själv att jag unvek allt som går att köra på. Ja, resten av dagen har gått åt till att sitta vid TVen och datorn. Vi har försökt få ordning på iTunes som tydligen behövdes för att man skulle kunna lägga över musik på Ipoden. Det fixade iaf sig till slut. I morgon blir det shopping inne i Borås med eller utan sällskap återstår att se. Måste bara meddela alla som bryr sig att jag är verkligen jätte taggad inför nyår, YEÄ! Nu blir det snart kättfärsgratäng och ännu mer sittande framför TVen. Ha en fin kväll mina vänner så hörs och syns vi! puss
Googlebild på min KÄRLEK

MELLANDAGSREA!!

JAG ÄLSKAR RÖDA LAPPAR! Idag har jag tillbringat min dag i ett antal olika byar runt omkring. Det var shopping och klippning/slingning som gällde. Borås, Ulricehamn och Gällstad var våra huvudmål. Är sjukt nöjd med allt jag lagt pengar på i dag. Skor, tjocktröja, linne, örhängen, smink mm. Ja bilder ser ni här nedanför. Bild också på håret som jag även där blev himla nöjd med. Inte för att det syns så bra men haha. Nu är jag snart redo för nyår. Bara kavaj som fattas.. Det hittar jag förhoppningsvis på Onsdag. Ska in till Borås då igen. Ifall det är någon som är sugen på att följa med så är det bara att höra av sig :) Kom precis hem ifrån inomhusträning i Ulricehamn. Sjukt roligt var det. Nu ska jag gå och lägga mig..puss

Vega

Det blev en ganska onykter kväll/natt igår. haha men roligt var det. förfesten var också rolig. jag, Louise och Sara.. sicket gäng! nu ligger jag i soffan och mår jätte dåligt.. inte bara bakfull utan troligtvis magsjuka. förhoppningvis inte.. orkar inte det. nyår och grejer på fredag ju. Skulle egentligen sjungt i hulareds kyrka idag men det blir inte av. är jätte ledsen över det! imorgon blir det mellandagsrea ifall jag mår bättre. här kommer lite bilder ifrån förfesten :)
puss

sara

Sara här... jag är bäst!!

364 DAGAR KVAR

Ja, då var det 364 dagar kvar till nästa julafton, det gör faktiskt ingenting. Jul kan bli lite överskattat ibland dock inte denna julen. Fick precis allt jag ville ha. Tack! för er som undrar så kommer allt jag fått här:
  • Ipod nano
  • presentkort Gina 300
  • presentkort Kicks 700
  • 300 kronor
  • en ring
  • XL- shampoo, balsam och inpackning
  • ckocklad-hjärtan
  • ett linne
  • necessär
  • två små tomtar
  • en klipp, färg och slingtid i Ulricehamn
  • presentkort Cassels 500
Ja, det var la de. Helt sjukt glad är jag över detta! Mamma gjorde ett rim till mig som hörde till detta med klippningen, jätte gullig:
  • Blondin eller brunett?? Du är ändå den finaste dottern vi sett men visst är det kul att sig förändra. Vi får väl se vad som klockan fyra på måndag kan hända.
Ja det var la det jag ville säga om jul. I kväll blir det förhoppningsvis onyktert. Jag, Sara och Louise ska nämligen göra Vegby osäkert.
Tack för mig hej

Dan-för-doppardan

Bakat knäck, varit i Tranemo och klätt ännu en gran! I morgon är det julafton, fattar ni eller? Det gör inte jag. Det är ett år sedan det var julafton förra gången. Rätt logiskt men ja.. Helt ofattbart ändå. Nyår är bestämt, helt sjukt roligt kommer det bli! Mitt största problem just nu är vad man ska göra på juldagen? HELP ME!
¨
Eftersom vi inte är hemma i morgon på hela dagen så fick Stig sin julklapp i dag
GOD JUL!!!!!

pepparkakor och julgodis

Hej, förlåt så jätte mycket för dålig uppdatering ännu en gång! Tänkte inte att jag skulle berätta vad jag gjort dessa dagarna som gått utan ska koncentrera mig på dagen. Har faktiskt hunnit med en massa olika saker i dag. Försov mig först till halv sju.. Stressigt!  Upp tog på mig, åt och sen ut till bussen.Kom till skolan, träffade Maria så vi gick och satte oss i studiehallen och pratade lite sen kom Jessi och Johanna och några till. Vi gick till medborgarhuset och hade våran avslutning och sen till klassrummet där vi fick kolla på någon verkligen yberdålig film om våra traditioner och seder. Sen när vi var klara där så gav jag Marcus sin julklapp som han skulle få. Sen iväg ännu en gång till medborgarhuset men för att sjunga med luciakören. Det gick la inge vidare kanske haha. Sen iväg till fiket och åt sallad med My, Annie och Julia. efter typ en timme ringde pappa och ville att jag skulle hjälpa honom och handla så jag gick till ICA. Kom hem vid tolv tiden då började jag med lite mat till familjen och sen blev det bakning. Pepparkakor och Julgodis, MMMM! Precis när jag var klar och Simon precis hoppat in i duschen så ringer pappa och säger att korna har rymt så det var bara och ta på sig kängorna och vantarna. Alltid jätte roligt att bo på en bondgård. Åkte sedan till mamma. Klädde granen och åt lite julmat. JÄTTE         MYSIGT! Nu kollar jag, mamma och Simon på morden i Sandhamn snart blir det lite glögg och pepparkakor. En riktig juldag! :)
Ja bilden som ni ser här nedanför har jag lagt ut bara för att det ser ut som att jag har långt hår och för att det troligtvis är min sista bild som riktig blondin på ett tag. Måndag= hej brunett!                                                               
PUSS

Jäddra test haha

Känner mig så jävla tvungen.. haha

GÖR TESTET ANNARS BLIR Ձ๏11 INGET BRA ÅR

Fullständigt namn: Sandra Linnea Jenny Lundgren
Födelsedag: 6 november
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Just nu blont men i botten är jag tyå råttfärgat..
Högerhänt/vänsterhänt: Höger

Favorit:
Sport: Fotboll
Helgdag: Lördag och fredagar
Årstid: sommar och vår

Har du någonsin:
Varit kär: Ja
Blivit dissad: Ja, fy tusan va hemskt 
Blivit förkrossad: Ja, tyvärr
Sovit utomhus: Ja, tälta är man ju en hejare på nu för ti´n 
Bråkat med någon: Ja..
Sårat någon: Har jag säkert, alltid gör man något dumt.
Sett en död människa: Ja
Retats: Ja, fråga min bror!

This or that:
Pepsi/cola: Cola
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Tv/film: Beror på vad de ä på tv, så svara både tv och film
Gitarr/trummor: Gitarr, typ det bästa som finns ju. En kille som kan sjunga o spela gitarr grrr..
Adidas/nike: Adidas
Pojkvän/singel: Beror på..

Senast du:
Skrattade: typ förut, Simon o mamma rådampade eller något haha
Grät: hmm.. typ en vecka sedan kanske..
Senast du var sur: vet ej, går upp o ner hela tiden
Filmen du såg: The last song. Bästa filmen ever!
Drog ett skämt: haha ne du.
Sjöng en sång: 1 minut sedan

Har du under den senaste månaden:
Kysst någon: nej
kramat någon: ja
Haft sex med någon: nej
Bakat: ja
Viljat dö: Nej.

Hata västtrafik

Jag blir förbannad!
1. I lördags skulle jag ta en buss ifrån borås. Hoppade på bussen som skulle gå till Ulricehamn där jag sedan skulle byta till Tranemo bussen då. Vi åker och plötsligt kommer vi inte upp för Rångedala backen. Så jävla sjukt irriterande. Vi fick iaf backa ner och börja om från början. Kom till Ulricehamn typ 20 minuters för sent så den bussen kunde man ju bara drömma om att man hann med. Som tur var hade Alva hoppat på bussen så snäll som hon var så ringde hon till sin mamma så hon kom o hämtade oss.
2. I dag skulle jag åka ifrån Borås till Tranemo igen men denna gången var det byte i Lockryd. Bussen till Lockryd var också sen så jag frågade chauffören ifall jag skulle hinna med bussen till Tranemo sen o han sa att han skulle ringa o säga att den skulle vänta. Vi kommer typ 10 minuter försent till Lockryd o då hade den jävla bussfanskapet redan åkt även ifall han hade ringt till den. Asså de är ju så man vill skjuta någon! Det var jag och tre till som skulle till tranemo så jag skickade sms till Marcus o frågade fall han kunde hämta mig o det gjorde han. Sen fråga dom andra ifall dom skulle kunna få åka med o då sa jag de får ni fråga Marcus o det fick dom. Kom typ 20 minuter försent till lektionen pga av VÄSTTRAFIK! Fuck, usssccchh.
men: Tack marcus :)

Nu till de lite roligare haha. Har faktiskt varit med om saker som gjort mig glad i dag också. Kom precis hem ifrån Ljungsarp. Det var de näst sista uppträdandet med lucian. Lite sorligt. Nu kollar jag på tv, snart duschen o sen sängen. Vi hörs i morgon. puss

Gästblogg!

Nu ä jag tebaka ....dax för en uppdatering av mammi igen!!  Funderar och konstaterar att ett år går så otroligt fort, nu är det återigen tid för en förväntansfull jul, är ju inte så noga med "klappar" nu för tiden utan istället njuter jag av att få ha de jag älskar mest nära mig!!!
Vilken tur jag har då som har en härlig familj!!!!
Glöm inte av att va snälla mot varandra.......det håller alltid i längden!!!!
Mammi!!!!

dålig uppdatering

Hej, ursäkta mig för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp hela helgen. Både varit i Borås och haft lucia. Helt sjukt roligt! Jaha, vad ska jag skriva om egentligen haha. I dag kom jag till skolan halv nio o var med på idrotten till nio typ sen över till gymnasiet och hade samhäll och svenska o sen åkte jag hem. Ja, det var la min dag i korta drag haha :) Träning ikväll också.. Tänkte jag skulle sova en liten stund nu. Ni får ha det fint så hörs vi. Puss

Borås

Heej, blir en lugn helg med bara massa mys och sång med luciagänget. Lite julhandling kan det nog också bli på söndag kan jag tänka mig :) Ikväll blir det tacos och IDOLfinal. Kan nästan inte bli bättre. Som ni ser så har jag inte så mycket att skriva om i dag så ja, vi hörs la! Ha det fint. puss


sing for love

Sjunga säger jag bara! Helt otroligt lycklig över att jag lagt ner tid på sången. Både positiva och negativa kommentarer hjälper mig genom detta. Jag kommer aldrig sluta att sjunga! Jag älskar helt enkelt att det! :)


träning

Hur skulle man ärligt talat klara sig utan att träna. Förstår inte dom som bara sitter hemma framför datorn och äter chips. Det är sjukt.. Man mår bra av att träna helt enkelt! (Mina kloka ord för dagen ;))
Ja skolan i dag var la helt okej :) Började vid vanlig tid och skulle egentligen slutat vid ett men då fick jag ett uppdrag. Niorna har nämligen varit och hälsat på i dag så Adam frågade fall jag ville byta med honom. Asså, han skulle pratat om Apun inför dessa småttingarna men nu gjorde jag det ist. Det var allt en rolig uppgift! Slutade då ist vid tre efter det gick vi till FIKET och köpte Caffelatte med hasselnöts smak.MMMMM! Sen vidare till sången eller aa lucian. Gick la inget vidare i dag. Alla var sjukt trötta. Det blir lätt så när man ska ta hand om dagisbarn hela dagarna haha. Ni kan kalla mig Sandra vuxen Lundgren!! Åkte sedan till Limmared, hem till Anna och sen till Limmareds hallen där vi kollade lite på Egzons träning. Vid halv åtta började våran och höll på i ungefär en och en halv timma. Nu sitter jag här och äter ostmacka och dricker Äppeljuice. Blir nog sängen när som helst.. I morgon blir det till och sova en timma längre än vanligt. Sovmorgon till fem över tio. puss
Dagens skämt:

Vad sa blondinen när hon blev retad för att hon hade vakuum i huvudet?
- Bättre det än ingenting alls.


The last song

hejhej, precis lipat mig genom The last song. Sjukt jävla bra film. Det är verkligen någon jag skulle rekommendera. Kom gärna med filmtips. Har nämligen blivit en riktig filmmänniska haha. Både denna filmen och SHREK 4 har blivit genom spelade i dag. Jag och Anus hade inget att göra på hålet så vi satte oss och kollade. Ja iaf, kvällens film var så jävla sjukt underbart bra så jag vet inte vad jag ska säga.
Recension av: The last song
Sjuttonåriga Veronica “Ronnie” Millers (Miley Cyrus) liv blev uppochnedvänt när hennes föräldrar skilde sig och hennes pappa flyttade från New York till ett strandhus i en mindre stad.

Sedan dess har Ronnie varit arg och frånvarande och hennes mamma bestämmer att Ronnie ska spendera sommaren hos sin pappa, en före detta pianist.

Måste bara tillägga att han som är på bilderna här nedanför är ju så jävla snygg




Dagens skämt:
Vad sa blondinen när hon vaknade upp under en ko?
- En i taget grabbar

Helgen!

Fredag: hade lite folk hemma. Gick sedan till Fiskestugan i Dalstorp. Där sög det så jag och några till gick ner till Björn. Samtidigt som vi var där så hade resten från förfesten gått hem till mig så då gjorde vi också det. Var typ uppe till 01.30 sen gick iaf jag och lade mig Det var typ tio stycken som sov över så jag litade på att någon av dom kunde ta han dom lägenheten haha. Det gjorde dom la hyfsat. Blev bara en stol och en mugg fattigare.
Lördag: vaknade vid 19.30 av att My skattade. Vilken underbar lördags-bakis-morgon.I love it! Städade behövde man inte heller. Det gjorde mina nattgäster. Eller några av dom iaf haha. Bilder från festen finns på facebook. På eftermiddagen kom pappa och hämtade mig och Simon. Åkte hem och lagade svin goer mat. somnade vid 22.00 tiden.
Söndag: var tvungen att palla mig upp vid 09.30 tiden. Sminkade mig, fixade håret och så sen bar det iväg till Tranemo. Skulle träna med lucian sedan vidare till Tranemo kyrka för att även där sjunga tsm med Tranemo lucia. Det var verkligen jätte roligt! Nu sitter jag och kollar på Beck. Har ätit revben och potatissallad. Snart blir det sängen. Puss
Dagens skämt:
Vad är det för likhet mellan tofflor och blondiner?
- De är sköna att sätta på när man är hemma men inget man går ut med






TORSDAG

Hej, även i dag möter ni en glad Sandra. Är lite arg på människor som inte kan hålla käft bara, inte kan man lita på någon här i världen. Det är illa! Ja, över till det braiga händelserna. I förmiddags var jag och Viktor på expert och köpte högtalare till min dator. Grymt bra är dom. Bara 199 kronor, helt otroligt haha. Så just nu spelar jag musik och sjunger värsta högt. Yeää! I kväll är det träning. Det gör mig också glad. Hela denna dagen har gjort mig glad. Jag, Anna och Julia har julpyntat ett skyltfönster, det blev ta mig fan bra! Inte klara än men det blir vi i morgon förhoppningsvis. Finns lite bilder på hur vi bar oss åt för att få fram ett sånt här mästerverk här nedanför. I morgon är det Fredag och det är så jävla skönt. Börjar 08.00 och slutar 14.00 så det är en go dag i morgon. Sen hem och äta pommes frites med mina små gosiga gullisar. Blir nog ett och annat glas vin i morgon. Det gillar vi! Nu ska jag iväg och städa lite. Ha det
Dagens skämt:
Varför kunde inte blondinen skriva siffran elva?
- Hon visste inte vilken etta som kom först







ONSDAG

Hej, ser fram emot en enorm tv-tittar kväll tillsammans med min älskade och sötaste katt, Stig! Mamma är i stan och Simon tränar pingis så han kommer la hem någon gång sen också. Förut var det Julkalendern som gällde nu är det halv åtta hos mig sen bonde söker fru. Älska TV-onsdagar! Inga läxor eller prov denna veckan heller, så jäddra skönt! De där med skottarna som skulle komma i dag blev inte heller av. Deras flygplats i Skottland var typ avstängd eller något så dom kommer inte fören på måndag. Varför bryr jag mig, ska ändå inte ha något skott som jag skrev igår haha. Börjar 12.15 i morgon så det blir sovmorgon till 09.00. Slutar dess värre vid 16.00 och det är ju inge vidare men herregud det går ann. Var och sjöng efter skolan i dag också. JAG ÄLSKAR HELT ENKELT ATT SJUNGA! Ja vad ska jag säga mer. Jo, bilderna som är här nedanför är på Oskar när han leker Hitler i dag på ARL lektionen. Jätte fint! Nu ska jag gå och värma lite glögg och vänta på att Bonde söker fru ska börja. Ha det
Dagens skämt:
Varför säger inte blondinen något medan hon har sex?
- Hennes mamma har sagt åt henne att inte prata med främlingar.

RSS 2.0