HEMMA PREMIÄR!

HALLLLLLÅÅÅÅÅ ALLIHOPA! Titta hiiiiiit:)
Bege er ut till Nittorp vid 14.00 för att bli underhållna av en riktigt bra första hemmamatch för damlaget. Alltså Nittorps IK-Lödöse i dag på Åsavallen. Det kommer finnas, kaffe, godis och korvförsäljning. Så vad har ni att förlora.. Kom hit och träffa gamla goa vänner! BRA TACK HEJ!



Spåkulan

Det är så sjukt att denna alltid stämmer.. Typ läskigt ju! Det är typ såhär jag känner nu..Ska bara hitta någonting jag är bra på också..

Ja, nu sitter jag här helt själv i soffan. Har varit i Tranemo med Sandra och Sara en stund. Träffade typ på Egzon 568967853 gånger eller någonting. Sicken slump mannen! Nu Big Brother sen sova:)


Depend

Depend nagellack, ja vad ska jag säga?! Har just nu 23 olika sorter av det märket och fler ska det bli kan jag lova er! Jag älskar det och färgerna är så fina. Känner mig som värsta reklamkärringen nu, men detta är sanningen haha. Ne men det är grymt och för er som inte tycker det är bra, "Dra åt pipsvängen!";). Var på Alina's mode idag och köpe med mig ännu tvåstycken hem. Ett guldigt och ett grönt. Så somriga färger! :)

Tillbaka till det vanliga livet och inte något reklamblad. Sitter här hemma för mig sjäv, snart blir det mat och sen Talang. Simon är i Dalstorp och Pappa jobbar. Så jag får la roa mig så gott jag kan! Taggar iaf inför hemmapremiären på Söndag och a-lags matchen i morgon!
  • Lördag klockan 14.00 på Åsavallen i Nittorp. NIK (a-laget)-Lödöse Nygård IK. Hemmapremiär!
  • Söndag klockan 18.00 Åsavallen i Nittorp. NIK (U19)-Byttorp. Hemmapremiär!

Kom och kolla på två förhoppningsvis bra matcher, stämningen kommer vara på topp och folket kommer troligtvis rulla in!  Tack och hej leverpastej!



Skit dagar

Hej och välkoma till dagens negativa inlägg! Är sjukt trött på skolan och min fritid. Skolan gör så att jag inte har tid med min fritid och min fritid gör så att jag inte har tid med skolan. Vi har sjukt mycket i skolan nu. Två prov i morgon som jag inte ens kan. BLÄÄÄÄ! Jävla kompliteringskit också och jag hatar att allt är såhär!

Ja skoldagen har varit skit och fotbollsträningen gick åt helvete. Ja det är ju bara att hoppas på att morgondagen blir bättre. Tack för mig hej! PUSS

Jag tycker om min Anna iaf..

sova

Klockan är nu 22.28. Har verkligen suttit i 20 minuter nu och verkligen kämpat för att inte ögonen ska slås igen mitt framför denna intressanta köttarmatch. Har också tagit dagens sista beslut, jag går och lägger mig*. I morgon har man sovmorgon till kvart över tolv. Sen träning på kvällen. Hörs då den 28 maj! PUSS

BB + grill

Hej! Lite grillat och Big Brother får förgylla resten av min kväll. JAG VET att jag borde sitta och plugga men jag säger som vanligt; Jag gör det i morgon. Och det är ju verkligen inte okej.. Förhoppningsvis är det inte bara jag som känner igen mig i detta, eller?;) Ja, kom hem från en ganska bra dag i skolan vid ungefär halv fem. Eftersom även denna dag erbjöd sol och blå himmel så tog jag kameran och begav mig ut för att foto vårat hav av vitsippor som finns bakom vårat hus. Jätte fint! Rätt som det var dök Zeb och Ruben upp så dom fick reagera modeller lite. Vill bara meddela att utan kundskap tycker jag det ä grymt roligt att fota :). Nu Real Madrid- Barcelona. PUSS
p.s Har ju glöm att tacka Anna och Sara för det jätte fina påskägget jag fick utav er. En kortlek, en påse marshmallows och ett presentkort på klädstället. Ni är så söta mina änglar!♥


Bilder från Påskafton ligger nu på FB


Redig Sandra

Äntligen klar med städningen. Resultatet blev ju bättre än förut iaf.. haha BRA GJORT LUNDGREN!

Gud va jag är duktig! Nu mat, sen träning. P.s älska vädret:)

Lite städning

Hej, precis hemkommen från en ganska bra dag i skolan. Inget matteprov idag inte! Det tar vi i morgon bitti klockan åtta ist. Ännu en kväll till att öva, inte för att det kommer hjälpa menmen..Ja iaf, hade tänk mig en städeftermiddag nu. Dammsuga, tvätta golv och röja undan lite i lägenheten. Det behövs kan jag meddela, efter helgen bravader. Kommer lite före-och efterbilder sen på hur min städning gick. Så vi hörs senare.. PUSS

Måndag fast söndag

Har typ haft fullt upp denna helgen så det har inte blivit så mycket uppdatering. Går direkt på lördagen, alltså påskafton. En väldigt lyckad kväll med både skratt, gött folk och lite dricka. Eller det blev la mycket dricka för endel men för mig var det lugnt. Ja vi blev la 15 personer på Musseronvägen tillslut. Som sagt, en lyckad kväll! Mådde prima skinka dagen efter iaf fall. Alltså på söndagen haha. Nu över till dagens bravader.. Vaknade och åkte till Nittorp. Där samlingen till matchen befann sig. Åkte med Pia Larsson både till Borås och hem. Började U-lags matchen med en 2-0 seger. Själv gjorde man ett mål och fick ett gult kort:)ALL IN!:)Åkte sedan vidare för att kolla på a-lagets seriepremiär mot Byttotp. Även dom vann efter en hård match. 2-1 till Nittorp alltså.Så jag skulle vilja sammanfatta den dagen med att vi glatt fick ta med oss sex poäng hem till NIttorp. Nu kör U19 hemmapremiär på måndag mot Byttorp. Då jäklar ska här köttas! Ja juste, bilder från Lördagens bravader kommer finnas på min facebook någon gång under morgondagen för er som är vän med mig. Annars är det bara och skicka en vänförfrågan babes! Haha
Nu ska jag plugga matte sen sova. PUSS

Glaaaaad

Hej/ en glad tjej
Precis grillat och nu fick det bli TV och Talang. Ja har inte mycket mer att berätta så ha det fint, så hörs vi. PUSS



LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGFREDAG

Alla vet vad det är för dag i dag?! Ja långfredag och varför firar vi långfredag?! Jo var det bara för att det tog så förbaskat lång tid för Josef och Maria att ta sig till jerusalem? Eller har denna dagen fått sitt namn efter jesus. Kanske var det så att detta lilla gossebarn var 1,5 meter när han föddes och där efter har denna dag uppkallats... Ne, ren fantasi. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte varför vi firar påsk.. Jaja, folk kanske tycker detta hör till allämbildningen men då är det ju bara att erkänna att jag inte är allmänbildad:)
Kom hem fån Dannike/Gällstad för ungefär 1,5 timma sedan. Har som sgat sovit hos mormor och morfar i natt men deT visste la redan ni som följer mina blogg i det textade formatet. Ja övningkörde från Dannike till Gällstad och från Gällstad till Dalstorp. Stoppet i Gällstad var pga av skobrist så både jag och Simon fick med oss var sitt par hem. Bror min köpte även en tröja. Nu sitter jag i soffan. Har precis städat i mitt rum. Där hittade jag mycket roliga saker. Bla. Den vita tröjan man har på sig några dagar före man slutar 9:an haha. Grymt roligt och kollade vad alla skrev då. Blir snart overdriving (övningköra på svengelska) till Hulared där jag ska spendera kvällen tillsammans med pappa, våran granne och ev Simon. Hörs kanske kanske senare ikväll. Ifall jag orkar vill säga:)
PUSS

Caffe latte

Hej, sitter även i dag på mammas jobb och dricker caffe latte. Att jag drack kaffe igår nämnde jag inte men nu vet ni det också!:) Jätte intressant. Jag missade Big Brother i dag. KATASTROF skulle jag vilja kalla det! Måste ta igen det i helgen. Typ fredag. En fredag när jag ska sitta hemma helt själv och äta och kolla TV. Det skulle jag därimot vilja kalla UNDERBART! Så det underbara tar ut katastrofen så vi avrundar detta inlägg med att jag mår bra!:) Jobb mellan 10-18. Sen en övernattning hos mormor och morfar tillsammans med min lilla mini-familj (Mamma och Simon, Stig fick bli hemma i dag men annars räknas han också till i "mini-familjen".) Hoppas på god mat, många skratt men även på att jag får ligga i den skönaste soffan! Nu ska jag inte slösa bort eran tybara tid längre. Ha det så bra! PUSS
Drömmen
Det här med drömmen verkar inte bli så bra så från och med nu lägger jag ner den verksamheten. haha

21:31

NU ÄR KLOCKAN MYCKET OCH JAG HAR INTE GÅTT TILL KOJS ÄN? Detta är inte okej någonstans. Känner mig lättat idag faktiskt bortsätt från tiden då:) Vi förlorade inte matchen, jag jobbar och tjänar pengar och påskafton är bestämd. Helt fantastiskt faktiskt! Jaha som sagt, vi kom, vi spelade lika och vi åkte hem. Bättre än en förlust iaf! Även finbesök i publiken gjorde en taggad. MY var där! :) Fick tyvärr inte prata med henne men en vink blev det allt! Hihi.
Nu sitter jag här och väntar på att kycklingspetten ska bli klara. MUMMMMSSS! Vi syns och hörs gott folk. PUSS


Jobb 10-15

Hej, sitter just nu på mammas jobb. Övningkörde in till Borås idag. Eller inte hela vägen men en bra bit iaf. Börjar jobba klockan 10 så jag börjar la traska ifrån mammas jobb om en liten stund. Musik och ett bra tempo så är man snart framme. Är också grymt spänd på vad jag kommer få göra idag. Hörde att dom hade fått in en heldel nya kläder så det blir la till och plocka upp, larma och hänga det på rätt ställe. Gud vad roligt! Ska ev. få reda på hur mycket jag kommer få jobba i sommar. Hoppas iaf på några veckor. Ja vad ska man säga? Dagens lunch kommer bestå av kyckling sallad med salladsdressing. Till mellanmål (innan matchen) så blir det bara en vanlig macka (även ifall jag inte äter bröd) och en frukt till det. 
  
Men ni får ha det så bra så hörs vi ev. ikväll! PUSS

Påsklov=jobbvecka?!

Okey, ska det vara såhär? Vaknade av att butikschefen på KappAhl ringde till mig. Har typ aldrig rest mig så fort upp ur sängen som i dag, blev näst inpå lite uppspelter:). Ja iaf, hon frågade ifall jag kunde jobba mellan 10-18 både Onsdag och Torsdag, Jag tackade ja så ja vad säger man, "Pengar rullar in som det ska det går bra nu"? MEN VISST FAN!!!! Efter att precis ha lagt på luren så kommer jag ju på att jag har match på Onsdag. Satans röv! Fick ringa tillbaka till henne och fråga ifall det var okej att jag går 15 på Onsdag och självklart gjorde de det. Tack gurselov!:)

Där var första problemet löst nu hade jag bara ett kvar att lösa. Mitt jobbande hos pappa skulle ju också utföras på Onsdag. SHIIT! Ringer fort som tusan till honom och säger att jag inte kan, han säger till mig att jag ska komma upp i dag ist. Jag ringer till farmor, hon hämtar mig. Det var stressigt där ett tag, eller det var mö som jag brukar säga men dte löste sig tillslut. Har alltså spenderat dagen i Hulared. Kapat ved, målat trädgårdsmöbler, rensat häcken mm. Gött att även pengar kan rullas in på hemmaplan. Efter avslutat arbete satte jag mig ute på trappan tillsammans med min hund och katt. MYSIGT!

Ja som sagt åker iaf ifrån Borås vid 15.56 i morgon är i Tranemo vid 16.19 och då kommer matchbilen och stå där och vänta på mig. Sen jäddrar drar vi till Mys hemmastad, Håckvik för att göra vårat bästa på matchen. Matchen som ska spelas mot Burseryd. Ja lycka till till oss och Godnatt ifrån mig.. PUSS


Det va mö då

Hej, dagen har faktiskt varit kanon. Började med att gå upp, äta frukost sen övningköra till Norra Unnaryd där jag och mamma sedan bytte plats. Väl framme i Jönköping så var det bara shopping som gällde. Hittade faktiskt tre plagg som jag tyckte om ordentligt mycket. Några dåliga bilder på dom finns här nedanför. Vi hann med mö på sex timmar. Fika, shoppa, äta och även tralla omkring lite i stan. Hann tom och springa in på MediaMark där jag köpte nya hörlurara till Ipod/datorn.
Kom sedan hem vid sex tiden. Då jäddrar fick man rycket. Drog ur allt jag hade i min garderob och började rensa ut och slänga det jag inte vill ha längre. Ringde också ner till Sara som fick komma hit upp och plocka det hon själv ville ha. Hoppas hon blev glad för det hon fick:). Vid typ halv sju ringer Maria och frågar ifall jag och Sara vill med till Tranemo (Invigning av Marias killes bil). Vi sa ja och åkte så glatt med till Tranemo. Väl hemma därifrån började grovstädningen på rummet. Datorn och skrivbordet ut och in med lite mer utrymme. Grymt skönt att inte ha den bröten här inne längre. Ja och nu står jag för första gången upp och skriver ett inlägg i min blogg. Ganska skönt att skriva stående ändå haha. Nu BB med mammi sen sleeeeeeping very much mother fucker. PUSS
Kan ta lite kort om vad jag köpt för kläder då:)(förlåt för dåliga bilder en jag orkar inte engagera mig i dag)
En klännning från H&M 149;-
Ett pat höga shorts från Rut m.fl 159;-
Ett par byxor från H&M 149;-




Lite frukost

Väl uppkliven ur sängen så hade mamma redan gjort frukost. En riktig hotellfrukost skulle jag vilja kalla de. Bacon med jätte goda mackor och så skagenröra på det. Hej tjock! Jo jag vet men det är söndag morgon och jag är jätte trött och då får man unna sig det.
Det var planerat att vi skulle komma iväg klockan tio men mamma står i duschen och Simon ligger i soffan och drar sig. Ne, verkar bli som vanligt. Vi kommer alltså iväg vid typ kvart över. Skit samma, bara vi hinner till Jönköping innan det stänger så blir jag glad.
Så vad behöver jag köpa? Jag behöver köpa det jag hittar och som jag tycker är snyggt. Mamma betalar hoppas jag:) Nu ska jag slänga på mig mascara sen drar vi..eller?! PUSS

02.12

Precis hemkommen från en fyllechaffiskörning med självaste jansson. Känns som vi har besökt hela Västragötaland på en hel kväll. Jaja, nu ska jag sova i morgon blir det Jönköping med mamma och Simon. Shoppingshopping! :)

lugn lördag

Jätte härlig lördag! Pengarna har rullat in, maten står på spisen, familjen är samlad och vännerna väntar. Det är då det är som bäst! En lugn helg om man jämnför med nästa helg förhoppningsvis. Kan ju hoppas på en påskhelg nere i Falkenberg ?! Hoppas hoppas :).
Ne, nu blir det mat! PUSS

Fredag hemma i Hulared

Sitter i soffan tillsammans med pappa och Simon. Har precis tryckt i mig massa grillad mat och chokladpudding. Är sjukt mätt nu! Nu är klockan 22.19, ska upp om elva timmar. Kanske hög tid att nana sig snart då? Morgondagen kommer spenderas i två olika byar. Göllingstorp och Dalstorp. Alltså först jobb sen myskväll med mina bästa vänner.  En jätte bra start på ett efterlängtat lov.
Så för er som ska till Göllingstorpsmarknad i morgon, leta upp en trävagn med vit skylt och grön text där det står Schweizermandel. Där står jag och min boss och säljer mandlar och mycket annat gott! :)

Påsklov

Suddar bort dagens match och inriktar mig ist på en lång och ledig fredag. Tog även påsklov klockan ett i dag. Alla andra i klassen är på hajk, hoppas ni har det otroligt roligt där haha. Jag är tjurig i dag så det blir nog inte mycket mer av detta inlägg. Jag orkar faktiskt inte. En sista grej, före jag åkte till Timmele så var jag och farmor ute på våran baksida av huset och plockade blommor. Hon är så söt och jag älskar henne plus att hon alltid ställer upp. Min farmor ♥ Passade också på att ta lite kort.. enjoy people;)

200

Juste grattis till mig som i dag gjort mitt 200de inägg här på blogg.se. WOOHOOO!

Hej

Hejdå kvällens träning och hej plugg och BB. Jag älskar verkligen att sitta och plugga detaljerade saker om Svealand. Min högsta dröm.. Eller inte!  Ge mig ett liv utan läxor och elände, snälla!
Lägger undan böckerna för några timmar iaf. Sätter mig och kollar BB sen blir det sängen. Börjar ju som sagt tolv i morgon men åker in till skolan redan vid åtta (ambitiös tjej här:)). In till Tranemo för att Plugga inför provet i turism. Sen är det även extra mattelektion vid halv elva. Ja usch då.. Jag har funderat på det.. Kommer jag sakna skolan sen när jag tagit studenten, skaffat jobb och är sambo?!! Hmm.. ingen vet. Orka vara så djup nu, över till morgondagens match..
Match mot Hössna i Timmele. Vi åker dit, värmer upp, spelar matchen, vinner och åker hem. Låter det bra? Det tycker jag iaf. Ja men då säger vi så och går och lägger oss då;) PUSS
Juste, inte för att skryta men erkänn jag har fått lite långt hår?! :)

Slutspel i hockey

Va fan äre här?! Jag sitter och kollar på slutspelet i ishockey. Bror min har hand om dosan ikväll, iaf fram till tio för sen är det BB som gäller. Så vad har jag gjort i dag. Skolan, bakat och suttit i soffan. Ja, det har la inte blivit mycket mera gjort än så. Jätte skönt känner jag spontant!:) I morgon blir det skola, plugg och träning. Hörs då. PUSS

P.s. Jag är kär i hans röst.. LYSSNA!♥
DRÖMMEN
Ja, hej och välkomna till drömmen. Gör premiär för detta nya tema på min blogg i dag! Hoppas ni uppskattar det
-Natten mellan 11-12 april
Jag skulle duscha med någon/några hemma hos Familjen Alexandersson och så skulle vi ta varsin handduk. Men det gick inte för i handdukarna befann sig fullt med massa småkryp. Jätte äckligt!  Det va la de jag kommer ihåg ifrån denna nattens bravader. Det kommer förhoppningsvis nya i morgon.

Bullbak

Del 1.) Fick sånt där konstigt ryck när jag kom hem. Nu jävlar bakar vi bullar kvinnor och pojkar:) Fortsätt följ mitt bullbak här.. Uppdatering kommer lite då och få..Önka mig lycka till!-Tack :)
Del 2.) Nu ligger dom i formarna och väntar på att få slångas in i ugnen. Kvart i tre slänger vi in dom första i 225 grader. Sen jäddrar ska dom ätas...:)
Del 3.) Nu ligger dom första bullarna i ugnen. Jag längtar till jag får sätta tänderna i DOM.
Del 4.) KLARA!:)



mm...

Kinamat, gud vad gott! Ibland kan min pappa vara ganska bra faktiskt eller jätte bra menar jag. Detta gjorde min kväll. Nu kan jag somna mätt och belåten. Undra vad jag kommer drömma i natt?! Tänka jag skulle börja med att skriva upp här vad jag drömmer hur konstiga dom än är. Alla kan vara inblandade och jag säger detta nu för att folk inte ska bli arga på mig, ta för guds skull inte åt er ifall att det handlar om just DIG eller någon i din närhet!:)Det är en dröm och dom kan man inet styra över. Håll alltså utkik efter DRÖMMEN i mina inlägg. Nu ska jag sova i ungefär sju och en halv timma sen skolan. PUSS


Träning i sol och värme

Kan det bli en shortsträning tro?! Hmm.. ja det är frågan. Bestämmer detta när jag kommer ut till Nittorp. Åker precis som vanligt ut med Malin. Känns stabilt!:) Kan också bli den första grästräningen på hemmaplan i kväll. Hoppas hoppas:)Solen skiner och graderna ligger uppe på 16. Helt okey måste jag ju spontant påstå!
Lite förändring i bloggdesignen skulle ju sitta väldigt fint faktiskt. Får ta mig ett snack med Elina någon dag.Gud vilket tråkigt inlägg haha. Kan ju för er som är intresserade berätta att jag plocka mina äckliga buskiga ögonbryn förut. Nu är dom fina och släta mmmmm:). Nehe, Ha det fint så hörs i morgon. PUSS



En trött Sandra

Hej, åkte hem från skolan tidigare i dag pga. trötthet. Tog alltså tolvbussen hem ist för trebussen. Väl hemma lade jag mig i solen i bara byxor och bikiniöverdel. Verkligen sommarkänsla! Efter en timmas solbesök började det blåsa kallt så jag begav mig in till soffan och somnade även där i en timma. Inte ett dugg utvilad än men på god väg. Nu sitter jag iaf här i soffan och kollar tv, äter pastasallad från FIKET och dricker persikajuice. Inte alls dumt :).
Nu packning till pappa och fotbollsträning. PUSS
SOL,SOL,SOL,SOL,SOL, SOL, SOL!!!


godnatt

Nu tackar en trött, sliten och förväntansfull Sandra för denna veckan och välkomnar en ny vecka med ännu mer upplevelser och annat skoj!  GODNATT


Hem ljuva hem

Hej min kära soffa, min goa säng och min gosiga katt. Borta bra men hemma BÄST! Hemma efter fyra jätte härliga dagar nere i Halmstad tillsammans med a-laget och U19. Toppen dagar! Men som sagt jätte skönt att komma hem till riktiga livet.
Eftersom att det tar så lång tid att ladda upp bilder här så får jag la informera om att både videoklipp och bilder finnsute på facebook för er som inte sett detta..:)
Träning, mat och sömn. Ja, det är la det vi har gjort varje dag. 12 timmars träning uppdelat på
fyra dagar. Det är inte illa! Bra gjort tjejer..
Nu känner jag spontant att man ska ladda inför en ny skol och träningvecka. Då säger vi la så..
PUSS

Don´t be a drag

Hej, sitter just nu inne på hotellrummet med Ida och Anna i mitt nya blå "fiskenät". Har precis ätit en halvkinesisk kyckling med curry och ris. Fast Anna och Ida sitter och käkar upp mina chips, dock är det inte det enda som försvunnit, mina vindruvor också. Nu blir det snart bus för dom små sen hemresa i morgon. Sista träningen för detta läger äger rum i Getinge klockan nio.

On the floor

Lite mat, träning och musik gör min dag! Jag mår bra:)

Packar

Skön dag i skolan, nu är det packning och BB som gäller! Halv åtta i morgonbitta bär det av mot den lite mer västliga delen av Sverige, Hamstad. Ett träningläger som kommer hålla på enda fram till Söndag. Kan ev. bli lite bloggande under dessa dagar. Hade faktiskt tänk att smuggla med mig datorn och internetet i väskan haha:). En sak som jag är väldigt spänd på är vilka man får sova med. hmm.. Hörs kanske lite senare..:)
PUSS

Bilder

Fokus 1 April








opps..

Fölrlåt ännu en gång för dålig uppdatering för de få som läser min blogg.. kan berätta lite kort om vad som hänt de senaste dagarna:
Fredag-först skola sen lite mat och vin hos Anna sen drog vi vidare ner till Fokus. Var nog tyvärr lite för nykter för att dansa omkring med alla glada och fulla där nere. Ja före festigheterna så fick jag ett samtal.. Ven kunde det vara ifrån?! Jo, KappAhl. Gjorde alltså min första jobbdag i på mitt "nya" jobb i Lördags (mer till det sen). Jag och Anna gick hem från Fokus vid typ 1 medans de två andra övernattningsgästerna stannade kvar och partayade lite til, Emilia och Myl.
Lördag-gick upp vid åtta tiden, ner till boråsbussen vid kvart i nio. Var inne i Borås vid tio. Gick i affärer och sen KappAhl vid elva till två. Gick bra och det var grymt roligt! :) Efter väl utfört arbete bar det av till Dalstorp sen vidare till Norra Unnaryd. Rolig kväll måste jag säga:)
Söndag-jävligt bakis och go, åkte till mormor och morfar på middag sen var det nattinatti direkt kan man säga.
Måndag-började vid tio tiden så drog mig upp ur sängen vid nio. Sen iväg till den plågsamma skolmåndagen. Sen hem till en planerad egenträning och pluggeftermiddag. Det ändrades fort. Fick bli Elfsborg-Häcken ist! :) Rolig match!
Tisdag-gick upp vid sju, till skolan som i dag slutade fem över tio. Direkt in till Borås sen Ullared med min bästa vän, mormor♥. Helt underbart rolig eftermiddag! Bilder på det jag köpte kommer nog ev in i morgon.
Nu ska trötta och slitna Sandra duscha sen sova mig lite.
PUSS

Ojoj

Nu är det mö! Martina är arg på mig för att jag inte uppdaterar min blogg så här kommer det:
Vad gjorde jag igår då?
Började med att gå upp vid åtta, sen iväg till Dalstorp för fikahandling till träning. Tog en buss fårn Dalstorp vid tio i tio. Kom till skolan, åt och hade mina lektioner.
Åkte hem till Dalstorp vid fyra, tog mig lite mat och satte mig med mina handelböcker. Jag pluggade, pluggade och pluggade men kan fortfarande ingenting. Helt hopplöst!;) Nu taggar vi partyfredag med goda vänner.
My, Anna, Emilia, Sara, Annie och mig själv;)
PUSS
Måste ju tillägga att Martina kan ta sig i röven, hon har gått och blivit sjuk.. BLÄÄ!



RSS 2.0