Hemkommen fast borta

Hem först, en mellanlandning hemma hos mig för att hämta lite saker sen direkt ner till Sara för att ännu en övernattning här nere på Ulricehamnvägen!
Imorgon börjar jag jobba 8 på morgonen.. Känner på mig att det kommer bli sådär lagom jobbigt att gå i morogn bitti. Bara 8 timmar kvar... upppsss! GODNATT

Jobb 11-21

Drar mig neråt Kabyssen igen för att även en gång umgås med mina härliga arbetskambrater och de härliga kunderna. Weiii! I dag öppnar vi vid 15:00! Välkomna:)
I morgon börjar träningveckan, så jävla gött att komma igång med träningen igen. Hoppas min hals håller!
Ha en underbar dag gott folk! 

Så jävla nöjd

Älskar mitt arbete! Godnatt

Lördag

Hej! Gick ur sängen vid tio, gick upp och åt färska frallor som mamma hade varit nere och köpt. Mummmaaaa! Det blir la snart lite förberedning igen. en långkväll nere i Kabyssen står på schemat:). Fan va roligt det här är..:) Idag öppnar Kabyssen vid 17:00 och det serveras Ala Carté. Gå gärna in på deras hemsida HÄR!

Hörs senare. PUSS

grym kväll

Vilken succé det blev, Kabyssen!

Åker och jobbar


Solen lyser och jag är nervös

Hej, dagen är kommen! Klockan 16:00 börjar jag jobba. Puuuhh..Det blir nog bra bara man kommit in i det tror jag.
Kom precis hem från Sara Jansson, har sovit där. Mysssssssssssssssss
Nu mat snart, sen dusch, sminkning, hårfixning och klädval. Puss

Bruna kärlek





Mammi köpte poncho till mig


Dan före doppardagen

I morgon börjar jag jobba på mitt nya ställe. Nerverna börjar allt vakna nu kan jag tala om.. Puuuhh.. Detta är äntligen på riktigt:)
Har precis ätit färska frallor som JAG åkte ner och handlade av Sara. Så duktig är hon!:)
Dagen kommer bjuda på ev. en middag uppe i torpet alltså hos mormor och morfar. Mysigt!
Men nu tv och inväntan på mamma som är i Borås. Puss
En bild från när jag och några flera serverade på balen iår

Zzzzzz...

GODNATT VÄRLDEN!

Ska vi byta stämband "lilltösen"????


23:07-sovdax?

Efter att ha inpirerats lite på modekungen så känner jag spontant att min hjärna inte orkar med mer tänkande i dag. Därför skriver jag nu detta inlägget utan att tänka...
Morgondagen blir också den lugn. Det enda som ska utföras är la en tripp ner till Kiosken och e.v. film hos Sara. Men det blir nog inte så svårt!
Måste ju säga att jag svimmar lite lätt på våran DVD-spelare som bara helst plötsligt la av. Så nu får jag sitta och kolla på någon jätte konstig dokumentär. Surig chey!:(
Blir nog sängen nu snart och ser ni vad jag kan utan att tänka. Duktig är jag! Godnatt

Modekungen♥Sandra



Solnedgång i Dalstorp


Jag har jätte tråkigt

Jag har räknat till tio, tio döda flugor alltså. Hatar alla flygande, krypande, surrande flugjävlar. Flyg och dö! Finns inget positivt med er...
Jag och Simon är iaf själva hemma ikväll. Då bjuds det på skagensoppa med bröd:). Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra och sen vet jag inte heller vad jag ska göra. Har en förbannad jävla huvudvärk också.. BLÄ!

Jägarn!


Coldplay-Every Teardrop Is A Waterfall


Godmorgon

Only 23 says left.. Sen börjar jag skolan och årkurs tre. Sista året??? Kan kan inte fatta! Nu ska jag ringa och fixa lite sen ut i solen:)
PUSS

Dumma Stig


Kalas

Kom precis hem från kalajs uppe i Ölsremma:). Nu sitter jag, Simon och mamma och kollar på Allsång på Skansen. Ska nog lägga mig sen. Har ju som sagt gått och blivit sjuk så i morgon ska jag knarka alvedon och vila upp mig inför fredagens debut nere i Kabyssen.

Göteborg dag 2, Liseberg


Godmorgon klockan 10:22

Är snart på språng till Gällstad där vi i sista minuten ska försöka leta upp något fint till mormor i födelsedagspresent. Vi ska nämligen vara uppe i deras torp vid halv tolv, så nu är det brått! Vi hörs i eftermiddag. PUSS

Borta bra men hemma bra

Hej! Hemma efter lite mer än ett dygn i göteborg. Dagen har bestått av shopping och Liseberg. Orkar tyvärr inet skriva så mycket mer än detta. Jag berättar mer i morgon:).
Men här är iaf det jag köpte idag + ett par svarta byxor:) Godnatt!

Galna dalstorpsbor i Götet


Turist i Götet


Allt för 382 :- ÄLSKA GÖTET!


OJOJ... 15:18

4 överdelar. Det enda som saknas nu är la klart som tusan ett par svarta jeans.. Måste hitta.. Får kolla mer på det i morgon:)Nu åke vi och checkar in på vårat boende sen till Hard RockCafé och äta kvällsmat. Puss

En blus rikare..

Sitter i bilen påväg till Kållered, har precis dragit oss genom en shoppingrunda i Kungsbacka. Httade en eyeliner och en blus. Super nöjd! Nu shoppar vi på:)

Minisemester till Göteborg

Åker till Göteborg nu! Hörs ikväll. Puss

Din sjuka jävel, fattar du vad du gjort???


♥Klockan 16 tänder vi ett ljus för alla drabbade i Norge!♥

Nya skor och nagellack


En fredagkväll med mina favoriter

Åkte ju som sagt till Limmared igår eftermiddag till Anna. Den tidiga kvällen tillbringades tillsammans med just Anna, Sara, Annie och my. Annie och My skulle jobba dagen efter så vi andra blev plötsligt ensamma i Annas stora hus. Då satte vi på en skräckrulle. Ussschhh säger jag bara.. Krit vita och ögon stora som rockringar?? - Ja, det såg nog ut så haha.

21:35

Sitter vid köksbordet med min kära kusin Emma och min söta kisse Freja:). Är skit trött så det bli till och sova såfort alla har åkt hem. Smörgåstårtan blev bra, lucky girl! :) Puss och Kram

RESULTATET!


Hemma efter en natt i Dalle

Ja, rubriken säger allt. Åkte upp till Dalstorp och till Sandra igår kväll vid tio typ. Sen gick vi ner till Sandras granne och var kvar där till tjugo över ett. Sen gick vi hem och lade oss i sängen. Det var la de!:)
Nu sitter jag vid mitt eget köksbord i hulared, har precis ätit frukost. Ikväll händer det, kalajs och smörgåstårtsätning. OOOO.. Hoppas den blir god! Bilder påmästerverket kommer senare;)
Nu vet i tusan vad jag ska göra. lira lite FIFA 11 kanske?;) Ne, jag tar mig en nektarin...:)
Hejdå

Söt kisse sova gott


Min kvällsmat

Ät inte med ögonen gott folk, smaken var ljuvlig;) Räkstuvning på smörgås med sallad*

20 juli 2011 08:31

Hej, har precis varit ute och målat klart det jag inte hann med igår. Juste, det har jag nog inte berättat. Vi har satt dit nya dörrar på ett av våra hus vi har här på gården och då fick jag uppgiften att måla dom svarta. Ja, jag ser ut som ett prickigt djur nu.. Jätte fint!:)
I morgon ska vi fira Simons födelsedag så jag och farmor ska strax åka till tranemo och handla men först ett samtal till mormor ang. receptet:)

Jag kommer aldrig att glömma dig♥

♥ZEB♥

Jag har jobb!

Happy girl! Den 29 börjar jag jobba på Kabyssen här nere i Dalstorp. Det ska bli så grymt detta. Efter mer än ett års väntan så händer det plötsligt!:)
Och den 25 Juli åker jag mamma och Simon till Liseberg. YES! Life is great:) Puss




Bjöd upp farmor..

..på tre kaffe med glass och vinbär. MMM.. Har precis rensat alla bären det ser ju så gott ut..:)
Klockan tre får detta smakas!:)

Lagar mat så det står härliga till

Har nog kommit in i en roligt-att-laga-mat-tid haha:). Det är tusan grymt roligt! I dag blir det potatis, sallad och korvstroganoff och igår blev det pasta och köttfärssås. Där ser man!;)
Jag vill åka till Liseberg. Det var så sjukt längesedan man var där nu. Någon som vill åka med?????:)
Hörs senare. Puss

Tusan vad jag saknar dig♥

Emilia Torén kom hem för helsike, ska jag klara mig utan dig hela sommaren?! 10 veckor är för länge, saknar hela dig!


19:03

Ska ner rill köket och laga lite mat nu, måste ju öva inför min kommande karriär som kock i Dalstorp. Eller?;)


2000.05.01-2011.07.15 ♥


FIFA 11 med bror

Sitter och spelar FIFA 11 med bror min, Jag förlorade mot GAIS. Var det dålig gjort?

Fortfarande i sorg

Jag måste bara nämna en gång till att detta är nog något av det hemskaste jag varit med om, tusan att du skulle lämna oss. Du är saknad Zeboch jag kommer aldrig glömma dig!♥
Ja, kom iaf precis hem ifrån en joggingrunda på 2,1 km. Efter dom stegen var jag som en hög kokade spaghettni. Se vad alkohol och flötig mat kan ställa till med på en vecka. Usch! Detta ska bli ändring på. Man vill ju inte ligga efter för mycket när fotbollen börjar sen igen. Sitter och trycker i mig ägg nu. Alltså ägg som jag aldrig äter i vanliga fall. Folk och tidningar säger att det är nyttigt så får la försöka vänja mig vid smaken.
Kan ju också berätta att Glommen levererade även iår! Bortsätt från vissa saker:( t.ex. att det avr någon tattarjävel som tog min älskade lila cykel:(

Jag förstår inte

Det är helt sant, du kommer aldrig mer tillbaka. Du var alltid så glad och jag tyckte verkligen om dig! Du var den raraste och snällaste hunden jag någonsin hade träffat i hela mitt liv. Jag mår inte bra utan dig. Först förstod jag inte vad detta innebar, jag fattade inte riktigt. Du var som en bror för mig och kommer alltid och vara. När jag var ledsen så förstod du det. Då kom du alltid fram till mig och slickade mig på kinden. Du var det bästa jag visste, varför skulle detta hända?! Lova att du även i mina tankar tröstar mig när jag är ledsen. Lovar det?!
Det går inte beskriva hur mycket du betydde för mig. Du var som en av oss. Du förstod verkligen!
Jag kommer aldrig glömma när du satt där varje dag och väntar på mig och Simon när vi hoppar av bussen på eftermiddagarna, jag kommer aldrig glömma när jag hör hur du småskäller nere i hallen om nätterna och jag kommer verkligen inte glömma hur väldigt snäll du var mot alla som bryde sig om dig!
Halva mitt liv är borta och jag visste inte hur mycket du betydde för mig fören nu när du är borta! Mina tårar kommer aldrig sluta rinna denna kväll..
Du har fram till 2011.07.15 funnits de senaste 11 åren. Vila i frid älskade Zeb så syns vi på andra sidan!♥
/ Din matte



Lördag och sista dagen

Vi har nu samlats för att ta del av den sista dagen här nere i Glommen. Ikväll ska jag dricka, skratta och ha allmänt roligt!:)
Gårdagen var väldigt lyckad faktiskt. Dansgolvet var kung!
Juste på tal om ingenitng. Kabyssen i Dalstorp ska öppna den 29 Juli. Kolla in hemsidan med menyer och grejer HÄR!

02:41

Hoppade efterfesten i dag. Nu ska jag sova!

Helgen är här

Hej! Vaknade faktiskt av att alla mina kroppsdelar fungerade som vanligt. Inte bakis alltså!:) Helt underbart. Bratt levererade inte så stort som jag trodde. Var dock nyckter hela kvällen typ så det var la kanske inte så konstigt.
Nu laddar vi inför två riktiga partydagar här nere i Falkenberg. Det lär ju vara en jäddra massa folk borta på festivalen i dag och speciellt i morgon. Tyvärr en massa tranemo bor men det får la gå an. Ha det gött! Puss

Gårdagen levererade för bra

Hej, gårdagen var faktiskt sjukt rolig nästan från början till slut. Det blev mycket dricka, snack och sång!:) Det är så det ska vara (kan ju möjligtvis ångra mig lite att jag tog de där sista glas vinet igår, huvudet är inte riktigt med i dag ifall man kan uttrycka sig så;)haha). Dock så var det någon omogen jävla tönt som tog min cykel så när jag fårtag på honom/henne så ska den få sig en rejäl utskällning och ev en hård jäddra klapp på kinden.
Idag öser regnet ner så det har la inte blivit så mycket gjort. I och för sig skulle det nog inte blivit det ifall det var sol heller;) haha. Vi har för det mesta leget i soffan och så. Fick la bosätta mig på toaletten en liten stund i förmiddags också. Magen var ju inte riktigt heller med i där;)
Det är la snart dax att korka upp igen, usch! Men JAG KLARAR DETTA!;) Ikväll ska vi se vad Bratt inne i stan har att bjuda på. Vi hörs. Puss

Onsdagens väder falkenberg


Tisdagskvällen i bilder


Trött häng

Det är lugnt, Sara vilar bara upp sig lite. Det kan ju bli ett par kämpiga dagar nu framöver..;)

Framme och taggade

Musiken är på och ciderna står på kylning. nu väntar vi på att det ska bli ondagskväll:)
Klumpig som jag var så glömde jag ju min käraste ägodel, KAMERAN men som tur är så kommer den ner på fredag. PUUUHH..!
Har precis varit ute och gått 6,7 km. Det fick bli till Glommen och tillbaka. Riktigt skönt!:) Fan vilket gött liv vi har!
PUSS

Redo för en vecka i Falkenberg

Hade lite problem med att stänga väskan (Bilden) Men nu är den allt ihop kämpad och redo för färd ner till Olofsbo. Nu jävlar kör vi!


Solen♥


Special-K Skaffa dig goda vanor och må bättre

Sitter här i soffan och stoppar i mig något som tydligen ska få mig att må bättre. Får se ifall detta hjälper!:)
Hade tänk mig kolla genom en sista gång vad det är jag ska ha med ner till Falkenberg och speciellt kolla så att det inte är något jag glömt tvätta. För om det är de, SÅ ÄR DET ILLA!
Hörs senare! Puss

Min favorit



Solsidan

Solsidan, yees!.. Sen duschen.

Träningsschema

Varje år får vi ju ett så kallat träningsshema från Nittorp för att sedan när vi kommer tillbaka till träningarna visa hur mycket vi har hållt igång under sommar. Jag har ju startat det ganska bra tycker jag själv. I dag gick jag och mamma tex. runt sjön. Det tog ungefär runt 75 minuter att gå men det var det värt. Förlorade 431 kalorier. Riktigt skönt faktiskt! Kommer nog troligtvis bli lite svårt att aktivera sig denna veckan som kommer men ska göra mitt bästa haha. Puss


Besök hos mormor och morfar i deras torp






Packning-städning-och förberedelsedag

Försöka leta fam allt jag ska ha med mig er till Falkenberg och allt som behöver tvättas. Ingen lätt uppgift jag gett mig in på. Bättre med mer saker än för lite. Är det inte så man säger? Om inte så gör jag det nu iaf;)
Hörs senare. Kram

Det ser fint ut gott folk.. !!!


Borta bra men hemma bra

Hej, sitter nu i min egen soffa, äter på min egen tallrik och kollar på min egen TV. Gud vad härlig! Man skulle la kunna säga att jag på något sätt mellanlandat hemma i två dygn. Sara är i Norge nu så det blir nog inte falkenberg fören på måndag kväll men det är ju helt okej det också. Har varit och handlat lite mat som vi ska ha med oss ner också:)Gotttttt!
Har ju också varit ute lite på stan i dag och försökt hitta en svart långklänning. Resultatet blev tyvärr negativt men positivt på samma gång. Köpte mig ett kort linne som passar perfekt till höga shorts. YES!! :) Vi tog också svängen över Hofsnäs för lite solning och god mat. Riktigt skön eftermiddag! :) Väl hemma blev det en promenad på 4 km.
Det är sommarkrysset som får förgylla förkvällen sen blir det nog någon film på tv4+ tror jag det var;)
Hörs! Pusssss




Visste ni det?

Hej, kom precis hem ifrån "jobbet". Sitter nu innanför både vägg och fönster och tittar ut på regnet som faller och de stressade människorna som springer för livet för att inte bli blöta. Man blir vacker av regn, visste ni det?;) 

Måste ju faktiskt skryta lite och berätta att jag faktiskt gjort en del saker nu dessa två dagarna jag varit med mamma på jobbet. Skrivit lappar, städat, burit färg osv. Duktig tjej!:)
 
Nu duschen, sen TACO i mängder. PUSS & KRAM  

En besvikelse

Hej, nu är vi nästa där. Bara tre dagar kvar sen drar vi ner till Falkenberg och till Glommenfestivalen. YES!

Sitter nu på mammas jobb. Har snart lunch och jag ska bannemej berätta för er att jag har jobbat som ett svin idag och igår. Eftersom jag inte skrev något igår kan jag ju berätta lite om gårdagens t-kväll också, påtal om något helt annat

Gick bort till Beccas brors lägenhet där självaste Becca väntade på mig vid fem tiden. Vid halv sex tiden kom också Sara och Sandra upp till lägenhetn. Vi tog oss några kalla cider sen iväg till Jensen´s där Sandras klasskambrat Hanna precis hade fixat ett bord till oss. Vi beställde först in två försätter som vi delade på sen också huvudrätt och efterätt. Allt gick på 200 kronor och det var det verkligen inte värt. Köttet var torrt och segt plus att man typ bara fick 13 pommes eller något. Lite snålt! Haha Det enda som var sådär jätte gott var efterrätten coh det var ändå den billiga delen av middagen. Så nu är jag tyvärr lite besviken på den "exklusiva" restaurangen.

Över till gårdagens Hiss då. Trevlig sällskap, och mycket skitsnack. Ja, det var la de haha.

Jag och mamma bestämde oss precis för att stanna en natt till i Borås, för att sedan i morgon gå ner till stan och försöka hitta en svart långklänning till mig. Hoppas på tur!

Nu middag sedan igång med arbetssysslorna igen. Ha det så hörs vi. PUSS

mmmm.. MUMMMMS!

Inte bra att lämna uppsynen av tallriken när man har en liten krabat som verkligen är sugen på rester.

Ojoj..

Fy tusan, det känns ju att det inte var igår man var ute och sprang 3,5 kilometer. Helt slut men det var rejält gött att röra på sig lite. Vi har ju som sagt fått ett träningsschema utan NIK så det är la bäst att jobba på med det. Nästa vecka och resten av denna veckan blir nog tyvärr ganska slapp men klart man gör sitt bästa!
Åker till Borås i kväll. Först var det planerat bio med Sandra men eftersom Västtrafik suger pung så blev det inte så. Får sitta hemma med Mamma och Jonas och lyssna på fiskmåsarna som kajar eller vad dom nu gör haha Men det är ju mysigt det också.
Har placerat mig i skuggan tillsamman med Freja. Det är varmt för både mig och speciellt henne. Hon har ju en tjock päls att ta hand om.

Va tusan hände där..??

Tror jag går och lägger mig en studn ist för att gå ut med Sandra. Vi får ta snacket nästa vecka! Mina ögon är typ jätte röda ögon mitt huvud dunkar... Jag kan ju inte bli sjuk nu:(


07:15- En promenix på det

Hej, ser ut att bli en jätte fin dag i dag. Har precis ätit lite frukost, stekt färskpotatis fick det bli. MUMS! En promenad med Sandra såhär påmorgonkvisten kommer ju inte göra dagen sämre. Kul att träffa och prata med henne igen efter att inte setts på typ en och en halv vecka. Nästa vecka får jag träffa henne och Sara varje dag, för då är det GLOMMEN! Fast hur kommer detta sluta, tre tjejer i en liten friggebo, jo det kommer sluta med småbråk och grejer men det vet vi ju redan om. Gud vad häligt. Livet leker verkligen! :)
Har också fått hem lite saker från Nelly som jag beställde i torsdags. Här är dom.
Hörs senare. PUSS







Fyllechaffisar

Jag och Sara fick la rycka in som lite taxi Lördagskväll. Två festsugna tjejer skulle till Sigges;)


Fiskeeliterna

25 fiskar på 2 dagar. DE NI!



Konfirmation

Klockan elva på en Lördagmorgon skulle jag befinna mig i en kyrka. Inte okej men vad gör man inte för sin släkt! Min kära kusin Jesper skulle konfirmera sig och det är klart man går dit då. Gudstjänsten höll på till kvart över tolv. Åkte då upp till själva kalaset. Det bjöds på fläskfilé med potatisgratäng och sallad. Till efterrätt blev det jordgubbs-cheesecake. Väldigt gott!

T-kväll i Borås

Hej, precis som jag nämnt i det andra inläggen så har jag varit väldigt dålig på att uppdatera mig här så jag tänkte att jag kör genom de senaste största bravaderna som hänt i mitt liv.Enjoy!
:)

Ja, som sagt T-kväll inn ei Borå tillsammans med mamma, Jonas och i början av kvällen även Jonas dotter,
Kim. Väldigtt trevlig och snäll tjej. Det gillar vi! Tog först en middag hemma i Jonas lägenheten. Det var 
grymt gott efter en hel dag hos mormor. Tog oss ner till torget och till en enorm folksamling vid 20-tiden.
Gick lite i butiker (var var förövrigt då jag köpte min kepa som jag visat). Det var helt knökat. Vilket håll man
än vände sig om fivk man dofta på en helt ny andedräkt. MMMM! Kan ju också rekommendera de som har
trängselproblem att inte anlända till Borås på torsdagar nu framöver haha. Gick la hem vid 22-tiden igen. Då
var det bara sängen som gällde. Riktig mysig kväll!



Min SNYGGA nya kepa!


Nu ska jag och freja sova, GODNATT


01:31

He ska verkligen försöka skärpa mig med bloggningen. Måste verkligen skriva mer och fler gånger om dagen men har tyärr inte hat tillgång till dator nu på ett bra dag. MEN gott olk det kommer Jag lovar..

Ska sova nu men ja vi hörs! PUSS

HejHej

Kom precis från stan, sitter nu på mammas jobb. Jag har handlat, SHIT, HELVETES, JÄVLA, BAJS. Det är inte okej med rea.. Bilder kommer upp senare.

Puss

RSS 2.0