Det är förskräckligt varm..

..men varför klagar man????? Det är nu det är sommar, precis den årstiden vi längtat efter i typ nio månader. Shut up and be quiet!:)
 
Har faktiskt från och med i dag också kommit på att jag älskar USA-kläder. Alltså ett klädesplagg med USA-flaggan på. Mummmmmsss! Då kan det inte bli bättre..

Sitter ju här på mormors kontor och ja vad ska man säga, jobbar. Men har faktiskt också där upptäckt en sak. Jobba är inte riktigt min grej.. Att vinna 65 mijoner hade ju faktiskt suttit förbannat gott! Slippa arbeta och bara softa.. jag ska nog gifta mig rikt!;)
 
PUSS & KRAM

 


Hejdå Dalstorp. Hej Borås!

Hej! Drar mig sakta men säkert intill Borås med mamma för en dag vart jobbade inne i ett kontor. PUUUUHH...! Ny uppdatering kommer ev. under dagen, annars ikväll!:)
PUSS


v.28 och Glommen hade inte suttit fel

Lite bilder från förra år








Borås i morgon

Det fick tyvärr bli en kebabsallad och Die hard som avslutning på denna fina dag. Det är varm som tusan så det kan nog ev. bli en kalldusch lite senare. I morogn sk ajag extrajobba lite hos mormor inne i borås sen t-kväll med Jonas och mamma. SUPERBRA!
Angående ny design till bloggen så kommer det dyka upp någongång efter v.28 för er som ville veta:)
Puss

Det är svart och rosa som gäller


Dagens


Solning, solning och solning så jävla tråkigt! MEN vad gör man inte för att bli brun


Dom är här!


Lite frukost tack!

Idag får jag nog allt försöka kämpa mig ut i solen lite. Framsidan är ju inte SÅ bränd så det går nog en liten stund. I morgon blir det lite extrajobb inne hos mormor i Borås. Sitta och rensa pappaer på ett kontor. (Man kanske ska passa på att vara ute medans det är sol). Sen på kvällen blir det först middag ute någonstans tillsammans med mamma och Jonas sen kolla September som uppträder på torget. Känns skönt att ha torsdagen planerad!:)
Ska nog trycka i mig lite frukost och sätta mig ute nu. Väntar även idag på ett brev från Nelly.com. KOM mina  fina skor!:)
PUSS

Hjälp världen

Titta på denna videon http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp. Det är hemskt!
Gå ocså med i detta evenemanget http://www.facebook.com/event.php?eid=112876242135912 och hjälp till att bekämpa detta hemska som händer! GÖR DE BARA ifall ni inte redan gjort det!

Fotbolls kväll

Har precis tagit mig genom Sverige-Columbia. En spännande men rättvis match. Sverige vann med 1-0. Ska fortsätta min kväll med fotboll. Drar mig ner till Dalshov för att förhopåningsvis se Dalstorp vinna mot Mariedal. Jappjapp:). Ska allt gå ner till Sara och försöka få med henne också:).
Hörs senare! Puss


Dagens


Ullareds-shoppingen



Nej, inte sol idag igen

Hej, vaknade precis upp ifrån typ den värsta natten i mitt liv. Jag är så otroligt bränd så när jag hostar känns det som att min rygg ska spricka och jag kan verkligen inte vända mig i sängen:(. Jag har asså leget i samma ställning hela natten...
Okej, jag älskar sol men inte just i dag. Vill bara att det ska vara sånt väder som det var för några dagar sedan. Fast detta gäller bara idag!:)
Nu sitter jag och väntar på att posten ska anlända med mina skor. Kom bara kom!!!!:):):)

Kokt kräfta

Hej! Förstår att ni hade väntat er ett mobilinlägg någonstans sådär mitt på dagen men så blev det inte. Täckningen ute på Getterön var inte den bästa, så det får jag be om ursäkt för även ifall det inte var mitt fel:). Mellanlandningen i Ullared var verkligen välbehövlig. Skrapade faktiskt ihop grejer för 546 kronor. Inget som var planerat, bara lite spontant sådär:). Bilder på sakerna jag köpte kommer upp någon annan dag framöver.
Överskriften stämmer faktiskt, jag ser verkligen ut som en kokt kräfta. Jätte röd och stel! MEN som sagt, jag får la skylla mig själv att jag inte sprutade på solskyddsfaktor.
Sitter nu vid teven och kollar Johan Falk. I morgon får se nog bli en sväng in på ICA för att förhoppningsvis hämta mina skor och byta några ord med Sara. YES MAN!
Ha det!

06:58

Sätter på övningskörsskylten och beger oss ner mot Varberg med ännu en mellanlandning i Ullarred. Ha en bra dag! PUSS


stabilt!

Tog la hem segern i Monopol precis om vanligt! Japp, detta känna säkert. I morgon blir det Varberg och risk för inte så många blogginlägg. Kan ev. bli något mobilinlägg:).
PK gott folk!♥

En paus i Ullared


Monopol med mamma och Simon

Nu jäddrar, nu kör vi för vinst gubbar!


Beställda!!!!!!!


Glad sommar


Midsommarsolar

Jag och my ifrån midsommarafton
Ni behöver inte vara oroliga, jag lever har inte bara haft något internet och då inte tillgång till att skriva här. Men nu är jag redo för ännu ett ryck med massa inlägg som kommer innehålla vad jag ska göra på dagarna och ja allt som dyker upp i mitt liv helt enkelt.
Har iaf haft en grym midsommarhelg med massa, skratt, dricka och vänner. Helt amazing! Misommarafton spenderades först i Håcksvik där vi åt och förfestade, sen tog vi bilen ner till Varberg och hängde omkring i stan hela kvällen. Väldigt spontant men jävligt lyckat! 
Igårkväll (Lördagkväll) hade vi besök här hemma av 8 glada 40+are som var sugna på fest. Och ja vad ska man säga,
DET VAR FEST!!!
Idag har jag bara slappat i solen och konstigt nog fått endel färg. Så underbart! Om typ en halv timma kommer
mamma och hämtar sen sen bär det av till Dalstorp.
hörs senare


Glad Midsommar

Hej och glad midsommar gott folk! Solen skiner, ciderna är skylda och klänningen är upphängd. Allt är asså klart för ikväl. SHIT vad fint! Vid typ halv ett kommer farmor så ska vi tillsammans med henne efter det bär det först av till Limmared för att plocka upp två förhoppningsvis partysugna cheeeeyer (?) sen vidare till Håcksvik. Fan asså LIFE IS GREAT NOW!

Nu kör vi!

SICKEN HEJARE

FARMORS PARKERING UTANFÖR WILLY`S

Hemma och förskyld

Hej, tog tyvärr med mig en rejäl förskylning hem ifrån Göteborg. Halsen är stor som ett berg, huvudet värker och snoret rinner. Fan va härlgt! precis lagom till midsommar och allt.
  
Var ju som sagt på Nelly outlet förut men hittade inget som var WOW-effekt på. I eftermiddag ska jag röja i tranemo tillsammans med Jeanette och farmor. Blir både Willys, banken, klädstället och apoteket.Sen lite senare  ikväll blir det grill med pappi, Simon och Jeanette.

Ska också försöka ladda om inför en midsommar med några av mina favoriter! Vad ska ni göra på midsommar?

Hörs senare. Kraam

Det går framåt (uppåt), 55 idag!


I änglarnas stad

Matchen var grym, resultatet blev 1-1 som ni kanske redan läst någon annanstans. Sitter nu framför teven i Jeanettes lägehet. I morgon bär det av till Borås och Nelly utförsäljningen. Hoppas jag hittar ett par skor som jag trivs med:).
Hörs senare eller i morogn! PUSS

Hej och välkomna till detta fjortisinlägg





Mot Göteborg


Rösta på min klänning! Tryck på bilden

Mina designade klänning på NELLY.COM

Börjar dagen med Adam & Eva

Sitter och kollar Adam & Eva- Fyra födelsedagar och ett fiasko. Den filmen har jag en sorglig historia om. Jag verkligen stört älskade denna filmen när jag var i 10års åldern. Sorgligt nog så pajade min tv och vi skickade iväg den till skroten. Nästa gång jag skulle kolla på Adam & Eva så var den spårlöst borta. Vi letade överallt men den fanns verkligen inte. Några dagar senare vräker någon ur sig att VHS:en satt i TV och den att den precis som TVen är skrotad. Jag blev sååååå ledsen men nu efter 8 år kunde någon läka mina sår och det blev kanal 26 SF Kanalen. Ett stort tack till pappa som köpte en boxer för några år sedan. Nu kan jag fortsätta leva mitt riktiga liv!:)
Jaja, skämt och sidor. Senare i eftermiddag blir det Elfsborg-Göteborg i självaste Göteborg. Sedan övernatting hos Jeanette.
Vi hörs senare! Kraaaam


planerar inför midsommar

Blev förlust med 3-1 idag. MEN vad fasiken gör det:)
Nu börjar vi planera inför midsommar, det är fortfarande lite luddigt men det kommer sluta bra, det känner jag på mig:)
En bild på mig från midsommar för två år sedan

Söderlind tipsar

Jag frågade Sandra om hon hade några förslag på vad jag unde skriva om här på bloggen och då kom hon med förslaget att jag skulle skriva om henne. Så Okej:
Hon är en tjej som efter sommarlovet ska börja i 9:an. Stor chey!;) Enligt henne själv så är hon bäst i världen. Hon är blond och normal lång och söker kärleken. Så BOYS ni kan la höra av er ifall ni är intresserade. Och det är ju självklart att ni är, eller?;)


15:09

Nu börjar det närma sig, om tre timmar värmer jag upp inför min första match som målvakt. Är redan sjukt nervös. Kanske ska kontrollkolla så att jag har med mig rätt handskar hem och grejer. Usch! Hur ska detta sluta? Nu ska jag ladda upp med lite melon och LOKA.
Juste, var ju som sagt nere i kiosken förut och snackade med honom. Han ska ha öppat till den 10 Juli. Han ska snart beställa kläder och sånt. Nu är det nära. Fast i och för sig det har det varit i ett år nu haha:).
Kram

Tisdag och nya tag

Hej, vaknade precis. Slänge mig på datorn bara för att ni ska ha något att läsa när ni kommer in på denna sidan;). Ja, vad händer i dag? Nu blir det nog lite frukost sen ner till kiosken och kolla hur långt han har kommit och ev. fråga om när jag ska jobba i sommar. OM jag nu ska jobba i sommar. 
Lite senare blir det match och som ni alla kanske läste för några inlägg sedan så tyckte jag det var jätte roligt att stå i mål, alltså vara målvakt. Ja mmm, och nu ska jag stå på matchen ikväll. Tyckte dom jag var bra eller? WHATWHAT??!! Får helt enkelt göra det bästa av situationen haha:)
Hörs senare. Puss

Googlebild

50 läsare i dag

Det går framåt, undrar fortfarande vilka som läser:) (??)

Mamma är hemma, JIPPI!


Tidnings kändis, weiiiii


Hittade en bild på Becca från Örby-matchen. Ulricehamns tidningen


FREJA OCH SANDRA





FULLBOKAT

Ojojoj, plötsligt blev min vecka helt fullbokad. Tisdag, onsdag ska jag leka med my+spela match. Onsdag, torsdag ska jag pappa och Simon ner till Göteborg för att kolla Elfsborg-Göteborg sen sova hos Jeanette till Torsdag. Jag är fullbokad rättare sagt ;) men det är ju faktiskt roligt att det händer något i mitt liv haha. Hade ju faktiskt önskat att jag hade ett jobb nu, men som ni kanske alla vet så går jag och väntar på att kiosken i Dalstorp ska öppna. Enligt honom där nere ska jag hämta mitt schema någon gång nästa vecka (:)/:(). Får la se hur det blir med det, han har ju en tendens att kunna skjuta upp allt några veckor.
Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen och titta ifall jag hittar lite mat sen bär det tydligen av till pappa för lite jobb:) (Gud, jag är inte van vid sånthär:(:))
PK mina kära läsare


23:59


bdsauyhvsalkxbs

AAAAAAAAAAAAAAAAAA.. har så jävla tråkigt så jag smäller nog ta mig fan av snart! Dalstorp är ju sååå dött just nu. Usch!

5-minuters-kola med Digestive på


Vad säger spåkulan i dag?



Hemma och pissblöt

Hej, kom precis hem ifrån en tripp i Ljungsarp. Har ju som sagt kollat på fotboll tillsammans med Johanna i ösregn. GUD vad vi hade mycket att prata om. Alltid kul att höra lite nytt ifrån henne:). Ikväll blir det en ensam kväll hemma framför teven med god mat och filten över mig. GÖTT! I morgon är det måndag, då kommer min mamma hem:)♥♥♥♥♥

REGN

Tja mina fina vänner och ovänner! Sitter och kollar på "Paris Hilton´s My new BFF" ska snart sätta igång med lite middag. På dagens meny står det falukorv i ugn med pasta och någon sås. Låter ju gott faktiskt! Ikväll eller ja i eftermiddag blir det fotboll i Ljungsarp. Fast åker nog dit mest för att umgås med Johanna haha.
Sitter också här och drömmer om hur det skulle varit ifall det var sol och 30 grader ist för detta tråkiga väder. Då hade jag ju antagligen varit nere vid badplatsen och solat, badat, solat, badat, solat och badat. Det hade varit mycket bättre än att sitta här inne framför teven.
Kram

Dålig förlorare haha

Simon förlorade nanananannanana....

Fotade lite med min B-kamera



Spel med min kära bror

Vi hade ingenting att göra så vi slängde fram ett familjespel som vi inte spelat på år och dagar. Självklart vann storasyster:)

Ska jag???

Tycker ni att jag ska beställa dessa skorna Dom är ju snygga, jag får dom till ett bra pris men frågan är hur länge de håller (??).

 

 

 


barabrillor.se

http://www.barabrillor.se/

Här har dom verkligen grymt snygga solglasögon och klockor! TITTA SJÄLV.


Vad säger spåkulan i dag?


Godmorgon

Jag är vaken nu igen! Fast kanske på lite mer rätt tidpunkt. Klockan är 12:07 och jag hade la snart tänk mig att laga lite middagsmat till mig och Simon. Vad händer i dag egenligen????? (Ska alla till Sigges??) Det är jag ganska intresserad av just nu.
Kan ju också tala om att jag har såndan sjuk träningsvärk i armarna efter inhoppet som målvakt på träningen herromdagen. MEN det är så det ska va:)
Kraam

01:46

Jag är vaken!

Fredag kvällen

Åkte ju som sagt ut och kollade a-lags match efter avsluningen på fotbollsskolan. Tog Simons moped ut. Matchen var faktiskt riktig rolig och kolla på. Det blev tillslut 2-2 och ett jätte snyggt mål av Elin Hållander som skarvnickade in de andra målet för NIK. En guldstjärna till dig! Efter matchen begav sig alla som hade lust till Tranemo för lite inköp av fredagsmysgrejer. Myset ägde rum hos Monte (Maria Carlsson). Både pizza, godis, chips och dricka fick det bli. Hyrde också filmen "Bröderna Karsson". En film som jag verkligen kan rekomendera ifall ni vill se en problemfilm. Så sjukt irriterande men jäkligt bra faktiskt:). Tog moppen hem vid typ kvart i ett, då var både filmen färdigtittat och resten av laget begav sig hem också. Nu sitter jag här i soffa och kollar på "The ring 2" med bror min. Han gömmer sig under täcket. Så rädd är han;)
Måste nog kolla klart på filmen sen får det bli sängen. I morgon har jag en lååååååång sovmorgon att se fram emot:) PK

Betyg: 4/5

Avslutning


Dagens


En paus

Har fått en paus ifrån fotbollsskolan. Är nu hemma för att duscha och byta om sen ner till Dallehov för avslutning medvåra småttningar. Sen moped ut till Nittorp för att se Nittorp-Bergdalen. Vi hörs senare. PUSS

Hur gör jag?


  1. ROSTA
  2. SMÖRA
  3. OSTA
  4. MARMELADA

Vilka bloggar följer jag?

Ni som läser mina inlägg kanske är intresserade av vilka bloggar jag JUST NU följer. Här kommer dom:)
Skulle gärna vilja ha fler och läsa, någon med intressant inehåll och mycket bilder! Det gillar jag:) Ge mig förslag, tack!

Målvakt?

Hejsan hoppsan kära läsare (Jossan, Becca)!:) Allt fint med er? Med mig är det prima skinka ifall ni ville veta det.
Hade ju som sagt fotbollsskola även i dag. Efter avslutad träning så skulle ju alla ungar duscha och greja precis som man brukar göra efter ett hårt pass;). MEN självklart finns det också problem med denna "aktivitet" precis med alla andra. Killarna skulle la såklart tjuvkika in när tjejerna duschade. Tjejerna fick i alla fall förflytta sig upp till ett annat omklädningrum där dom säkerhetsskyddade rummet ifrån de nyfikna motsatta könet. Låste dörren och hängde för fönsterna med handdukar. Höll våran årskull också på så?!! Inga minnen av det ;). Herregud!
Kan ju också meddela att jag var målvakt på träningen idag och att det var SJUKT roligt! funderar starkt på att vara med en målvaktträning. Om jag får vill säga:).
I morgon ser schemat ut på följande vis:
08:30 Uppgång
09:30 Möta upp Annie vid macken
10:00 Starta upp dagens första och lägrets sista träning (för min grupp)
11:45 Avsluta träning
12:15 LUNCH och förberedelser inför 5-kampen som ska äga rum lite senare på eftermiddagen
13:30 Åka hem för dusch och ombytning till riktig kläder
15:15 Åka ner till Dalshov
16:00 välkomna alla tävlingsugna ungar!!!!:)
18:30 Slut. HEJ DÅ!
19:00 Ut och kolla match i Nittorp.
STRESSIGT!
Nu blir det lite TV sen sängen. Gud vad jag saknar Big Brother. Came back to me baby. HEJDÅ!

Vad säger spåkulan i dag?


En heldag i solen med småttningarna

Hej, har allt fått mig lite färg i ansiktet i dag efter att ha spungit ute tillsammans med massa galna men helt underbara ungar. I morgon är det redan sista dagen och det kommer kännas jätte konstigt, inga röster ifrån 10 åringar, ingen liten tjej som skvätter vatten och inga småttingar som klagar på mig. Samtidigt ska det faktiskt bli riktigt skönt:).
Ikväll är det träning. Blir nog bara lätt joggning för min del. Lårkaka som gör ont som tusan, illailla! Vi hörs senare gott folk.

PUUUHHH...

Förlust och lårkaka.. BUUU!
GODNATT

Vattenmelon, bra uppladdning inför match


Fotbollsskola dag 2

Klockan är 08:22, sitter framför Tv och kollar på Mr. Bean haha sicken sjuk man. Trycker även i dag i mig två marmeladsmörgåsar, mummmma!:) Ja som sagt, nu ner till Dalshov för en heldag med mina små tjejer, sen egen match i Örby mot självaste Örby. Ja ett lycka till hade inte suttit fel!;) Ha en fin dag gott folk så hörs vi kanskekanskekanske ikväll (ifall jag orkar;)). Kram


Matchanalys

Det var två jätte taggade lag som klev ut på en super fin plan i Vegby. Alla värmde upp och allt verkade så rätt. Nittorp tog ledningen med 1-0 och det hölls ganska länge enda tills Ulricehamn gjorde 1-1. Allt var jätte jämt men jag personligen tyckte att NIK hade ett bättre spel i först halvlek. Det gick en liten stund in på andra halvlek då Ulricehamn "bästa" spelare gjorde 2-1. Ett mål av Lisa Nilsson alltså. Matchen slutade också på det resultatet. TYVÄRR!

Mysbyx och regnjacka

Åker till Vegby om en stund och kollar på när Ulricehamn tar emot ett JÄTTE taggat Nittorp. Kom igen nu NIK en derbyvinst skulle ju absolut inte sitta fel! Känner att jag förberder mig med regnjacka, det hat ju som sagt legat i luften hela dagen;)


Dagens


Det är en helt annan sak när föräldrar eller nära släkt/vänner åker utomland än när dom bara är på hemmaplan och man inte träffar dom. Just nu är min mor som ni kanske läst i Menorca och solar och badar. Ganska avundsjuk!!! Jag får en speciell oro när mamma är på bortaplan. Usch! Att man kan älska en människa så mycket.
MEN vet ni vad det bästa är? Jo, jag vet att hon har det bra och att hon njuter av varenda sekund där nere. Så mamma vi syns på Söndag och ha en fortsatt rolig, mysig, kärleksfull och underbar semester♥

Tvättar

har precis tryckt i mig två marmeladmackor, det var grymt gott faktiskt!:)Nu hade jag tänk mig att ta hand om mina svettiga träningkläder. Dom ska allt få sig en rejäl stänkare i tvättmaskinen denna gången;).


18:05

Drar mig ut till Nittorp för 1,5 timmes träning. Härligt! Hörs ikväll gott folk:)

Dagens


13 Juni

Kom precis hem ifrån en timmas promenad, 40 minuters frukost och några minuters solande med Sandra. Känner att jag startade dagen på bästa sätt! I morgon sätter fottbollsskolan igång, ska bli en spännande upplevelse!! :)
Om typ en halv timma kommer Jasse och hämtar mig och Sandra. Sen drar vi till Tranemo en sväng. Hörs senare. PUSSS

HAHA

Sara har hittat nytt ragg;)


förlust

Rubriken har ingenting med bilden att göra;) Detta är en bild på mig och bara några av alla de fina balparen ifrån balen-2011 på Torpa


...men NU över till rubriken och lite till;). Det fick ännu en gång bli en förlust för oss, men det gör inget. Vi i Nittorp har ju roligt iaf:). Nu taggar vi inför en riktig fotbollsvecka med både egna träningar och matcher plus ledare för några goa 13-åriga fotbollsglada flickor. Denna veckan kommer bli sååååå bra!:)
Halv tio i morgon kommer jag befinna mig ute på en promenix med Sandra "den bästa" Öberg. För er som var intresserade av det;) JAJAMÄN!!!!!!!!!!
PUSSSSSSSSSSS OCH KRAAAAAM //Lunkan

Dagens


Fotboll hela dagen

Hej, det blev en stressig uppgång i dag. Jag trodde att Simon och jag skulle hem till pappa och äta middag med våra kusiner. Försov oss såklart till kvart över nio (vi skulle vara hos pappa vid halv tio). Slängde mig upp tog på mig kläderna, hann inte äta frukost springer in till Simon och säger att vi åker om 4 minuter då slänger han ur sig att det inte blir någon middag hos pappa, med kusinerna , vid tolv.. Nene, och det hade han fått reda på dagen före utan att säga något. Inte okej! Den tidiga uppgången gjorde faktiskt inget. Jag och mamma åkte till Lager för att kolla efter en strandklänning som mamma kan ha nu när hon åker till Menorka imorgon (ganska_avundsjuk_tjej :(). Vi hittade iag en klänning som vi kollat på tidigare så jag och mamma köpte den lite tillsammans kan man säga. Personligen är jag nöjd med min delning av klänningen;)
Resten av dagen kommer spenderas på fotbollsplanen eller på något sätt inriktning fotboll. Ska klockan två ner på möte inför nästa veckas bravader. Ska vara fotbollsledare på fotbollsskolan här nere på Dalshov i Dalstorp sen klockan 19.00 smäller det. Derby mot Ulricehamn på hemmaplan. Välkomna!
Det var nog allt för mig just nu. Hörs senare! Puss

Lager 157



Vimmelbild

Hittade en liten vimmelbild på Sara Jansson ifrån brännbollsefterfesten förra helgen. Har hört att hon är en riktig glidare hon där Jasse!;)

Bild tagen ifrån Jennifer Bergs foton.

11-06-10

Från Julia igår 10 juni 2011

Till mormor

Hej, vaknade precis (11:08). Ska snart iväg till Dannike för att Lördags-äta lite med mormor, morfar, Jonas, Kim, mamma och Simon. Väldigt mysigt!:) Vid tre blir det fotboll (Dalstorp-Grimsås) tillsammans med mina favoriter, Sandra och Sara:) Kraam
Rebeccas student






Hej

Förlåt för ännu en dålig uppdatering, orkar tyvärr inte skriva så mycket i dag heller tänkte bara visa hur jag tillbringat mina första dagar på sommarlovet, med lite bilder. Enjoy!
Simons examen














Tranemo Gymansieskolas student 2011














Då säger jag la godnatt

Godnatt sötnosar och pilutta er som inte har sommarlov än, för de har JAG!:) Hörs i morgon! Puss


Väldigt hemskt

Usch, tänk ifall han hade familj och grejer med små barn och fru. Man kan nog inte tänka sig hur hemskt det är att förlora antingen sin, pappa, sambo eller barn. RIP den 25-åriga mannen.
Borås tidning, BT.se

Pengabrist

..snälla gud, låt mig vinna typ flera mijoner. Det hade suttit SÅ bra just nu. Är helt pank just nu och det hatar jag.. Det är mycket ju. Studenter, examen, födelsedagar och sommarlov. Allt detta ska iaf genomföras antingen med eller utan pengar haha. Shit vad jobbigt!
Har iaf sommarlov nu och det är ju lite postivt iaf. Ska också iväg och träna om en halv timma och det är ju ännu mer positivt:). Så livet är ju lite rockligt iaf!:) Nu packa, sen träna. Kram

Hår eller inte hår? ;-)

Satte i mitt löshår en snabbis för skojs skull.. haha vet inte ifall jag vågar gå med det till skolan. Vill ju helst inte att jag ska bli utmärkt som värsta fjortisen. Bilderna är lite slarviga men ja, såhär ser det ungefär ut ;)


Åska+bal= kvällens bravader

Klev precis innanför dörren efter en kortdag i skolan. Åkte in vid åtta, väl inne fick jag reda på att vi inte hade någon idrott. Great! vid halv tio hade vi svenska. Vi fick glass och pratade lite om vad som händer i Svenska B nästa år. Sen vidare till sista "seriösa" lektionen på hela denna terminen, samhäll. Där gjorde vi precis som vanligt nutidkryss. Gick sedan och åt, tog tio tolv bussen till Limmared där farmor stod och väntade på mig. Åkte hem och nu sitter jag här..
..försöker förstå att jag gått genom mitt andra år på gymnasiet och bara har ett kvar. Jätte tråkigt fast ändå jätte skönt!:) Men detta året ska bli det bästa precis om jag nämde i gårdagens inlägg..
Sitter också och funderar på vad jag ska ha på mig till kvällen. För er som inte visste så är det bal på Torpa för alla utgångselever som går på Tranemo Gymansieskola i dag. Jag, Anna och många fler ska hjälpa till och då vill man ju vara finklädd. Tror det får bli höga svarta shorts med en instoppad vit blus. Japp, så får det blir. Eftersom vi ska servera så får det bli uppsatt hår. Får se hur jag fixar det sen:). Balen äger rum vid Torpa stenhus, start vid 17.00. Kom och kolla på alla vackra par! Ta med paraply för säkerhetsskull, hörde att det skulle dra in värsta ovädret under kvällen??!!
Hörs senare! Kram

Ganska så avundsjuk..

Jag vill också dricka champanj och stå och skrika på ett flak.. VI HAR TAGIT STUDENTEN, VI HAR TAGIT STUDENTEN, VI HAR TAGIT STUNTEN. FY FAN VA VI ÄR BRA! Får tänka positivt, bara ett år kvar och under detta året ska jag ha det sjukt skoj!
Lite sorligt att det är mitt riktiga sista sommarlov också. Sen blir det seriöst med jobb och grejer. Usch!:( Ja, tar en dag i taget..
Matchen idag slutade 1-1, för er som ville veta detta.
Nu mysa med min kissekatt sen sova! Puss


yeeeees, DÄR SATT DEN!

Han gjorde det. Sveriges björn vann Big Brother! Simon ♥ Var det rätt?


Jag håller på Simon


Grym gårdag

Hej, kan ju börja berätta att det var längesedan jag hade så roligt som jag hade igår i Månstad. Folket var perfekt, huvudet var med och förfesten var grym. Dock kunde musiken varit ett snäpp bättre alltså ute i Månstad men ja den var iaf helt okej och det var ju bra!:) Som sagt förfesten hos Becca var asa rolig;). Nu har jag ju berättat lite om kvällen, över till gårdagens dag då vi "spela" brännboll. Vi förlorade iaf båda matcherna och kom sist i gruppen. Ja, det var la inte så mycket mer och säga om det;) haha.
Vaknade iaf upp på riktigt vid nio i morses...
...av att Sara kommer inspringandes in i Beccas hus. Hejhej! Gick sedan upp och åt lite och sedan vid elva åkte vi ut till min samling i Nittorp. Fick sitta där i typ en timma men det gjorde ju inget, det var ju fint väder:). själva matchen behöver vi la inte prata om så mycket. MEN något som jag är glad för är att jag ska vara med a-laget i morgon eller iaf sitta på bänken. Glad tjej!:)
Nu blir det snart Big Brother final. (Vad ska jag hitta på på kvällarna sen när det är slut ?!!:() Kraaam





Fler bilder finns på facebook!



Freja, våran nya familjemedlem


01:17. Alltså typ mitt i natten

Har precis sytt klart tillbehören till kepsarna som vi ska ha på oss på brännbollscupen. Eller ha på sig vet jag inte, dom är så B så ingen i mitt lag kommer vilja ha på sig dom:(Alla har iaf fått sitt eget namn på sin keps, hoppas att någon tycker om dom iaf..
Nu sitter jag och äter jordgubbar och kollar Big Brother, snart sängen för min del. PUSS



MAAAT med stora bokstäver

Är så sjukt hungrig efter att ha sett en redigt nervör och spännande match mellan Dalstorp och Norrby. Resultatet blev 6-5 till Dalstorp på staffar. Nu får se bli kyckling, ris och sås. I morgon åker jag till Ulrivehamn för att fixa till kaluffen sen fika med bästa kusinerna. Mys på hög nivå!:)
Börjar redan nu tagga lite brännbollscup, höga förväntningar på den dagen kan jag meddela er!:) Ha det bra coh förlåt för tråkiga inlägg i dag. Kraam

Jobbat och slitit

Hej, vakande vid kvart över åtta. Åkte med Simon upp till pappa och sedan dess har jag typ arbetat. Klippt gräst, kört med trimmen och tvättat plattorna och flaggstången. Lättförtjänta pengar känner jag somtidigt som det är roligt!:) Nu har jag tagit en paus ifrån jobbandet, hade tänk att att gå ner och kolla på Dalstorps DM-match som dom spelar i dag mot Norrby. Trippar nog bortåt med Sara och Sandra sen om en stund.
I morgon får vi en ny familjemedlem. En liten svart-vit kattunge kommer och flyttar in till Oltorp. Jag har redan döpt henne. Freja ska hon heta:) Bilder kommer i morgon. Nu packa sen fotboll! Puss

coooolt

Fick precis reda på att jag kom tvåa i skolans musiktävling, shit va grymt! Kul att några tycker jag sjunger bra iaf:)
Tack till alla som röstade på mig. Nu blev jag sjukt glad faktiskt:)


sova?

Big Brotherdeltagarna ligger och sover. Tror jag härmar dom lite. Godnatt!

Köpt skolavslutningsklänning


Vacker människa

Du var så sjukt underbart fin så jag hittar inga ord, det var ingen fotbollsspelande Becca dehär inte.. Grymt vacker!♥
Självklart var hennes partner också stilig, det ska man inte glömma:)

In till Borås

Sätter mig snart på bussen in till Borås för att kolla på Teknis bal. Kort kommer upp ikväll eller i morgon:)

Egzon och Amar steker in tha sun

Om sanningen ska fram

Precis anlänt till skolan, sitte i caffan tillsammans med Emilia och My och lyssnar på Only girl med Rihanna. Den blir man aldrig trött på! Är sjukt taggad inför helgen och inför brännbollscupen. AKTA ER alla motståndare här kommer "fint folk kommer sist!"

Som kommer att bestå av:
Sandra
Sara
Sandra
Annie
Johanna
Rebecca
Emma
Micaela
Elon
Dennis
Azad
Christian

RSS 2.0