Snygg, sexig, singel??

Hans mamma, pappa, moster, syster, bror och hans gammelmormor borde vara grymt nöjd med sin släkting. Sicken jävla pudding. Vill du gifta dig med mig Henrik Lundqvist?

Dagen i Jönköping

Herregud vilken dag det har varit!:) Bytte ut allt jag skulle köpt idag mot massa massa massa annat som jag inte behövde. Vet inte riktigt hur jag ska ta detta, positivt eller negativt? Det är ingen människa som vet!:) Vad som inköptes denna dag kommer upp här på bloggen någon annan dag.. Hoppas detta är okej!;) Nu ska jag kolla på ensam mamma söker sen vet i fasiken!

Jönköping

Drar la en shoppingrunda i Jönköping! Hörs ikväll

Turturduvor!

Grattis Martina och alex som förlovade sig idag!:)

Trött kille

Har la tänk och köpa hund men ikväll har vi utrett att det inte skulle finnas plats för en till under bordet

Some Day

I want some day to have someone to love for real, someone who is there every morning and every night

Jönköping

Blev la lite jobb idag också, 14-20. Goa pengar såhär på en söndag!:) Nu blir det time out och sen BECK. I morgon blir det Jönköping med familjen. Shopping och grejer.. LOVE!


Från konserten


Lyssna


Rekord

Det var sjukt längesedan jag sov såhär länge, klockan är redan 12:18. Herregud! Börjar jobba vid 14:00. Rätt soft dag ändå!;)
Nu ska jag, mamma och simon äta middag. Haj!

02:18

Går allt och lägger mig nu efter ett väldigt trevligt 65års kalas och en helnatt i Borås med mina flickor! Godnatt

65 års kalajs

Åker och firar min älskade morfar som fyller 65!

Hur kunde jag glömma?

Grattis till min bästa Emilia som fick körkort i torsdags!♥ BRUMMMM....BRUMMMM...;)

Vad fan gör jag?

Var bara tvungen att lägga upp denna, det är ifrån en fest i trädgården i Ulricehamn. tror vi är på en pizzeria just när vi filmar in detta.. Grymt fjortis girl!;)

Passar la på att blogga lite

Sitter i min säng, klockan är 01:00 och jag tror minsann att John Blund tog sig en sväng om mina ögon också. Med andra ord, jag börjar bli lite trött! Ser fram emot morgondagen, då blir det 65-års kalajs i Dannike. Morfar fyller alltså 65 år:) Tänkte faktiskt ge honom en egen liten present ifrån mig, ifall jag vågar vill säga;) Det får vi se!
Får också bilderna från konserten i morgon. Mormor har dom på sin kamerar:).
Vet ni vad jag gör just nu, mer än att sitta i sängen och skriva ett blogginlägg? Lyssnar på  ååååå åkee mmmyeäääää   åkeeee  mmmmyeääää.. Sicken miss de gjorde dom spelade in den låten;) Ne, men vem bryr sig! Nästa helg kan jag lova er att Åke-låten kommer spelas ett antal gånger;)Godnatt!


Kämpar mig till jobbet..

Jaha, då smög la huvudvärken sig på igen! Attans:( Kämpar mig iaf till jobbet för ännu en fredsgskväll på Kabyssen..

Jag är nog lite bättre än alla andra..

för jag har Rongedals autograf och det har inte ni..;)

Låt detta gå fort

Satt precis och kollade på ett avsnitt av sol, fest och oroliga färldrar. Man blir konstigt nog jävligt sugen på studentresa.. Den 27 maj drar jag, anna, my, julia och martina till Turkiet, alanya, xperia saray beach. Fy fan va grymt det kommer bli!


Ligger hemma i soffan..

Hej huvudet är betydligt bättre idag, för er som bryr sig! Jag får ju som sagt inte kolla på tv, inte sitta vid datorn eller hålla på med min mobil. Försöker la låta bli men det är svårt faktiskt. Prova själva;). Det går inte..
Freja är mitt enda levande sällskap i dag på dagen, ikväll är det jobb som gäller.. Får la se hur detta går:(

Godnatt

Nu går jag och min hoppande hjärna och går och lägger oss.. Ibland undrar man varför man spelar fotboll???

Det är inte sant..

Jaha, en hjärnskakning, precis vad jag behövde nu mitt upp i alltihopa! Grattis Sandra, verkligen

Jo men tack!

Ligger som sagt och sover i soffan, då pappa kliver upp för trappan oh börjar ropa på mig! "Sov inte nu, då kan du inte sova ikväll". Ne det har du rätt i pappa.. Man brukar inte kunna sova när folk kommer och skiker så man får sig en chock. Tack!

Soffan är min

Har precis gjort klart våran historia uppsatts. Det sög!
Nu kryper jag ner i soffan efter en hård skoldag och en jävla huvudvärk. Kan det varit smällen från igår? Inte bra.. Godnatt!

Happy dreams

Kommer drömma så bra drömmar i natt! Dagen gick verkligen från botten till toppen.. JIPPI!:) Okej, ifall man ska ta upp något negativt med kvällen så var det la det att AK fick in en klockren tåfis rätt upp i mitt face så jag välkomnar ett ömt ansikte och en vacker fläskläpp!

Kissie-Sandra-Kissie-Sandra? Svårt att se..


Lite träning på gång

Har la tänk att åka och rulla lite boll idag för första gången på hur länge som helst.. Hur ska detta gå?:)

Inomhus träning i Limmared iaf mellan 20 och 21.30. Vi hörs imorgon igen gott folk!

Utan dina andetag


I skolan

Sitter just nu i skolan och har turism/engelska-lektion. Vi skulle berätta om ett resmål på engelska. Det var ta mig fan det värsta jag gjort på änge.. usch!

Försov mig

Jaha, så typiskt! Vaknade 7 och bussen går 7.15. Hade nog hunnit men får ju som sagt skitont i magen ifall jag ska börja stressa rätt som det är. Tar det ist chill och sitter här vid köksbordet och äter frukost i lugn och ro. Inte bra att komma 25 minuter sent till en lektion MEN sånt händer:(.
Hoppas kvällen piggar upp mig lite, fotbollsträning står på schemat! Jipppiii.... Så gött att komma igång igen:)
Nu ska jag snart kila iväg till skolan. Vi hörs!
/S


Halv åtta i Dalstorp?

Kom och tänka på det, hade det varit sjukt roligt att ha en egen halv åtta hos mig. Det hade varit jätte roligt, göra en trerätters middag till tre kompisar. Någon som är på eller?

Tv-kvällen

Nu kör vi lite halv åtta hos mig sen ensam mamma söker

19:30


20:00


Ingen lust

Har ingen lust att blogga just nu.. Är trött och hatar historia!

We found love


Så mäktigt!

Allt var så häftigt, nu väntar jag bara på bilder och grejer. Får tag på de nästa helg. Nu ska jag faktiskt sova och ladda inför en ny vecka.
/S

Mitt i natten

Precis hemkommen från en riktig slitsam arbetskväll/natt. Det har varit jätte mycket folk och ätit idag. Super skoj men stressigt:( Så det har varit både plus och minus med denna kväll.
Känner att det är tid för sängen och min prinsessömn;) haha Vi hörs i morgon!
/S


Morgondagen kommer bli så spännande

Börjar redan bli lite spänd inför morgondagens bravader... Ingen vet, det jag vet, en hemlighet;)
Haha, spännande va? Vill ni veta vad det är jag ska göra??:):) Klart ni vill, jag och 165 andra körsångare ska i morgon i Dalstorps kyrka sjunga tillsammans med Bröderna Rongedal.. Ni vet; take just a minute-snubbarna.. Så jävla grymt! Det kommer bli så mäktigt! Bilder och filmer kommer självklart in senare, så även ni som inte är där vet hur super det lät!
Över till något annat, om exakt 2 veckor sitter jag tillsammans med min släkt och äter och firar för fullt. Vad firar vi då? Jo, min FÖDELSEDAG!:) Weiii...
Har tagit en paus ifrån jobbet. Ska ner vid 18 tiden igen.. Nu ska jag tjocka mig med glass och sånt (y)


Harold Camping, ditt dumme fan

Börjar jobba om 1 timma. Har precis placerat mig i soffan för att vakna till lite. Jobbkvällen i går var det lugnaste jag varit med om. Jag och Chefen satt och kolla IDOL och åt kvällsmat. Kan nog skylla på att det inte är många dagar kvar till löning, dalstorparna är fattiga nu;)
Jag tänkte på det, denhär jäddra gubben som snackar om att jorden ska gå under hela tiden. Är han helt hjärntvättad eller? Ja herregud!


inte ett hejdå

Känner ni hur marken skakar, ser ni hur solen sakta försvinner, hör ni människor skrika.. Nej, inte jag heller. Jorden går inte under i dag gubbjävel! Hejdå

Men Freja jag vet... ;-)


Allt blev bara kolsvart

Satt vid datorn och helt plötsligt kändes det som att någon släckte en jätte storlampa och hällde hur mycket vatten som helst över Dalstorp! Detta väder...
..men om mindre än 2,5 vecka så fyller jag år och då skiter jag i ifall der regnar. Jag vill bara bli 18:):):)
Nu har jag tänk att hoppa in i duschen efter en välgenomgjord idrottslektion i skolan. Fotboll stod på schemat och vet ni vad.. Jag tog faktiskt bollen från Viktor. "Jätte stolt"...

Min kväll

Bonde söker fru och te i en Caffe latte mugg får förgylla min kväll.. Fick också till en svinläskig bild. Ser nästan ut som ett spöke och sånt haha

Dom tar över stigs revir...


Dagens klädsel


Hur många lingon finns det i världen


Dagens klädsel


Godmorgon världen

Nu har la till och med jag vaknat till liv. Dagens består av skola och tvsoffan.. Gött!

Ett varm bad


Te med mamma


Dagens klädsel


Glommen 2010 och 2011

Längtar redan till GLOMMEN 2012.. Fan det levererar!

Efter 30 dagar på fri fot är han nu hemkommen..


Provar la något nytt

En ny slags maträtt ligger just på stekpannan. cream frage fylld köttfärsbiff. Ja jag vet, det låter konstigt! haha Bild kommer upp senare. Ikvällen blir bara bättre och bättre.. En riktig Tv kväll..
  • Gustafsson 3 trappor 20:00
  • Time out 20:30
  • The wedding crashers 21:00

Jobbsöndag

Ahaa, kliver upp såhär tidigt (09:32) för att jobbet väntar vid 11. Idag står fönsterputsning och allmän städning på schemat.. Det är idag man ogillar sitt arbete lite, MEN tusan vad fint det blir efter man gått igenom allt!:)

Kom faktiskt hem jätte tidigt igår, 22:30 satt jag redan i soffan. Det var skönt! Väl hemma kollade jag mina skolfoton, vet ni vad det jobbiga är? Jag ser inte ut så som jag gör på skolfotot..Menmen nu kan man inte direkt göra något åt det:)
Nu frukost sen jobbelijobbjobb
/S




Jobb och sånt

Gick upp vid typ kvart i tio. Vid halv elva åkte jag ner till jobbet. Städade iordning och begav mig hemmåt igen vid halv två tiden. Nu sitter jag här i soffan, har precis tryck i mig lite mat. Det var gott! Idag kommer Stig hem, han blir vår igen:):):)

En fin morgon i Hulared


Från skola till jobb

  1. Buss
  2. Historia
  3. LUNCH
  4. Samhäll
  5. Religion
  6. Buss

1. Tog ju som vanligt bussen till skolan..
2. Första lektionen var Histora. Failade på mitt prov! Inte bra.. Resultat kommer upp här senare.
3. I dag till LUNCH blev det kokt korv och potatismos samt. morotar och sånt:)
4. På samhällen hade vi debatt, väldigt rolig lektion faktiskt!
5. På religionen var det yoga som gällde. Sov nästan igenom mig hela lektionen. SKKÖÖÖNNNT!:)
6. På sexan ska det egntligen stå Idrott men eftersom mitt kära arbete behövde hjälp ikväll så åker jag hem och räddar Kabyssen ist. Jag pratade med min lärare och han tyckte det var OK! 

Ikväll blir det som sagt jobb och senare sängen och MASSA sömn. Sovmorogn i morgon... TUMMEN UPP!!!!:) 
Vi hörs
/S 


bläääääää

Hatar Historia, Prov i morgon. IG-prov.. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Skolfoto LISCHOkortet


Man älskar ju att bo på landet


Dagens klädsel


Dagens klädsel igår


Lämnat Stig

Hej, precis hemkommen från Håksvik. Har varit där och lämnat Stig. Ja han den där katten som vi trodde var påkörd för typ en månad sedan. helt sjukt att du lever katt! Dock har ha snålskjutsat till tranemo. någon om känner sig manad till att ha smugglat med honom dit?;)

Lämande iaf Stig där tillsammans med en sjuk My. Usch då... Krya dig.

Ett stort GRATTIS till Anan som fick körkort idag. Puss snutten

Nu ska jag äta, sen dusch och säng!
 

Måndag morgon

Sitter i skolan och njuter av lektionen. Gud vad härligt!:) Som bordkambrat i dag har jag Emilia..



Wordfeud- mittnamnärsandra

Mittnamnärsandra


Hemma

Hej, kom precis hem ifrån 1,5 timmars jobb. Att tjäna pengar på en sådanhär dag är bara sååå bra!:)

Så vad händer nu?! -TV och lite godis får förgylla resten av min kväll. 

/S 

"Hockeyredo"


ICA Basic* Apelsinjuice- så grymt god



Söndag

Gårdagen var en väldigt spännande dag. Först nu kan jag berätta vad jag gjorde i Borså hela helgen.

Jag kom med på audition till Borås Lucia men gick tyvärr inte vidare sen.. konkurransen var så jävla hård så det var helt helt! Bättre lycka nästa år kanske;)

Sitter nu i soffan nyduschad. Ikväll blir det hockey ute i Nittorp ifall jag hittar någon skjuts vill säga.. Men det brukar lösa sig så. Just nu suger det att inte ha körkort;)

Men ja som sagt, 1-kronamatch ute i Nittorp idag klockan 16:00. GRATIS INTRÄDE!




PUUUUH...

DEN STORA DAGEN ÄR HÄR!

80-tals brudarna, ha det sjukt roligt ikväll!



FIN-SWE

Placerar mig i soffan för att glo fotboll! Sverigeee!!!!!

jaha ja

Bosätter mig i Borås hela helgen! Vad jag ska göra här i denna staden är fortfarande hemligt. Det är bara några få som vet om det. Spännande eller hur?;)

Ikväll blir det bara mys hemma hos Jonas och mamma. Hört att det står lyxmat på menyn..;) gud vad härligt gott!

kan ju tycka att det är grymt surt att man missar 250-dagarsfesten i lillsjön ikväll men va fan, det är la bra. Då är man ju extra taggad till nästa fest..:)

Vi hörs!
/S



Två andra dagens för de som bryr sig


Dagens klädsel


Tjenare mannen!

Hallå  fribajsarn! Idag har jag gäster här i min blogget. Gästerna heta Anus och Millan, den är fin faktiskt!
Idag ska jag (Sandra) skolka för jag är cool, och jag behöva det.
Anus och MillanPillan sköter mitt jobb för mig, tack och hej!
Godnatt!

When we go to Alanya.. nanana

Studentresa bokas till Alanya!
27/5-3/6  Happpy GIRL!
Xperia Saray Beach

In till Borås

Hej, efter skolan så händer det grejer. åker nämligen in till Borås och kollar studentresa (äntligen);).

Åker med taxi-mamma hem till Dalstorp. Väl hemma kan det ev. bli en promenix.



ANNA

Hej! ber ännu en gång om ursäkt för dålig uppdatering, denna gången har jag nog ingen annan anledning än att jag inte orkat skriva. Måste ju säga att ni är grymt dåliga på att kommentera mina inlägg också. Jag lovar er att om ni börjar kommentera mer så skriver jag mer. Deal?;)

Idag är la som alla andra tisdagar.. Skola, fiket och körkortsteori sen buss hem vid halv sju.

Kan ju också berätta att just nu är mamma i sjömarken och kollar ifall det verkligen var Stig som var på BT.se, hoppas det. Ifall det är han så har vi redan nu hittat ett nytt boende till honom. Anledningen till att vi inte kan behålla honom är enkel, brist på tid! En katt måste ha kärlek och det kan vi inte ge honom för våran tid finns inte till...tråkigt men sant..

Han ska få flytta till Håcksvik, till MY! Känns ju så bra:)

Sitter nu iaf i datasalen tillsammans med Anna och väntar på någonting som inte händer.. Skolan suger röv!

/S

Lite extra cash

Hej, hoppade in och jobbade lite extra nu ikväll.. Inte bara jag utan mamma också, på KABYSSEN. Det gick faktiskt bra:)
I morgon är det ju som sagt studiedag, då blir det troligtvis Borås med endel av klassen:)
Kan ju också berätta att vi har beställt studentmössa. Det är nära nu!

Hej!

Upp och jobba, jajemän! Idag är det storstädning uppe i bygdegården som gäller..Kan nog finnas endel att städa där uppe idag. Era små grisar!;)
I morgon har vi studiedag och det betyder Borås för mig och endelandra små kryp. Vi ska ev. boka studentresa och hitta på lite annat smått och gott:)
Måste bara tala om för er som läser att det finns småsaker som gör mig både glas och irriterad just nu, men så är det la?:)
Vi hörs
/S

Lördagnatt

Hej, kom precis hem från jobbet men vem bryr sig när vi förhoppningsvis har hittat STIG! kolla in detta...
http://www.barometern.se/sok_annonser/privatannonser/saknar-nagon-mig(2958395).gm

RSS 2.0