Jobb 16-01

/S

Ensam, jätte ensam

Vad gör man när man sitter själv i skolan en fredagmorgon. Klumpig som jag är så tog jag en för tidig buss.. Fattar ni grejen?? Jag kunde fan sovit en halv timma längre.. Buuu! Får iaf försöka kämpa mig genom denna dagen och förbereda mig inför en hård jobbhelg!

/S

Sol, fest och oroliga föräldrar

Måste ta igen dom avsnitten jag inte sett..



Mina tre viktigaste foton

Det kanske inte bara är jag som har ett par kort lagda någonstans i sitt rum. Kort som betyder mer än annat! Kolla in detta..



En bild på mamma och pappa på bröllopsdag, denna bilden betyder enorm mycket för mig!

En bild på mig och Simon när vi leker på en strand. Syskonkärlek!

En bild på min favorit pojk. Bror min!

Nyduschad


Funderar starkt på att laga någon god kvällsmat till min familj ikväll. Helst ska det vara något som är lätt att göra. Någon som har några förslag? Kommentera isf! alla förslag tas emot;)

Underbara sol

Somnade ute i solen en timma. Riktigt härlig! En riktig härlig höstdag.. hoppas på att detta väder håller i sig nu, det hade varit underbart! Blev faktiskt lite rödspräcklig på kinderna efter solens strålar.. mmm! Ne, nu känner jag för en kopp kaffe sen en lång och varm dusch. Ha det fint!


Tillbaka i verkligheten

Hej! efter tre timmar på akuten och en natt i Borås så är jag nu tillbaka i Hulared alltså i verkligheten. Allt är bra med mig. Med undantag från foten som är lite halltig..

Så vad händ egentligen? Jag skulle ta bollen, fastade med foten i planen och blev sedan tillknuffade så att foten vred till sig. Det gjorde så grymt ont när det hände, man ville bara försvinna! Kunde inte gå ut själv så blev buren.
Direkt efter matchen var slut så blev jag tillsammans med min tränare utkörd i båset till en bil som skulle köra mig direkt till akuten. Mamma var redan på plats och kom och mötte upp mig med en rullstol. Det tog la ungefär en halvtimma innan första sköterskan kollade min fot.. Hon sa att det är nog bäst att röntga den. Nu började väntetiden..

Vi var hemma vid kvart i två inatt. Då mådde jag och min fot hyfsat faktiskt. Idag kan jag gå på den så det är absolut ingen fara. Doktorn sa att jag är bra om en och en halv vecka ungefär. Gött! Då blir det träning igen kan jag lova.. Får inte tappa något under uppehållet nu.

Tack till alla som bryr sig!  


Rock it


BLÄHdjsbf

Hej, har spenderat hela dagen i soffan tillsammans med Freja och min Morgantröja. Minrygg dödar mig och mitt huvudet sprängs snart. Hatar detta! det är alltid något fel på mig. GALET! Försöker iaf tagga inför säsongens sista match. Den spelas i Ulricehamn vid 19:30 på Lassalyckan för er som bryr sig.

Har faktiskt hunit med att baka idag också. En banankaka som just nu står i ugnen.

Nu har jag inget er att säga! Hejdå

Stig

Folk vill ha sommar, folk vill ha vinter, folk vill ha höst och folk vill ha vår. Vem fan bryr sig.. Det spelar ingen roll vad ni säger. Sverige har ett system som inte går att ändra på även ifall t.o.m. jag hade velat det ibland:) chilla pung gubbar!

Måste ju berätta att jag saknar min katt oerhört mycket. Stig var har du tagit vägen gose? 

Kräftskiva utan kräftor


TROR JAG DÖR AV TÖRST

JAG DRICKER, DRICKER, DRICKER OCH DRICKER HELA TIDEN. Vad är mitt probelm? Har varit så jävla törstig hela dagen. Usch.. kommer iaf inte få vätskebrist på träningen sen haha;).
Startade iaf dagen med att försova mig i 50 minuter. precis det man önskar sig på en måndag! Ja, det var faktiskt helt underbar att sova en stund längre och bussen hann jag med också;). Skoldagen har la varit jävligt soft. Började 08:05 och slutade 11:50. Nu sitter jag hemma hos mammi och lyssnar på musik. YES!
I eftermiddag blir sång sen träning.

Grym helg

fan va grym helg jag haft!:) Kunde faktiskt inte bli bättre. I fredags var jag ju i håcksvik på "kräftskiva". Sjukt roligt och väldigt tröttsamt haha:) Det kostar att ligga på topp. På lördagsmorgonen var det bara att ställa om. Min skjuts skulle hämta mig i håcksvik klockan 9 på morgonen. Du vet, ingen fara för Sandra Lundgren. Pigg och glad som jag var åkte jag sakta mot Boås för att heja på NIK a-laget i deras sista match för detta året. Slutresultatet där blev 3-3.:) Efter matchen bar det av till Druvefors och till Annies lägenhet för lite förfest och förberedning inför äventyret som väntade. Käk, Bowling, (en till) förfest och krogen fick bli kvällens bravader. Grymt roligt måste jag säga! Just det, en övernattning hos Josefina hann jag också med. Tack för det Jossan! 

Nu har jag precis kommit em från Dalstorp. Har varit där och hämtat lite saker, nu förbereder vi oss infr en ny skolvecka. Yes1

Kan ju tillägga att jag mår som jag förtjäna idag.. puuufff!
 


Hejsan mina älsklingar

verkligen förlåt! Jag vet att min blogg har blivit grymt tråkig men har inte haft ork till att skriva. Antingen har jag gjort något speciellt efter skoldagen annrs har jag haft träningar och skit men jag ska verkligen försöka bli bättre. Har dock inte min riktiga dator på ungefär 5 beckor. Men självklart ska jag försöka fixa detta ändå:) Ikväll blir det ett litet besök i skogen. puss

Dagens mat


Borås!


Dagens klädsel


Redovisning av blogg.se

Sitter just nu och visar klassen hur man uppdaterar ett blogginlägg här på BLOGG.SE. Alla verkar mycket intresserade:) 

Närvarande: My, Anna, Jan, Egzon, Hanna, Elwira, Sandra, Oskar, Viktor, Pierre och Adam.



Dagens klädsel


FIKET med My

Efter skolan var slut gick jag, My och några andra och satte oss på FIKET. Tog mig en Caffe Latte! MUMS..

Det är fint väder i Dalstorp idag


Förlåt

Jobb, jobb, jobb och jobb! Det är anledningen till att min uppdatering har varit så dålig. Jag ber om ursäkt mina kära läsare.
Idag står skola och träning på schemat. Känns helt okej faktiskt!
Hörs senare.
/S

Hemma tidigt

Hej, klockan är bara 00:27 och jag sitter i min säng, nyduschad och allmänt redo för morgondagens jobb. Börjar 8:30. Nu ska jag sova. Gonatt!
/S

S, J och S

Skola, Jobb och Sömn. Det kommer resten av min eftermiddag att innehålla.

the Swedish bear population


Hatar mig själv!

Jag engagerade mig och åkte till Dalstorp före träningen bara för att hämta mina jobbarkläder som jag ska ha tills i morgon. Tog med mig dom till nittorp och hängde dom på en krok jämte min väska. Tränade och gick sedan på den vanliga torsdagsfikan tillsammans med laget. Åkte sedan hem och skulle packa upp min fotbollsväska som var fylld av massa blöta kläder. MEN VAR IN I HELVETE ÄR MINA JOBBARKLÄDER?? Så jävla dum i huvudet är jag och så sjukt irriterad. Hur fan kunde jag glömma dom där ute på den där jävla kroken?? Så klumpig är du Sandra Lundgren!
Nu ska en bajsarg och irriterad lundgren gå och nana. GODNATT!

Dagens klädsel


Mina pojkar

Detta är mina söta små pojkar!
Tjejer det är bara att smsa eller ringa dom:
Egzon: 0727344912
Viktor: 0730400656
PUSSA PÅ DOM NU!

Torsdag

Sitter på Samhällslektion. Fick faktiskt 7/12 på mitt nutidskryss i dag haha. Förmiddagen har spenderats på historia lektion och på FIKET.
Ikväll blir det träning som gäller!

Trött men inte "sovtrött". Vad är det här? En sjukdom eller?

Precis hemkommen från träningen, sitter vid köksbordet och typ är såååååå nära på att lägga ner huvudet på bordet för att ta mig en liten tuppis före läggdags. Funderar fort om och istället kommer jag fram till att det är nog lite för onödigt. Bättre att gå upp till sängs på direkten:) eller vad känner ni spontant??
I morgon är det skola och träning som gäller. Typ som vanligt då:) MEN jag gillar det! Helgen är också precis som vanligt en jobbhelg. Förhoppningsvis lite mer sömn denna helgen men ja, det vet man aldrig!
Ha det fint så hörs vi mina trogna läsare!
/S

HAHA

Har hittat så sjukt gamal bilder på våran gamla dator. Enjoy!






Snart fyller jag myndig

iiiiiiiiiiiiiii, fattar ni? Mindre än 2 månadet kavr till jag blir 18. Det ska firas på bästa möjliga sätt kan jag lova er!:)

Skolan har la vart bra, har visat upp vårat UF-företag för typ 12 rådgivare i dag och det gick la helt okej. Det var två stycken som var intresserade av vår produkt så för vår del var det inte så svårt att skaffa rådgivare. Fan va bra! Nu har vi börjat få nya krafter och vi börjar verkligen tro på våran produkt. Det känns så sjukt bra!:):)
Ikväll äre träning som gäller, i Dalstorp faktiskt!
/S

Såhär ligger vi till i vår serie


Mamma och pappa, ni borde vara stolta över er dotter!

Har faktiskt tagit ett av mina största beslut i hela mitt liv idag den 13 september 2011.
Jag har börjar på teorilektioner på körskolan. Ett steg närmare att klara uppskrivniningen men fortfarande tio steg kvar till att klara uppkörningen. Puuuuhhh.. Det har bara börjat! MEN bättre än inget, eller hur??!!:)
Idag har la skolan varit ganska bra tycker jag!:) I morgon ska vi redovisa vårat UF företag för massa rådgivare (pirrigt....!!!) Får försöka att klara av detta! haha
Nu har jag precis lagat korvstroganoff och ris. Ska nog ta mig en smakbit tillsammans med IDOL. Yeees!;)
/S


Saknar min vovve


En trött Sandra åker nu och tränar

Har precis packat ihop alla mina saker jag ska ha med mig till pappa denna veckan. Jag tänker ALLTID att jag inte ska ha med mig så mycket saker men visst blir det tvärtom. Packar ju väskan så full så man får slita röven av sig för att få stängt den. Detta måste ha ett slut;)haha
Vi hörs i morgon, för antar att jag kommer somna såfort jag kommer innanför ytterdörren efter träning.
/S


Shes the man


Hemma i min soffa

Jag är så otroligt trött så det är inte sant.. Eftersom vi inte hade så lång skoldag idag så passade jag på att vara hemma. EN FRI DAG! Helt underbart. Eller ja, fri vet jag inte.. Har ju sång och fotbollsträning ikväll men det räknas inte:) Försöker la hålla uppe humöret ändå, har precis ätit lite frukost och till middag så tog jag precis fram lite kyckling. Vad det blir till kycklingen är inte bestämt än men ska allt försöka få ihop värsta lyxmiddagen idag;) Helgen har la rullat på, har inte fått så mycket sömn men mycket pengar har jag fått;) Har jobbat hela helgen..
Nu ska jag fortsätta gosa ner mig i soffan. Kanke somna en stund:)
/S

10 ÅR SEDAN??

Det är redan 10 år sedan planen flög in i Word Trade Center. Helt sjukt.. Känns som igår.. En tyst minut för alla offer iaf..

Lunchrast

Hej! Är hemma en sväng och lagar lite middag. Ska vara nere på jobbet vid tolv igen så nu är det stressigt;)
/S



LISCHO


My love


Sandra, Anna och My


fOTO: Julia Carlbergh

Gör det bara

Kommentera detta inlägget så ser jag vilka som läser min blogg!:) Snälla då!

It´s a blue sky outside

Hej! Sitter i caffan och dricker kaffe med några av det samma könet som mig:) Skoldagen kommer att bestå av Svenska, Samhäll och Historia. Ganska skön dag faktiskt. Direkt efter skolan så åker jag och jobbar. Alltså jobb mellan 16-01. Kommer ju vara lagom trött i morgon när jag ska upp och ännu en gång jobba. I morgon är det alltså jobb mellan 10-01 som gäller. Puuuuuh.. Jaja, som jag brukar säga. Pengarna rullar in;)
Nu ska jag fortsätta chilla.
/S


Dagens klädsel


Jag älskar dig!


Min söta vän


Svaret!

Okej, Svaret på kluringen är: Jesus, han vann på Walkover. HA HA HA HA

Dagens klädsel

Jeans från Loga factory
T-shirt från H&M
Skinnjacka från Ullared
Skor från Din Sko
Glasögon från Synsam

Skolfoto

Hej, precis hemkommen från skolan och från en bilåktur med Jasse. Skoldagen har la varit helt okej. Startade dagen med skolfoto. Men inte vilket skolfoto som helst utan det ev sista skolfoto i hela mitt liv ifall jag inte nu ska gå högskola som det är tänk just nu haha, Då är det inte sista men ändå lite sorligt;)
Ja iaf, efter skolan åkte jag med Sara till Alina´s mode och sen till fyndlagret där jag köpte två nagellack "SURPRISE";) haha. Nu sitter jag i soffan och ska snart ta mig lite mat och äta. Ikväll är det träning som gäller och taggning inför söndagens match mot Kindaholm:)
/S

Torra ni är

tänker inte svara på kluringen innan tre stycken gissat! HAHA

Kluring till er!

Vet ni vem som vann på 50 meter bröstsim när Jesus och det två lärljungarna skulle tävla?
Svara på den kluringen ifall ni kan ;) Svar kommer senare ikväll så gissa på nu gott folk!

I think God has a urinary tract infection, it just pours


Dagens klädsel på fel håll


Galet ledsamt. R.I.P

http://www.expressen.se/nyheter/1.2553414/stefan-liv-fanns-ombord-pa-planet

Moa Lignell

Sitter i ett grupprum tillsammans med Emilia. Vi försöker la göra något slags av grupparbete men det går la inget vidare bra då vi inte hade det rätta pappret med oss. Så Emilia fick springa tillbaka och hämta ett i klassrummet.
Slutar klockan tre i dag. Då ska jag hem och förhoppningsvis ta tag i mitt liv ovh börja läsa den där tråkiga svenskaboken som ska vara klar i November. Med typ fem sidor varje vecka så behövs verkligen den tiden. Sen efter jag gjort det jobbiga så ska jag lägga mig i sofan och bara blunda. LÄNGTAR! Brist på bilder pga av att mitt minneskort inet fungerar i min dator längre. Får försöka leta upp USB-sladden till kameran. Saknar att lägga upp dagens klädsel faktiskt;)
Hörs senare.
/S

Pengarna rullar UT som dom egentligen inte ska, det går inte bra nu..

Hej!:) Sitter nu framför en förfärlig fotbollsmatch med turbanen på huvudet. Benen är nyrakade och de nyinköpta kläderna är inhänga i garderoben. RÅKADE la åka in till Borås idag och köpa ännu mer kläder. Som sällskap hade jag Emilia och Sara.
  • Linne från myrorna 50 kr
  • T-shirt från H&M 99 kr
  • Kängor från din sko 299 kr
  • Strumpbyxor från H&M 79 kr
  • Paraply från H&M 79 kr
  • Rakhyvlar, rakskum, partyglasögon och partytutor.
Är ju som sagt nöjd med mina inklöp även i dag. Före min dusch som jag precis gjorde städade jag även min garderob. Slängde ut mina sommarkläder och hystade in massa nya, fina höstkläder. I´m ready for the autumn!:)
/S

Min fina klädhög före städningen.

08:37

Hej, sitter på lektion i skolan. Närhandel med Jan Cocked, fint det:)

En godnattkram till er

Nu ska Sandra Linnea Jenny Lundgren sova och förhoppningsvis vakna i morgon igen:) Ser faktiskt fram emot morgondagens lektioner. Ganska roligt att gå i skolan ändå:)
Godnatt /S

Hon har gjort det IGEN

Har la lyckats handla kläder för 750 kronor idag. Jag och mammi tog oss en sväng till Gällstad efter skolan. Har dock ingen fungerande kamera just nu så bilder på mina plagg jag köpte kommer inte upp just nu. MEN jag kan ju berätta vad jag köpte:)
  • Svarta SVEA jeans 200
  • Jobbartröja 60
  • Vitt linne 60
  • 2 stickade halsdukar 100
  • Vit klänning 180
  • Stickad tröja 150
/ 750 KRONOR
Jaja, är ju som vanligt nöjd med det jag köpt så det var la värt pengarna:) Hoppas det går fort till nästa lön bara haha. Nu ska jag packa min fotbollsväska sen blir det träning i det fina vädret..
/S

Maroon5


IDOL

Sitter och kollar på första avsnittet av IDOL. Verkar ju erligen som att juryn har hårdat till sig inför årets utmaningar. Hade faktiskt varit grymt roligt att åka dit en gång och bara kollar ad dom säger om just min sångröst. Det ska jag ta mig fan göra någon gång:)

I like it


Så värt att se, så gör det!


Vad tycker ni om mina nya glasögon?


Så jävla underbart

Har faktiskt tagit och unnat mig en ledig dag, INGET jobb alls i dag. Ska föröka göra så lite som möjligt faktiskt, det enda jag har bestämt för dagen är att jag ska kolla på min brors match som börjar klockan 14 i Dalstorp. Jag och mamma ska la försöka ta oss ner på våra egna fötter, alltså gåendes;)
Gårdagen var typ helt perfekt. Först en vinst mot Tranemo med 3-0 sen en helt underbar jobbkväll med massa roligt folk:). Allt rullade på helt enkelt!:)
Nu ska jag snart börja hjälpa mammi och laga lite mat sen fotboll.
/S

HEJ

Okej alla ska ut ikväll och jag ska jobba.. BUUU! man blir ju inte alls sugen på att dra några cider.. Jaja, får ju tänka på att pengarna rullar in som dom ska och att det går bra nu!:)
Ne nu ska jag ta på mig, äta och sen ner och jobba i mina nya glasögon!:)
/S

Stormatch!

Åker ner och jobbar en sväng.. I eftermiddag är det stormatch i Tranemo. TIF-NIK. Det kan ni ju inte missa:) Klockan 14:00Tranehov i just Tranemo:)
/S


01:02

Hemma från jobbet, nu orkar jag inte ens tänka mer. Går och lägger mig!

Det är ta mig fan inte sant...

Ni fattar inte hur glad jag är, på lördag ska jag spela min första match med a-laget. Det är inte vilken match som helst utan enkrona match i Tranemo mot just Tranemo. Började typ gråta när jag fick reda på att jag skulle vara med, eller ja sitta på bänken. Alltså ni fattar inte!!! Glad chey:):):):):)

Sitter nu i skolan och vämtar på att klockan ska bli svenska. I Eftermiddag åker jag in till U-haman och fixar kaluffsen+ att jag ska hämta mina glasögon. Yees, och ikväll blir det jobb! Bra dag...:)

Godmorgon, godmiddag, godkväll

Skriver för hela dagen! Har nu fixat internet till min dator här i Hulared så bloggandet kan fortsätta:) Hoppas allt är bra med er..:) Mitt liv rullar la på som det ska tycker jag. Har varit på UF-mässa i Borås hela dagen. Måste ju säga att nya tankar och inspirationer väcktes. Vad ska vi sälja och göra? Hmmm... Tänk Anna och My!!:)
Gårdagens match gick ju verkligen super. Det blev vinst med 4-0 och 3 poäng till oss. YES, det går bra nu! Tre vinster på raken, nästa Söndag möter vi Kindaholm och Mikaela Karlsson. Då jävlar!;)
I helgen blir det jobb (som vanligt). Men FAN va värt det är.. Har nog blivit lite beroende av pengar nu. Bra och ha tänker jag, fyller ju 18 i år och då kommer det gå åt en heldel pengar.
Nu ska jag packa min fotbollsväska sen kommer Olsson och hämtar upp mig!
/S



RSS 2.0