Sigges Loge ikväll!

.

Is it true that you're gay? You are namely hot as the sun, boy


Dricker en cider för första gången på 6 månader

I morgon är det siggespremiär och det är klart jag måste veta hur jag kommer regaera med lite alkohol i kroppen. Tar helt enkelt och knäpper en cider för första gången på ett halv år. Som ni ser på bilden så är jag redan jätte FULL. haha "PAJAS". Ne men det var gott som tusan faktiskt!
Idag blev det både skartt och tårar. Inte riktigt kanske men först en vinst med F14 i DM matchen sen en förlust föra-laget mot Norvalla med 1-3. Tråkigt, men som sagt Nittorp kommer igång igen kan jag lova. Nu ska jag dricka upp mi cider (fjortis) sen blir det Big Brothers veckofinal på datorn.
Ha det fint!

Det har hänt mycket sedans vi hördes

Hej folket! Det har hänt en hel del sen vi hördes av senast. Vad som har hänt orkar jag inte ta nu haha. LAT TJEJ! I morgoin är det långpromenad i Ambjörnarp som gäller. På söndag är det först 14-års match som gäller (åker med som ledare) och sen på eftermidag är det hemmapremiär för div. 2 laget. Klockan 16.00 på Åsavallen i Nittorp.
Nu en kväll tillsammans med Annabus! Ha det bra

Våren är här


Nationella prov

Tog mig en joggingtur ut i Hulareds skogar. det fick bli 2,2 km i dag. Försöker TRÄNA bort min träningvärk och taggar inför seriepremiär mot UIFK/Ulricehamn på torsdag. Ikväll blir det lugnt, med massa nationella-prov-plugg. Jag har nämigen skriftigt prov i Svenska B i morgon. USCH, säger jag bara! Kan också bli lite TV ikväll.
Efter joggingturen stretchade jag lite, som sällis hade jag Gråvita och Ruben.

Joggingtur ut i Hulareds skogar


sovmorgon?

Idag är jag riktigt trött. Klockan är sju och jag skulle lätt kunna ligga kvar i sängen till klockan två i dag. Har precis slängt på mig lite mascara och satt upp mitt hår, nu ska jag ner och kolla ifall det fins något gott att äta till LUNCHen idag. TTroligtvis finns det inte det så då blir det till att tänka om.
Ne mn helt seriöst. Vi hörs i kväll! Ha det bra.


JAAAAAAAAG!

Hemma efter en riktig kämparträning. Är sjukt trött i benen och ja, allt sånt. Nu ligger jag i sängen och kollar på Big brother (en vanlig kväll i Lunkis liv).
Om en vecka är det Sigges Loge premiär. Gissa vem som längtar ihjäl sig? Jo- JJJJAAAAGGG! Ge mig en lyckad kväll folket.
I morgon är det ännu en dag fullspäckad med APU sen hem och "plugga" röven av mig. Jodå, även bokstavligt talat. Ska nog ta mig en joggingtur ut i Hulareds skogar. Nu ska jag ställa väckarklockan så jag inte missar att gå upp i morgon. Ha det bra!


They grow up just like humans


Dance everybody


BUUU!

En ny vecka med nya möjligheter och en jävla massa saker jag ska få gjort. TVÅ nationella prov, två träningar och en match, 50-dagars fest, träff med min sömmerska och tre inlämningar att göra + skolan/APU. Usch, jag kommer vara helt slutkörd. Tur man har långhelg nästa helg.
Nu ska jag kila iväg till Tranemo och till FIKET. Har endast 6 dagar kvar där. Buuuu.. Sen är det bara skola som gäller. Vi hörs gott folk!


Jobb

.

Jag är lätt värd det

Efter tolv timmars jobb känner jag spontant att jag är värd en plats i soffan. Jobb i morgon igen!

Är detta sanningen?

Hemma från jobbet. Sitter i soffan med ricinolja i mitt hår, ska hoppa in i duschen nu sen sängen. Jobb i morgon igen. 07.00 ringer klockan, puuuhhh.. Är det såhär det riktiga, hårda och sitsamma arbetalivet är? Vi hörs i morgon, Godnatt gott folk!

Dagens låt!


Hemlighetsfull

Fick skjuts utav My hem efter skolan i dag, tösen fick la körkort igår. GRATTIS SÖTAN! Tyckte faktiskt att det gick väldigt lugnt och fint hem förutom att hon körde 100 på en 90 där det dessutom var en fartkamera. Man lär sig av sina misstag, eller hur My?
Skolan var helt okej i dag, vi övade inför nationella proven i svenska B som vi har nästa vecka. Nerverna sätts på prov ännu en gång, USCH! Hoppas på gott resultat iaf.. det gör man ju alltid!
Ikväll är det jobb på Kabyssen som gäller men först en visit till ett annat ställe.. GUD, vad jag är hemlighetsfull!
Ha en bra tills vi troligsvis hörs senare ikväll. Hejdå!




Förändring

Skulle ju egentligen bara ner och äta lunch med mina arbetskamrater men det fick ist bli jobb i en timma. Jo, förstår så åt jag också. Grönsakssoppa, så grymt gott var det! Nu är jag hemma igen i min soffa tillsammans med några bitar honungsmelon, SMARRIGT! Snart packning till träning sen ut till Nittorps för korttagning och personigt samtal. Vi hörs!

Going down to my work


Städdag


Colorful

Smoothie och Big Brother

Hur underbart?

Åker på APU idag igen. Sista dagen denna veckan sen återstår bara en skoldag på fredag. Alltså studiedag imorgon. HUR UNDERBART? Nu ska jag gå och sätta upp mitt hår sen drar jag mig mot bussen. Ha en bra dag!


På dåligt humör, låt mig vara


APU@Fiket


Múslisochkokosmoothie


Dagens träning: Promenerat 7044 meter

.

Den perfekta tacosen


Väldigt bäst

Sitter hemma i soffan tilsammans med mamma och Stig och kollar på Per Moberg när han lagar asagod mat. Jag vill också kunna laga jättegod mat. Fattar ni vilken begåvning man har då? Vill bara tacka mitt underbara lag för igår, ännu en gång. förfesten, harrys och efterfesten kunde ju inte bli bättre. Väldigt bäst skulle jag vilja säga.
Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del. Sov ju i Borås natt så att åka hem därifrån har jag hunnit med. Sen har jag även varit hos min sämmerska till min balklänning. OOOooo, den kommer ju bli exakt som jag vill ha den med en liten överraskande (för er) färg. Nu ska jag uppdatera mig lite inne i Big Brother huset sen blir det tacos till kvällsmat. Hörs!



När livet är som bäst

Fler bilder finns på Facebook.

Take care

Hejsan hejsan, drar mig snart ut mot Nittorp för föreläsning, mat och massa snack. Sen vidare till Tranemo för att kolla match och tillslut förfest och utgång i Borås. Ett miniläger med det bästa laget i hela världen skulle jag vilja kalla det. Vi hörs i morgon. Ha en underbar lördag och ta väl hand om varandra!
Slänger in en bild från min konfirmation. På bilden ser vi Sara Jansson, jag (i mörkt hår) och Sandra Öberg

5-2

Hemma ifrån min målvaktsdebut denna säsong och även en vinst med 5-2. Hur underbart? Nu ska jag bara luta mig tillbaka i soffan och softa. I morgon är det en heldag med laget som gäller. Det kan bli galet! Vi hörs i morgon före jag drar mig ut till Nittorp. Heeej o håååå

Summer inspiration by Gina Tricot


OTURSFREDAG?

Det är fredag den 13 och idag gäller det. jag ska stå i mål. Ja, jag är nervös men det får gå som det går. Har iaf förberett mig lite, jag har provat handskarna som jag har fått låna utav Sofia Alexandersson (vår riktiga målvakt), packat min väska och fyllt på min vattenflaska. Puuuuh...




Partysugen, Tack!@http://saahra.bloggplatsen.se


Midsommar 2009

..firades nere i Falkenberg tillsammans med Sandra, Sara och Becca. Ja, det var roligt men kvällen slutade utanför en pizzeria på Skrea helt dyngsura. Så går det när man inte rustar upp sig med regnjacka och paraply.
Börjar faktiskt redan nu fundera på vad man ska göra på midsommar i år. Ja, det är ganska överskattat men det är en högtid som är väldigt fin tycker jag. Med massa blommor, god mat och uppklädda människor.

Frukost


EXTRA EXTRA

Fick bli en mandel och hallonsmoothie till efterrätt. MUMS!
0,5 dl mandel
1 dl frusna hallon
0,5 dl vaniljyogurt
7 droppar citron
(- så sjukt gott, prova ifall ni gillar citron)
0,25 dl mjölk
Blanda ihop med en mixer och häll sedan upp i ett glas. Dekorera med något passande uppe på (smoothien blir mycket godare när man gör den fin också!)

Goalkeeper

Jaha, sitter hemma i Dalstorp tillsammans med mig själv och Stig förstås. Ska precis äta en varm panini med kyckling i, GOTTIT! I morgon är det match, inte vilken match som helst utan en match med mig stående i mål. Det kommer gå som det går men självklart ska jag göra mitt bästa för laget! Nu får det nog bli lite Big Brother sen sängen. Ha en fin kväll!


Träning på gång


It´s the little thing in the world who makes it beautiful


Exciting

Här är mitt tyg till min balkänning, rolig jag är när jag gjort bilden svart-vit så att ni inte ser vad det är för riktig färg. Spännande, eller hur?

Från botten till toppen

Nu höjdes mitt humör högt. Tack Nittorp!


Musicday


Nicki Minaj


Berätta för mig!

Alltså, bara en grej som jag kom på. Ni vet Extreme home makeover (det där programmet på 3an där de bygger ett extremt stort och lyxigt hus till olycksdrabbade familjer). Före teamet bygger huset så är allt verkligen piss för de familjerna som bor i en liten lägenhet eller ibland även bara en liten husvagn. Efter huset har byggts så är allt frid och fröjd. Alla skriker och fäller massa glädjetårar men HUR SKA FAMILJERNA HA RÅD ATT BETALA HUSET SEDAN? Alla räkningar och försäkringar och skit? Någon som vet vad som händer efter det byggt huset? Berätta så gärna för mig då!

Somebody that I used to know


Sockerkaka

Sitter hemma i soffan hos pappa. Åt lite middag för en stund sedan. Idag fick det bli hemmagjort potatismos, smögensås och sprödbakad fick, riktigt gott! Nu slänge jag precis in en sockerkaka i ugnen och en liten överraskning till pappa. Hoppas han blir glad. Resultat på kakan kommer senare. Hörs sen

Two old but wonderful pics

Bild 1: Simon 3 år gammal. Bild 2: Frida Alexanderssons, jag och Jessica Holmberg

Anteckna

Skene, Kinna och Borås. Ja, jag tillsammans med mamma och Simon har hunnit med mycket i dag. Köpt typ till min balklänning (bara 504 kronor), kläder till mamma och Simon (anteckna att jag inte köpt ett enda klädesplagg i dag. Amazing, eller hur?). Nu ska jag snart ut i detta härliga väder och spela lite fotboll, träning pågång!
Hörs


Överraskning

Idag har jag träningsvärk kan jag lova er. Stretchade inte efter matchen igår, då går det så haha Nu ska jag till Sene för att köpa typ till min balklänning. Vad det blir för färg får bli en överaskning både för er och för mig. SPÄNNANDE! Ha en bra dag.

BÄST

Sitter i min soffa och tar det lugnt. Kom hem ifrån match för en stund sedan. Det fick bli en förlust med 4-0. De fick två straffar om man kan skylla på det haha. Nu ska jag kolla på tv resten av kvälllen, BÄÄÄÄST! Ha en bra kväll kära läsare.

Bra att ha, eller?

Nu har pappa pch Simon äntligen (enligt dom) fått hem sin nya leksak. Jag förstår inte riktigt grejen med traktorer haha.

Påsklunch

Kom precis hem från en god påsklunch hos farmor. Det var ägg, skinka, sill, köttbullar och massa annat gott. MUMS! Efter vi hade ätit klart så gick jag och min kusin runt i farmors lägenhet och kollade på massa gamla kort. Ja, jag säger då de. Blev man inte bra på det kortet så fick jag skylla sig själv! Radera fanns ju inget som hette typ. HÖRS!


Bild 1: Pappa när han var i 20 års åldern Bild 2: Pappa och hans syster när det var små Bild 3: farmor och farfar när det gifte sig

8 KM

Bestämde mig just för att dra på mig gåskorna och promenera till farmor. Det är 8 km, bra tänkt Sandra!

Även Stig är lite trött idag, det är helt okej katten!

Det är inget att skratta åt!

Vaknade upp ur min väldigt obekväma sömn för en stund sedan. Jag fick la sova i soffan inatt och det tänker jag inte göra frivilliig igen. Jag har faktiskt ont i ryggen idag!
Jaja, nu är snart påsken slut och skönt är la det. Något som inte är lika skönt är att jag går in på mitt allra sista påsklov i hela mitt liv på tisdag. Det är inget och skratta åt!
Idag blir det middag hos farmor sen hem och SOVA i MIN SÄNG! Vi hörs la senare. Hejhej!


Påskafton 2012


Påskafton

Hej, påskafton är la här och jag är taggad som fan. Det är fest ikväll, tillsammans med några av alla mina favoriter. Jadå, då kör vi!

Is not summer outdoors, I get to pretend

make a gif online
Jaha gott folk, rubriken säger allt. Snöar det utanför fönstret så får man ju försöka raska på sommaren lite tillsammans med sina nya solglasögon. Känner på mig att SOMMAREN 2012 kommer bli en bra och lärorik. MEN först student, bal och resa. Hur härligt låter inte det? Vi hörs!

Allt i ett

Vaken och nyduschad. Nu ska jag snart äta lite frumidag (alltså frukost och middag i samma måltid). Ska ju iväg och jobba om en stund, funnyfunny! Ikväll händer det la ingenting och skönt är la det! Ha en bra dag, vi hörs senare!

Lyckan som uppstår när "Sommar med Göran" går på TV


Nya stuffs från Lager 157

Bild 1: Linne t-shirt 60:- Bild 2: solbrillor 60:-

Lite bilder från vollybollturneringen idag!


Vollybollturnering!

Sitter vid köksbordet och taggar vinst i dagens vollybollturnering. Till frukost fick det bli músli och hounungsmelon. Mummms! Vi hörs lite senare ikväll.

SÖMN

Nu tänker jag aldrig i hela mitt liv skriva om statsskicket i USA mer. Något av det TRÅKIGASTE jag gjort. Nu ska jag sova och tagga inför morgondagens vollybollturnering i skolan. FORZA HP09!


Miniläger i Viskafors


LORÉAL Paris

Nyinköpt mascara ifrån Alina´s mode 175:-. Riktigt bra. Testa den!

Det är verkligen sista gången jag arbetar om Sverige vs USA:s statskick. BOOORING!


Plugg och kokosfruktsallad


Uppe med tuppen

Idag är jag allt uppe med tuppen. Nu ska jag snart dra mig mot bussen sen blir det APU på Fiket fram till 15.00. Efter det ska jag hem och lägga mig i min soffa och plugga samhällskunskap, TYVÄRR!

Man lär sig av sina misstag

Förs och främst skulle jag vilja tala om för en av min allra bästa vän att jag saknar henne något enormt. Alltså verkligen ENOOOORRRMT! Rebecca Ontero heter hon och hon är just nu nere i USA och spelar fotboll (för er som inte visste detta).
PM till Beccis: Kan lova dig att du kommer få en BAMSEKRAM när du kommer hem.
Bjuder även på en 5 år gammal bild på mig och Becca
Hemkommen från en rolig fotbollsträning ute i Tranemo. Har precis ätit fläskfilégryta, ris och massa ananas, DE NI! Idag har jag lärt mig att jag INTE kan baka silviakaka, det blev bara mos. ELLER VÄNTA, vad är det man brukar säga? Man lär sig av sina misstag.
Imorgon är det onsdag och redan sista apudagen för denna veckan. Det går ju så fort när man har roligt. Nu borta tänderna sen sängen och sömn. Ha en underbar natt allihopa

Sovmorgon och en god frukost@BÄST


A beautiful boy with a big goal

Somnade hårt som tusan vid 18 tiden, vaknade nu. Hur ska jag kunna somna ikväll? Hoppade över träningen pga ett sprängande huvud. Sådan himla huvudvärk. Bläää... Nu ska jag kolla Maria Wern sen får det nog bli sängen. Imorgon har jag sovmorgon, UNDERBART! Vi hörs

En vanlig dag

Hemma ifrån APU. Har precis ätit lite makaroner och köttbullar, ikväll är det träning som gäller!

APU väntar

Vaknade precis, Nu ska jag ta på mig och åka till Tranemo och till FIKET. Frukost väntar där, GÖTT! Ha en underbar vinterdag gott folk. Hejdå!


In the city med My Bengtsson Hansen


Hemma@Dalstorp

Elfsborgsmatch, skratt, träningar, bus och mycket annat: Hemma ifrån fotbollsläger i Viskafors. jag har haft jätte roligt och jag är faktiskt grymt glad över att spela i Nittorps IK!.  Juste, även bilder från lägret kommer läggas upp nu framöver, så håll koll!
Jag är ganska trött men det får blir nog Big Brother en liten stund ändå. Kan ju även berätta att jag för första gången träffat min sömmerska till min balklänning i dag. Det känns jättebra och min klänning kommer föörhoppningsvid bli som jag vill ha den. Alltså ASAFIN! I morgon blir det APU igen.. KUL! Hörs

RSS 2.0