Ses på lördag Kapten Röd

Efter träning kommer vila, efter läggdags kommer STT-läsning. Godnatt kära folket, vi hörs kanske kanske imorgon. Jobb 15 timmar nu vet, money money money most be funny in a girls life...


Tre i en

Att komma hem från en härlig jobbdag och veta att man bara har roliga saker kvar att göra detta dygn så är livet verkligen på topp. Nu hade jag tänk att göra lite körkortteori (det kan vi bortse från det roliga aktiviteterna) sen träning med värden bästa lag och hur underbara människor som helst. Helgen kommer ju bara bli så bra och nästa vecka kommer jag inte kunna bärja mig så bra den kommer bli. 
 
Precis efter jag slutade mitt arbete i dag så om min amorföräldrar och hälsade på mig på jobbet. Vi tog en fika! MYSIGT


Natten

Dagen har varit vädigt bra faktiskt, pluggat teori, ledig från jobbet och Borås med Sandra. Avslutade sedan dagen med en fotbollsträning tillsammans med mina lagkamrater. Nu sängen, Godnatt!



Johnny Bulls


Bu

Godkväll min kära blogg! Just nu är jag lite depp, vet inte riktigt vad detta beror på. Träningen gick bajs och en av mina bästa vänner kanske ska flytta till Norge. JÄTTEKUL! Det kan ju bero på det kanske, vem vet! Match på torsdag mot kindaholm men först en veckas jobb tillsammans med mina underbaringar till jobbkamrater. YES! Ett glädjeskutt för mitt arbete kan det la få bli då. Så nöjd!

Tvättmaskinen är på och katten ligger jämte mig o spinner. Vi är som en liten egen familj, jag o stig. Bröt dock familjelöfter med honom ett tag i eftermiddags då han kom inspringandes med en fågel. Men nu är vi vänner igen.

Även ett tack till min mamma som är världens bästa mamma och som alltid ställer upp för mig! LOVE YOU

En hälsning till USA o till min fotbollsspelande vän Rebecca hinner vi också med! Saknar dig kompis. GODNATT


Ge mig körkort

Drar mig mot Tranemo tillsammans med Sarah på en sleten buss. Jag vill så ha körkort NU NU NU NU NU NU!

Paket till mig


Teenage post

Snart lite Lunch för att sedan dra mig in mot tranemo för första körlektionen efter min hjärnskakning. Det ska bli spännande att se vad läraren säger. Mn först lite fix och matlagning! Vi hörs. P

puss

Sittande i soffan efter en hård jobbhelg och en match som resulterade i vinst med 4-3 mot Örby. Härligt avslut på denna veckan, på torsdag har vi match mot Kindaholm. Hoppas på att kunna vara med, jobbar egentligen men ska försöka byta. 
 
Nu sitter jag i soffan, snart påväg in till Borås med Sara. Ska köra hennes syster dit.Har precis ätit en hamburgare med massa grönsaker och gott på.
 
Ni får ha en fortsatt härlig söndagkväll så hörs vi, PUSS!

 

En lång dag

Precis hemkommen från en lång dag i Tranemo med massa teoriplugg. Nu är jag trött i mitt huvud och väldigt sugen på att träna fotboll. Åker helt enkelt och gör det! Vi hörs.

Hej

Hej mina kära vänner, ovänner och ni som bara läser för att nyfikenheten träder fram. Idag är min lediga dag, alltså ledig från jobbet men inte annat. Fick iaf en sovmorgon till halv tolv och det var verkligen behövligt kan jag tala om. Ni bär det snart av mot Tranemo tillsammans med Sarah för att öva lite körkortteori, har min första körning på måndag efter drygt 8 månaders uppehåll. Nu vill jag ha körkort! Tror det blir en sväng till min fina gamla skola också, för att hälsa på vänner och lärare. Ja, men visst är man vänlig! Ikväl är det träning som gäller, tränade inte fullt ut igår eftersom jag kände mig lite krasslig i halsen igår morse. Mycket bättre i dag! Nu lite fix sen åker vi, ha en bra dag så hörs vi nästa gång haha. Puss!!!

 

Godnatt!


¤


Fotboll

Välkommen till min blogg! Jag heter Sandra Linnea Jenny Lundgren och bor för det mesta i Dalstorp tillsammans med mamma och min bror Simon Lundgren.Mina föräldrar är skilda sedan 10år tillbaka, min far bor i Hulared tillsammans med ungefär 100 kossor.  Jag tycker det är otroligt roligt att spela fotboll, umgås med min familj och mina vänner och självklart jobba och tjäna pengar och sedan utifrån det hitta på massa roligt på min fritid. Jag har några speciella vänner som jag gilar att umgås med extra mycket och det är jag glad för att jag har. Jag arbetar på Glasets hus i Limmared och på Restaurang Kabyssen i min hemby Dalstorp.
 
Idag har jag arbetat i Limmared och väl hemma därifrån åkte jag, mammi och sara ner till Dalshov för att kolla på matchen mellan Dalstorps if och Djurgården. Resultatet blev tyvärr 1-5 tillslut men det var la rätt väntat. Nu sitter jag och kollar på ensam mamma söker, riktigt jävla pinsamt faktiskt! Sov gött folket!

 
  

Vinst med 3-1


Laddar upp batterierna

sitter i soffan och laddar inför höstsäsongens första seriematch. Idag möter vi Borgsten/Fristad/Sparsör. Mat, en promenad och massa skitsnack med sara fick starta upp min dag, det kan ju inte bli bättre! Nu packa sen ut till Nittorp. Lycka till på matchen Sandra! -TACK! 
 

Bra dag igår


Beställda!

Nike Wmns Nike Lunarglide+ 3: P18980-115393-RO--8 och Reebok Easytone Trend: P02643-21580-SVART-75

Tappas till kvällsmat

Fotboll live och fotboll på tv. Drog mig ut mot Nittorp efter jobbet för att kolla sista halvlek av 15års matchen där ute. Tyvärr förlorade dom med 2-0- Bättre lycka nästa gång! Nu sitter jag och kollar Sverige- Brasilien. Det verkar ju gå bra haha. Sen blir det sängen, jobb mellan 7:30 till 16 imorgon. Godnatt! 
 

Jobb 15-19


Fika med farmor!

Sitter hemma i soffan efter en tripp i Ulricehamn. Skulle vara hos optikern kockan nio men då tro fasiken min optiker är sen. Jag blir så trött! Fick iaf sitta och vänta till typ tjugo över nio sen fick jag den hjälp jag behövde. Efter jag varit där så sprang jag in på gunnars och köpte två bullar och en macka. Fika med farmor! Nu sitter jag som sagt i soffan och ska beställa hem ett par skor ifrån Sportamore. Det ska få bli ett par Reebook Easytone och kanske ev. ett par nya joggingskor också. Mina jag har nu börjar bli lite småslitna.
 
Börjar jobba klockan tre i dag så det blir la te och laga lite mat snart. Även idag får det bli tacos. Hörs senare ikväll!
 

Nöjd!

Några utav mina köp på Gekås i Ullared. Två linnen och en smyckeskål. NÖJD!

 
 
 

Hej

Hemma efter en 8,5 timmars lång arbetsdag. Nu sitter jag i soffan och käkar nötter och dricker loka. ikväll är det träning precis osm vanlig och imorgon är det flrsta optikern och sen jobb som gäller. 

Gekås

Hej, börjar med att ursäkta för dålig uppdatering. Det har varit ganska mycket nu dessa dagrana som varit och jag har inte hittat orken till att blogga. Men nu är jag tillbaka, iaf en liten stund haha. Idag har vi varit på en tripp i Ullared och på Gekås. Jag handlade faktiskt saker för ca. 1200 kr. Väldigt nöjd! Köpte massa bra-och-ha-saker som just är bra och ha haha. Köpte även lite kläder men tyvärr tyckte jag inte att det kryllade av fina grejer där denna gången. Fick iaf med mig två par träningsbyxor, bh, två linnen och trosor hem. Bilder på vad jag köpte kommer upp lte senare, nu lite nöjesbilder ifrån dagen. ENJOY!


Det lilla som gör mig glad


En vanlig dag på jobbet


Följ mig på Instagram @saaandralundgren


mellanlandat

Har redan hunnit att arbeta i Limmared tre och en halv timma.  Nu är jag hemma och mellanlandar lite. Har klippt gräset och lagar nu mat till mig själv. Böejar halv fyra igen fast nere på Kabyssen. Vi hörs senare!
 
 

Kvällspromenad med min vän


Det fick bli lövbiff m pepparsås, sallad och pommes till kvällsmat. Mer än godkänt skulle jag vilja säga. Nu blir det promenad med Sara sen hem till mammi igen. Hörs sen!


Godkväll


10 timmars jobb

 Bra dag med många olika tankar, jag blir så trött på en del människor.. usch. Inga namn nämnda och en hemlis som bara jag ska behålla för mig själv. Jobbat mellan 7:30 till 17:30 idag. Trött som en katt är jag nu, och vem vet. Kanske får jag hoppa in på Kabyssen senare ikväll också. Han ringer om jag behövs. Men folk har la inga pengar nu när det är lön om två veckor. Det är la fok och jag som inte har det.. haha. Efter ha köpt en tele så är man inte så tät. Imorgon börjar jag halv nio men jobbar bara till tolv så det är en ganska lugn dag imorgon. Dock börjar jag på Kabyssen lite senare under eftermiddagen. Nu godis och handboll. Ha en bra kväll!
 
 

Tidigt uppe

...tidigt är la synd att säga men om man jämför med den tiden jag gått upp vid den senare veckan så är halv nio tidigt. Idag är det som sagt jobb som gäller, tar bussen från Dalstorp vid tjugo i tio sedan framme i limmared lite efter tio. Visst låter det bra!? Jag tycker faktiskt synd om mig samtidigt som jag är jävligt tacksam över att inte börja skolan på torsdag. Jag hade lätt kunnat gå i skolan några år till men iaf med kanske bara en läxa i veckan och Inte mer. Det är nog den delen med skolan som jag verkligen inte kommer sakna, tänk att ha ett måste att läsa läxor. Kanske måste man också ibland hoppa över en träning eller en fritidsaktivitet för att sitta hemma och plugga.... Usch säger jag bara!

Ne nu ska jag fixa ordning det sista sen traskar jag mot bussen. Vi hörs senare. Ha en fin dag alla läsare!


Godnatt!

Jag orkar egetligen inte blogga nu men jag gör det ändå,  jag vet inte ens vad jag ska skriva om haha. Träningen gick la som vanligt, har träningsvärk som tusan i baklåren. Det är nog troligen från måndagens fysträning. Även imorgon är det träning om gäller där jag och Sjöberg står för fika-underhållningen. Vad det blir får ni se koer på imorgon. Men första jobb imorgon sen fotboll. Vi hörs tomorrowww! Godnatt...
 
Slänger in en gammal bild på mig, eftersom jag har lite bildbrist just nu haha
 
 
 

Goddag ifrån mig och Stig

Ligger i min säng efter att ha förberett fikat till träningen i morgon, det blir superfika kan jag lova er haha. Det regnar och åskar, det är ganska mysit faktiskt. Man har ju något att skylla på ifall mamma skulle ringa ochfråga  varför jag ligger inne. Askalas! Gårdagens bravader kunde ju inte blivit bättre. Jag, Anna, My, Emilia, Martina och Julia hade jättetrevligt med god mat och dryck. Tack igen!
 
Om en vecka börjar folk skolan, inte jag. Jag är vuxen och jobbar nu istället, helt ofattbart faktiskt. Min "semester" är slut i morgon. Första dagen på jobbet efter 10 dagars ledighet, kommer kännas konstigt det med! Nu är det bara att hoppas att hösten och vintern blir lika rolig som min sommar har varit. Jag har höga förväntningar.. Håll i dig, nu åker vi! 

P

Hej och tack för en superbra kväll igår tjejer, det måste göras om! 
 

Tumme upp för NIK!

Hej, positiva klubben här. Är allt bra med er? Med mig är det fint, fotbollen var roligare än vanligt idag men det måste ju helt enkelt ha med mina härliga lagkamrater att göra. Eller hur? Att träna med er, att umgås med och att spela med er måste vara det bästa som finns. Anledningen till att jag skriver såhär är för att det var längesedan jag hyllade Nittorps IK:s damer och för att Elin johansson tycker att mina inlägg är tråkiga och negativa haha. Så nu jäddrar ska vi pigga upp stället lite haha. Livet leker, jag har jobb, vänner och familj.. Tror minsanna jag drar ett skämt här och nu: Det var en gång 2 myror och en stack. Eller har ni hört dendär med tomaterna? Den kan vi ta senare. Eller denna: Katt åt lampa, blev lös i magen haha. Riktigt roligt! Jaha, dessa veckor framöver ser väldigt ljusa ut, bara roliga saker att se framemot. Vad det är kommer ni få reda på dag efter dag. Ja, men visst är det spännande.
Nu tomater: Två tomater gick över en väg. Då kom det en lastbil och körde över den ena. Då sa den andra, kom nu Ketchup så går vi.
 

GODNATT KÄRA LAGKAMRATER OCH ÖVRIGA LÄSARE!
 

Åker till nittorp och tränar


Reebook

Hej kära läsare! Vad händer ? För mig händer det inte så mycket. Det regnar bara hela tiden så det är inte så lätt att hitta på något. Har iaf hunnit med att vara både i Ulricehamn och Tranemo idag. Först hos optikern i Ulricehamn oh sen Willys i Tranemo. Träffade Egzon där, första gången efter studenten. Han var sig lik haha bra är la det! Handlade allt till fikat som jag och Sara ska ha på torsdag. Hemligt recept ni vet haha. Juste, beställde ett par Reebook easytone som jag ska ha när jag jobbar. Hoppas som är sköna. Vi hörs senare!


Usain bolt

Han är ju bara kung den människan!


Tack Kicki!

Gårdagen var bra. Jättetrevligt hos Kicki på förfesten/20års kalaset. Tack för det snygging och jag hoppas verkligen att du är nöjd med gårdagen själv! Idag händer det mycket helt pötsligt, Först Jönköping för att köpa en ny mobiltelefon, eftersom min andra blev vattenskadad igår. Ja, vattenskadad och inget annat. Sen klockan 17:00 så är det match ut i Nittorp. Gratis fika till alla som kommer och kollar på matchen! Vi syns och hörs senare då. Haj!


oärliga jävlar!

Dagens, veckans, årets eller nej jag menar livstidsriset borde ni ha. Inga personer, inga namn, inga nämde eller glömda Att lägga sådana kommentarer, att ha ett sådant beteende, att helt enkelt vara så barnsliga var nog ingen som accepterade under dagens match. Att ni var vuxna människor och inte bebisar märkes inte. Och då är det fan illa!  Vi tyckte det var jätteroligt att spela med, att vi slog er med våra kommentarer och hade rätt räknas ju inte enligt er. Att sitta och coacha på fel sida av planen är faktiskt inte tillåtet och det vet till och med jag, jag som inte ens är tränare för ett lag. Att inte kunna regler och fotbollslagar stör mig. Är du tränar så är du tränare och inte någon "påandrasidanhjälpare". Jag blir så irriterad!

Eardrug

 

Ikväll är det fest! #Siggesloge


Räksallad till kvällsmat


Bildbomb

Hej kära läsare. Vad händer ikväll? Här i Dalstorp händer det brännboll och kubb nere vid skolan med några dalstorpsbor. Har inte bestämt mig ifall jag ska dit än eller inte. Vi får helt enkelt se! Kanske bara ska ligga hemma i soffan och softa ikväll. Imorgon är det först sovmorgon, sen dalstorpsmatch och sist men inte minst 20års kalas som gäller. Ge mig lördag säger jag bara. Nu blir det Tennis på tv sen matfunderingar. Vad ska jag äta ikväll?                                                                                                               
 

I love it too

 

Jobb

Jobbet väntar, tar min underbara cykel och trampar iväg. Hörs sen!

Blue eyes

Det som händer det händer med händer. Ganska roligt ordspråk egentligen, om man tänker efter haha 
 
Godkväll, träningen är gjord, fikat är svalt och tven är påslagen. Nu blir det handboll Sverige-Island. Som soffkamrat har jag: ingen. Inte ens Stig är inne i lägenheten och gör mig sällskap. Väldigt tomt! Träningen gick la som vanligt, jag genomförde la den men någon stjärna är jag då inte. Kan man köpa en stjärna och trycka in i stjälen. Jag vill ju också vara asbra på fotboll. Eeeehhh.. det kanske finns annat jag är bra på. Prata, brukar folk säga.. hmmm? Imorgon är det jobb som gäller, börjar halv tolv så först en go sovmorgon. Vi hörs helt enkelt imorgon! Godnatt

 

Jobb på ledig dag

Vaknade för en stund sedan av att Netti från Kabyssen ringde. Så idag blir det jobb från 11:30 fram till okänd tid. Ikväll händer det träning ute i Nittorp med träningfika på det. Alltid lika spännande att se vad det blir för något! 
 
Nu ska jag klä på mig och sminka till mig lite sen en liten cykeltur ner till jobbet. Hörs senare under dagen!

Aldrig ensam

Verkar inte hända så mycket här i denna lilla sketbyn i dag. Får nog bli ännu lite till OS och kanske lite popcorn. Tur jag har Stig, världen bästa Stig som håller mig sällskap. 
 

Första gången

Jag var asasugen på att baka. Varför inte testa något nytt? Jag ställde mig och gjorde marränger och visst blev dom ätbara. Väldigt sockriga så det räcker med en haha.
 

Kvällsmat

Det fick helt enkelt bli sallad och några chicken nuggets till kvällsmat. Väldigt dugligt måste jag säga!
 

Ett bra besked

Som ni kanske vet så fick jag en rejäl hjärnskakning i november förra året, nu för två veckor sedan så var jag på min sista undersökning. Jag gjorde en EEG-undersökning. Det innebär att jag får ungefär 40 små magnetpluppar satta på mitt huvud. Jag får sedan ligga i en säng med mina små magnetkompisar i ungefär 45 minuter. Samtidigt som jag ligger där så kollas mitt nervsytem i huvudet. Detta gör man för att kolla så jag inte har fått epelepsi osv. Sedan får man bara åka hem och vänta på svar. För ungefär 1,5 vecka sedan så fick jag svar. Det var inget fel på mitt huvud. Jag är frisk och kan leva som vanligt igen! Tack för det!

8 km

Efter lunchen på Kabyssen gick jag till Sara, där hon var förberedd på en långpromenad. Vi gick en runda på 8 km. Riktig gött när man sätter sig i soffan nu efteråt. Benen, munnen och armarna är helt slut. Vi går inte bara, vi pratar med varandra också haha. Nu blir det vattenmelon och OS-magasinet. Hörs! 


Oplanerad dag

Låg ute i solen den lilla stunden det gick, sen öste det in massa äckliga moln över mig. Idag har jag ingenting planerat faktiskt, skönt är la det! Eller jo, ska ner till Kabyssen och äta middag och samtala med mina arbetskamrater, det är la de enda som står på schemat. Vi hörs under dagen!

 

RSS 2.0