Godnatt!

.

Glasögonorm

Försovning, skolan, plugga, plugga, pugga, plugga, plugga, Sverige-kroatien.
make animated gif


Tar det lugnt!

Sätter mig i soffan och tar det lugnt för en gång skull. En tekopp och en äggmacka till kvällsmat.  Skolveckan har börjar förjävligt och morgondagen gör la inte det bättre. Ge mig student och grejer tack!
GODNATT

GRYM


Skolan förstör mitt bloggliv

Skulle bara vilja be om ursäkt för min dåliga uppdatering här på bloggen. Har ju faktiskt något vettigt att skylla på denna gången: SKOLAN!
Men sluta för tusan inte att läsa den för det. En vacker dag kanske det händer värsta miraklet. Sandra Will Be Back Bitches!


FÖRBANNAD

Precis hemkommen ifrån en jävla skitbusstur. Kom hem typ 20 minuter försent idag bara för att busschaufföre inte vet viken jävla väg han ska ta. Ja, jag är förbannad JÄKLA VÄSTTRAFIK, säger jag bara.
Nu över till lugnet. Jag slutade tjugo i två. Gick då tillsammans med My till Fiket och tog oss några fikor. Viktor kom senare också. Gjorde faktiskt klart min turism där som ska vara inlämnad i morgon. Känner mig duktigt faktiskt! hihi
Nu väntar jag på att klockan ska bli träning. HÖRS!

Nu går jag och lägger mig i min säng. En ny dag väntar i morgon. GODNATT!

.

Glad att ni finns mina kära raggisar

Trodde inte man skulle behöva använda raggsockar mer denna vintern, men tydligen behövde man det. Det är kallt nu igen!



Hallon, blåbär -och mandelsmoothie

Nästan 1 dl mjölk
1 dl frusna hallon
0,5 dl frusna blåbär
0,5 dl mandel
1 isbit
Mixa sedan ihop alla ingredienser till en ganska fast smet  och häll upp i ett passande glas. Dekorera med vad du vill!
Lycka till!

Whats wrong?

Hej gott folk! Har typ sovit tre timmar i natt, vad det berodde på har jag ingen aning. Somnade iaf på riktigt vid fem i morses. Vaknade vid åtta igen, ringde och sjukanmälde mig från skolan. Somnade om igen och vaknade vid typ hav tolv. Sitter nu i soffan och kollar på reprisen på melodifestivaen och är jätte pigg. Vad är det för fel på mig?
Väntar även på att min lasagne ska bli klar i ugnen så jag kan få mig lite middag. Ikväll blir det träning sen hem och försöka att sova. I morgon blir det skola!
Ha det bra, hörs senare!

Utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan glans

.

Redo för veckofinal -Big Brother


Claudia


do not be mad at me cat


OPSSSS..

Råkade la få med mig en penna från Harry´s. Den ska bli min nya favorit! SHIT VA COOL JAG ÄR..


Varför dricker jag inte alkohol?

Det är många som frågar mig om det här med min nykteritetstid. Varför och hur jag klarar det och grejer? Nu ska ni få reda på allt tänkte jag.
Allt börjarde innan jul då jag på en fotbollsträning fick en boll rätt i ansiktet. Åkte då på en rejäl hjärnskaknig! Som ni alla vet så ska hjärnskaking läkas genom att vila från träning och allt. Tydligen vilade jag inte tillräckligt länge och bra. Min hjärna hann la antagligen inte med i det jag gjorde och små smällar fick jag säkert mot huvudet. Det gjorde ju inte saken bättre. Några veckor efter jag hade fått hjärnskaknigen och efter jag börjat träna som vanligt så får jag ett krampanfall tidigt på morgonen och får akut åka i till sjukhuset i ambulans. Där fick jag ligga över natten. Pappa kom och hämtade mig senare den dagen. Nu genomgår jag olika prover och grejer. Vad händer egentligen, vad berodde allt på?
För typ en månad sedan var jag och röntgade min hjärna och det visade negativt (alltså inget fel). Nu väntar jag på att få komma på ett EEG-test (man kollat nervsystemet i huvudet). Medans jag genomgår dessa olika steg så får jag inte dricka alkohol och inte köra bil. (Där har ni anledningen till att jag inte dricker alkohol). En fylla kan riskera krampanfall igen och då får jag inte köra bil eller dricka alkohol på ett år.
Folk undrar även hur jag kan klara mig utan alkohol när man t.ex. ska ut på krogen med sina vänner? Alltså det är inga probelm, visst blir jag sugen på en drink men det är värt att hålla upp för att bli frisk! Jag har lärt mig att man kan ha roigt utan alkohol också hihi
Så den 29 April får jag börja mitt nya riktiga liv igen. Jag längtar så sjukt mycket efter körkort nu!
Hoppas ni fått svar på det ni ville!

Sunday means luxury

Lyxar till söndagseftermiddagen med lite ELLE och Riesen


Orkar inte

Fint väder gör mig glad och sprallig men just i dag orkar jag ingenitng. För er som ville veta! Tar cykeln ner till affären hihi

Tack för igår alla inblandade!

Nyvaken, det blev en sen natt inatt. Även idag är det ju super fint väder ute så det kan nog bli en liten promenad senare.
Ikväll är det Big Brother som gäller. Första utröstningen. Vem åker ut tro? HMMMM... Ne, nu lite köttfärssås och spegetti. Ha en bra dag, vi hörs senare!


Bra natt i Borås

Klockan är 04:07 och här sitter jag hemma i min lägenhet ensam i min säng. Harrys levererade som vanligt. UNDERBART!
Nu ska jag kolla lite Big Brother sen blir det mycket sleeping. Godnatt vi hörs!



Utgång ikväll

Har precis varit ute och gått, gick ner till mitt älskade arbete en stund och pratade med min boss lite. Han frågade ifall jag ville jobba lite ikväll och självklart tackade ja jag. Så jobb mellan 16.30-19.00. Det är gött!
Efter jobb blir det utgång i Borås tillsammans med Johanna, Malin och Kristina. Harry´s får se nog bli!
Ne, nu hör jag att min köttfärssås bubbar där ute i köket. Bäst att titta till den. Vi hörs kanske senare eller i morgon. Ha en grym lördagkväll människor!


Lite snack

Snart åker My hem, passar på att dra några godisar och lite snack i soffan före hennes hemgång!

The sun is shining

En promenad ner till Ica i det fina vädret fick det bli - med My Bengtsson Hansen



En påstekt Sandra

Vaknade av att solen låg och stekte på i ansikte. Vid min sida hade jag My, väldigt mysigt! Nu hade vi tänk att fixa lite frukost sen gå ut och sätta oss på trappan tillsammans med våran kära vän SOLEN. Hörs sen!


Fredagen den 24 februari 2012

Sitter i soffan hemma i Dalstorp tillsammans med My Bengtsson Hansen. Vi kollar på big Brother och äter smoothie. Hallon, banan och blåbärssmoothie fick det bli idag. Ikväll ska jag, My, Anna och Sara äta pizza och spela spel och kanske lite film. MYSIGT! Vi hörs senare.

En riktig vårdag!

Fåglarna kvittrar, solen skiner, barnen leker, gräset börjar smita sig fram under all snö och jag är glad. En riktig vårdag skulle jag vilja säga!
Åker iaf snart ner och tränar och sen direkt ut till Nittorp för att se när NIK spelar. Nu Smoothie och Big Brother.

Nu går jag och min man och lägger oss


Spännande

Sitter här i soffan och myser ner mig i min goa morognrock. Får la försöka reagera kvällsmatslagning. Undra vad det blir för något? Hmmmm... Får la gå och kolla i kylen. Hörs!


Den godaste av de alla!

Detta var en den godaste smoothien som jag druckit. Hallon- och Annanassmoothie är här med min nya personliga favorit!
1 dl Hallon
1 dl delad annanas
70 % Chocklad, hur mycket man själv önskar
Dryt 1 dl mjölk



Älskade skola

Hej folket! Varför försöka koppla bort skolan när man kommer hem? ONÖDIGT enligt mig! Sätter mig i soffan tillsammans med min älskade samhällsbo och med en förhoppningsvis god smoothie. SEE YA!


GODNATT

Hatar Samhäll. Ger upp denna dagen och går och nanar istället. Ha en fin natt!

Pink Lady


Klicka in på länkarna!

http://www.tradera.com/transparent-monstrad-blus-auktion_163002_149944145
http://www.tradera.com/mjuka-moderna-byxor-auktion_341746_149948137

Hej!

Sitter hemma i soffan och väntar på att klockan ska bli träningstime. Dagen har la varit helt okej skulle jag vilja påstå. Tror allt jag ska göra mig en Smoothie som mellanmål. Hörs sen!

dress for the day

Vit tunika från Ullared
Kavaj från H&M

Hallongodis

Kom hem från fysträningen för en stund sen. Och ja jag menar verkligen FYSTRÄNING! Har precis bakat träningskakor och gjort mig en Smoothie. Nu hade jag tänk mig att se big Brother en stund men det hackade som tusan så jag sket i det. Blir nog sängen om en stund istället. I morgon är det tisdag. Det vill säga skola och grästräning i Tranemo som vanligt. Säger GODNATT redan nu då gott folk. Ha en underbar natt och hoppas att dina drömmar går i uppfyllelse! hihi
Hallon- och Banan smoothie
1 banan
1,5 dl hallon
Knappt 1 dl mjölk (beror helt på hur lös du vil ha den)
1 isbit

Jätte lätt att göra, tar bara typ 3 minuter om man har allt hemma vill säga (kan ju tar ju lite extra tid ifall du inte har allt hemma och behöver åka och handla före hihi). Mixa bara ihop allt  sen är det klaaaart!



Det trodde ni inte va? hihi

Nu har jag bakat träningskakor bara för att min tränare sa att det var bra!

Big Boy

Sitter i soffan, har precis varit nere i affären en sväng tillsammans med mamma. Handlade lite saker som är bra att ha hemma. Mjölk och sånt hihi. Ikväll är det fys- och styrketräning som gäller ute i Nittorp. Vi hörs senare!



dress for the day

Tröja från Cubus

Vinnaren

Före jag har sett någonting så tänkte jag att jag skulle tippa vinnaren i årets Big Brother. Jag tror att Jimmy Österling kommer vinna allt. Hiss eller Diss? Vad tror du?


Många skratt

Förberder mig på en skolvecka med prov, jobbiga lektioner, cafeteriahäng och förhoppningsvis många skratt. Veckan kommer också innehålla mycket träning och Big Brrother tittande. Nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra kväll!

Gårdagens kvällsmat

Ryggbidd, klyftpotatis, rödvinssås och vattenmelonsallad.


Ge mig sex, humor och gräl..

Har ingenting att skriva om. Har varit och jobbat i ett par timmar i dag och nu har jag precis satt mig i soffan. Nu väntar jag bara på att Big Brother ska starta upp. Ge mig sex, humor och gräl i årets omgång av Big Brother...


Mellokväll

Helt trött i både huvud och kropp. Ja, är iaf hemma från träning i Tranemo och kioskstående ute i Nittorp. Nu blir det mat, dryck och melodifestival tillsammans med Pernilla Mamma Raneklint. Ha det bra, vi hörs sen!


Göteborg 17 februari


X-factor

Bestämde mig för att anmäla mig till x-factor förra måndagen (6/2). Redan då visste jag inte riktigt vad jag höll på med. Jaja, lästa iaf genom tävlinreglerna och kom fram till att jag inte får sjunga acapella. Jag var alltså tvungen att fixa back track. Började fråga runt om hjälp och tillslut fick jag napp. Juan (musiklärare i skolan)kunde som tur var tillslut hjälpa mig. Det kändes bra och CD-skivorna blev precis som jag ville. Så jag skulle vilja tacka Juan för all hjälp!

Gick upp vid klockan 06.00 i fredags morse. Fixade iordning mig och satte mig i bilen som skulle rulla mot göteborg och Skandinavium. Jag var inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara. Väl framme i Skandinavium fick vi ställa oss i en megakö men den blev faktiskt bara längre och längre ju närmare visarna kom 08.00. Tillslut var hela byggnaden ful av massa viljor och tankar. Tanken på att stå i final i x-factor.

Nu väntade 5 timmars uppsjungning och väntning. Väntan på att få komma in till juryn och sjunga. Plötsigt var det min tur. Jag fick gå ner i källaren tillsammans med 9 andra nervösa kroppar. Jag hade fått nummer 0319 på min handled. Vi fick sjunga i tur och ordning.

Nu var det min tur på riktigt. Jag klev in och missade första tackten i låten. Där var allt förstört och kört. Det var ju kul så länge det varade. Jag fick en röd lapp där det stod "Du var tyvärr inte gått vidare osv."

Så såg hela min fredag ut. Jag fick se både tårar och skratt. Vilket rabalder!

Till sist skulle jag vilja säga att jag är stolt över mig själv som har provat på detta. Det var roligt! (Bilder kommer in på bloggen senare).


 



Städerskan

Tog några drag över lägenheten med dammsugaren. Nu är det rent från golv till tak. Sandra städerskan Lundgren har varit i farten. Hoppas det ser likadant ut efter bror min varit hemma själv i helgen, tveksam på det.
Har även packat min träningsväska samt alla grejer jag ska ha med mig till Borås ikväll. Så ja, man kan la säga att jag är 100% redo för kvällens bravader. Vi hörs senare ikväll!


Twitter

Nu har även jag börjar twittra. Alla kändisar gör ju det har jag hört hihi. Följ mig på @SaandraLundgren


Topmusic

Just nu en av de bästa låtarna som finns, ett plus är ju att Michael Teló (han som sjunger) är okej het också!

Snow Queen


clown sandra

Kom precis hem ifrån en promenad tillsammans med mina stavar. Nu kände jag att jag var välförtjänt en plats i soffan. Ikväll är det träning som gäller sen drar jag mig mot Borås för mys och mat med mamma och Jonas (imorgon åker jag och mamma till Göteborg). Känner på mig att detta kommer bli en sååå bra dag. Hoppas ni känner det samma och att det uppfylls. Vi hörs senare gott folkis. Ha det!

Godnatt!

.

TE

Kände mig lite frusen så jag tar och sätter mig i soffan ännu en gång, med te i min nya kopp som jag har fått utav emilia och så filten över mig. Onsdagslyx!


Resultat


Kvällsmatstime

Får la försöka palla mig upp ur den sköna soffan. Just när man är som tröttast så säger magen ifrån. Nu ska här lagas mat, ännu en gång. I dag får det bli hemmagjord hamburgare. Hoppas det även duger för bror min som kommer hem från träning om en stund. Om inte det gör det så får han ta mig tusan ta ett knäckebröd och ett glas vatten. Men vem gillar inte min mat liksom? hihi Självförtroendet på topp? Jajemän! HAHA

Sevärd

Denna musikvideon är så värd att se, så skön snubbe. Man kan ju skratta i år och dagar!

I've just showered me clean

Efter 6 timmars arbete utomhus lägger jag mig i soffan hemma i Dalstorp. Har precis duschar också, så ren är jag allt. Ikväll är det en sådan där riktig Tv-kväll. Det bara sprydlar av bra program hihi YEEESS, kvällen är räddad!


Jag tycker synd om er som bor i storstäder

Hur ofta får ni som bor i storstäder se traktorer, höra kor mua eller känna hur lukten från kreaturens skit smiter upp i näsan. Det får ni nästan aldrig känna och när ni är med om något av dessa grejer så håller ni nästan på att avlida.
Blir så trött på sånt hihi. Här kommer iag lite bilder från min dag hemma på gården i Hulared.

Jobbardag

Förvarnar redan om om att det kommer bli dålig uppdatering idag under dagen. Ska nämligen hem till pappa och jobba lite. Är tillbaka i Dalstorp och framför datorn vid 16-tiden. Vi hörs då ist godingar!
Ha en grymt bra lille-lördag!


Trött Sandra

Lägger mig och kollar klart på det jag somnade ifrån utav filmen igår kväll. GODNATT PEOPLES!


Imagine if you could be as beautiful as her

Jaha, fotbollsträning i snökaoset var det ja. Känns inte alls kallt och burrigt. Kanske skulle ha ett mål att se ut som Antonia i Victoria secret fashion show till första seriematchen. I mina drömmar känner jag! Får la träna och försöka nå ett vettigt mål fram till maj/juni ist. Studentresa, bal och student. Jiiihaaaaa!

Jeffrey Campbell


Misslyckat!

Det där med brödbakning var nog inte min starkade sida. Satsade fullt på havreflanen istället. Vilka godingar!


Baka bröd

Här ska bakad bröd. Kanske hjärtformade för att just i dag visa hur mycket jag älskar mig själv. Det är sånt man får göra när man inte har något sällskap. JAPP, då kör vi!


Plugg

create gif
Liberalism, Konervatism, nationalism, socialism, napolion, 1800-talet, människosyn, ideér, ekonomisk frihet, religionsutövning, frihet, socialliberalism,kyrkan.. Historian gör mig galen!

Värdelös dag

Startar dagen med att slå upp min samhällsbok. På torsdag är det prov och jag ska fan fixa det!
Alla hjärtans dag blev just till en pluggdag. Men vad gör det? När man ändå inte har någon att fira denna värdelösa dag med.

Tårmaskinen

Lägger mig i sängen tillsammans med min man och kollar på Hur många lingon finns det i världen. Tårmaskinen- PÅSLAGEN!


The nice guy of the day

Andreas Wilson, född 7 mars 1981 i Stockholm, är en svensk skådespelare som slog igenom i rollen som Erik Ponti i filmen Ondskan (2003). Han har spelat i Råttfångaren och i Lars NorénsDetaljerDramaten[2] samt i en brevfilm i programmet Bullen. Han har också varit modell för det amerikanska klädföretaget Abercrombie & Fitch.

ThaiPangLunki

Hej och välkomna till en nyöppnade Thairestaurang i Dalstorp. Idag bjuds det på kyckling -och annanaswok med jordnötssås och grönsaker!
Ne, nu klarar jag inte av att se på maten längre. Namnamnamnamnamn...




Packa

Nu ska jag packa sen träning. Vi hörs när jag kommer hem. Ha det!


Gillar DU tröjan?

KLICKA HÄR!

DKNY


Lila Jacka

Har la varit nere på kabyssen och och ätit mat och pratat med mina arbetskamrater. Nu sitter jag i soffan och väntar  på att klockan ska bli 18.30, då bär det av mot Nittorp och fysträning.
Hade på mig min nya skidjacka under dagens promenad. Riktigt skön!

Världens bästa sångerska är borta


Seriepremiär

..för kontoret. Jag har höga förväntningar!

Lonely girl

Ikväll blir det myskväll tillsammans med.. mig själv! Jätte roligt verkigen, BUUUU! Har ju iaf godispåsen, lokan och tven som sällskap, det är nog rätt gött ändå. Vi hörs senare!

Stolt Dalstorpsbo

Placerar mig ännu en gång i soffan efter att ha varit ute och lekt med Sara Jansson. några kilometers gång och några varv på isen med bilen. SKOJ!
Måste även tillägga att Dalstorp är ett riktigt fint samhälle faktiskt!



Solen lyser och jag mår bra

Nyvaken och jättepigg, solen skiner och den ny snöade snön ligger fint på backen. En promenad ut i det fina vädret får det allt bli sen. Inget jobb denna hegen men kanske ev. i veckan då jag har sportlov.
Snart går vi även ut på APU och jag vet inte vart jag vill vara? Hur stressigt (??!!) känner jag. Nu blir det några Big Brother avsnitt sen frukost. Hej!


My man

Lägger mig i sängen tillsammans med min man och playar lite Big Brother. Godnatt folket!



En gång i Phuket

Hemma efter en väldigt mysig kväll i Borås. Maten på Golden elephant var god och bion var hur bra som helst. En gång i Phuket är verkligen sevärd för er som inte sett den förut. Ni kommer tycka den är rolig sim tusan!

Bio och mat i Borås


Vad fel det kan bli!


FIX

Hemma från träningen, nu blir det fix inför kvällens bravder. Tar mig lite naturgodis mellan varven!

A Perfect day

Vaknade för en stund sedan, har precis ätit lite tacorester som blev över från gårdagens kvällsmat. Det var gott! Vid elva åker jag in till Tranemo för att träna. Efter genomförd träning förbereder jag mig för en riktig myskväll med Johanna Emanuelsson. Mat, bion: En gång i Phuket och förstårs massa tjat inne i storstaden Borås. Skulle nog vilja kalla det; en perfekt lördag!

Ha en grymt bra dag allihopa så hörs vi sen!


To not be makeup is better

Jag förstår inte tjejer som sminkar sig grovt varje dag. Jag tycker bara det är fult när ögonbrynen ser ut som svarta ostbågar. Eller när de där tre lager sminket fläckar sig. Jag stör mig på de som tror de är snygga med massa spackel.Visst är det okej att sminka till sig rejält till fester och evenemang men inte till vardags eller?? Jag vet inte vad ni tycker jag nu har jag sagt mitt!
Alla är vackra naturliga både på in och utsidan!

Taco


Give me a answer, PLEASE!

How hard can it be to answer? Responding to what it is what you want? Just guessing throughout, this situation is not easy, so please reply!


Lisbeth Salander

Verkar ju bli en lugn kväll och skönt är la det. Är så jäkla trött, det har varit en hård dag och vecka i skolan. Får nog bli en TV kväll. The voice Sverige och Män som hatar kvinnor och så någon mat på det också. MUMMMAA!


Perfekt

På med gåskorna och vinterjackan. Här ska ut och gå´s i det fina vintervädret. Och till mitt sällskap har jag Sandra Öberg. Perfekt!


My in action

how do i make a gif
How do i make a gif

Tröttttttt

Så underbart när man öppnar ögonen och ser att klockan är 7:04. En grov försovning! Upp fort som tusan, på med kläderna och ett drag med mascaran så var man klar. Klar för en ny skoldag. Usch, trött tjej!

HOME

Hemma från ett grymt jobbigt spinning och styrkepass. Nu kände jag för en baconsallad. MMM...

Hade tänk att sova snart också. Det är ju helg i morgon och då måste man ju avra pigg.. eller hur????

GODNATT!


dress for the day


Vem vill inte handla på H&M?


Amazing program!

Livet blir bättre, bli bara bättre och bättre för varje gång. Så värt att se det ifall du inte gjort det!

Together

Förbereder mig för en riktig myskväll tillsammans med mamma, Stig och Simon. Mäster kocken och livet blir bättre står det på TVschemat. Räkpaj och sallad till det står på Matmenyn.

Underbart!

gif creator
Vi HATAR prooooov! eller hur? Jag har i morgon mitt första prov för denna terminen och jag tycker det är jobbigt. Religion som egenligen inte ens är svårt. Jag orkar inte skolan just nu! Allt är så jobbigt BLÄÄ!
Sitter iaf hemma och pluggar nu, det går la sådär skulle jag vilja påstå. Kollar för det mesta på Hells kitchen istället. Mycket bättre och roligare.
Hörs senare!

dress for the day


Cat

Sätter mig på säljutbildning och planerar att somna. Fan va gött!

BUUU!

Hemma från träningen. Sitter nu och trycker i mig lite föda. Det är verkligen inte gott med mat efter kvällsträning. Det fick bli två knäckebröd och lite annat smått och gott till kvällsmat. Nu ska jag borta tänderna sen ska jag ta mig tusan sova!
Morgondagen är en jobbig dag. Skola mellan 8-16. BUUUU!


Örondrog


Nothing

Jaha, träning pågång. Har ingenting att blogga om idag. Inspirationen kanske återvänder till helgen. Eller? Vi hörs efter min träning. Ha det gött!


dress for the day

Randig, stickad tröja från Lager 157
Sjal från Lager 157
Svarta jeans från H&M

Hej

Sitter i caffan och dricker te.

-15

HEMMA FRÅN TRÄNINGEN. Nu sätter jag mig vid bordet och äter pannkakor, knäckebröd och dricker juice. Perfekt kvällsmat enligt mig!
Ja, kan ju tala om att uteträningen blev inställs idag så vi fick köra styrka och hjärta/lugor ist för öpning. Träningen i morgon kväll är fortfarande oklar. Blir det eller blir det inte? Man kan liksom inte springa ute när det är -15 grader. Vi får helt enkelt se hur det blir. Vi hörs i morgon. GODNATT!

sLÄNGER IN EN BILD PÅ TVÅ TÖNTAR. Julia Axengren och Sara Sjöberg

Jag har saknar det!

Sticker och tränar om en stund, hann även med en sånglektion uppe i kyrkan i dag. Det var grymt roligt att sjunga en trudelutt igen. Har saknat det så! Vi hörs ikväll när jag kommer hem ifrån träningen.. Ha det bra!

En bild från 2010

New to the closet


På Lager

Sluta 11 i skolan, tog buss hem, mamma mötte upp mig och vi drog oss mot Blidsberg där jag skulle prova ännu fler balklänningar. Det var den sämsta balklänningsaffären hittills. Hittade ingen som ni kanske förstår haha. Vi begav oss istället till lager där vi först tog oss en fika sen en runda även inne i shoppinghuset. Hittade faktiskt lite grejer.
I am back on track, jag älskar shopping!

Nice boy

Sitter i skolan, har näthandel med världens softaste lärare.  jag har hittat en asasnygg kille!

Frågor och Svar

Jaha, då var det söndag och min frågevecka är slut. Tack för alla frågor här får ni svaren!
Hur lång är du?
Jag är 162 cm lång (nymätt).
Vart bor du?
Jag bor sen 10 år tillbaka i Dalstorp med min mamma. Har även en pappa i Hulared som jag bor hos. Måste säga att Dalstorp är ett riktigt fint samhälle så har ni tänk att flytta, flytta till Dalstorp haha.
Vilken är din favoritlåt?
Jag har jättemånga olika favoritlåtar. Denna är en av dom. Grymt bra partylåt!

Hur fixar du din bloggdesign?
Det är faktiskt inte jag som fixar min design och mitt utseende på min blogg. Det är ELINA EK. Väldigt duktig och rar tjej som jag umgåtts med hela livet. Tyvärr träffas vi inte så ofta nu längre, det får det bli ändring på!
Tränar du något?
Ja, jag tränar fotboll men även egenträning som promenader och lite styrka. Beach 2012 you know!

Hur gammal är du?
Jag är 18 år och 90 dagar för att vara exakt.
Vad går du för utbildning?
Jag går Handel -och Administrationprogrammet på Tranemo Gymansieskola. Väldigt bra linje och skola!
Har du nåra husdjur?
Jag har inget eget husdjur men mina famijer har djur. Eftersom att pappa bor på en gård så har vi la drygt 100 kossor och 3 katter. Hos mamma har vi endast en katt, Stig heter han. Världens sötaste katt vill jag lova!

Vad heter din bästa vän?
Jag har faktiskt ingen bästa vän just nu. Självklart har jag en speciell vän som står mig närmast men vem det är är en hemlis hihi.
¨
Vilket är ditt favoritämne?
Mitt absoluta favorit ämne var nog fri lek. Det ämnet hade jag i förskolan haha. Tror att alla håller med mig haha. Ne, men skämt och sido. Mitt favoritämne är nog turism.
5 snabba:
Mörk eller ljus chocklad? -Mörk
Sommar eller vinter? -Sommar
Häst eller hund? -Hund
kompis eller pojkvän? -Beror på
Glass eller godis? -Glass på sommaren och Godis på vintern.
Vart vill du bo i Framtiden?
Jag har ju alltid tyckt och kommer alltid tycka att Ulricehamn är väldigt fint. Så varför inte?
Vad fick dig att börja blogga?
Jag tror det var Elina som fick att börja blogga, sen var jag bara fast. Är faktiskt lite beroende, får dåligt samvete såfort jag inte hinner med att blogga. Fråga mig inte varför.
Har du pojkvän?
Nej, jag har ingen pojkvän för tilfället. Men jag hade inte tackat nej till att ha Zack Efron som min älskling hihi
Vart köper du alla dina kläder och smycken?
Ja, vart köper jag inte dom? Handlar väldigt mycket kläder på H&M och Gina Tricot. Smycken och accesoarer handlar jag till stor på Ur och Penn och Glitter men även där på Gina Tricot. Har nu på senare dagar också börjar beställa olika saker på e-handeln (internet).
Hur mycket pengar handlar du kläder och smycken för vare månad?
Skulle nog vilja säga 700 kronor på denna fråga. Jag vet, det är inte bra men är så är det ifall man har ett litet shoppingberoende.
Hur länge har du haft din blogg?
Jag har haft min blogg sedan Juli 2010. Mitt första inägg gjordes den 30 Juli. Ni hittar det HÄR!



bråttom

Vaknade av att min telefon ringer. Det var chefetn. Dax för jobb!
Ha det bra tills vi hörs nästa gång.


Intresserad?

Har duschat och känner mig helt klart redo för  en natt med förhoppningsvis mer sömn än gårdagens. Det blir nog inte så svårt att sova längre än 5 timmar!
Lilla-jul som jag idag firat har varit bra. Bilder på det jag fick kommer upp i morgon.
-----> Ska även försöka få igång mitt Tradera konto i morgon så jag kan börja sälja allt jag inte vill ha längre. Är det någon som saknar något i klädväg så säg bara till. Har det mesta i storlek M-L och till ett grymt bra pris. Kommentera så hör jag av mig!
GODNATT!!!



Lilla-jul

Sitter hos mi mormor och morfar och väntar på att vi ska dela ut julklapparna. Spännande! Dagen klädsel är klänning från Bik Bok, halsband från Gina Tricot.


Crazy night

En kväll inne på VIPavdelning på Harrys tillsammans med massa goa tranemobor var inte så illa som jag trodde. Förfesten var rolig men efterfesten mindre rolig eftersom det inte blev någon.
När vi väl hade tröttnat på Harrys så drog vi till Franks där Ronja, Elin och Simon mötte upp mig och dom andra små fyllekråkerna vid Pokerbordet. Självklart ville det att jag skulle vara med. Tvekade i början sen sen flöt det fan på. Vann tillslut 60 kronor. Det var faktiskt roligt!
Skjutsen hem krånglade lite men det ordnade sig som tur var till slut. Adams pappa fick komma in och hämta honom och fyra tejer. Kom hem och la oss i sängen. Det kan inte ha tagit längre än typ 10 minuter innan både jag och Anna låg snarkandes hihi. Vaknade vid nio av även Anna hade vaknat. Pigg och glad! Ja ni hörde rätt. Nu ska jag duscha sen blir det Tranemo och ett titt på företagscupen. TJING!












Hallå Harry

Sitter hemma hos Anna. Taggar inför en kväll på Harry´s i Borås. there will be a wild night baby!

make gif
Make gif

Soft

På dagens svenskalektion ska vi kolla på film. Rätt soft faktikst!


08:05

Äter frukost i skolan i dag, det var skönt med en liten sovmorgon. Bussen går 8.19 så det är nog dax att gå ut i kylan snart. Det vore ju tråkigt att missa bussen. Hörs när jag anlänt till skolan.


Nightparty

Sitter hemma i sängen nu, träningspasset var helt lagom jobbigt. Så skönt med spinning och styrka. Man får vara inomhus och man fryser inte. Nu ska jag sova. I morgon hälsar vi på Harry tjejer!
GODNATT MINA FAVORITER!
P.S Det är några stycken som vill att jag ska lägga ut en video på när jag sjunger. Ska försöka fixa detta såfort jag kan, inte så lätt när man inte är så teckniskt och sånt hihi
Slänger in en bild som faktiskt är ett par år gammal nu. Men jag gillar den, en fin höstdag tillsammans med ELINA EK!

Right now

Sitter i Dalstorps idrottshall och väntar på att min träning ska börja. Pappa körde i Simon till Dalstorp nu och då åkte jag med. Att våra träningar aldrig kan matcha vandra, det är skit!
Blev som vanligt arg som tusan på pappa före vi åkte också eller rättare sagt han blev arg på mig för att jag skrev fel på ett kuvert som han skulle skicka iväg. Fan, skriv själv då! Känner just nu för att flytta upp till Dalstorp ett tag. Att bo själv i en lägenhet varannan vecka i några månader verkar ju ganska soft ändå. Vad ska jag bo i Hulared för, när det enda jag gör är att städa, diska och laga mat. Då kan dom la lika gärna göra det själva där. Usch, blir så arg!
Måste även tillägga att jämte mig diggar 25 kvinnor till David guetta. STEP UP verkar rätt kul ändå hihi. Det får nog bli sen när jag slutat spela fotboll.

I'm going nowhere?

Gröna bönor, pasta, kassler och sallad. Nu är jag redo för träning. Give me what I deserve, din jävla spinningcykel.


BURRR

17 grader i huset= krypa under filten och vila och värma upp sig. BURRRRR!


It's selfish

Sitter framför tven och tittar på Lyxfällan. Jag följer liksom ett tv-schema när jag kommit hem från skolan. Lyxfällan-  Top Model- Top Chef. Det är de tre programmen jag följer när jag väl är hemma.
Ikväll är det träning som gäller, spinning och styrkepass i Dalstorp. Rätt skönt när man har så go träningsverk som jag har idag. LOVE IT!
Har även planer inför helgen. Tror det blir Borås och Harry's i morgon kväll. Party baby! På lördag ska jag fira jul och på söndag är det jobb som gäller. Ser fram emot en FIN helg.
Nu ska jag äta. Ha det bra!

Skolan


Du är älskad

Sitter i skolan och väntar på att bussen ska anlända. Dagen har gått ganska snabbt måste jag säga. Det betyder nog att vi haft en roligt skoldag.

Sleeptime

Har lagt mig i sängen och intagit sovposition, eller iaf nästan hihi. I morgon blir det skolan mellan 8 och 16 sen träning i Dalstorp. Så skönt! Vi hörs i morgon bitti gott folk. Sov så gott!

Detta kort togs i går morse när jag stod ute och väntade på bussen, tänk vad fint Hulared kan vara

Grattis!

Jag har överskridit tusen linjen. Jag har gjort 1012 inlägg på min blogg. Grattis till mig hihi

FRÅGOR


dress for the day

Tunika från Vero moda
Kavaj från H&M
Halsband från Gina tricot

Nu är det nära

Skolan i dag har både varit dryg och rolig. Känner för att bara nämna det roliga idag hihi. Idag fick vi faktiskt våra studentmössor och det andra vi hade beställt. Tror minsann det börjar närma sig student 2012. Såååå underbart! Fler bilder på mössan kommer någon annan dag.

Morgonte

Har precis anlänt till skolan. Satte mig i Cafeterian tillsammans med my och dricker lite te. Det är ju så grymt kallt ute i dag. USCH
Ne, får jag nog vara lite social mot my nu. Hörs senare. Ha en grymt bra dag folket!
P.S dress of the day kommer senare.
sch!

RSS 2.0