SOVA

Efter en ganska så hyfsad bra, ledig dag så avrundar jag mig till sängs och sover ett par timmar eller många timmar. Man blir ju tusan trött av att inte göra någonting. Hur konstigt är inte det? Godnatt mina kära läsare, vi hörs imorgon när jag vaknat till liv!
 

Jag skulle bara vilja tacka för denna sommar, för att du är du och för att du är så jävla bra! 
 
Saknar dig redan men du vet vad jag lovat dig. Kör nu skiten ur alla amerikanare och ha det riktig skoj. Jag vet att du mår så bra av att vara där nere. På fredag är dagen här, den dagen du väntat på i flera veckor. Hoppa på flyget och njut av vad du har att vänta. Umgås med dina vänner och spela din fotboll. Du är bra! 

Vinst med 4-3 och vidare till DM-final. Grattis tjejer!


Nya Jeans, Lager 157


Starka minnen och saknade upplevelser

Okej att det är jäkligt skönt att skolan är över men och andra sidan så kommer det finnas väldigt mycket som jag kommer sakna. Sammanhållningen med alla lärare och elever men även alla luciaövningarna och framträdanden som vi varje år visar upp i december månad. Här kommer ett klipp ifrån förra året då jag fick äran att vara lucia. Sandra Lundgren- Himlen i min famn 

Katastrofhår

Drog ur min tofs ur håret, en bortat efter gårdagens dusch. Då er man ut såhär som den överska bilden, plattade till det med plattången. Måste ju själv påstå att jag föredrar platt hår före det permanentade håret haha.

Lyxmiddag

Har precis ätit en asagod middag tillsammans med mammi.Nu är hon snart redo för att lämna mig, hennes nästa stopp blir Borås och mitt blir Nittorp för att kolla på DM-matcj.Hoppas för all del att vi syns där ute klockan 19:15. Ha en bra dag!

Who cares about price? It is not what is the status, the status is how to link together it


A bag is a box


Nöjd med dagen!

Dagen har varit kanon, fört utflykt med mormor, morfar, mammi och Simon som ni kanske redan vet. Sen hem för första fotbollsträningen på Höst säsongen. Det var hur roligt som helst och träna! Imorogn är det DMmatch, självklart ska jag ut till Nittorp och kolla på när NIK möter Sil som även dom ligger i tvåan. 
 
Nu blir det lite Handboll på SVT 1, sen sömn. Sov gott!

Utflykt till Seatons kudde -Marks Kommun

 
 

Hemma och ledig

Hemam från dagens utflykt. Det har varit jättemysigt och vi har sett så himla mycket saker. Jättefina utsikter, fina hus och vacker natur. Lät jag vuxen nu eller?! haha Nu blir det snart träning sen hem för lite mat och tv-tittande. För er som inte vet så fick jag ju som sagt semester i en och en halv vecka nu. Kommer kännas väldigt underligt men ändå skönt. Ha en fin kväll, hörs sen!


kär i låt

 

Ett sprängande huvud

Idag mår jag som jag förtjänar, det blev lite sent igår. Åkte iaf till jobbet som planerat, städade i ungefär 4 timmar. Åkte sedan till Hofsnäs direkt efter avslutat jobb. Fikade med mammi och Simon. Sedan stod ICA som nästa destination. Köpte kvällsmat och mat till morgondagens utflykt.. Kommer berätta mer om utflykten imorgon, då kommer även bilder upp. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kolla på Ullared. Sen matlagning (kebab). Vi hörs, ha en fin kväll!

En trött Sandra

Sitter i soffan och ska snart ner och jobba, det var en hård kväll igår. Usch.. Först jobb sen fest.. jag orkar inte med sånthär!

😃

Mina två bäst köp dessa dagar, mina nya skor och en matta som jag köpte på glasets hus. Så jäkla cool med alla regnbågens färger och med de stora fransarna på sidorna.Det är kärlek! Över till skorna osm jag köpte på Scorette i Gällstad i förrgår. Även dom är kärlek, hade kunnat gå omkring med dom hela tiden. Dom får nog bli min sängkamrat inatt <3. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt #flört. Ha en great natt så hörs vi imorgon, antingen före eller efter min arbetsdag. Godnatt i förtid!

Sol, mat och bra sällis

Väl hemma från djurparken så blev det grill och hejdå kalas för Becca som drar sig mot USA-landet på fredag.. Buuuu! Gonna miss you girl<3

 

Djurparksbesöket 26/7 med bästa Becca


Lager157

Ne, vad ska jag säga? Hela dagen har varit fullproppad så det är faktiskt den enda anledningen till att jag inte har bloggat. Nu ligger jag iaf i sängen och har faktiskt tänk att sova. Vi har firat in mammas semester med lite bakpotatis och vattenmelon ikväll. Riktig gott! Och lyllos henne som har semester i fyra veckor nu.. Vad är semester liksom??? Efter avslutat arbete på Glasets hus i dag så begav jag mig in till Borås för att möta upp mammi där inne. Sedan vidare till Lager 157 där jag shoppade för 460 kronor. Dock rörde jag inte min lön, hade faktiskt ett presentkort där ifrån efter mitt studentkalas. Råkade även springa in på Scorette och köpa två par skor i samma veva. Så nu är jag ännu en gång utrustad med kläder och grejer som kan vara bra att ha någon gång. Bilder på kläderna kommer självklart upp någon dag när jag orkar.  
 
Imorgon ska jag till djurparken i Borås tillsammans med min vän Rebecca. Vi har packat varsin matsäck med massa gott i. Jag har tunnbrödsrullar med räksallad i. MMM.. redan sugen! Senare på kvällen blir det ett hejdå kalas för henne eftersom hon far mot USAlandet om nio dagar (igen). Jag har faktiskt lovat henne att om jag har ekonomi och ifall hon stannar kvar nere i Amerika nästa sommar så ska jag hälsa på henne. Det hade faktiskt varit jätteroligt, även ifall min engelska inte är mitt toppämne. Vi får la se hur det blir med det!  
 
Oj, vad hände med mig, såhär lång inlägg var längesedan jag skrev. Ne, nu får jag sluta innan ni tror att jag blivit helt från vettet. Vi hörs imorgon med massa bilder och text från djurparksbesöket. Sov så gott mina kära läsare! 

Solnedgång från fönstret, godnatt!


Träningen avslutade oseriöst


Redo för träning


En dag ute i solen #turförmig

Hej gott folk! Nu har nästan hela dagen gått och det gick verkligen i ett klick. Jag har klippt gräset, solat, ätit Magnumglass och middag ute på min lilla filt i solen. Gud vad det är härligt med lite ledigt ibland. Okej, att det känns konstigt att inte göra en enda vettig grej på hela dagen men man behöver nog sådana dagar ibland. 
 
Ikväll ska jag faktiskt ut till Nittorp med Sandra och Anna. En träning ska genomföras. Vi får la se om man överlever detta. Första gången på 10 dagar som jag tränar. PUUUHHH... Vi hörs senare!

Ledig dag

Ska allt passa på att lägga mig i solen idag då jag både är ledig och solen skiner (ibland iaf). Hoppas det klarnar upp lite till eftermiddagen. Men först ska jag faktiskt klippa vårt gräs.. JA, vad roligt! Vi hörs senare. 
 

Tack själv!

Sitter i soffan och även idag väntar på att kvällsmaten ska ställas fram på bordet. Tänk så bra vi har det, mat på bordet, tak över huvudet och skithuspapper att torka sig med. Det är inte alla som har! Idag får det bli Tacos, precis om igår. Jag hade lätt kunnat leva på den maträtten. Man kan ju både äta det och göra det på sååå många olika sätt. Ikväll är det mycket på bra teven, först "halv åtta hos mig" sen "Lotta på Liseberg". 
 
Juste, har glömt att tacka Sandra för Tackkortet hon skickade till mig. Så jag gör det här och det är ju bara hoppas att hon läser detta inlägget.
 
Nu ska jag hjälpa mammi med maten. Vi hörs!
 

No brain, no heart

Klicka in HÄR och läs om en riktig idiot.

Love it

Jobbet väntar, farmor kommer och hämtar mig vid elva sen bär det av mot Limmared för jobb till klockan halv fem. Jag älskar mitt arbete helt enkelt! Vi hörs senare ikväll. Ha en bra söndag!


21/7 -2012

 

Bra kväll!

Har haft en super trevlig kväll hos Sara. Tack för det vännen! Nu ska jag sova men först kolla genom alla statusar på facebook som jag har missat denna afton. Godnatt!
 
P.s. Bilder kommer i morgon (orkar inte ladda upp de nu).
 

Tacokväll med ameriakanaren

Hemma från Länghem och ifrån dagens jobb. Åkte jobbet till Becca igår eftermiddag. Vi åt tacos och massa gott godis. Åkte hem vid tio tiden i morses också därdirket till jobbet här i Dalstorp. Nu sitter jag i min soffa och äter ett litet mellanmål. Ska snart ner till Sara och grila och dricka ett, två eller tre glas vin. Någon som är sugen på att umgås med oss ikväll? Isfåfall är det bara att höra av sig till mig eller Sara. Jajemän, nu fix sen en cykeltritt ner till Dalstorpcity. Ha en fin lördagkväll, för det ska jag ha gott folk!
 

2 år tillsammans!

Idag firar jag och min blogg 2 år. Vi har varit med om både med och motvind!
 
 
Detta är min allra första bild som jag la ut här på min älskade uppdateringssida. Hoppas ni som läser fortsätter att följa mina beskrivningar ang. mitt liv och fritid. Tack!  

Hästskit

Jag, mammi och Simon gick ner till stan lite för att kolla efter ett par byxor till Simon och en kalender till mig. Kalender till mig hittade vi men ej byxor till bror min. Bättre lycka nästa gång får vi hoppas. Efter det ställde vi oss iaf och lyssnade på Darin en stund, eller ja kan inte direkt påstå att vi tittade på honom utan hästskiten som låg en meter framför oss. SÅ Roligt när folk kommer bakom oss och trampar rätt i skiten utan att se det. Så jävla skoj och omoget haha. Måste säga att de var längesedan vi skrattade så mycket.. HAHAHA. Lycka till och få skorna rena gott folk!
 
Nu sitter jag iaf på balkongen och lyssnar på musik och tittar på folk. Det är också rätt så roligt måste jag säga. Jobbet kallar klockan 7:30 imorgon också, så det är nog dags att nana snart. Ni får ha det så bra så hörs vi i morgon. GODNATT!
 
 

Lyxkvällsmat!

 
 
 

Mot Borås!

 

Ear candy

 

Hallå alla fjortisar!

Mitt liv är som ett flipperspel. Ena sekunden är jag där sen r jag här och sen är jag där igen och sen är jag någon annanstans. Ja herregud! Nu är jag iaf här, i Dalstorp hemma i lägenheten tillsammans med min äskade katt. Han säger inte så mycket men ändå är han ett så trevlig sällskap. Tar iaf en buss till Borås sen igen. Ikväll ska jag, Jonas och mammi äta räkor och gotta oss. Tror minsann att jag ska springa in på hemmakväll och köpa lite godis sen. Mmmmm.. gott! Sen ska jag se Darin... OMG BOY!

Kom då bussen

Sitter utanför Glasets hus och väntar på att min kära buss ska komma. 19:28.. Bara 18 minuter kvar haha. Ska in till Borås och till mammi och Jonas. Vi hörs senare. Hej på er!

Abetet kallar

Nyduschad och nyäten. Frukosten fick bli macka med någon god röra ovanför. Nu väntar jag på att klockan ska bli lite innan tio. Då kör mormor mig till arbetet. Vii hörs igen senare ikväll. Ha en bra dag mina få läsare!

Godnatt!

Ligger hemma hos mormor och morfar och känner mig rätt redo för några timmars sömn. Det har varit en lång dag och mycket saker har gjorts. Dagens höjdpunkt måste ju ändå varit när morfar frågade mig ifall jag ville med till Åsundsholm och kolla på när han spelade golf. Det var verkligen supermysigt! Tack för det Morfar. Efter golfen kom vi hem till dukat bord, mormor hade fixat massa goda smörgåsar med te och sist men absolut inte minst: jordgubbar med grädde. Hur bra??? mmmm... Nu ska jag sova. Ha en underbar natt alla par och ensamma.

Åsundsholm med morfar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EEG-undersökning

Hej, kom hem från sjukstugan här i Borås för en stund sedan. Hade tid där 7:45 för EEG-undersöking. Som de flesta vet så fick jag en rejäl hjärnskakning för drygt ett halv år sedan och utredningarna är ännu inte klara. Man ska inte klaga, vi får ju iaf sjukvård gratis. Idag fick jag iaf massa pluttar i huvudet för att se om mitt nervsystem fungerar som det ska. Provsvar får jag om ett tag sa doktorn och ett tag kan vara allt mellan 1vecka och 6 månader haha.
 
Nu sitter jag i soffan, nyduschad och väntar på att mormor och morfar ska komma in och hämta mig här i Borås och sedan köra mig till Dalstorp. Kan nog bli en mellanlandning i Dannike och det vill också säga en mormor-middag. Något av det bästa som finns! Hörs senare. 

Duktig Morfar

Stannade hos mormor och morfar över natten. Har varit med dom i Dalstorp och städat ur en lägenhet som vi har med att göra. Min morfar klipte gräset förut, duktig han är! Nu sitter jag i Borås och sk akolla på en gång i Phuket tillsammans med mammi och Jonas.

Saknar

 

Grattis världens bästa mormor på din 65års dag, love u


Helghumor!

 

Stig


Kvällsmat


Gry Forsell

Hemma från jobbet, nu blir det god mat och sommarkryss tillsammans med Mamma och grymt braiga Gry Forsell haha. Ha en fin kväll allesammans.

 

Stor kille

 

Hemlis

Sitter hemma i soffan och väntar på att mammi och Simon ska komma hem, sen blir det kalas för Simon ännu en gång fast med mamma, mormor och morfar. Självklart kommer det bilder därifrån senare ikväll eller i morgon. Jag har köpt två jätte bra och fina saker till min kära bror. HEMLIS än sålänge.. hihi Vi hörs senare. Ha en fin fredagkväll!

En dröm!

Sitter och äter frukost och tänker genom alla mina konstiga drömmar jag haft i natt. Nu ska jag släppa det och snart bär det av mot jobbet.
Hittade en rolig teenage post som bara är just en dröm för mig.. Buuuu..Hörs senare!
 
 

Tack för en fin kväll vännen!

Haft en supermysig eftermiddag och kväll i Borås tillsammans med min vän Sara Jansson. Åkte hem ganska tidigt då jag ska upp och jobba klockan halv åtta i morgon bitti. Vi åt iaf mat på Jensens och det smakade la som en vanlig köttbit och med lite beasås. Inget speciellt tycker jag inte. Japp, nu sitter jag i sängen och funderar starkt på att nana. Hard work, work. Godnatt kära läsare

Livet leker!

Dagen har varit bra, i morgon jobbar jag min sista dag på Hjälmå. Tråkigt! Men sen är det Glasets hus som gäller. Jippi för det. Fick med mig några mackor hem från arbetet i dag. Har precis mumsat i mig en utav dom, nu blir det popcorn tillsammans med min tuban på huvudet och min mjuka morgonrock. Livsljuter... 

Simon 17 år!


Miss u girls!

Sitter i soffan och väntar på att få åka ner till jobbet och arbeta. Idag är det jobb mellan 12-18.30 som gäller sen kalajs för Simon. 
 
Hittade en bild från Nyår 2011. Fin va!?


Sovmorgon

Dagen började fint, jag var väldigt pigg oh taggad på att jobba. Kommer till jobbet och ska inte jobba, Herregud! Tur i otur så var det en på jobbet som inte mådde så bra . jag fick alltså jobba hennes timmar istället. Fick jobba som jag trodde sen ändå mellan 10:30- 16:30. Det var skoj som tusan på i dag OCKSÅ! Åkte iaf med min faster till Gällstad där jag mötte upp mamma för att handla lite. Nu sitter vi och kollar på Lotta på Liseberg och äter melon. Imorgon börjar jag tolv så det blir lite sovmorgon för fröken Lundgren och skönt är la det! Vi hörs.
 
Här kommer lite bilder frå Förfesten i Lördags
 
 

Pigg och Glad

Vaken och förvånadsvärt pigg efter en väldigt hektisk helg med jobb och annat skoj. Nu är det full fart hela veckan. Jobb 7 dagar och dessutom mina tre sista dagar på Hjämå. lite sorgligt faktiskt, nu när man kommit in i rutinerna. Jaja, men i dag blir det arbete på Glasets hus i Limmared som gäller. Kom och ät LUNCH så ses vi. Till frukost i dag fick det bli flingor m färska jordgubbar och en köttbulemacka. Det var super gott! Vi hörs ikväll kära läsare, TJING! 
 

Tre apor och trevlig sällskap, sen Sigges Loge! SKÅL


Skål!

Sitter hemma i soffan tillsammans med mammi, har precis duschar och ska snart börja göra iordning mig. Ikväll bär det av till Småland och Sigges Loge. SKÅL!


Jag älskar beröm!

Sitter hemma i min ensamhet och äter popcorn, tur att det är friidrott på TVen. Borde nog sova snart för i morgon kallar jobbet 7:00. Japp..
 
 

Dusch, sen sovning!


Ett försök till bakning, dag 2

Andra dagen på glashuset och jag trivs faktiskt jätte fin fint. Laga mat, "baka", diska och servera. Det är något som jag tycker om! Som sagt, i dag skulle jag Eveina och Greta baka eller ja iaf, försöka baka. Det gick ju bra till sist men dedär med att hålla rent och veta exakt HUR man ska göra var nog inget för oss.
 
Nu sitter jag i soffan och kollar på Ullared, något enormt roligt program HA HA HA. Imorgon blir det jobb på Hjälmå 12-18:30. 
 
 

Trevlig morgon här på Oltorp!


Trött

Uppe med tuppen, solen skiner och jag ser frame mot denna dagen. Hade ju egentligen tänk gå ner till Dalshov och kolla på a-lagets DM match i dag men vi får se hur det blir med det. Jag är grymt trött i dag faktiskt! Kanske blir en tidig sovning idag, vi får se! 
 
Och en sista fråga? Var är alla mina tofsar? Har inte en enda, får ju använda gummiband nu och hur bra är det för håret tror ni? Jag tror minsann vi har en tofstjuv i lägenheten.
 

Bra jobbdag!

Jobbdagen har gått ganska fort, direkt efter avslutat arbete stack jag bort till Dalshov och kollade när Simon spelade match. Nu blir det mat, nuggets och sallad samt. jordnötssås. Imorgon är det jobb som gäller, ännu en gång. Mellan 7:00-15.30. Ha en fin kväll och tisdag kära läsare!

Dumma er!

Blir så trött på alla tusen klottbett jag har över ben och händer. usch! Vaknade i morses av att det kliade något enormt på benen. Jag tittade på dom och såg att ett antal knott och mygg hade varit på mig. Dumma er! Nu sitter jag och äter potatissalladsmacka. Börjar jobba vid elva så snart får jag la börja trampa neråt med mig opumpade cykel. Efter arbetet ska jag kolla på när Simon spelar match. Vi hörs senare ikväll! Ha en bra dag

Kocken Sandra

Idag blir det grillat kött, wokade grönsaker och räkcoctail till förrätt. GOTT! 

Jordgubbstårta!

Har ju som sagt varit på jobbet en stund och då gjorde Netti tårta till ett 80års kalas. Den va fin faktiskt! 

Tack för igår Lisa!

Gårdagen hos Lisa var trevlig, gick hem vid tvåtiden. Skulle som sagt upp vid halv elva idag. Nu sitter jag iaf  i soffan och ska snart gå och packa lite. Åker till pappa ikväll och kollar fotboll. Imorgon är det jobb på Hjälmå som gäller. Vi hörs senare. Ha det!
Här har vi en bild på mig, Sandra och Sara ifrån gårdagens partaj.

RSS 2.0