Forza Elfsborg @boråsarena

Kom igen nu elfsborg!




Ha en bra lördag!

Tidigt morgon, klockan är 07:22 och jag hade gjort allt för att få gå och lägga mig i sängen ett par timmmar till men sånt hinner jag inte med. Nu ska jag packa det sista sen träning i Tranemo. Ha en bra lördag!

Miniläger

Kom hem från Bygdegården i Dalstorp för en stund sedan. Följde några upp dit sen blev jag kvar en stund och pratade lite med folk. Nu hade jag tänk mig att sova snart. Imorgon är det träning 8.30 i Tranemo sen mat och sen vidare till Borås för att se Elfsborg-Djurgården tillsammans med laget. Ett "miniläger" som vi kallar det. Vi hörs någon annan dag framöver. PUSS

 

 


Nomy - Cocaine


kommer börja blogga när jag har lust igen. Imorgon kanske?

.

Godnatt


It's the little things that make me happy


pisskvällgodnattjagälskardigmamma #tre i en


With or without you


Smoothie


MUMS

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Nu hade jag tänk att äta lite ungspannkaka med hallon och så bacon jämte och till efterrätt blir det melon. GÖTT! Ikväll ska jag träna för första gången på typ två veckor. Inte bara träna utan träningen innehåler fys -och styrketest. JÄTTE ROLIGT! Får göra det bästa av situationen. Nu BB!




Klädstället

Från Klädstället, 180 kronor



Nu ska jag och min tiger gå och lägga oss


Underbara sömn

Vaknade precis upp ifrån min underbara sömn. Har sovit helt perfekt i natt, inga konstiga drömmar, inget varmt rum och kudden har legat perfekt under mitt huvud, hela natten. GOTT! Nu är klockan snart tio och jag känner att det är dax att kliva upp ur min säng snart. Jobb väntar, sen kolla när Simon spelar match i Ulricehamn. Ha det!


Ge mig sol, värme och 30 + grader


Jag älskar dig!

Hemma från jobbet. Nu blir det chill i soffan tillsammans med bror min och gladiatorerna. Matchen i morgon blev la inställd eklart, ledsen Sandra. BUUUU.. Får bli lite jobb sen en riktig soffdag istället. Vi hörs. PUSS
Hitta ett jätte sött blogginlägg som jag gjorde i mars 2011. JAG ÄLSKAR DIG!


Norgeresan i bilder


JIPPI!

Vaknade för en stund sedan av att det var typ 300 grader inne i mitt rum. Varm skulle jag vilja påstå! ME vad finns det egentligen att klaga på, våren är här. JIPPI! Nu sitter jag vid teven och käkar frulle. I dag fick det bli flingor och bär. När man inte har någon mjölk hemma så får man göra det bästa av situationen. Sen kallar även jobbet vid tolv. Jag älskar mitt arbete! Vi hörs

Synd för ER

Klockan är nu 01.18 och jag kom precis hem ifrån jobbet. Det har varit en händelserik kväll nere på Kabyssen. Synd för ER som missade detta haha. Nu ska jag sova!

Slänger in en bild på mig och min lågstadieklass.

Raden lägt upp ifrån väster: Sarah Carlsson Alexander Strömhäll AdamStafjord Elina Leskinen Louise Orre Jennie Jonsson Markus Hoof Margareta Petrovic Ulrik Persson Raden i mitten ifrån vänster: Daniela Belosevic Filip Lindbjer Sofia Carlberg Pontus Walgren Jesper Karlsson Sandra Öberg Marcus Palmgren Raden längst ner ifrån vänster: Roger (lärare) Sara Jansson Agust Toresson Linn Kroon Ericsson Anton Björklund Jesper Norén Sandra Lundgren Chatarina (lärare)

JOBB


Back to the real life

Förstadagen i skolan denna veckan. Jodå, det känns bra. Sitter just nu själv i cafeterian och nej, det är inte så roligt ifall ni undrar. Det dyker nog upp några välkända mäniskor snart. I hegen händer det jobb och match.
Jag ju berätta att Norgeresan har varit jätte bra! Fint väder men tyvärr dåliga backar med massa uppkörd snö. En vurpa ifall någon undrar. Ni hörs ikväll och självlart ska ni få se massa bilder från veckan. Ha en grym Fredag!

NORGE!

Hörs om 5 dagar

Bröllopsfotografen


Mår piss

Efter att ha somna mellan halv sex och sju så mår jag nu piss. Trött fast inte sovtrött, ont i huvudet och nervös. Varför är jag nervös för en resa till Norge? Jag har ju gjort detta förut. Jaja, jag ska iaf se ifall fylld lövbiff, potatis i ugn, ananas, sås och gladiatorerna kan friska upp mig lite. Ha en bra kväll!


Bara jätte mycket kvar

Snart färdigpackat nu är det bara all mat kvar. Var tusan ska den få plats?

Soffan

Sitter hemma i Hulared i min soffa. Har inte börjar att packa än men det är ju lugnt haha. Jag har ju hela natten på mig. Ivkäll blir det nat coh tv tillsammans med Simon och Pappa.

Sorgen som uppstår när man har bäddat täcket fel så att öppningen är vid ansiktet. FML!

.

Hello fjortis

Herromdagen fick jag en fråga angående fest. Hur mycket fester du och vilken är den roligaste festen du varit på?
Ja, jag skulle nog vilja säga att jag har varit på ganska många fester under min ungdom. När jag gick i åttan/nian så missade jag inte en enda fest som var runt om här jag bor. Det var roliga tider, man lärde känna väldigt mycket nya människor som man även nu ibland har kontat med.
Nu på senare dagar är jag inte på så mycket fester. Om jag hittar på något nu för tiden så är jag oftast på krogen. Det blir dock inte av så ofta eftersom man är så pass trött på helgerna efter en lång skolvecka eller så har man någon slags av fotboll.
Här har vi lite bilder från en fest jag var på för ungefär ett år sedan. Drunk Sandra och konstigt nog en av de roligaste fester jag varit på tror jag.

think about it


Fredag

Hemma från fotbollsträning. Simon stod och lagade mat när jag kom hem. Duktig broder!

Taggad för skidåkning

Hemma från skolan, nu ska jag snart gå ner och laga lite mat, sen blir det träning och efter det hem till Dalstorp för lite packning inför Norgeresan på söndag. Bjuder på lite hjälmbilder på mig. Erkänn fräna glasögon? haha
Vi hörs senare!

Tack!

Hemma efter skolan. Sitter nu och kollar genom hela videon från mitt 18års kalas. Väldigt roligt hade jag den kvällen! Även kvällen igår hos Rebecca var trevlig. TACK för det! Nu Gällstad med pappa.
Fin dukning av mig coh Becca.

Hörs den 15 Mars

.

Har nog blivit något slags av fan


Avundsjuka?

Jaha, efter färdigmålat kök så blev det en spontan tripp till Borås tillsammans med pappa och Simon. Fick faktiskt med mig en ryggplatta hem som jag ska ha nästa vecka när jag ska åka skidor i Norge. Avundsjuka? Det hade jag varit!

Målar

Målar på i köket som tusan, första lagret är påstrukit. Nu blir det snart middag nere hos farmor (tror jag går ner)
sen måla en gång till. Förskylningen och huvudvärken är bättre i dag men lång ifrån bra. Hörs senare!

Augusti månad

åååååååå, jag vill vara brun och smal nu. Bjuder på en dagens outfit från i Augusti. GE MIG!

Deal?

Kan ju berätta att jag ska ha APU på Fiket i Tranemo. Måndag, Tisdag och Onsdag vecka 13, 14, 16, 17, 18. Det ska bli jätte roligt faktiskt!
Då får ni komma och Fika hela dagarna. Deal?


14 sanningar om mig

- Jag blir ledsen för småsaker. Kan till och med gråta när jag kommer hem ifall jag känner för det.
- Jag blir glad av att få komplinger (vem blir inte det liksom).
- Jag älskar min mamma, utan henne är jag ingenting!
- Det finns ingen utav mina vänner som vet allt om mig. Vad kan det bero på? Jag är en hemlig människa.
- Säger man något till mig så kan man lita på att det inte läcker. Behandla andra som du själv skulle vilja bli behandlad
- Jag älskar att träna!
- När jag blir arg så visar jag inte alltid det på det sättet jag skulle vilja visa det på. Jag är ganska lugn när
jag hamnar i negativa situationer.
- Att vara kär är obeskrivligt uderbart!
- Jag älskar att kramas, det är så mysigt!
Min anställning på Restaurag Kabyssen är det bästa som hänt mig!
Jag tar kort på mig själv ungefär varje dag (mest för att ha något att lägga ut på bloggen hihi)
- Om jag har fler än 600 vänner på facebook så är jag enligt mig själv tvungen att ta bort några. Jag får absolut inte ha över 600 vänner på facebok alltså.
- Nästan alltid när det går förbi någon så kollar jag på människan rumpa
- När jag är själv hemma brukar jag oftast hålla ordning men när jag vet att någon annan senare t.ex. kommer diska så skiter JAG i att göra det.

MålarSandra

Imorgon har vi studiedag så nu ska det äntligen målas om i köket i Hulared. Ifrån organge till grått. Hoppas på att det bli bra! Har iaf satt upp målartejp på alla lister och kanter så att dem inte ska få färg på sig. Det var jobbigt. Och vad passar inte bättre än att man tog på sig ett par riktiga jobbarbyxor.

Tror minsann att det är vår

Var ute en sväng och hittade blommor. VÅÅÅÅÅÅR!

Tycker synd om mig själv

Ligger hemma i sängen och tycker synd om mig sjäv. Får nog bli och knarka Bafusin och Alvedon idag. Kanske gå ut en sväng sen i det fina vädret, om jag orkar vill säga. Nu ska jag kolla lite på Big Brother LIVE. Ja, beroende kan man kalla det

BigBrotherkväll

Jag är så jävla sjuk, ingen träning och skola för mig i morgon. Detta suger!

If the sun is shining, shining I

Har precis ätit lite mat, snart bär det av till Värnamo för fotboll sen hockey i Nittorp. Vi hörs ikväll!


Lite kvällsmusik

Tagen från Sahra Gillbergs blogg

LOREEN

En välförtjänst vinst för Loreen. Jag gillar faktiskt låten!
Har gått och lagt mig i sängen nu, i morgon måste jag upp och packa det jag ska ha med mig till pappa denna veckan och sen efter packningen ska jag vidare till Värnamo för att se match mellan NIK och just Värnamo tillsammans med några andra i laget. Sen direkt till Nittorp för att stå i kiosken.
Så nu lite BB sen sömn. Ha en underbar natt ala vänner och andra som jag känner!


Helt själv

Sätter mig framför teven och kollar mellofestivalen, HELT SJÄLV! Ja, men visst låter det roligt..
Vem vinner då? Det är frågan. Denna är iaf en av mina favoriter!

Vinst med 3-1 mot Burserys i första träningsmatchen

.

Matchdag

Vaknar av att jag hade svinont i halsen, stoppade direkt i min en Strepsil och det hjälpte. Nu sitter jag i soffan och ska la snart ta mig något och äta. Vid två är det match mot Burseryd som gäller. Kom igen nu Nittorp JAAAAAAAA!

//jäkligt gött

Klockan är just nu 21:45 och jag har redan anlänt till sängen. Big Brother står på lite i bakgrunden. Känner hur mina ögon bara vill slå ihop sig. Känner på mig att jag kommer sova jäkligt gött i natt! I morgon är det första träningsmatchen med U19. Tagga och GODNATT!

Lite Ice Age 2 som kvällsunderhållning


JAAAAAAAAAAAAAA

REBECCA ONTERO är hemma. Fattar ni hur glad jag är och jag får redan träffa henne i morgon då hon även ska vara med på våra match. AAAAAAAAAAAAAA.. Jag vill bara hoppa runt, så glad är jag nu!

Mardrömmen!

Det var en vecka sedan jag spelade match och mitt stora, feta blåmärke är fortfarande lika stort och fett. Jäddra skit! Mardrömmen hade ju varit ifall ett sådant här feting märke hade dykit upp agom till studenten.. UNDERBART!


Hemma efter ett besök på BB

Kom precis ifrån Hulared, hälsade på mina små bäbisar som redan har krupit och blivit 1 vecka gamla. Gud, dom är så söta så jag vill behålla allihopa men riktigt så går det inte till, TYVÄRR! Här nedanför ser ni två bilder på dom och mamma Freja.
Tror allt jag tar och sätter på lite Big Brother LIVE. Det är ju underhållning på hög nivå. Hörs sen!

Internationella kvinnodagen

Sitter i min säng och kollar på Big Brother. I dag är det internationella kvinnodagen men det har la INTE märkts tycker jag inte. I morgon är det fredag och det märks, helgkännslan har smugit in i min kropp. Nu ska jag sova, GODNATT!


KONY 2012

Ja, men visst ser det jobbigt ut? Videon är ju hela 30 minuter lång. Det hinner du aldrig med, eller hur?
Det gör du, ta dig tid och tittat på denna videon. Hela din syn på människan kommer förändrar! Dela denna videon till dina vänner och din familj.

Uf-mässa på Åhaga i Borås- Ni hittar oss i monter 74

Dag 1 är nu klar. Idag har jag byggt monter, pratat, sålt, försökt sälja, pratat och så har jag pratat lite till. Undra ifall folk tycker att jag är tjatig som säljare.. Hoppas inte det! hihi. Ska nog gå och lägga mig och kolla på Big Brother en liten stund. Sen ska jag nog försöka sova. En lång dag väntar i morgon! GODNATT!


UF- mässa i Borås

.

100 dagar kvar

Lasange till huvudrätt, popcorn till efterrätt. Skulle äve vilja ämna att det endast är 100 dagar kvar till studenten!

Lagar mat med crazy mum


You are my glowing star


Dåligt samvete

Sitter hemma i soffan och äter smoothie samtidigt som jag grunnar på ifall jag ska träna eller inte. Mår inte riktigt 100 och det är fysträning i dag. Pallar jag? Kommer bara träna en gång denna veckan ifall jag inte tränar idag. Inte bra! Tror jag hoppar träningen, glider ner i soffan och försöker bli helfrisk istället. känner hur det där dåliga samvete dyker upp. Jag vill ju träna! BUUUU....

Just some pictures


My last shopping

Bild 1: HOOD-tröja från Lager 157 inköpt i dag Bild 2: Persikafärgad stickad tröja från Klädstället

Lite söndagsspa

Lyxade till söndagskvällen lite!

Året var 2008

Kollade genom alla bilder på min mobil och hittade den absoluta favoriten. Jag och Sandra 2008 nere i Falkeberg på Glommenfestivalen. Här sitter vi under paraplyet och grillar marsmellows. HUR UNDERBART? Saknar


Kolla in videon!


Bästa mamman i hela världen

Sitter hemma i soffan och kollar på Big Brother. På bilden här nedanför ser vi mamma när hon tidigare idag skulle städa lite hihi. Hon är alltid världen bästa!

Famijelycka

Den 3/-2012 ploppade fyra stycken små kattungar ut.

Vasaloppet

Smoothie och Vasaloppet. En traditionell morgon här hemma i denna familjen. Snart ner till jobbet och städa iordning lite inför veckans luncher.

Myskväll med mamma, melodifestivalen och snacks.

.

03:34

En bra kväll och en lyckad fest blev det. Avslutar nu natten med lite bloggande. Imorgon är det match på gång. Gissa ifall jag kommer vara trött. USCH!



KAOS

Hemma från träningen vid 23:15. NORMALT? - absolut inte! Är så spidad i alla muskler i kroppen nu också så sova är la inget jag ska börja tänka på ännu. Helgen blir bara mer påfylld hela tiden. Först ha hand om en jäla bamsefest i morgon. Det är tusan 800 anmälda.. och så sen spela match på lördagen sen jobb på söndag. Hur ska jag klara helgen? Usch! Lägger la mig i sängen och kollar på Big Brother LIVE tills jag somnar. Ursäkta för negativt inlägg men i dag är en såndär dag som: började på topp och slutar i bott. GODNATT!


Både tårar och leende när jag läste dagens tidningar


Top Shop inspiration


Hello Spring!

Så sjukt underbart när solen tittar fram på dagen, skinnjacka och converse.


Vårkläder

Hemma efter en dag i skolan. Nu Big Brother, plugg, plugg och plugg. Sen vid 21 blir det träning inne i Ulricehamn. Ha en bra kväll foket!

RSS 2.0