Fin avslutning

Underbart fint med en cupseger, underbar avslutning på fotbollsåret och underbart att jag har världens störta godispåse från hemmakväll jämte mig i soffan. Asså livet leker snart är det nytt år. 

Ni är mina äkta vapendragare och jag är er, Nittorp IK i mitt hjärta 



Några otroliga veckor

En rolig jul har ännu passerat, utan någon som helst julkänsla eller organisation. Men det blev bra, riktigt bra! Klapparna motsvarade min önskelista och gårdagens fest i Ulricehamn var lite för bra. Idag mår jag Som jag förtjänar, tänkte ta mig en dusch nu innan de bär av till limmared och lite fotbollsträning inför helgens cup i Stora inomhushallen i Ulricehamn. Men först laddar jag i för arbete imorgon 7-15. Ska bli otroligt roligt att ta sig tillbaka ut på bonnalandet. De vill säga Limmared och Glasets hus. 

Jag har lärt mig så mycket under de fyra veckorna jag arbetade på Kallbadhuset. Nu kommer jag bara hoppa in extra medans ägarna är i Thailand. Men vilken resa både jag och de andra vart med om! 

Imorgon blir det nog lite mellandagsrea i Borås. Vi hörs puss och go fortsättning 




Juldag














Ingen julkänsla

Har ingen julkänsla men.....


Har haft en helt fantastiskt dag med släkt och vänner. Fått massa bra klappar och ätit godis och julmat i mängder. Har bl.a. Fått en stekpanna, en knivvässare, grejer till bilen och en golvmopp hihi. Nu lite mer julmat och mys. PUSS



Mat och klappar



Julafton

Aha, då var de tydligen julafton. Då pyntar vi både hus, hem, kropp och rum. 

Spenderade iaf dagen före doppar dagen med Johanna i Jönköping bland 12467 andra människor. Senare på kvällen kom Sara❤️ Hem. MYS! Vi drog oss till hestra och umgicks med Johanna igen hihi bra måndag. Tisdagen blir ännu bättre, då kommer tomten! 





Bjussa kvällsmat





Kvällsmat



Gbg med Cicci





ULRICEHAMN





The black team

Hittat två fantastiskt fina klänningar, nu vet jag inte riktigt vilken jag ska ha till vilket tillfälle. SVÅRT I-LANDSPROBLEM! 

klänningen med glitter och tyll är köpt på bubbleroom och kommer troligtvis bli min nyårsklänning. 

Klänningar i mitten på The black team bilden är köpt i Ullared och är minst lika fin den. Besluts ångest...





En dag i December

Ledig dag i december betyder obligatoriskt, julgodisbak, städning och julmusiklyssning. Så galet gött, får mer och mer julkänsla för varje dag. Nu är det bara granen och julsällskap som saknas. 



Ett nytt år

Dagen har verkligen varit i min smak. Både sovmorgon, jobb och paradise hotel. Perfekt kombo! 

Imorgon börjar fotbollen igen och jag är så förväntansfull inför detta året. Med både nya tränare, ledare och medspelare. Helt underbart! Nu ska jag bara hinna med de också, ska absolut försöka göra mitt bästa 






Spakväll

En underbar kväll med mina fina arbetskamrater, på ett hemmaspa i Ulricehamn. Så mysigt med utomhus bubbelbad, bastu och kallbad. Otroligt god mat och annat smått och gott. Tack för detta, ni är bäst! PUSS
















RSS 2.0