Lång arbetsvecka

Arbetsveckan fortsätter, imorgon tar jag helg. Då ska det bli chillkväll med Goa människor och så laddar vi inför match på söndag. Kom igen råååååå!!


Bilderna säger allt

Jobb, fotboll, vänner, jobb fotboll, vänner, jobb, fotboll, vänner, Jobb, fotboll, vänner, jobb fotboll, vänner, jobb, fotboll, vänner, Jobb, fotboll, vänner, jobb fotboll, vänner, jobb, fotboll, vänner, Jobb, fotboll, vänner, jobb fotboll, vänner, jobb, fotboll, vänner, Jobb, fotboll, vänner, jobb fotboll, vänner, jobb, fotboll, vänner, Jobb, fotboll, vänner, jobb fotboll, vänner, jobb, fotboll, vänner, Jobb, fotboll, vänner, jobb fotboll, vänner, jobb, fotboll, vänner,


Shoppingborås


Fullspäckad dag

En heldag med Emilia, shopping, Borås, Viskan, mat, mamma, bal, Ulricehamn, klänningar, kostymer, vänner, frihet, ledighet.

Opsss...nämnde jag shopping!


Bal i Ulricehamn


Svart &vitt

Har idag tillbringat dagen med min mor inne i Jönköping för masa shopping och kvalitetstid. Nu äre brått, träningen börjar snart! Vi hörs. PUSS


Du är bäst kära kompis!


TYST

Hemma efter en mindre dag på jobbet, stressigt och så vidare. Nu längtar jag bara något enormt till träningen så jag kan få springa ur mig all aggression! Vi hörs senare ikväll.


Du är min bästa vän!


Han sprang mot mig när jag kom hem...

En lång arbetsdag är ännu inte slut. Tar mig från Dalstorp till Limmared för att även jobba där några timmar. Sen förhoppningsvis träna en liten lite. Stund! Förlåt för kort inlägg men nu vet ni i alla fall att jag lever hihi. PUSS


Ingen mig utan er!

Ännu en fullspäckad dag är snart framme vid sin kantspets. Jobb, egenträning, matchtittande, NIKs årsmöte och lite tevetittande. Ja, det är la ungefär så mina senaste 14 timmar har sett ut. Kan i alla fall tala om för er, mina kära läsare att jag INTE är särskilt trött idag. Vad kan detta bero på? Lugnt på jobbet? -NEJ! Soft träning? -NEJ! Roligt med fotbollstittande? BLANDANNAT! Ett kort årsmöte? -NEJ! Eller något jävligt spännande på teven? -NEJ!

Det är fotbollen som gör det! Det är så otroligt roligt att se, spela, diskutera och vara vetande om fotbollen. Just NITTORPS IK! Jag är otroligt nöjd med att få vara endel av detta lag/förening, dessa fotbollskamrater och ledare/tränare. Ingen mig utan er!

Natti, puss


Mer, mer, mer bara mer....

Åååå herre min Jesus vilken träning de brassar på med! Spel, löpning, spel, styrka, fys, fys, fys, fys... Men vilken härlig känsla det är efteråt! Jag tycker synd om dig dom inte upplevt detta.. När benen är som två tagliateller, det enda man ser framför sig är stjärnor som blixtrar och hjärtat som slår extremt fort, underbart!

Imorgon är det ännu en arbetsdag, med start 7:30 och ett slut vid 16:00. Lång o härlig dag men vad gör det! Jag älskar att jobba! (Fast skulle hellre vilja vara hemmafru hihi) ha det fint, PUSS!


Skitlöner

Dagen har bestått av diskande, stekande, springande, bärande och lyft. Riktiga jävla skitlöner för så mycket slit både psykiskt och fysiskt. Vad hade folk gjort utan oss restaurangarbetare?! Jo, de hade inte kunnat mätta sina magar när de inte orkar laga egen mat, de hade inte kunnat sitta och ta sig ett glas iskallt vitt vin på en uteservering, de hade inte kunna bjuda sin älskade på en bulle och en kopp kaffe. HELT SJUKT! Åtta timmar för en industriarbetare är helt normalt, visst kan man känns en liten smärta i fötterna ...MEN åtta timmars arbetande för en restauranganställd är döden. Rygg, nacke, händer och fötter. Värker, svider, flagar och dör! Tycker ni jag klagar så prova arbeta så själva, usch! MEN... Fan va roligt det är. Det är verkligen det roligaste man kan göra. Få tillfredsställa människor magar och att få stå vid spisen och lära sig något nytt varje dag är en upplevelse. En upplevelse man tar med sig hela livet!

Över till annat:
Något annat/annan som också är väldigt bra. Min norske vän, man blir bara så super glad när hon ringer. När man får göra hennes röst och hennes livsstil där borta i Oslo. MEN..jag saknar att inte bara kunna gå bort till henne och tjöta lite skit. Jag vill ha dig här hemma så vi kan ta våra promenader runt dalstorpssjön!


Natti då

Bäddar snart ner mig i min säng efter; 9,5 timmars hårt arbete, den snabbaste PWen i min livs historia och en tripp vid ljungsarps fotbollsplan och en jättegod hemmagjord pizza i magen. Ja, jag är trött&hungrig mätt! Börjar 7 imorgon bitti så godnatt och hej! Puss


Sorryyy

Ursäkta mig för dålig uppdatering men alla ni som bloggar vet hur det blir ibland, man tänker blogga senare men då hittar man något annat att göra. Och ni som inte bloggar vet efter detta inlägget varför haha. Jajemän, jappjapp! Nä, det är la bra med mig, livet rullar på. Mycket fotboll och mycket jobb just nu. Räknade precis ut att jag kommer jobba alla dagar i 2 veckors tid nu, menmen hard work you know! Nästa vecka lämnar jag mitt kära Glasets hus för några dagar och återgår till mitt gamla arbete en vecka. Japp, Kabyssen i Dalstorp! Vi syns där hoppas jag!

Som ni kanske alla har förstått så har jag alltså jobbar ikväll. Blev ett pass mellan 15 till 20:30. Väl hemma så var det bara på med springskorna och ut på en PW/joggningrunda. Tänkte först bara ta mig en promenad men energin satte igång och det fick helt enkelt bli en springtur runt om i Dalstorp istället. Nu är jag sådär lagom gotrött i både ben och kropp så ja, sängen väntar ivrigt på mig (eller jag väntar på den?!). Ha det fin fint så hörs vi, PÖSS!


Kanonhelg

Skulle först och främst vilja tacks för en kanonhelg. Sen skulle jag vilja säga att jag laddar som tusan inför dagen match.


Blandade nu och dåtid på dagens shoppingrunda. Fint ska de va! Puss


May. 07, 2013

En bra jobbdag å en bra soldag. Älska dessa dagar! Längtar något enormt till helgen.. Fredag blir det Norrköping å fotboll med goá vänner, lördag blir det jobb på marknaden i Borås å sen Sigges Loge med ännu fler goda vänner och Björn Rosenström. "Jag har salt i hela håret å sand i sandalen, glassen smälter i min mjuka strut. Jag glider på stranden, flickorna är nästan nakna..." BJÖRN DU ÄR KUNG! Syns i dimman gott folk! Skåååååål å puss


May. 05, 2013

Ligger i soffan och chillar framför min nya fina tv. Ligger och tänker på tvillingar och hur jag själv skulle känns om jag hade en. Hade det varit roligt eller ej? Det är frågan, kommer ju aldrig få uppleva det om inte återuppståndelse finns.. Nu lite kvällsmat sen en lång sovmorgon imorgon. Puss på er


Helgen v. 17

Tack för denna helgen mina kära vänner, arbetskamrater och familj! Ni är det bästa jag har


RSS 2.0