Människans utveckling

Skulle bara vilja visa viken skillnad och utveckling jag gått Igenom från när jag var riktigt liten till idag...DAGENS!



Heldag med mamma..

.. I Alingsås. Med masa shopping, fika och lunch. Regnet bara föll ner och vinden blåste i både ögon och mun. Simone var här. 

Elfsborg-Malmö FF senare på kvällen. Haj på er!




Dax för natten, PUSS






Välkomna

Välkommen till min lediga dag, en dag där jag äter godis ifrån hemmakväll, dricker Ramlösa (jordgubb lime) och tittar på projekt runway. Håret ser ut som fan och kläderna är så sletna så man hade kunnat använda de till trasor. MEN va soft de är men sånnahär softdagar, jag älskar't! 



Haj på er

Fin fin hockey i Jönköping med S.Söderlind. HV71-Skellefteå!





Gäst på jobbe

Ja, konstig känsla. Kunde inte riktigt hålla händerna borta från arbetet. Jag var där med disk och lite städning men va gör det?! 

Imorgon blir det först jobb sen turné med Sampa, hockey i jkpg har jag hört! 

Haj på er!



Tack till alla underbara




Hej på er

Godmorgon, ligger i min säng och blev precis inringd två timmar tidigare till jobbet. Så skönt, då slipper jag knappt planera dagen idag. Blir alltså arbete mellan 14 och 18:30. Tänkte nog tvätta idag men det går la göra en annan vacker dag. Det är så så tråkigt bara! 

Dax att kliva upp, äta lite frulle och städa lite grann. Ha en bra dag! 



Vita jag







Raggsockan

Att gå och lägga sig i sin egen säng, ni vet när man är sådär jättetrött. När man kämpar upp ögonlocken de sista tio minuterna på filmen. När de är sådär kallt i rummen och sådär varm och skönt under täcket. Inatt är det jag och raggsockarna under täcket! Sexy damn, GODNATT!





En fin höstkväll

En lång arbetsdag är nu till sin enda. Mycket folk, mycket mat och mycket surr= GLASETS HUS!

Nu ligger jag i soffan uppe i mormor och morfars torp, det är sån underbar känsla att va här ute. Mormor som går omkring och smånynnar, solen som lyser in genom de dubbelläggande fönstrena och fåglarnas sista kvitter innan snön tar tag i de stackars djuren. HÖSTEN är bara så underbar och om tre veckor fyller lilla jag tjugo höstar! 




Kräftskiva på går'n

En go kväll, med gött folk, många skattar, snapsvisor, snapsar, snack och show. Jag tackar för detta, riktigt go kväll! 

Dagens jobbdag har varit hektisk, mycket mat har lagats, mycket folk har vandrat in och ut genom Glasets hus portar. Imorgon äre jobb igen som gäller 8:30-15. Vi hörs, PUSS!








Kvällsmat




Jeansmode

Älskar mina nya boyfriend jeans!

Igår var de jobb, möte, hockey som gällde. Åkte senare på kvällen till mormor och morfar. Första gången på tre veckor som jag fick prata med dom sex ögon mellan. De är så skönt och fint att vara här. Man blir verkligen behandlad som en prinsessa. Framdukad frukost och bara chill i soffan. Ikväll är det torsdagskväll och det betyder fotbollsträning. Så underbart! Nu snart lite lunch, tror minsann de luktar kycklinggratäng. Tack mormor och morfar!



Turkiet i text

Steg upp tidigt på morgon, flyget mot värmen lyfte 08:45. Vi båda var så trötta och förväntansfulla. Ett hotell, jämte stranden med all inclusive och med en stor fin pool. Vad kunde gå fel liksom? 

Typ allt, maten var kall och smaklös. Personalen var korkade, poolen och området runt om låg i skugga större delen av dagen och srycken som serverades var varm. Jävla skit! 

Rummen var kanon, bra städning med nya handdukar och rena golv varje dag. Stranden var fin men blåsten var tyvärr inte med oss. 

Vi levde alltså på pommes, chips och pepsi i princip en hel vecka. Hotellet hette kleopatra beach och rekommenderar absolut inte. 

Veckan gick och de blev onsdag. Den Dagen då vi bokat en båttur ut på Managuafloden. Allt var kanon, förutom vädret. Väl framme vid en ö började vädret ruska sig! Blixtrar, åska och en tromb drog över ön. Men tillslut kunde vi ta oss där ifrån. 

Förutom de som inte var bra denna Turkietvecka så var de bra. Sällskapet var super och solen var där vi ville den skulle vara! Tack världen bästa Anna för denna veckan 

Turklandet i bilder




















































RSS 2.0