NU kör vi! SKÅL....


new accessories dress better than the old

Här är lite kläder och skor som jag fått i Julklapp och som jag hittat på mellandagsrean som jag var på herromdagen.






You have really nice shoes for you today

Beställde hem en liten nyårspresent från mig själv till mig själv, gud vad snäll jag är!

I'll be cat in my next life

Har slagit mig ner i soffan för lite FIFA spel med katten och bror min. Stig sover mest tycker jag, ingen direkt lirare på FIFA.

SHOP

Började fredagen med en storstädning inne på mitt rum, det behövdes verkligen! Nu ska jag snart vidare ner till ICA för storhandling inför morgondagen.

Nyårslöften?

Detta eviga tjatet om nyårslöfte. Har du något nyårslöfte? JAG VILL VETA!
Jag har Nyårslöften men det berättar jag inte fören ni berättat hihi.



the group of friends who never gives up


Nittorp upp till division ll

Hej alla 58 trogna läsare! Hoppas livet flyter på för er precis om det gör för mig. Visst dyker det upp uppförbackar som kan vara svåra att ta sig upp för men när man väl nått toppen så är man så lyckligaste människan i världen. Jag kämpar på och jag vet att jag kommer nå toppen av berget någongång..

Skulle vilja önska alla en riktig GO fortsättning. I övermorgon är det nyårsafton och det betyder god mat och dryck med fina vänner. Känns skönt att ha bestämt vad man ska göra på årets mest överskattade dag.
Ikväll är det träning, ifall någon vänlig själ vill ha med mig ut i bilen till Limmared vill säga. Jag jagar skjuts för fullt! Om jag inte hittar någon så blir det nog lite städning och mys med familjen ist.
Imorgon fyller min pappa år, blir dock inget kalas eftersom han har gått och fått magsjuka. Onödigt far min. Nu blir det FIFA12 med Simon. Ha det!


HOME

Hej precis hemkommen från några dagars boende i Borås. Idag röjde vi hela Borås city, mellandagsrea kan man också kalla det. Nöjd med mina köp! Nu kommer snart Becca och hämtar mig sen blir det möte ute i Nittorp. Hörs senare. Ha det!

Victoria's Secret fashion show 2011


Årets största partydag?

Hej gott folk! Juldagen, vad fan är det? Gårdagen blev la inte riktigt som planerat.. Förfesten var skoj men sen spårade det ur. Alla sådana här högtider är så överskattade. Jag mår iaf bra idag. Jag och Becca är påväg ut på lite mellandagsrea nu sen blir det kalas med familjen i Borgstena. Ha det!

Inatt gör vi Borås osäkert!


Godnatt!


Julen 2011

Fick faktiskt massa roliga julklappar. Vad jag fick berättar jag någon annan dag. Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och chilla lite. Ha det bäst!

En riktigt god jul Ifrån mig till er!


Sadface

Som endel vet så vaknade jag med kramper för ungefär en månad sedan. Fick åka blåljus in till Värnamo lasarett. Idag var jag åter igen och kollade vad som egenligen hände. Jag och mamma fick träffa en jätte snäll läkare som hette Anders Larsson. han berättade för oss vad detta innebar och att jag ska få komma tillbaka två gånger till för att göra ännu mer undersökningar. Han berättade också att jag inte fick göra vissa saker nu 6 månader framöver. Jag fick tex inte köra bil.. Så mitt körkort gick precis i kras! Nu är jag fan ledsen på riktigt.. Att ens liv bara kan förändras så på några sekunder..BLÄ!


Dan före dan före doppardagen

Började hemmadagen med en tupplur på typ 2 timmar (skönt säger jag bara). Sen bar det av er till Kabben för att säga GOD JUL till alla mina jobbakamrater och även ett besök på ICA för att komplitera det mamma glömde köpa i Tranemo. Besöket på Kabben blev bättre än vad jag trodde då jag fick en jätte fin julklapp av bossen min. Ett presentkort på Lindex för 500:-. Fattar ni? jag kan ju handla massa kläder sen. Dock har jag bestämt att jag inte längre ska köpa sådana kläder som jag inte kommer använda, tänka efter innan jag köper kläder. Jag vet inte hur mycket pengar jag slängt ut på kläder och annat under detta senaste året. Jag hade varit så rik ifall jag sketigt i att köpa allt onödigt.
Över till lite mer roliga och mysiga saker. Har ju faktist gjort mycket mer saker än ett besök i Dalstorps city och en tupplur. Jag har tillsammans med mamma och simon gjort knäck, lagat och ätit julmat och förstårs klätt granen.

Julavslutning


174 dagar

Kändes bra att både starta och sluta skoldagen med julavslutning. nu är det lov fram till den 10 januari och jag ska njuta så jävla mycket. jag ska hitta på massa skoj, leka med vänner, jobba och bara slappa. Nästa gång det är avslutning så är det sommaravslutning och det betyder alltså STUDENT!
Här bjuder jag även på klädseln för dagen. Ha det bra sålänge så hörs vi senare!


Godnatt!


Bakar, mitt i natten


Santa, I wish my love for Christmas


Orange everywhere

Sitter hemma i soffan och lyssnar på musik och julpysslar lite med mina julklappar. Denna julen kommer bli bra, det känner jag på mig. Äter apelsin och dricker Willy´s apelsin te också. gott! Ikväll blir det mys och städning hemma i Dalstorp med mamma och Simon. Ha det!

Min första julklapp

Trött och tjurig klev jag in i skolan omedveten om vad mode och stil var, med det ville jag ha sagt att jag såg ut som en åsna idagen. Jag gick till caffan dit man alltid går på morgonen,  där satt som vanligt my med några andra. GOD JUL säger hon och räcker fram en julklapp. Redan där blev jag lite gladare men fortfarande inte jätte glad. Glädjen kom först på riktigt när jag ser vad det är i mitt paket. RÄKCHIPS, ja riktiga livs levande räkchips, sådana man får på chinarestaurang ni vet. Man säger alltid att det är tanken som räknas men denna gången var det nog ta mig fasiken innehållet som var tanken. Dom tog la slut på typ 1 minut.. BU!
Ville iaf tacka my för den första och den kortvariga julklappen!

Ernst, min blivande man

Sitter och kollar på Jul med Ernst, sicken kille säger jag bara. Han kan ju ta mig fan allt nästan, han kan snickra, skruva, bygga, laga mat och charma kvinnor. Jag älskar dig Ernst kirchsteiger


Down to the hell mother fucker..

Okej att min kära katt Freja är trött men vad tror ni inte jag är? 6 timmars storstädning. Plus att jag bara han med övervåningen av vårat ovanligt stora, breda, långa och höga hus. Får helt enkelt ta undervåningen på onsdag. För i morgon ska jag leka med Becca som nu är hemma i Sverige fram till den 9 januari. Kommer under stora delen av mitt lov umgås med henne. Eller Rebecca? Hihi
Snart är det jul gott folk, JOHO tro det eller ej! Det här med en vit jul kan ju flyga till mina drömmar, hörde att det skulle bli några plusgrader till helgen. JÄTTE ROLIGT! Down to the hell mother fucker......
Skolan i dag var la helt okej skulle jag vilja säga, gick mellan 8.05 och 10.10. Väldigt ansträngande måste jag säga! I morgon blir det långdag eller till 13.40 iaf.. Lång om man jämför med idag.. Ha det bäst!

Christmascard to you

Då var det ju ännu en gång dax för julkortsskrivande. Vem tror ni får göra det i familjen Lundgren, jo självaste jag. Och fan mig ifall något blir fel, då är det inte roligt att heta Sandra lundgren ska jag tala om för er. Roar iaf upp kortskrivandet med Taio Cruz- Hangover. Och vad tycker ni om mig nya design? Ha det!

Thank god

För er som har missat detta, så är nu äntligen; granarna och tallarna är tyngfylda med snö, bilarnas tak är täckta med snö och gräsmattorna nu från och med i dag ingen ide att klippa. Jag tror minsan han där uppe vill ge oss en vit jul i år igen. OCH det har jag verkligen inget emot, TACK säger jag bara hehe. Skulle också vilja berätta att det känns verkligen SÅ jäkla skönt att redan nu ha inhandlat alla julklappar.

En fin kväll.

Hemma efter en verkligen lyckad eftermiddag och kväll. Hockey gick la som planerat, vinst till vårat lag. Jajemän! Efter hockeyn drog de som spelat hockey bort till Lillsjön för att fira A-K och jossan. Även det väldigt roligt. Först bjöd de på tacogratäng och till efterrätt blev kladdkaka. Även olika lekar genomfördes, hur det gick fick vi aldrig reda på.. hmm? Det ville jag och Nisse ändå inte veta hihi. Premiäranvände även min nya klänning som jag köpte herromdagen, erkänn fin?! Jag gillar den iaf.
Nu sova!

Ready for hockey


Förbättring!

FÖRE!
EFTER!
Tack Elina Ek för att du tog dig tiden att hjälpa mig med designen. min sockertopp http://elinaeek.blogg.se/

preparing me

..inför årets match! Idag händer det, hockeymatch mellan fotbolls damlag 1 och damlag 2. Hoppas faktiskt att jag får stå i mål så slipper jag skämma ut mig när jag ska försöka åka skridskor. Fast har inga skydd så det kan ju faktiskt göra ganska ont, jaja vi får se. Efter hockeyn blir det två gånger 20 års kalas, Grattis Josefina och A-K!
Förbereder mig även för att gråta flera sjöar fulla när jag för första gången på över 4 månader får träffa Becca ikväll!
Nu ska jag laga lite mat, sen förberedelser. Ha det!
Skulle vilja kalla mig själv för; Bambi på hal is!

Några avsnitt av Elsas värld hinner man alltid med


My best friends

Har ännu en gång placerat mig i soffan. Börjar bli profs på det nu hihi. Jag har varit på flyckt ute i Dalstorp, tog mig en sväng ner till Kabyssen och ICA. På Kabyssen rullade allt på som vanligt och det skulle jag la vilja påstå att det gjorde på ICA också. Jag menar för er som bryr sig.. hehe. På ICA köpte jag Alvedon och Mucoangin-my best friends just nu. Ge mig friskhet kära mediciner ♥

Not alone

Min älskade, håriga, underbara man Stig håller mig sällskap i min ensamhet.

Va fan.. ?

En bild på mig och mamma från i somras
Jag skulle ju inte få ont i halsen och bli täpt i näsan nu.. Det hade jag ju bestämt! Hela helgen är ju uppbokad eller nästan iaf. Ikväll skulle jag egenligen blivit firar av de tjejer som inte gjorde det på mitt kalas, ja ni vet överraskningsutflyckt typ men saker kommer emellan så det blir inte av ikväll. Och ni som läser detta som skulle med ikväll, det är lugnt! Så ja, ikväll blir det bara lugnt med tv tittande och lite så. I morgon ska jag tillsammans med laget åka skidskor i Nittorps ishall, sen blir det mat och firande av A-K och josefina i Lillsjön. SKOJ, längesedan vi hittade på något med laget nu!
Som ni kanske förstår så är jag inte i skolan i dag, så nu ska jag knarka i mig alvedon och te. Ha det!

Samtal från USA-landet

Pratade precis med Rebecca. Endast två dagar kvar sen får jag krama dig älskade vän! Jag älskar dig

The last time

Dagen började med sång i konstgalleriet i Tranemo där bankpersonalen bjöds på frukost. Det gick bra och det var ju självklart jätte roligt men ändå sorligt efter som det var sista gången. Sista gången man sjöng en lucia/julsång med denna underbart begåvade kör.
Hade nog ändå inte haft tid med mer körövningar nu, skolan DÖDAR verkligen. Det är inget roligt! Ja, visst är det så synd om mig hihi. Förutom att jag hade uppskattat att alla mina läxor var gjorda så hade jag även velat sova i ett par dygn. Jag är så trött, såfort jag inte gör något så slås mina ögon ihop. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Det säger jag nu, men så kommer det inte bli eftersom det är bonde söker fru-bröllop vid 20.
Juste glömde ju nämna att vi varit i Borås med klassen i dag också, på någon presentationsföreläsning. Ganska intressant faktiskt även i fall ögonen nästan smällde ihop. I helgen är det fult upp precis som vanligt, vad jag ska göra skriver jag här någon annan dag. Ha det bäst!

Lussande i kommunhuset


Skriver i morgon!


Lite sång


Luciakröning i Tranemo


Fredagkvällen


Premiär gott folk

Spontan och jävligt rolig kväll!
Ja, det är la så man kan sammanfatta hela fredagenskvällens bravader. Efter skolan bestämde sig jag och Anna för att dra in till Harry´s lite senare på kvällen. Jag begav mig först hemåt för att packa och hämta lite andra grejer sen iväg till Limmared där jag möttes upp av en glad Anna. Vi gjorde iordning oss, åt och sedan kunde förferran starta. Bussen gick sedan nerifrån bussstationen vid kvart i nio. Rolig busstur med massa prat och bus tillsammans med länghemseliten. Väl inne i Borås så var det bara att trottsa regnet och traska på med långa steg mot Harry´s. Bra musik, roliga människor och god dricka. Det är la det som behövs för att det ska bli en så fin kväll som möjligt! ELLER?!! Måste ju nämna att det var krogpremiär för mig igår (som 18åring), visst är jag cool? haha
Vaknade i morses och mådde förvånandsvärt bra efter att ha fått i mig några shot dagen före hihi. Nu sitter jag hemma i min egen soffa och inväntar jobbet som idag startar klockan tre. Simon är och tränar så jag får la ta och laga lite mat till honom och mig. Ha det jätte fint så hörs vi!

We have fun in the school


Hope marre sit home and eat candy tonight

Sitter på svenskalektion med Marre och alla andra i min särklass. Ne, vi gör inget vettigt som ni kanske märker.
Ikväll är det final på IDOL. Heja Amanda! Marre hejsar på Robin.. Usch!
online gif creator
Online gif creator

x-tra jobb

Efter mitt seriösa bankmöte i dag så gick jag en sväng till Kabyssen ör att hälsa på, det slutade med jobb i två timmar men vad gör det när man har världen bäst jobb. Kvällen besökare bestod för mesta den av brandmän eller ja, det var bara brandmän och en brandkvinna. Dom var nöjda med maten och då kunde jag åka hem med ett leende på läpparna.
I morgon är det fredag och det betydde att jag egenligen skulle jobba men nu blir det nog inet så, det är inte alls svårt för mig att byta ut en jobbkväll mot en tvkväll. MUMSIGT!
Nu ska nog jag och min turban gå coh lägga oss. Ha det bra!

Feel like myself again

online gif creator online gif creator
Är så jävla mycket nöjdare med mig hår nu kan jag tala om för er, nu är jag mig själv igen. Känns bra! Sitter och kollar Kalla fakta. Det handlar om botoxoperationer och alla det försök det gör på små råttor och möss. Fy, säger jag bara. Stackars djur som plågas så.. Idag var min sista dag på ÖNSKA och det var faktiskt lite tråkigt, kommer sakna alla härliga personligheter dock inte arbetsuppgifterna. I morgon är det skola och det betyder Samhällskunskapslektion. Samhäll=BAJS! Nu ska jag sova så godnatt säger jag till alla er där ute i världen och speciellt till er som läser min väldigt braiga blogg.

from brown to blonde in one week


En bild från i somras på mig och min kära vapendragare, Sara Jansson!
Förbereder mig inför min sista dag på ÖNSKA. Hade faktiskt tänk att bjuda på något smarrigt. Typ kaka eller något, men de beskymret tar jag i morgon. Nu hade jag faktiskt mer tänk att koncentrera mig på min sömn. ELLER först måste jag berätta att i morgon blir jag gamla gos Sandra igen. Blonda slinger kommer mellan 8-10 göras i mitt hår.. Underbart. Godnatt!

In the dark

Här sitter jag i mörkret helt ensam. Vädret verkar jätte tråkigt så vem orkar att fälla upp rullgardinerna? Inte jag iaf. Har precis ätit lite färska frallor och druckit ett glas mandarinjuice. ASA GOTT! Får la ta och reagera snart, ska vara nere på ÖNSKA vid tio och nu är klockan kvar i och jag har inte ens tagit på mig eller någonting. Jag orkar inte stressa, kommer hellre lite försent. Jag är så taggad inför näst sista dagen på min APU. Vi hörs!
Glömej att besöka Kabyssens blogg: HÄÄÄÄR!

sweet dreams

Nu går jag och nanar, Kanske kan man bestämma i förväg vad man ska drömma om inatt. Det hade varit guld värt!


Kärleksbrev

how do you make gifs
Måste bara meddela alla att denna filmen är så värd att se. MESSAGE IN A BOTTLE
How do you make gifs

in the city

Sitter i Borås och kollar på handboll. Snart blir det lite glögg och film. Dagen på ÖNSKA har la varit som vanligt. Har fått packa upp massa saker och dessutom städa på lagret. Bra blev det iaf! Fick också packa in massa paket det sista,och det var roligt!
PUSS


I will be so glad when you're standing in front of me


I cry because I see a very strong individual, anyone can do what it want. One must believe in yourself!


The studio


Bloggar i sista minuten

Hej människor! Kom nästan precis hem ifrån jobbet, det blev en riktig storstädningen nere på Kabyssen i dag. Nu är vi allt redo för en ny vecka. Rubriken säger allt! Louise kommer snart och hämtar mig, vi ska till Tranemo och spela in en LuciaCD. Har alltså bråttom och hinner därmed inte skriva mer! PUSS
Älskar mitt brev!

Hur snygga?! I love them..


ägg

Tar mig en rejäl frukost innan jobbet väntar! GODMORGON!


Äntligen

Råkade bara svänga in i vår postlåda nu när jag cyklade hem ifrån jobbrt. Jag ångrar ingenting för där i ligger en postförskottslapp där det står att jag får hämta ut ett paket på ICA Nära Everta i Dalstorp. Mina skor har kommit gott folk.. Lycka!

Strange

Helt serri, det var det konstigaste jag varit med om. Ena sekunden pissregnar det, sen bajssnöar det snart är det la strålande solsken också..?

Årets första

Vaknade la för en stund sedan, nu har jag placerat mig i soffan för några timmars vilande inför den kommande jobbhelgen. Har inte arbetat på hur länge som helst så det ska bli super kul att komma tillbaka till helgvanorna. Idag är det första gången någonsin som jag ska vara med och servera ett julbord, även det ska bli spännande. Och kanske får man ta sig en smakbit, då blir det även mitt första julbord för året.
Över till något annat. Ja juste, juleljus! Jag förstår mig inte på folk som täcker hela sin trädgård med massa färgglada, blinkande och rent utsagt JÄTTE fula juleljus. Okej att det kan vara mysigt och fint med en liten lysande buske men va fasiken, man får la behärska sig lite. Jag blir nästan lite irriterad! Okej, jag accepteras att folk tycker olika saker är olika fint men ja, jag vet i tusan vad jag ska säga haha.

get ready

Drar mig snart ut mot Nittorp för årets störta MATCH. NIK-UIFK. Spännande! Vi hörs senare ikväll gott folk..

3 for 1

Jag och My tog la oss en sväng runt om i Tranemos stora och härliga klädutbud. Hittade värsta grymma erbjudandet på klädstället, Köp tre plagg och få det billigaste på köpet. Detta utnyttjade jag och My. Vi tog liksom en tröja i varje färg..Hihi

Tranemolake, a place of romance

När jag satt på bussen hem från skolan idag så körde vi precis osm vanligt förbi Tranemosjön och det var nog något av det vackraste jag sett. Solen och sjön.




a typical day

Skola, träna, skola, träna, skola, träna, skola, träna, skola, träna, skola, träna, skola, träna, skola, träna och skola.

RSS 2.0