Grattis på morsdag, bästa mamman i världen!


Alanya Baby, Alanya

Allt är snart fördigpackat. Snart drar jag mig mot, fest, beachen och drinkar. Fan va fest det är! Vi hörs..

Grattis Loreén, grattis SVERIGE!


Tacoochmellokvällmedmammi


Gårdagen i bilder och text

Ja, gårdagen var helt suverän. Åkte in till skolan vid halv åtta, sen vidare till Länghem där Becca plockade upp mig. Kom in till Borås vid halv tio tiden. Följde först med Becca in till doktorn sen vidare ner till stan för shopping och massa mys med en av min allra bästa vän (som i augusti åker tillbaka till USA, Buuuuu...). Vi åt räksallad och drack Coca Cola på Viskan. Vid tolv så hämta vi upp Annie och sen vidare till Ulricehamn för att se när Sandra tog studenten. Gissa ifall man blev sugen på att gå ur skolan NU?.. hihi. Det var urtrevligt både inne i U-hamn och hemma hos Sandra tillsammans med hennes nära och kära.
På kvällen blev det Festande på Coco Thai i Ulricehamn, även det var väldigt roligt!
Här kommer det lite bilder från dagen.

När livet är som bäst!

Fler bilder kommer i eftermiddag.
'

STUDENTFIRANDE


Jag räknar ner

Skola, prova balklänning och fotbollsträning. Det är det la det hunnit med idag. Imorgon är det en stor dag, Sandra Öberg tar studenten. Så först blir det Borås med Becca sen vidare till Ulricehamn för att se utsläppet på Tingholm. Självklart har jag laddat upp med massa surprise till Sandra, spännande...
Skolan i dag var soft som tusan, inte en enda seriös lektion förutom Historian där jag gjorde prov. Det gick fin fint! Sen satt vi bara ute och solade resten av dagen. Härlgt!
Nu Big Brother, tagga inför Alanya och sen sova lite. Ha det bra!



Du är så vacker Sandra Öberg!

Har ju som sagt varit inne i Uricehamn en sväng tillsammans med Sara, Becca och Julia, kollade på Tingsholms bal. Det fanns jätte mycket fina klänningar och framförallt vackra frisyrer. Försöker hitta lite frisyrinspiration till min egen bal som äger rum den 13 Juni på Torpa. Kom och kolla vet ja, det första paret går klockan 17:00.
Över till dagens bal. Sandra Öberg gick ju idag, hon var hur fin som helst. Hoppas (hon läser detta! hihi). Tog lite bilder med pappas kamera också. Efter vi kollar klart på alla fina par begav vi oss vidare till Torgstallet. Där åt jag en jätte god baguette med kyckling i. MMMM...
Nu blir det lite prat med mamma sen sova. Fyra dagar kvar till Alanya..










Katastrofmorgon

Hej, åkte hem från skolan tidigare i dag pga. sprängande huvudvärk. Morgonen startade inte direkt på bästa sätt. Hem och la mig i solen med en blöt handduk över huvudet och vips är värken borta. Nu sitter jag vid köksbordet och drömmer mig bort till Kleopastraden. Sand som sipprar upp mellan tårna och solen som bara steker. Det är bara fyra dagar kvar, sen är jag där!


@trött

Vinst med 6-3 mot Kindaholm, så härligt. Eller hur Mickan? hihi Nu ska jag kolla på Big Brother sen sova.

I struggle and struggle but can never find the way

.

Glad tjej


Underbar dag

Kom precis hem från en underbar dag i skolan. Slutade vid 10 sen har jag, My och Emilia bara chillat. Åkte först till till Fyndlagret där jag köpte after sun och raklödder sen till klädstället där vi träffade Martina, sen vidare till FIKET och sen till slst till Apoteket där vi köpte lite bra och ha saker.
Nu sitter jag hemma hos pappa i hans nya soffa. Jätteskön är den hihi.  Ska snart ner och äta något sen ikväll är det träning som gäller och imorgon match mot Kindaholm. LADDA!!!
Här har vi två bilder från dagen, vilken underbar sommardag 2012-06-21



Naturgodis, vindruvor och plugg


Eftermiddagsdisco


Tack Charmaine och Tobbe för gårdagen!


70-tal

Sitter hemma hos Anna i hennes säng och väntar på att hon ska bli klar. Själv är jag klar och jag jag är förvånad själv. Brukar aldrig vara klar först men nu var jag det idag.

night truth

Ska la lägga mig och kolla lite Big Brother nu. Klockan är redan lördag och även denna helg går grymt fort. Jag är då fasiken inte trött heller, så sömn blir det nog inte på ett par timmar inte. Ändå sov jag inte så jätte länge i morses, bara till halv tio. Får la blunda och prova lite senare!
Tur man har datorn som sällskap denna kväll, facebook är det enda som underhållt och underhåller min kväll. Vad har hänt?
Imorgon är det jobb som gäller sen sen iväg till Anna och förberedelser inför 70-tals kalaset. Vi hörs i morgon gott folk, sov gott!

70-tals kalajs

Imorgon åker jag på första gången i hela mitt på 70-tals kalas, ett kalas med troligtvis massa grymma kläder och outfits. Jag och Anna har fått i uppdrag och stå i baren samt. fixa fram mat och plocka lite. Detta ska bli jätte roligt!
Hittade massa fina kläder på myrorna idag. WIIII..

Kalufsen fixad!

Blonda slingor gjorda och 3 cm borta, nu är jag redo för turkiet!

Konstiga drömmar

Jag sover aldrig lika gott som jag gör här hos mormor och morfar. Förutom massa konstiga drömmar då haha men det har nog inte med sovplatsen att göra tror inte jag. Nu ska jag snart fixa mig sen blir det Borås med mormor, morfar och Simon. Hämta pass, fixa kalufsen och försöka hitta några 70-tals kläder. Det vankas nämligen 70-talsfest på lördag. Vi hörs!

Flytta på dig


Påväg till Dannike

Åker hem från Göteborg md en förlust, me vad gör det. Sånt händer, eller hur?
Nu väntar en kväll tillsammans med mormor och morfar, förhoppningsvis med jättegod mat. MMMM....och massa mys! Vi hörs kanske kanske senare..

GBG

Hej, påväg till Göteborg med världen bästa lag. Idag är det match för a-laget som gäller. Jag åker med som hejare haha. Här har vi ett koer på ett trött halvt lag. LADDA TJEJER!!!!!

Miss lii, let´s smile


Trött och stressad

Hejsan, är allt bra med er? Själv är jag stressad och väldigt trött. Orkar inet göra så mycket, men ändå blir det träning ikväll. Det blir nog ganska skönt att kunna tänka på något annat ist för skolan hela tiden. Nu packa, sen Nittorp. Vi hörs!

Hemma från träningen, nu blir det Big Brother

.

Intresserad?

Någon som är intresserade av ett par jeans i storlek 40. Lapp är kvar, det är aldrig använda. köpt på Cubus. Det ligger bara här hemma och tar plats, tänkte att det var bättre att höra ifall någon är intresserad av de. Säljer dom p.g.a fel storlek!
Fast pris: 100 kronor.
Kommentera HHHÄÄÄÄÄÄRRR ifall du är intresserad. Tack på för hand!

Klädsel i dag

Tröja från Klädstället, Jeans från Logo Factory, Halsband från Ur och Penn

Köttfärssås & spagetti

Visst kanske de inte ser så gott ut men det var det, kanske ska gå och bli kock haha. Att döma i dag gick faktikst bra, det var bara 9-mannaplan i dag så det var inte så jobbigt. Nu ska jag snart sova, i morgon väntar skola igen. Ha det fint!

I can't stop listen and see on the kidsmovie, it is a big lovestory


Livsfarligt

Jaha, det är livsfarligt att åka ner till sitt eget arbete utan att egentligen tänk att jobba ja då får man helt enkelt räkna med att arbeta och det var exakt det jag fick göra idag.
Slutade vid 10 så tog 10.30 bussen hem ifrån Tranemo. Jag och mamma kom överens över att vi skulle ner till kabyssen och äta bigg, sås och potatis och alldeles riktigt så gjorde vi det men sedan kallade chefen på mig och dte blev jobb i 2 timmar. Men det var la bra!
Sedan ringde Nittorp och frågade ifall jag kunde döma F14 tjejerna och visst kan jag det då jag redan gjort de skolarbeterna jag skulle ha gjort.
Nu ska jag lägga mig i soffan lite. Vi hörs kanske senare. Ha det!


Vimmelbilder från Sigges

HÄR är fler bilder

Galen kväll

Ja, som ni kanse läst på Rebeccas gästinlägg här nedanför så hade vi grymt roligt igår på Sigges. Allt var som det ska vara.. Drickan, vännerna och snacket var perfekt! Här är några väldigt dåliga bilder från gårdagen (mobilbilder).

gästinlägg

Heej alla fans!
Detta är rebecca ontero som skriver på bloggen här idag, stor ära för mig att få skriva ner mina tankar här på denna berömda blogg.
igår var det match, nik-vallen, det var även min första match i nik tröjan och div 2 sen jag kommit hem från usa. grymt kul! matchen slutade iaf 1-1 så det var ett helt okej betyg.  sen på kvällen var det "lagfest" fem personer från laget så det blir ju faktikst lagfest. men sjukt skoj, är grymt glad över att få vara hemma och träffa alla igen! det bev sigges igår och dt finns inget ens i närheten i usa som slår sigges så grymt bra var de !
nu sitter jag , ak och lunkan i lunkans place och har precis käkat en redig frukost med hönebröd och äppeljuice. perfekt! nu sitter vi här och kollar på lets dance och taggar trääääning, yes!!!
Nu ska ja sluta tjöta men varsegod för att ni får läsa detta, de var så lite så ;)
Hej då!!!

Fotboll+ utgång

Nu taggar vi!

Dålig sömn

Hej, idag är jag uppe med tuppen. Jag har haft svårt att sova under hela natten, jag vet inte vad det är för fel på mig. Ikväll vankas det festligheter ute i skogen. Fan va fint! Vi hörs senare.

Friday´s truth


Gorby´s, cola och chips med Sara @Dalstorp


Wiiii....

Ja det är sant, jag har fått hem min studentklänning köpt från Bubbleroom.se idag. Var nere och hämtade den på ICA. Och vet ni? Den passade, första gågen jag köper något på internet som passar och jag är såååå nöjd. I love the dress! Till min fina klänning så ska jag ha ett par nya vita converse som Becca fixat till mig i USA. TACK!
Hmm.. Ja, vad händer idag tros? Ingen aning.. Bra slapp och uppladdning inför morgondagens festlighter. Wiiiii.. Sigges Loge! Vi hörs senare.

Usch

I skolan, svenska, pissmorgon. Ja ungefär så har min morgon sett ut!


Nu ska jag sova, Godnatt!


Fika, tjat och skratt

Idag var det Bella och Becka som hade hand om fikat efter träningen. Det bjöds på mackor och morotskaka. Tack det det tjejer! Fika innebär inte bara fika utan även massa skratt och prat med lagkamraterna. Såhär rolig har vi...

Ni skämmer ut er

Hemma från matchen. Det gick faktiskt bra, dömde precis som jag själv tyckte. Juste, jag var med om en pinsam grej..
Att föräldrar beter sig som de gör är skamligt. Att nämna bakom min rygg att jag är dålig och att jag dömde fel är pinsamt. Tycker jag att det är frispark så är det. Alltså föräldrarna skämmer ut sina barn och gör det till en sådan stor grej. Så idag skulle jag faktiskt vilja dissa föräldrars tjat på domaren. PINSAMT MAMMA OCH PAPPA!



36 dagar kvar till studentavslutning

Sitter här och lyssnar på musik och tänker lite. Kom då på att min student är grymt nära nu. Men före det: Massa prov, läxor och inlämningar, förberedelser, Alanya och bal. Låt detta gå fort. Detta är så jävla spännande!

Eftermiddagsdisco


Good luck Lunkan

Hemma från skolan och laddar nu inför min första match på elva-manna-plan, som DOMARE. Okej ja, jag är nervös..Wish me good luck people!


Här är min fina skola

Hej, i skolan nu. Första lektionen är näthandel med Jan. Väldigt roligt och en soft start på dagen.

FÖrLåT!

Jaha, hemma från träningen. A-K tycker jag bloggar för dåligt så jag får la ta och skärpa mig lite kanske. Jag har ju faktiskt mina anledningar: Skola, träningar och massa student -och balförberedelser. Så jag ber om ursäkt Anna-Karin Kindberg och ni andra som sagt detta till mig, jag ska bättra mig när det lugnat ner sig lite hihi.
Skulle vilja kalla dagens träning för dödsträning. Fys i början av seriesäsongen. Ja, visst är det bra haha. Har precis lagat mig lite mat. Ikväll fick det bli kycklingwok och Broccoli. Tror minsann att jag kommit in i en Broccoliperiod kanske. Ne, nu ska jag äta. Vi hörs i morgon gott folk. Ha det bra!
Slänger in 4 bilder från Backenfesten 2011 och bara hoppas på att det blir av i år igen. Så GRYMT roligt var det!




Broccoli♥


Träning

Har hunnit med och plugga och kolla på Big Brother på mindre än 3 timmar. Det är inte illa! Nu ska jag snart äta sen träning.
Slänger in en bild på min trött katt

Söndagsmiddag

Spelade en oavgjord match mot fristad i dag. 1-1.. Nu blir det söndagsmiddag hos mormor och morfar.

Cute kitty

Bilder lånade från SARA

Det är ju så typiskt

Jaha, då skulle la jag vara ambitiös och baka lite idag. Jag åkte ner och köpte massa grejer till chockladkakan och så kommer jag hem och ska vispa ihop socker och ägg. VAR ÄR ÄGGEN? Ja, men visst är det typiskt! Det fick bli en lördagssmoothie med några godisar på istället hihi. Det funkade faktiskt lika bra det.
Idag ska jag och mamma ha en riktig mamma-dotter-kväll. Med god mat och grejer. Nu tv och en liten tupplur. Vi hörs sen!

aaaaaa jag är så glad! GODNATT

.

Mot sömerskan

make a gif online


Nya sommarkläder från Gina Tricot

Bild 1. Linne 99:- Bild 2. Jeansshorts 179:- Bild 3. Halsband 79:- (Ur och Penn) Bild 4. Spets t-shirt. 149:- Bild 4. Jeansshorts 249:-

Ambjörnarpsmarschen 2012


My heart is open for you

Två bilder från igår. Bild 1. Tog mig en frukost på Espresso House innen dagens shopping i Borås. Resultat på klädernas jag köpte kommer komma upp en vacker dag. Bild 2. Jag tar mig ett glas rosévin på balkongen hos mammas pojkvän. Fin förförfest innan Sigges Loge.

Så kan det gå när inte haspen är på

Hej gott folk! Gårdagskvällen var grymt rolig tills det blev en för mycket shot. Jag mådde som jag mådde och jag mår som jag förtjänar i dag. Legat i sängen hela dagen som ni kanske förstår nu kom mamma hem med Pepsi och lite chips, ikväll blir det pizza tillsammans med Mamma och Simon. En riktig bakis dag!
Slänger in en bild frå gårdagens förferra. A-K, Jullan och Jag



RSS 2.0