Night

Kom hem från träningen för en stund sedan Har hunnit att trycka i mig lite kvällsmat. Nu sätter jag mig allt  med lite te i sängen och kollar första avsnittet av Top Modell Sverige. Hörs i morogn bitti. GODNATT!


Vilka bloggar följer jag?

REBECKA
NINNI
MOA
EMILLE
ELMAMICKAN
SAHRA
ANI
MOA
SOFIA
ELIN
JULIA
ELINA
BECCA

Träningsmellanmål

Gröna bönor, bacon, pytt i panna och ägg. SHIT vad gott!

Fråga mig vad du vill


Chockad

Tänkte berätta lite mer mer om HOMOdagen:
Startade dagen med en föreläsning utav en man som kom ifrån RFSL. Han var dessutom bög så jag tyckte faktiskt det var intressant även ifall jag höll på att somna. Det blir så när man bara sitter stilla i en hel timma. Gick sedan vidare mot klassrummet där vi diskuterade massa olika frågor. Jag tycker människor som inte kan acceptera homo, bi -och transsexuella är helt vrickade i huvudet. Dom är precis som oss heterosexuella. Även dom lever ett helt normalt liv.
Hade sedan frågor -och svarsstund. Där Tage som han så fint hette svarade på så många frågor som han hann med.
Väl hemma från skolan så kommer pappa upp för trappan och frågar mig ifall det varit några bögar på skolan i dag. Jag svarade att det var en bög som höll i allting. Och då vräcker han ur sig att: Vi är la för fan födda till att älska motsatta könet, bögarna borde skjutas. HELT JÄVLA DUM I HUVUDET ÄR HAN! Blev så chockad och arg så jag började grina. Kan inte fatta hur mycket äckligt hat det finns i vissa människor. Trodde faktiskt aldrig pappa hade kunnat säga så. USCH! Nu tänker jag inte prata med honom mer denna veckan...
Jag tycker att folk ska få leva som dom vill. Våga vara dig själv!

Spring 2011


Har precis kommit hem, tänkte sticka ut och foto lite men jag orkar tusan inte det. Jag taggar inför träning ikväll
istället

.
Bjuder på en gammal bild från våren 2011

 


I skolan

HOMOdagen har varit bra och intressant. Sitter nu i skola och väntar på att min buss ska anlända. Vi hörs när jag kommit hem! Haj


dress for the day


HOMOdag

Klockan är halv sju och jag har precis vaknat tll liv. Nu ska jag gå upp ur min säng och kolla vad min garderb kan erbjuda i dag. Gud vad bra det var förr när mamma la fram vad fram vad man skulle ha på sig varje dag. Varför bli tonåring?
Har också över natten kommit på att jag är jäkligt  avundsjuk på det människor som är grymma på att sminka sig. Ge mig kunskapen!
Nu gör vi oss redo för HOMO-dag!


Fråga på!

Glöm inte att det är frågevecka! Fråga precis vad du vill.. Var inte rädd.
Nu ska jag sova. PUSS

Till Doktorn

I morgon ska min lilla Stig till doktorn. Han har varit hängig och inte mått bra nu i över en vecka, plus att han inte bajsar och äter normalt. Hoppas allt går bra!


En riktigt fin vinterdag


Kommer jag klara detta?

Att komma upp ur sängen i morgon bitti kan bli morgondagens problem. Sicken jävla träning vi i Nittorp har varit med om i dag. FYS, STYRKA, FYS, SYRKA.... Puuuuh! Men så jäka skönt efteråt. Benen är helt skakis och huvudet ser inte annat än en snöig grusplan, i varje hörn av planen står en kona. JAPP DÅ KÖR VI! Imorgon har vi homodag- detta innebär; INGEN ANING! Återstår att se. GODNATT!

Klumpiga måndag

Efter att ha slutat skolan vid 10.30 så drog Jag, Anna, My och Julia i till Borås och åt på The Wok. Enligt mig; Borås godaste kinarestaurangen.

Efter avslutad matätnings å begav vi oss in tillapoteket där jag självklart skulle riva ner en skylt. Jajemän! Gick sedan där ifrån och påväg till bilen så tappar jag min plånbok och råkade sedan sparka till den så att den var ungefär 50 centimeter ifrån ett plurr i Viskan. Kan man vara mer klumpig? haha 
Sitter nu iaf hemma i min soffa i Dalstorp och kollar på Lyxfällan. Ikväll är det träning som gäller!

Fortsätt

Sitter i skolan på näthandelslektionen. Tycker det är grymt roligt att det rullar in frågor till min frågevecka. Fortsätt så kära läsare!
Slutar vid 11.40, tar en buss hem vid 12. Sova i några timmar sen första grusträningen för i år. Ja, gud vad jag längtar!

Breakfast

Jordgubbsfil
Fruktmüsli
Jordgubbar

Våga fråga!

Kanske skulle satsa på en frågevecka? Ni som läser min blogg får fråga vad ni vill. Kommer svara ärlig på alla frågor (bortsätt från det frågorna som inte ni läsare har med att göra).
Jag vet ni inte om mig och mitt liv? Fråga på bara. Inga frågor är för dumma!

Tvingad§

Sitter i soffan och tvingar i mig lite sportnyheter. Det är pappa och Simon som bestämmer tv-program ikväll. Hoppas på att nivån höjs lite om en stund.
Det fick bli tacos till kvällsmat ikväll. Bakade ju även bullar förut, men tyvärr lyckades jag inte. Fina för ögat men hårda för tänderna. Jäkla skit!
I morgon blir det skola, en kort skoldag. SKÖNT!


Bullar


There is something wrong with my phone, it would not work without your phonenumber, help me!

Lite bakning såhär på söndagseftermiddagen sitter fint. Kanelbullar får det bli!

No life

Jag gillar dig kompis

Tell me


Shall we ever be something serious? That's my big question right now. If you could only flourish in the feelings they had all been somuch easier. Talking to you is like talking to an unfeeling wall. A stone wall with zero laughter, tears and love. Show me just what you want and where your limitsare!

I would like to know which step you are on

Sitter hemma hos pappa, har precis storstädat hela köket tillsammans med Simon som sköter hallen. Gud vad duktiga vi är!
Nu ska jag nog allt sätta mig i soffan och kolla på tv. Kanske att man skulle tänka egenom livet lite också. Vad innehåller mitt liv? Det är frågan.
haha CP-ögon!


Frukost i återbrukets stad

Sitter i Limmared och äter knäckeröd med smör och ost på. Gårdagen blev ju lugn som ni kanske förstår. Vi kom verkligen inte på något och göra samtidigt som länghemseliten hård-dissade oss. Så tillslut gick vi och la oss i sängen och kollade Hitta nemo och hajar som hajar. Go kväll ändå måste jag säga!
I eftermiddag kan det ev. bli skidor i Hestra men det är inget bestämt. Annars blir det nog bara slapp framför teven. Inga skolarbeten inbokat denna veckan heller. Så sjukt underbart!
Bilder från min och Annas roliga kväll kommer upp senare under dagen. Ha en grym dag så hörs vi sen!

Limmared

Hej hallå tjena mors bloggen! Jag befinner mig just nu i Limmared hos min käre vän Anna, gud vad jag tycker att hon är rolig. JAPPJAPP! Idag var man la med i tidningen också, jobbigt att va så känd men det är sånt man får leva med när man heter Sandra Lundgren. Ha det gött! Hajmat HO HA HO
Så här såg "mysiga musan" ut i BT:

Popppis

Lite egentid tillsammans med popcornskålen en fredagkväll i soffan

MySAn UF

Vi erbjuder en snygg och praktiskt ring till ett lågt pris till dig som behöver en öppnare til hand(s).
För frågor; [email protected]
besök också gärna; mysanuf.n.nu

UF-mässa i Tranemo


COLD

Det är så sjukt kallat ute, det märkte jag allt när jag gick hem ifrån bussen. Höll ju näst inpå att dö lite. Nehe vad händer ikväll då.. ?? Sitta hemma i soffan eller? JAJEMÄN! Nu sKa jag slå mig ner i soffan och känna mig jäkligt nerslagen. Hörs senare!



Godnatt!

Efter ett riktigt hårt spinning/styrkepass så lägger jag mig och sover med gott samvete. Välkomnar troligtvis min kära träningsverk i morgon också. Självklart med ett leende på läpparna hihi ( man vet liksom att kroppen gjort någon nytta då). För er som missat detta är det UF-mässa i Tranemo i morgon. Så nu taggar vi. GODNATT och sov sött!


Monterbygge

Kom hem från Tranemo för en stund sedan. Har varit och byggt monter. Det gick bra! I morgon gäller det. Provmässa i idrottshallen i Tranemo mellan 9-18. Välkomna! (speciellt till vår monter, MySAn UF hihi)






Kvällsunderhållning


dress for the day

Tokyo tröja från Gina Tricot

breakfast in the couch

Hej, i morses ville jag inte vakna. Ont i halsen och grymt trött. USCH! Tar iaf en buss in vid 10.40 till Tranemo för vi ska bygga monter i eftermiddag. Först blir det middag hemma hos Emilia. Ikväll är det träning som gäller, ifall jag mår bättre vill säga. Ha en bra dag!


Har du något tips?

Det är ingen som har något tips på hur man kan få längt hår på kort tid? Bortsätt från hårförlängning då. SNÄLLLA, alla tips är bra hihi

Bad day

Hej, kom hem från skolan för en timma sedan. Idag blir det inte direkt någon blogg dag, TYVÄRR! Jag är sjukt trött och jätte ont i huvudet. Så vila, det är vad jag ska göra resten av kvällen. Hoppas ni inte blir allt för ledsna för den dåliga uppdatering. Kommer bli bättre framlöver. Hoppas och tror jag! HIHI
Ha en grym fortsättning på dagen!


dress for the day


Lönekrav

Hemma efter en 12 timmars lång skoldag. Fy tusan! Vi borde ju få lön för att vi stannade kvar i skolan såhär sent. Allt har gått bra, om det är någon som undrar hihi. Nu sitter jag i min säng, nyduschad och redo för en tidig sovläggning. Så god natt.
Bjuder på en bild, MySAn UF med våra ringar.
Besök gärna vår hemsida HÄR!
eller mejla oss på [email protected] angående frågor eller synpunkter.


dress for the day

USA-tröja från Gina Tricot
Tights från Gina Tricot
Smal halsring från Ur och Penn

Before and after

Välkommen ÅRETS FATTIGASTE DAG! Jo tack, det märks. Att bara ha 200 på kontot är inget roligt.  TUR att det är löning i morgon.. PUUUHH!
Tog en föresminkning -och eftersminkningsbild idag. Gud vad lite smink att få en att se pigg ut. Ha en grym dag!

Vad tusan säger jag?

Aha läggdax kanske?
Sitter i min säng, lyssnar på radio och kollar samtidigt lite balklänningar på nätet. Tog även endel bilder ifrån dagens liveledning på de klänningar som jag tyckte var fina. Bilder kommer inte upp här innan jag bestämt mig vilken jag vill ha hihi.
Jag är iaf sjukt trött nu efter en heldag inne i storstan tillsammans med mammi. Tar og inte lång tid innan ögonen slår igen på lilla mig. I morgon blir det besöksdag för alla nior på Gymnasiet, ska då också för första gången ställa ut vårat företag. Nervigt! MEN det går som det går.. Eller vad tusan säger jag? Klart det kommer gå bra, så duktiga medarbetare som jag har. Nu glider jag ner i sängen och väntar på att klockan ska bli 06.00. UPPSTIGNING!



En ring

Har ju som sagt varit i Borås i dag, ingen balkläning med hem men lite annat smått och gott. Inte bra, plånboken börjar bli tom.. KRIS! Tur att det är lön och studiebidrag snart.. (andas ut)
Blev en halsring från Gina och en USA-tröja från samma butik.



Mot; Storstaden


En Boråstitt

Godmorgon Sandra, är du vaken? -Nej, det är jag verkligen inte. Kan trötthet vara en sjukdom? Om den kan det så har jag utan snack drabbats av den. Är iaf hemma från skolan idag, tyvärr. Ska ist in till Borås med mammi för att kolla balklänning och lite sånt smått och gott. Kanske blir det middag på stan, det får vi se. Ska även in till mammas jobb och hämta lite grejer som vi ska ha till vår UFmonter nu på fredag. Ha en bra dag!

Ett vitt Dalstorp


Söndagkväll

Söndagkväll med mamma och Simon!

Work

Jaha, godmorgon i stugorna! Idag är det snö ute som ni alla kanske ser. Eller ja, förutom ni som är blinda men ni ser ju inte vad det står här heller så det spelar ju ingen roll hihi. Idag är det jobb som gäller, så otroligt underbart. Börjar 11:15 och jobbar la tills allt är klart, typ till 17 kanske. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN MITT JOBB!
Det fick bli tacos till frukost i dag, det är alltid godare dagen efter. Nu hade jag tänk att jag skulle sminka till mig lite, sen blir det promenad ner till Kabyssen. Ha en grym söndag!

Tokio Hotel


My best friend tonight

Litte drygt att sitta ensam när inte ens min bästa vän, teven visar något vettigt. Attans! Lite gladiatorer skulle inte skada nu...

Fortsätt kämpa Vilmer, vi alla vet att du är stark!

"Vår lille Prins Vilmer har cancer, Hepatoblastom, för andra gången....

4 maj 2011 fick vi veta varför vår lille Vilmer mått så dåligt under en lång tid. Han hade en oerhört stor tumör i levern och flera metastaser i lungor och buk, diagnos Hepatoblastom. Där börjar vår kamp och vår tappre prins har varit en sådan fantastisk kämpe! En 4-åring skall vara full av bus och ha en massa spring i benen...vår kille orkade inte stå på sina ben....men buset i ögonen finns som tur är kvar! Efter en massa tuffa cytostatikabehandlingar bestämdes att man skulle försöka operera prinsen den 28 september 2011 och nu trodde man att man fått bort elakingarna ur Vilmers kropp. Det hade man inte, den 21 januari 2012 får han diagnosen Hepatoblastom ännu en gång. Detta efter en tung tid då Vilmer varit jättesjuk och genomgått en massa undersökningar. Det man inte trodde var möjligt har tyvärr drabbat vår familj. Ett återfall skulle inte vara möjligt så här snart inpå, men Vilmer är unik och så även i detta fall. Nu hoppas vi att Vilmer skall orka med att kämpa och ge sig in i ännu en tuff kamp.

Hjälp oss samla in pengar till forskningen om barncancer!"
KLICKA HÄR!

Jag vill gråta

Jag vill gråta, men kommer inte på något att gråta för. Jag har en mamma, en pappa och en bror som älskar mig. Jag har vänner som tycker jag är roligt, jag har vänner som tycker jag är smart  och jag har vänner som tycker att jag är bra. Det räcker väl?
Visst, livet går upp och ner. Man trillar någon gång under sin långa tid här på jorden ner i ett hål av mörker, sorg och trassel men oftast kommer upp därifrån. Det kan ta lång tid men det kan också lösa sig på bara några sekunder. Det enda som behövs är ett godkännande från den världen som man levde och fanns i innan man föll ner i mörkret.
En vän är en vän, en familjemedlem är en familjemedlem, du är du.. Glöm inte det och ta vara på det du har runt omkring dig!

I´m the colors of the rainbow

Kom precis hem från jobbet, riktigt skönt och roligt att jobba idag. Eller ja, jobba och jobba, jag städade men det
ingår ju i mitt jobb också. Så nu är Kabyssen skinande rent! Fick faktiskt med mig endel mat hem ifrån jobbet också, så nu ska jag allt ta och äta lite middag. Ikväll står Tacos på matsedeln. MUMMMSS! Tacos, Gladiatorerna och ensamhet, detta behöver jag!


The Wok!

Har ju inget annat att skriva om så jag kan ju berätta snabbt om visiten i Borås igår. Jag och Anna åkte in till storstan för att hitta saker till vår monter vi ska ha till UF-mässorna som sätter igång på fredag. Vi hittade allt vi skulle ha plus lite till. Känns så skönt att vara igång och snart klara med allt! Efter vi handlat allt nödvändigt så satte vi oss och åt på The Wok. Lite kinamat tillsammans med Anna en fredag kväll, det kunde nästan inte bli bättre!


You are in my soul

Vaknade la för en timma sedan ungefär, nu ska jag lägga mig och soffa och troligtvis somna om igen. Vi hörs senare under dagen gott folk!


Hörs imorgon!

Ska till borås efter skolan. Bloggar i morgon ist. Ha en grym fredag!


Dagen slag

Skulle faktiskt vilja kalla detta slaget för rygg- och handslaget. Här ser vi exempel på Julia Axengrens rygg. En fin formad Lunkan-hand inlgjuten på Julias rygg.
Att inte nämna Sara Holmberg i detta inlägget hade ju varit förjävligt, eftersom jag lovade henne detta på träningen. Så här har du Sara!
REBECKA AXENGREN!

The action of the night

Det där med att jaga kor har faktiskt blivit lite utav en hobby nu är man bott på gård i 18 år MEN att det står en ko rätt framför Axengrens bil när det ska lämna av mig efter träningen hör dock inte till vanligheten. Anders blir helt uppskrämd och säger- Reta inte upp den nu så att den går på bilen. En kommentar av tränarenAxengren som jag sent kommer glömma.
Kan ju tala om för er att nu är kreaturet i tryckt förvar igen, alltså i hagen men denna gång med en stäng öppning. Så är det att bo på gård!



UF i STT


Vet ni?

Hann till och med att läsa STT före jag åkte och träna. När jag kommer hem blir det pannkakor för hela slanten. Jag bloggar ju jämn om mat. Vet ni?r man inte tjock så har man inte levt!- mitt motto i livet

Simon


chocolate coffee

bläbärssoppa och apelsin såhär före träning. Blev upphämtad av pappa och Simon efter skolan, pappa skulle göra några ärenden i tranemo så det  var mest därför de hämtade mig. Som sagt, snart blir det träing och beep-test. hörs kanske i kväll igen, annars i morgon. OCH då är det fredag! JIPPI!

Här är mitt kaffe med en egen liten chockadsmak på kanten. Det var gott!


School

Sitter i skolan på samhällskunskapslektion. Jätte tråkigt! Ikväll äre träning som gäller, Hörs senare!

Lill-lördag

Är det lill-lördag så är det. Baconsallad MMMMUMMMMSSS!!


Stupit

Hot guys are usually stupid, there are only a few who have some sense in my head.Where can I find you, perfect boy?


Red lips


Lat!

Har (som alla andra eftermiddagar denna vecka) precis slagit mig ner i soffan hemma hos pappa. Ikväll ska jag bara sitta och glo på tv hela kvällen. Hade egenligen velat åka ut till Nittorp för att se stormatch mellan just NIK och Varberg men det orkar jag nog inte. LAT kallas det! Ne, nu ska jag gå och slänga in lite ved i pannan så man får någon värma i dethär huset någon gång. Hör sen!


dress for the day

Stickad tröja- Gina tricot
volanglinne- Lager 157

Work hard

Kom precis hem ifrån en (precis som jag trodde) hård men behövlig träning. På tordag är det Beep-test som gäller, känner mig inte riktigt taggad inför det. Det är bara göra sitt bästa! För er som inte vet vad det är så är det ett personligt test som både innehåller springning, armhängningar, snabbhet och massa andar saker. Ja iaf, Nu sitter jag och äter kvällsmat.. GOTT! Ska läsa genom turismprovet en gång till sen blir det sängen. Hörs i morgon! Godnatt

Två solrosmackor med ost och gurka
Bacon
Ägg
Banan
Appelsinjuice

Oförglömligt!

Att sjunga är något av det bästa jag vet, att bli framröstad till lucia för Tranemo Gymnasieskola var något av det största som hänt i mitt liv. Ett minne som kommer finnas med mig tills jag inte längre lever! Ett lite sent TACK kanske men jag är så grymt tacksam!
Här är några utav de inlägg som finns på min logg på facebook som har med lucia att göra. TACK till alla som gjorde lucian till en så grymt fin tid!

Jag vill bli polis

Jag vill bli polis!
Min vilja är så stark, jag lovar er att en vacker dag står jag där med en blå dräckt och med en fin liten mössa på mig. Jag SKA bli polis. Det är min största dröm just nu. Vad kan egenligen stoppa mig? Man kan ju träna upp sig både psykiskt och fysiskt. Jag ska klara det, jag ska tro på mig själv!
Jag vill bli polis, jag ska någon dag åka omkring i en "blå-ljus-bil".

I♥NELLYshoes


Det hjälper inte att bara tänka

Kom precis hem från skolan, satte mig i soffan på direkten. Tänkte att jag skulle plugga lite och det har jag gjort. Läste genom det en gång och nu kan jag det, eller inte. Jag orkar inte. Tar det där med pluggandet i morgon bitti. YES!
Ikväll blir det hård träning i Limmared. Om jag orkar vill säga hihi. Vi hörs sen!

Minimodell

Sitter i soffan, kollar på "Mammor och Minimodeller" och spelar wordfeud. Även ifall jag redan sovit i typ 4 timmar så är jag grymt trött. Så det blir nog sängen vid tio tiden. Det är ju bara tisdag i morgon. jag har en hel vecka framför mig med både skola, träning och massa andra saker. Vill bara önska alla en trevlig vecka! Hörs i morgon.


Anton Hysén

Väldigt snygg människa!

Ellen DeGeneres

Vilken otroligt duktig människa, hennes shower är verkligen underhållander jämfört med andra. Har ni missat detta har ni missat en stor del av underhållningenslivet.

an incurable drug


you are my princess

Var ju hos kusinerna på kalajs igår då bjöds det på prinsesstårta. Dock smakade int jag på den men de andra som var där fick njuda av denna goding. MMM..

the blue edge

Kom hem från skolan för typ 20 minuter sedan. Precis som alla andra måndagar så hade vi även idag bara två lektioner i skolan. Skönt det, hade inte orkat med mer idag. Jag är så trött så jag tror jag svimmar av lite. Nu ska jag absolut sova några timmar. Hörs sen!

Last day

Fin solnedgång i Limmared hihi
Klockan är 07.18 och här sitter jag vid köksbordet och äter solbrosbröd och dricker juice. Idag är det sista dagen på STT-cupen och det betyder att jag ska reagera domare tillsammans med Sandra Söderlind. ROLIGT!
Var la hemma vid 23-tiden igår kväll efter att ha kollat på en grymt spännande final mellan Ulricehamn och Värnamo. Värnamo tog sedan hem segern med hjälp av några väldigt snygga räddningar och straffar.
Ikväll blir det kalas för min äldsta kusin inne i just Ulricehamn sen efter det ska jag hem och sova, så vi får se ifall det blir något mer inlägg i dag. MEN jag önskar er en riktigt trevlig 15 februari. HÖRS!


STT

Hej, sitter nu vid köksbordet och taggar gärnet inför STT-cupen. Vi kan det här tjejer!

Fotbollshelg

Klockan är 23:47 och jag har precis kommit hem ifrån Nittorp. Det blir inte många timmars sömn innan jag ännu en gång sitter på läktaren ute i ishallen. Älskar fotbollshelger!
Nu ska jag lägga mig och sova och tagga inför morgondagen! Ha det

Exotic

Att sluta kvart i två, sitta kvar i skolan tillsammans med Emilia och Anna och samtidigt äta upp 39 kronors naturgodis. Det går inte att få det bättre! Ikväll blir det fotboll i Nittorp med många goa människor. Ha det!


dress for the day


Snygga tjejer


Vilken sick kille!

Man blir besatt av bloggen, den ör så sjuk så den blir bra. hihi Det står att det är sveriges sjukaste blogg och det skulle jag faktiskt vilja hålla med om, utan tvekan. Joakim Berg, kul att någon sticker ut lite!

För att komma till hans blogg kan ni tryck HÄR!

CHILL

Kom hem från skolan för en stund sedan. Tänkte faktiskt gosa ner mig i soffan nu före det blir Limmared och lite fotbollsträning.

dress for the day

Vit klänning- Lager 157
Svart stickad tröja- KappAhl
Halsband- Ur och Penn
Örhängen- Gina Tricot
Donuts- Glitter

THE COOL GIRLS


dress for the day

Kofta- Klädstället
Svart Linne- H&M
Halsband- Glitter
Smalt halsband- Fick utav Rebecca

On my way to the hockey

Slutar om 27 miinuter. Då blir det hockey och kioskstående ute i Nittorp tillsammans med Sahra och Bella. Hörs kanske kanske i kväll annars i morgon bitti. Ha det!


In the school


Her name is Sahra Gillberg

Kom precis hem ifrån träningen, nu ska jag lägga mig i min säng och försöka sova. Ha det bäst så hörs vi i morgon!

how do you make gifs
Detta är Sahra Gillberg. Hon spelar i samma fotbollslag som mig. Som ni ser på bilden så är hon oftast rätt trött men när hon väl är pigg då jävlar är det fest. Besök gärna hennes blogg HÄR.


"good to have clothes"

Visst passar man på att handla på klädstället när det är REA plus att man hade presentkort. JA!



dress for the day

Blå shorta- Gina
Svart stickad tröja- kappAhl
Halsband- Ur och Penn
Örhängen-Ur och Penn

How long?

Hur länge ska vi nu få behålla snön? Ja det är frågan, det är rätt fint ändå!
Nu har jag faktiskt tänk att göra lite pasta och köttfärssås. Sara kommer över på före-träning-mat vid fem ungefär sen drar jag och hon och tränar ute i Limmared. Ja, ni hörde rätt. Sara ska träna tillsammans med Nittorp idag. GRYMT!

HELT SJUKT!

Man vill bara hoppa av glädje! Började idag min sista termin på gymnasiet, fan va sjukt! Nu är det bara 138 dagar kvar till studentenresan. Låt detta gå fort, AMEN. Att komma tillbaka till skolan var riktigt roligt faktiskt, att få träffa alla var inte alls dumt!




Morgonstund har guld i mun..

..eller inte!
Hur fan ska jag palla att gå upp såhär tidigt varje jävla dag fram till sommarlovet typ. Ne, USCH! Får iaf blie ne rejäl frukost för mig i dag så jag orkar med hela dagen. Gröt med juice i plastglas (orkar inte diska). Hörs senare, ha en bra dag gott folk!

Natti tussar

Slänger in två bilder på mig och sara från sommaren 2010, GODNATT!!


My new beauties

Vad tycker ni?

lunch!

Rundan runt sjön tog 1 timma och 35 minuter, stannade även nere på kabyssen för att hälsa på mina kära aretskamrater sen även en sväng på ICA för att köpa juice och grädde. NU blir det grönsakssoppa.. MMM...


Around the lake

En bild på mamma och mig ifrån i somras
Godmorogn kära läsare. Vaknade la för en timma sedan ungefär. Nu ska jag och Mamma ut och gå en sväng, idag får det bli runt sjön. Sen när vi kommer tillbaka ska laga grönsakssoppa. MMM.. Resten va dagen blir nog rätt soft.. Kanske ska plugga lite, skolan börjar ju som sagt i morgon. Ja vi får se. Hörs sen!

Ett hejdå

Kom precis hem från Länghem, har varit och sagt hejdå till min kära vän Becca som i morgon åker tillbaka till USA i några månader. Kommer sakna dig!


Andra placering

Kom precis hem från Ulricehamn och en heldag i inomhushallen. Måste ju faktiskt berätta för er att vi kom tvåa. Vi förlorade mot Ulricehamn i finalen med 1-0. MEN fan va kul det var att spela igen!
Slänger in en bild från förra årets träningsläger!

http://www.modekungen.se/se/dam-43/index-3

DAMN vad fins tjocktröjor dom har på Modekungen just nu. Helt sjukt! Men personligen så hade jag aldrig gett närmare 1000 spänn för en tröja..  TYVÄRR!
Gillar iaf den den beiga på den nedersta raden..KLÄDKÄRLEK kallas det!





would you marry me????

JÄVLAR vilken snygg människan, helt otroligt!

Gladiatorerna 2012


I´m ready

Har slått mig ner i soffan, ikcäll blir det verkligen softkväll tillsammans med mammi. I morgon är det fotbollscup inne i Ulricehamn som gäller. Samling 8:30. KILL ME! Hörs sen!

GODMORGON BLOGGEN

Vaknade precis upp hur min skönhetssömn. Det blev en sen kväll igår också då jag och Sara var hos några Dalstorpare ända till två. Även i dag blir det en slappdag, iaf på dagen. Väntar på att mamma ska komma hem från Borås så vi lite senare kan åka och handla i Tranemo. Nu tror jag tusan att jag ska somna om en stund. LATIS- jag vet!


It is quieter than before

Ikväll kör jag och Simon en softkväll framför tven med schnitzel till kvällsmat. Idag är det faktiskt skönt att inte göra någonting. Får ju passa på nu när det bara är några dagar kvar tills skolan börjar igen, då blir det seriöst igen! Ta mig ut i arbetslivet säger jag bara...

En fin dag i min hemby

Var ute och gick i en timma förut, passade på att ta lite foton medans solen var framme hih. Dalstorp är rätt fint ändå!

En promenix

Går ut och går en sväng i detta fina väder. Hörs sen!

Hot in herre

Bilden är min på nyårsutfit för nyåret 2011/2012. erkänn snygg? hihi

Here is a donuts

Tilda ville att jag skulle visa hur min donuts blev. Here it is!


NÖJD!

Sitter här hemma i soffan i min ensamnhet och kollar The voice. Tur tat jag har Stig att prata med.. Sitter och och tänker hur nöjd jag är med dagen inköp. Galet va bra!


Today's shopping


'







en genomskinlig shorta från indiska
en vanlig lång t-shirt från gina tricot
guldarmband från indiska
ring från indiska
halsband ifrån ur och penn
halsband från glitter
dunatstoffs från glitter
ringar frå ur och penn
strumpbyxor från indiska
underkläder från H&M



In the hospital

Röntgen idag gick bättre än planerat, det var inte alls läskigt, snarare ganska soft. hihi Fick iaf ha på mig en fin vit rock som ni ser på bilden. Söt, eller hur?

CC/CuteCat



sanningar och lögner


Hur har 2011 varit för mig?
- Året har varit upp och ner. Måste faktiskt påstå att sommarn var en höjdpunkt . Jag had tid och lust att umgås med vänner, jag skaffade jobb, allt var så roligt!  Det blev liksom som en kulle. Man börjar nere på botten, när sommaren kom var jag på toppen men under hösten och vintern begav jag mig ner för backen igen.

Blev jag kär i år?
- Jag VAR kär...

Något jag önskar att jag gjorde mer?
- Jag ångrar grovt att jag ite gått in för skolan mer. Jag kan ju om jag vill! Jag skäms också för att jag aldrig umgås med mina gamla vänner längre. Var tog den tiden och lusten vägen?

Något jag önskar att jag gjorde mindre?
- Mindre lathet, definitivt!

Bästa minnet från 2011?
- Sommaren som jag nämde förut!

Något jag saknat 2011 som jag vill ha mer av 2012?
- Trygghet och kärlek. Ha någon som man kan ta för givet, när jag är mogen för detta vet jag inte men någon gång under 2012 förhoppningsvis!

Vad gjorde dig gladare/ledsnare detta året till skillnad från de föregående åren?
- Allt detta som hänt mig nu det senaste, hjärnskakningen, kramperna och allt hr dragit ner mig till botten. Jag vill kunna leva normalt! Också i början av året händer de endel men det är inget jag vill berätta om.. Jag vet, har man sagt A måste man säga B hihi inte denna gången..

Blir 2012 bättre än 2011?
-Svår fråga, men självklart hoppas man!

Hur många har du kysst i år?
- Gud vilken fråga. Jag har ingen aning. Räknar inte direkt

Har du blivit sviken i år?
- Ja, jag har blivit sviken i år.

Finns det något som har hänt som du inte bloggat om?
- Ja, privata grejer om familj och egenliv som man inte vill att någon ska veta. Det har alla!

Nyårslöften?
- Att hitta en normal vikt till balen, YOU can to it girl!

Har du haft ett förhållande under 2011?
- Nej, det har jag inte

Vart reste du 2011?
- Under 2011 har jag bara varit i Norge på skidsemester

Vad ser jag mest fram emot år 2012?
- Studenten, balen och få komma ut i arbetslivet.


what should we eat tonight?

Någon som har något bra och nyttigt mattips med kycklingfilé inblandat? :) Blir lite trist att äta kyckling i bare.. hihi

Sunes sommar

Sätter mig i soffan med en varm filt över mig och kollar Sunes sommar. Perfekt onsdagskvällsunderhållning! Jag bara längtar ihjäl mig till sommaren 2012, den kommer jag tillbringa på möjliga bästa sätt. Jobb, vänner och fotboll. Jag tror jag ser ljuset i det hela!


I ett trångt rör

Emil tog vårat internet, har bara ett tillfälligt nu och det suger. Kan ju iaf berätta att i morgon ska jag in till sjukhuset och jag är jätte nervös. Röntgen av hjärnan ska ju också göras någon gång.. BUU! Någon som gått genom en sådanhär röntgen någon gång? Hur känns det?

Night king

Klockan är 01:19 och jag sitter uppe pga av att det är förlängning i hockeyn och för att jag inte vågar gå och lägga mig för att det blåser som tusan och regnar som satan. Våra fönster är ju inte de tätaste heller så rätt som det är blåser det till lite i ansiktet på mig. Tänk ifall det ramlar ner ett träd på vårat huset, ja vem vet och så plötsligt blev mitt rum en trädkoja.. Tycker det är rätt grymt att stormen heter Emil ändå! Shit, vilket spontant inlägg. Det gillar jag hihi

Heja Sverige!

Sätter mig i soffan med en kopp te och inväntar Junior VM. Sverige-Finland

The man owl


Vad tycker ni?

Jag är sjukt sugen att göra en tatuering på fingret. Kanske inte precis som denna på bilden men ett kort ord. En tatuering som inte är så synligt men ändå så grymt fint! Jag är ju 18 så jag får ju göra avd jag vill..hihi Fick inspiration utav en tjej från skolan som har en LOVEtext på fingret.

Healthy food is good food

Idag fick det bli, hemmagjorsschnitzel, gröna bönor och hollandaisås till middag. Väldigt gott!

Tisdag

Godmorgon, sitter inne på mitt rum nyvaken och funderar på vad jag ska göra denna tråkiga och regninga tisdag. Den karamellen får jag nog suga på ett bra tag innan jag kommer på något att göra. Det enda jag har bestämt är att jag ska träna ikväll, JAJEMÄN! Nu ska jag ner till köket och äta frukost, vi hörs!

GODNATT!

Som ett avslut på denna dagen slänger jag in en bild från förra årets nyårsfirande. Godnatt!

FRUIT-NIGHT

Sätter mig i soffan och kopplar av med ett sommarfruktte och två utav mina favirotfrukter. MMMMM...




What the hell is going on

Har aldrig haft såhär många kommentarer, COOLT!



I have a geek for brother- FIFA12

Sitter i Simons säng och kollar på när han nördar sönder sitt FIFA12. Idag är jag inte riktig taggad för att köra en match, inte på topp om man säger så haha. Man kan inte alltid vara taggad, eller hur? Han älskar iaf sin jacka, förvånar mig inte ifall han sover i den inatt. Galen kille!

Cool guy with a new jacket

Hittade ingen jacka till mig, provade en som jag tyckte jätte mycket om  men var nog inte beredd att lägga ut 1900 för en jacka som kanske bara använder en vinter. Bror min fick iaf med sig en jacka hem ifrån Factory shop. Kul att någon har tur med "jackletandet" iaf hehe. Men ni måste ju erkänna att den var snygg?



Helt spontant..

Googlebild
Medans jag och Simon springer omkring nere i källaren och städar så ringer pappa in till oss, han frågar om vi inte ska dra till Gällstad vid sex-tiden och titta och kanske ev köpa en skidjacka. Det tackar man ju inte nej till. Hade varit så bra att hitta en jacka då jag och resten av min lilla familj åker till hemsedal vecka 12. SE UPP I BACKEN, säger jag bara hihi.

Dentist hater

Kom precis hem från tandläkaren, usch säger jag bara! Det surr ade och surrar fortfarande i hela huvudet efter den där lilla fula, äckliga och jätte vidriga borren som sågade av typ halva min tand. Ska aldrig mer skaffa hål i tänderna! Nu sitter jag i soffan hemma hos pappa och kollar på tv, har faktiskt tänk att sätta på det senaste avsnittet av Elsas värld. Har ni inte sett det programmet så är det så värt. Fick ju även den BOKEN i julklapp. Tänkte börja läsa den ikväll. Imorgon kan det nog bli lite julstädning. Det innebär alltså att jag tar undan alla tomtar och skit som finns utspritt i hela vårat stora hus. Ja visst låter det jobbigt, men någon måste ju göra det! Kan ju faktiskt också bli en promenad ut i det jätte fina vädret lite senare i eftermiddag. Ha det!

I have five fingers and the middle one is for you

Får la precis som alla andra önska alla en trevlig fortsättning på det nya året. Gårdagen blev lyckad. En lugn kväll med inte allt för mycket alkohol och mycket spel och skratt. Natten blev bara bättre och bättre då jag fick sova jämte världen bästa Emilia, HELA NATTEN i en 90 säng. MMM! I morses vaknade jag av att disken plingade ute i köket, där stod Emilia och diskade. Allt var städat och klart vid elvatiden, det går fort när man hjälps åt allihopa. Tack för det! Vid två pkte jag och jobbade, städade och putsade varende litet hörn nere på Kabyssen. Jobbat till klockan slog 17 sen begav jag mig hem till Simon. Diskutionen om kvällsmaten startade så fort jag klev innanför dörren men vi kom snart överrens om att vi skulle göra egna pommes och hemmagjord pizza med kyckling på. Väldigt lyckat blev det! Nu sitter jag och kollar på Ängagård och bara längtar ihjäl mig till sommaren är här. Tänk att bara kunna kliva utranför dörren i bara linne och short. Det är ju så underbart! Simon nördar PRISON BREAK. I morgon beger jag mig till Tranemo tidigt på morgonen för att gå till käftläkaren. USCH, inget roligt! Nu ska jag kolla Nyheterna. Ha det bäst!

Nyår 2011/2012 Del 3


Nyår 2011/2012 Del 2


Nyår 2011/2012 Del 1


RSS 2.0