Kafferast med mina girls

Börjar så lätt tagga inför match, tar mig en kopp kaffe och snart en sprödbakadfisk

UF

Hejsan, förlåt för dålig uppfatering. Anledningen är enkel.. internetet hos pappa är kasst, alltså sönder:(Åskhelvetet tog både internetet och våra hemtelefoner. BUUUUU..!!
Sitter nu i skolan och försöker komma vidare på vårt företag, ikväll äre match mot Rävlanda/bollebygd. Hoppas på en bra match!
/S


HEJ jag heter Emilia och är alkoholist

hihi, emilia har snott sandras dator! 
Men nu blev det inte så kul, för nu tog min fantasi slut...
Men jag kan ju säga att jag är alkoholist, jag står för detta och försöker göra något åt det. Det är inte lättt att gå i skolan och ändå känna behovet av att dricka, det blir en viss abstinens...  


Ny vecka, nya tag!

Sitter i skolan och laddar upp bilder från backenfesten. Måste ännu en gång tacka alla som var involverade i lördagskvällen.. Den var grym helt enkelt!:)
Ikväll hoppar jag faktiskt över träningen pga. trötthet och skolan.

Backen levererade!

Hej! Gårdagen var den bästa på länge.. Gött folk, go dricka och härlig musik. Förfesten var helt perfekt! Ja allt var grymt helt enkelt:)
Idag mår jag faktikst jätte bra, en ciderfylla är det bästa för dagen efter;)
Nu ska jag ladda upp lite bilder sen blir det jobb vid tre:)


27 augusti

Hej! Sitter här och väntar på att klockan ska bli "dax för att åka till Nittorp" med andra bokstäver kvart över två!:) Ikväll blir det fest med bästa Nittorpsbrudarna. Jag ska ha det sååå roligt ikväll:)
Vi hörs!
/S

Ästad gård!

Fler bilder finns på min facebook! Måste iaf tala om att det var något av det roligaste jag varit med om! Detta stället kan jag verkligen rekomendera!:)

Lön och allt

Hej, idag är det en glad bloggare ni möter! Jag har fått lön och det var ingen dålig lön. Mina linser har kommit så nu kan jag se också plus att i morgon är det helg! Kan ju knappt bli bättre:)
I morgon ska hela handels och ekonomi programmet på tranemo gymnasieskoal åka till Ästa gård. Kommer bli grymt! Oömmakläder hörde jag också.. Okej! Nu jävlar;)

24 Augusti 2011

Efter Simons match åkte jag ner och jobbade i ett par timmar. Städade och donade lite. Ska ner direkt efter skolan i morgon igen.. YES! Fick mitt lönebesked i dag.. Det var riktigt mysigt att kolla på:):) I morgon rullat lönen in, då ska jag köpa nya glasögon, ev. beställa studentresa och betala mina converse som Börje köpte i London:)
Nu sängen, en timmas sovmorgon i morgon. UNDERBART skulle jag vilja kalla det!
Jag och mina favoriter från brännbollsförfesten:)

Jag har träffat Tomas Ravelli

Okej, fattar ni grejen?? Det gjorde inte jag först iaf. Igår gick vi in precis som vanligt in i omklädningrummet där vi skulle byta om inför match. På vägen in så var det en välkänd man som satt i dörren in till klubbstugan. Jag tänkte bara -fan va lik han var han som stod i mål i VM 94. Sen var det inte mer med det. När jag väl kommer in i omklädningsrummet blir jag ju självklart dumförklarad och jag fick en jävla massa flin på mig. Jaha, där var man la lite blond igen. Eller vad är det man brukar säga?? Jag är inte blond jag har bara lite otur när jag tänker;)haha.
Kom precis hem från skolan. Hade tänk att gå ner till Dalshov en sväng sen och kolla när Simon och dom möter Gällstad. Hörs sen kanske.

UT.se http://www.ut.se/sport/ravelli-dragplaster-pa-talangmatch(2911431).gm

Dagens klädsel


4 TIMMARS..

..lektion kvar! Kommer vara mer död än levande vid fyra..

..

Vinst med 2-1. Godnatt!

Talangmatch

Drar mig snart ner mot macken för att bli hämtad av Gillberg sedan vidare till Höckerum för att möta talanglaget. Yesss!
Hörs kanske kanske senare


Dagens klädsel


Åker och tränar


Gud vad du kan mamma

Hej gott folk! När jag kom hem blev jag glatt överraskad av att det stod en förhoppningsvis grymt god ost och skinkpaj på bänken. Och jag kan lova er.. Jag har aldrig ätit en godare ost och skinkpaj i hela mitt liv. MMMM...

S som i Smycken♥


Så typiskt mig

Efter jag och mammi hade varit inne på dagens synundersökning så spang vi också in på Lindex och självklart hittade jag något som jag älskade! (Som vanligt, typsikt mig!!!) Det blev som ni ser på bilderna nedanför ett armband för 60 kronor:).
'

Måndag

Sitter i skolan, blir upphämtad av mammi klockan tjugo i tio. Sen iväg till ulricehamn för synundersökning.
Hörs i eftermiddag
/S


Samtal från USA

Ett okänt, jätte konstigt nummer lyser upp på min mobilskärm. Jävla försäljare tänkte jag!
Sandra:heeej!
BECCA: Hej det är Rebecca!
Jag trodde ta mig fan inte det var sant, så jävla skönt att höra hennes röst. Saknar henne så sjukt mycket!, min ängel!♥

På jobbet som privatperson

Det kändes konstigt! Efter Simons match som jag och mammi var och kollade på åkte vi ner till Kabyssen och tog oss lite mat. Det kändes sjukt konstigt att bli serveras ist för att servera. Jaja:)
Ska la försöka komma i sängs tidigt idag för även morgondagen kommer bli lång. PUUUHHH.. Dock inget jobb men skola och trääning.
Nu ska jag duscha, sen gosa ner mig i soffan en liten stund.
/S

Nyttig dag

Unnar mig ta mig fasiken en godispåse för 41 kronor. Nyttiga Söndag!

trött

Hej, matchen igår vanns utav oss grymma brudar i NIK. 2-1 blev det, direkt efter matchen bar de av hemåt. Fixade håret och kletade på lite mascara sen ner och jobba. Jobbkvällen var en av dom hårdaste jag varit med om. Det var så sjukt mycket folk och aa.. lite kaos helt enkelt men efter klagomål, lite felbeställningar och annat smått och gott ordnade sig allt tillslut iaf.. och tur var la det!!!!!
¨
Idag gick jag upp vid halv tio och direkt ner till jobbet. Nu är jag så sjukt trött, mitt huvud gör ont och magen kniper.. Vaaa ska jag göra?? Herregud!
godnatt!
/S

MATCH

Åker och spelar match, HusFF-NIK! Sen ikväll blir det jobb. Puss

Hej jävla tattare!

Har någon sett en grön dirtbike cresent. Försvann natten mellan 20 och 21 augisti 2011. Den stod låst utanför Kabyssen i Dalstorp. Snälla för gud skull! Hör av er ifall ni ser till den eller ser någon som cyklar på en likadan i områder runt Dalstorp. Taack på för hand

Bajs på regnet

Drar mig snart ner mot jobbet, får la klä på mig rejält med regnkläder för att försöka undvika att mina jobbkläder ska bli blöta. Yees! Hörs kanske i natt när jag kommer hem :)
Puss

Dagens klädsel i pissregn


I skolan

Sitter just nu på min första lektion efter sommarlovet. Jävligt sönt schema måste jag säga! MMMM love it...
Följdfråga: Vem är det på bilden???

Första dagen

Hej, klockan är just nu 06:47. Jag har precis fixat mig och äter nu frukost. Idag drar den vanliga vardagen igång igen.. BORING! Hade nog hellre jobbat och tjänat pengar:).
Ja, det blir iaf en lång kväll både ikväll och i morgon kväll på jobbet. Ikväll ska vi fixa mat till företagets Claes Johanssons personalfest. Grymt roligt! Vi hörs la under dagen. Puss


Rätt soft


new stuffs and I love them


Spännande..


Ska den lilla börja gymnasiet??

Hej och varmt välkomna till mig blogg idag!
Har precis skickat iväg min lilla lillebror till första dagen på gymnasiet. Fan tog den lilla pluttisen vägen??:) Helt sjukt! Jag tar iaf på mina jobbarkläder och tllbringar sista dagen på mitt sista sommarlov nere på Kabyssen. Helt okej det med!;)
Puss
En bild på Simon när han var söt och gullig.

Ett hav av converse

Saras pappa har varit i London på jobb tror jag och köpt converse till både Sara och mig. Tror ta mig fan att Börje är min nya favorit!:)
Bättre bilder kommer upp någon annan dag!:):):)

Kvällens klädsel



Jaha, där ser man. Grattis till dom!

http://www.bt.se/nyheter/kronprinsessan-gravid(2902763).gm

Världens bästa mamma köpte denna, kommer användas väl!


En tripp till Gällstad

Tog bussen från Dalstorp vid 12:29 var framme i Gällstad vid typ kvart i ett. 42 jävla kronor åt helvete. BLÄÄÄÄ! Inte bra för mig som just nu behöver pengar till annat. I dörröppningen i Gällstad träffade jag Sandra som skulle ta över min plats i bussen och fortsätta mot Ulricehamn. Tro mig ner till Scorett och kollade lite på vinterkängor sen upp till Lager 157 och kollade lite där också. Hittade ingenting och min buss skulle gå hem vid 15:27. Lite för sent när jag redan är klar kände jag, ringde då till mig privatchaufför (farmor) som så snällt kom och hämtade mig vid busstationen i Gällstad. Vi gick till kyrkogården i Gällstad och kollade lite. Kom la hem till Dalstorp vid typ två igen. Skööönt! Nu har jag ätit och lite så.
Väntar också på att Simon, förhoppningsvis en ny Simon ska komma hem ifrån frisören Elin hållander med en snygg frisyr. I wait, wait, wait...!
/S


Höstplågan?!


God kväll!

Mår faktiskt bättre, måste varit smyckes-och sko köpet som gjorde det! Nu kom mammi så vi ska la laga lite mat..puss

Väntar på mammi

Har nu suttit i typ en timma och försökt få ihop lite kläder och smycken från Nelly som skulle passa mig och Simon. Blev faktiskt saker för 535 kronor. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem med ett fungerande kort. Galen är jag! Puss
Kommentera och skriv vad ni tycker om sakerna! taaaaaaaaack

Gick hem tidigare från jobbet för att..

..jag mår piss! Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och läsa Veckorevyn. Är antalgen överstressad:-(så kanske ska ta det lite lugn. Skönt med en ledig dag i morgon. Första lediga dagen sedan den 29 juli.

16 Augusti 2011 07:51

Åker och jobbar, tar antagligen en lunchrast vid tre så vi hörs ev. då. Ha e kanondag mina kära läsare!
/S

Är jag helt från vettet????

Har för första gången gången bestämt mig för att läsa ut en bok och det är den boken jag visade er i förra avsnittet. Hur lång tid det tar vet ingen människa men genom den ska jag! Nu går jag och läser.. Hej!


Jobb 16-21


14 ÅR TILL SALU


Middagsdax

Hej! Såhär före jobbet kommer det bjudas på köttfärssås och pasta. Köttfärsen håller på och tina nu så det kan nog ta sin lilla tid.. Börjar jobba fyra och jag känner på mig att det kommer bli en lång kväll då 30 pers från Svedberg bokat bord. KUL! :-D
Nu laga mat sen lite fix:-Dpuss

Snålvatten och jäkelskap

Vinst! Helt underbart spelat tjejer! 5-2 och 3 värda poäng till oss:-Dwooohoooooooo
Nu har jag en helkväll framför mig tillsammans med Stig och tv 4 (snålvatten och jäkelskap). Vi hörs
/en glad Sandra

Afterwork???

Hadde mer än gärna tagit en cider eller två nu MEN spritförådet är tömt av en viss annan person... Jaja, nu blir det tv sen sängen. Jobb klockan 8 i morgon igen:-D
Måste iaf berätta att jobbet gick jätte bra i dag och att Ida är sååååååååå duktig chey

Älskar dig!


Lunchrast

Hej, en liten lunchrast mellan halv tre och halv fyra går snabbare än vad man tror. Alltså, dax att styra cykeln ner mot Dalstorps centrum igen:-D

På G

Snart lite jobb men först lite fix med hår och smink:) puss

Hejhej 02:40

Hemkommen från jobbet! Grym kväll på Kabyssen.. Och gott folk..! SKIT i Sigges i morgon. Kom och röj i Dalstorp istället:):):):)

Vad säger spåkulan i dag?


Vilka bloggar följer jag just nu?

http://elinaeek.blogg.se/, http://bellajson.blogg.se/, http://ontero.blogg.se/, http://jennyjareteg.blogg.se/,
http://emmabredell.blogg.se/, http://sararosell.blogg.se/, http://hannnajohanssson.blogg.se/,
http://rebeccathomee.myshowroom.se/, http://saahra.bloggplatsen.se/ http://annawii.blogg.se/,
http://vadfanskajagheta.se/ http://louisemonica.blogg.se/, http://kenzas.se/, http://www.kissies.se/

11:42

Jaha, där gick den soldagen åt helvete!. Molnjävlar!:( Får la diska eller något ist då.. BUUU!:(


Godmorgon 10:35

Känner ju helt spontant att solen vinner över sängen i dag! Går alltså raka vägen ut och lägger mig i solstolen:)!!!
GODMORGON IGEN GOTT FOLK!

En mörk kväll

..För typ två veckor sedan var det jätte ljust när man skulle gå och lägga sig. NU för tiden så är det mörkt och trist och regnet bara öser ner stup i kvarten.. Hösten är här gott folk, finns inget annat att säga! :-( MEN visst finns det mycket med hösten som är bra och speciellt denna hösten:). "Lilla" jag fyller ju faktiskt 18 år.. JIPPI!:):)
Över till verkligheten haha. I morgon börjar jag fyra så det blir nog te och utnyttja dagen rejält! Hitta på massa saker som jag inte hinner med när jag jobbar. Typ gå sex varv runt sjön, plocka tre hinkar svamp och tvätta alla hundraen fönster vi har. Skulle inte tro detta va!! Jag ska SOVA hela dagen så jag är redo för ännu en lång och slitsam helg;). Den ni!
Nu lite film sen sängen! Vi hörs i morgon gullisar. Puss
Min sötaaaa Sara jansson

T-FIKA med Söderlind


Finbesök!


Hemma från arbetet

Hej! Hemma från ännu en helt underbar dag på jobbet! Nu blir der lite förberederlser inför fikat som jag och Sandra ska ha i dag efter träningen;) Funnybunny!
Som sagt, nu höjer jag volymen och drar igång! Hörs sen.. Puss

Vad säger spåkulan i dag?


Lite riskakor innan träning, yummmi!


Mamma♥


JOBB 8-15


Mamma som fotograf


Skjorta, kavaj och RÖDA BYXOR


Har varit på roadtrip med mamma

Hej, blev tyvärr inget inlägg i morses pga. trötthet och ofantasi. Men nu kommer ett. Har ju varit i Tranemo med mamma. Åkte dit vid tolv tiden. Inhandlade massa mat (till fikat på Torsdag, men vad det blir får ni inte veta. HEMLIS!;)) och ett par röda jeans till mig. Klädstället hade utförsäljning så vi drog till med ett par gröna byxor och en shorta till Simon också. Allt för 300 kronor. Inte dåligt;)
Börjar jobba vid halv fyra så får la snart börja förbereda mig för detta. Alltså jobb mellan 15.30-21. Jajemän!
Vi hörs, när det blir är oklart! Pusssss

Träning!


Godnatt

Jag har faktiskt inget att skriva om, tråkigt nog! Det enda jag kan berätta är la väl att *jobbandet i dag gick bra, *ikväll är det träning och *i morgon börjar jag tre. Jappjapp!
Nu ska jag sova en stund! godnatt


Hej & hå

Godmorgon, snart påväg ner till jobbet! Känner på mig att detta kommer bli en riktig gäsp-dag.. Inget bra! Som tur är så slutar jag vid tre så jag hinner ju faktiskt hem och vila/sova en stund innan träningen ikväll.
Nu ska jag borsta tänderna sen hard work work! Ha det prima gott folk
/S

Det är synd om mig

Lårkaka! Jätte skönt.. Love it. Det blev iaf en förlust för oss i dag. 4-1, men jag måste säga att i andra halvlek släppte vi bara in ett mål. Så man kan ju säga att andra halvlek blev 1-1 då också Tilda nickade in ett snygg och även vårat enda mål rakt in i mål! Bra gjort tjejer!
I morgon är det jobb som gäller. 8-15, men vet ni? Pengarna rullar in som det dom ska, det går faktiskt jävligt bra nu!:)
Hörs i morgon!
/ S


ASG

Ett gäng gamla damer åker buss på väg från en shoppingtur. Så blir busschauffören knackad på skuldran en liten, gammal dam som undrar om han vill ha lite jordnötter. Chauffören tar tacksamt emot och äter.
Detta händer 5 gånger till och då frågar han varför damerna inte vill ha nötterna.
- Vi kan inte äta dem för vi har inga tänder, svarar hon.
- Men varför köper ni dem då? frågar chauffören.
- Jo du vet; vi bara älskar chokladen som är utanpå dem, svarar damen!

Unnar mig en ledig dag

Hej, fattar ni hur underbart det var att kliva upp ur sängen i dag och veta att jobb är bortkastat från dagens schema?? Tänkte jag skulle sova bort hela dagen men när jag väl hade vanat så var jag som en ny människa. Ögonen stora som rockringar och magen kurrandes precis som en björn.. Tog mig upp ur sängen och hällde upp lite Special K med mjölk! Vilken start på dagen;)
I eftermiddag bär det av till Byttorp för match mot just Byttorp.
Ha det så hörs vi! Puss

Ledig i morgon

Shit, vad jag ska sova i morgon. Ledig hela dagen! Ska dock spela match på eftermiddagen men det är ju helt okej roligt. Kvällen på Kabyssen har ju precis som vanligt varit grymt roligt! Älskar mitt arbete...!!:):):)
Godnatt!

01:30

För en halv timma sedan kom jag hem ifrån, jag tror ta mig tusan det var den roligaste dagen på jobbet på hela veckan! Maten flöt på bra, baren var igång hela tiden och tiden gick så jäkla fort! Shit, hade inte kunnat tänka mig ett bättre jobb än detta. Är så jävla överlycklig över detta!!!!:):):)
Kanske dax att lägga sig snart.. Ska upp vid sju i morogn bitti sen börjat jag arbete vid fem.. Heldag säger jag bara :-) På söndag sk ajag sova ut! Hoppas jag.
Nu sängen! Natti puss mina kära läsare

Lycka till USAbruden!♥

Har nu sagt hejdå till Becca som lämnar mig och oss i ett halv år. Fällde en tår eller två när vi kramades. Du är grym vännen, lycka till! Saknar dig redan, Puss love you

Fan va gott, ni borde testa..!

Somnade ute i solen en stund, som tur var på magen. Ingen sol i ansiktet= ingen groggy Sandra! Tog mig in till köket och till brödrostarn där jag idag tänkte pröva en ny grej. Att rosta Hönöbröd. Och det kan jag tala om för er att det är verkligen min nya favorit. Mumma vad gott det var! Det borde ni allt testa gott folk:).
Idag hämtar min skjuts till träningen upp mig nere vid torget så om ungefär 15 minuter börjar jag traska iväg.
Alltså, just nu älskar jag mitt liv! Jag har jobb, vänner och familj. Har dock saknaden från våran älskade hund kvar..♥
Ha det fint! Puss

STT i solen

Kom precis hem från jobbet, nu ska jag lägga mig ute i solen och läsa STT ! Hörs sen. Puss

Jobb 8-15


23:23

Godnatt gott folk!

Ska nog bli katt i mitt nästa liv


Jag vet att du sover


Klar för denna dag

Kom precis hem efter sju timmars arbetande.. Puuh.. Helt slut nu! Först träningen igår som tog kål på mig och sen jobb i dag.. Det är nog ingen som vill köpa mina ben nu och inte i vanliga fall heller i och för sig haha;) Nu funderar jag starkt på att gå ut och lägga mig i solen MEN ne, orkar inte. Sätter mig vid teven ist!:)
Hörs sen!

Jag har inte vant mig än..

Hej! klockan är nu 07:31 och jag sitter i soffan och äter frukost. Jag är så sjukt trött så jag vet inte vad jag ska göra.. Skulle nästan döda för att få ligga kvar och dra mig i några timmar till MEN jobbet kallar:) och gött är la det, så länge som jag väntat..
Ska la ta mig sista tugga på macken och dra mig neråt om en kvart ungefär. Hörs ikväll/eftermiddag. PUSS

Frukt-och pannkakskväll



Åker och tränar


Somnade..

Gick ut och lade mig i solen vid elva iaf sen sa det bara poofff så var jag i drömmarnas värld. Vaknade halv ett igen av att solen hade gått i moln och över mig befann sig ett riktigt regnmoln. Blev dock inget regn men det var nog nära på;)
Har precis ätit lite nu, makaroner och korv fick det bli. Bra uppladdningsmat inför träning:). Nu en tupplur sen träning:)
Ett kort på mina ben, fråga mig inte varför. Det blev bara så:)

Vatten, vatten, vatten osv..

Kom precis hem ifrån två timmars jobb nere på Kabyssen. Nu hade jag tänk mig att klippa gräset men lik förbannat var bensinen slut, så det blir inget med det! Ikväll äre träning precis som igår. Fan va jag lever livet du! Allt är ju så bra. Kanske är det något litet som fattas. Men vad det är, är en hemlis!;)
Precis som jag filosoferade om igår så har träningsverken sagt sitt. Magen och framlåren:( (Och jag som trodde att jag stretchade så noga igår???)
Hade iaf tänk att placera mig i solen några timmar nu, men peppar, peppar... Jag får inte glömma dricka vatten! Tar med min vattenflaska ut:):)
Puss

Vädret 2 Augusti 2011


Kvällsdopp

Hejsan svejsan! Allt bra??
Precis hemkommen från ett dopp i sjön tillsammans med Sara inkl. Sandra som satt vid sidan ( MES!). Har också hunnit duscha och fixa lite kvällsmat. I dag fick det bli varma macker med kycklingröra! Det var inte fel:)
Hade ju som sagt Beep-test i dag. Hade tyvärr försämrat mig på konditionen och på armhävningarna..:( Men sånt är livet.. Ska ju träna i morgon igen så kommer ju förhoppningvis träna upp detta lite då;). Det var iaf väldigt roligt att träffa alla igen!!
Nu TV och data och i morgon bitti ska jag faktiskt unna mig en riktig sovmorgon. Puss och hej leverpastej

Förbereder..

...mig inför Beep-test:(
Jag och Sara kom precis hem från Gällstad var först på Lager för att kolla ifall det hade kommit in några Converse men det hade det inte:(. Sen gick vi till Åhman & Nilsen och kollade lite, men hittade ingenitng där heller och sen till sist gick vi till Factory shop där träffade vi J.Axengren. trevlig eftermiddag!
Så ja, just nu förbereder jag mig inför årets värsta träning. Beeptest efter sommaruppehållet! Den är inte okej.. Fy fan! Ska la försöka göra mitt bästa, har ju som sagt varit sjuk i typ en vecka också om man kan skylla på det;)(?????)
Vi hörs senare! PUSS

I solen med Sara

Jobbade bara mellan 8-11 i dag så nu blir det lite solning med Sara före det bär av till Gällstad och införskaffa lite nya converse och en jobbartröja!:) YES! SEN FOTBOLLSTRÄNING! Shit vad underbart!:)
Idag har Kabyssen öppet mellan 11-21!


RSS 2.0