Jobb

Förbereder mig på lite jobb igen, sen 20års kalajs! Ha en fin kväll allihopa..

MAT!

Har varit nere och jobbat en stund, nu sitter jag och äter persika i väntan på att maten ska bli klar. Sen vid fyra lir dte jobb igen. Underbart! Efter jobb ikväll blir det firande av Lisa som fyller 20 år. GRATTIS!
 

Rolig kväll att jobba på!

Det har faktiskt varit en grym kväll nere på Kabyssen, det har varit fart i köket och även, utan tvekan, baren. Det är jätteroligt när det händer lite. Nu är klockan närmare halv två och det är dags för fröken Lundgren att nana lite. Även Imorgon är det jobb på Kabyssen som gäller. Ha en fin natt tillsammans eller ensamma så hörs vi i morgonbitti. Hej! 

Åker ner och jobbar


Love to you, wonderful people


"Dagens ros"

Slängde in en "Dagen ros" till nästa veckas STT. Hoppas den kommer med! Vem det är till och vad jag har skrivit är en hemlis.. håll utkik i nästa veckas STT!

Livslång vänskap!


Ge inte upp!

Hemma frå Borås, åkte buss till Limmared där farmor plockade upp mig och sedan körde mig till Dalstorp. Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli hav fem så jag kan gå ner och arbete på Kabyssen. Förbereder mig även på 18 dagars jobb utan ledig dag fast på tre olika företeg. Gött med lite ledigt efter det faktiskt! Nu ska jag fan köra stenhårt, cash is king! 
 
Påväg till bussen i Borås i dag råkade jag springa in på Gina Tricot och fick konstigt nog med mig saker för tvåhundra ut. Ett par tights och en klänning som jag tänkte jag ska ha på mig på Lisas 20års kalajs som jag ska på imorgon. Men först jobb hela helgen sen efter det får jag ta och plocka fram min fritid. Gud vad underbart det är att ha jobb. Tänker på er som inte har ett enda jobb, kämpa på.. Tillslut hittar ni något som ger er inkomst. GE INTE UPP! 


coolt

Dehär är så jävla sjukt! Publikrekord första sommartorsdagen.. Någonstans där ute i klungan står jag, Sara och Becca haha COOLT!
Bild tagen från Borås city på facebook
 

BUUUUUU!!!

Ingen vill gå ut med mig, får la sätta mig hemma i lägenheten i Borås och lyssna på alkoholpåverkade människor som skriker och har jätteskoj... BUUUU!!!
 
Loreen var la bra, eller något hhi

T-kväll

Vaknade redan vid åtta i morses, åt frukost kvart över åtta sen somnade jag i soffan hihi. Vaknade vid halv elva och gick upp och packade inför dagen och kvällen. Nu blir det jobb mellan 12:00-18.45 sen med en buss in till borås vid sju tiden. Första t-kvällen ikväll. Vi hörs kanske kanske lite senare ikväll annars imorgon. Juste, vill ni ut i Borås ikväll så hör av er. Är sugen på krogen. Ha det fint!
 

Godmorgon!

Åker till mitt Arbete och jobbar lite. 12:0-18:30. Vi hörs senare!

Allsång på skansen

Sitter i soffan med min t-shirt som jag fått utav Becca. Ikväll blir det taco och allsång på skansen mys med mamma. JAAAA.. Helt perfekt!

Grattis IF Elfsborg, 108 år!


Minnesvärda dagar och upplevelser i mitt liv

En nykter och skitskoj vecka nere på Glommenfestivalen i Falkenberg tillsammans med Sandra Öberg. Några av de bästa dagarna i hela mitt liv. Vi var bara så crazy och hade så grymt skoj utan alkohol i kroppen. Vi dansade och träffade mycket roligt folk! Fina minnen med en saknad vän, Sandra Öberg.
Hittade tyvärr ingen bild från det året så det fick bli ifrån ett annat år, som även det var grymt roligt! (Dock MED alkohol, hihi)
 
F17-laget som vi hade i Nittorp ett tag. Vi var grymma och vann typ varenda match vi spelade, motspelarna var livrädda för oss. De förberedde sig på att komma till Nittorp och åka hem med en förlust. Vi hade även sådan sammanhållning. Alla pratade med alla och man kunde verkligen vara sig själv i den gruppen. Vi var grymma och det får vi inte glömma av! Bilden nedanför tas några timmar före i åkte ur Gothia cup, på straffar (kvartsfinal, har jag för mig att det ar). Även det var en händelse som man aldrig glömmer. Alla var ledsna och den kvällen kunde man nog samlat tårar till en sjö. TACK alla braiga tjejer som gjorde den tiden till en jättebra fotbollstid.
 
Och så förstås midsommar 2012. Dagen då jag tilsammans med Rebecca Ontero och Irländarna kom ner till Varberg var det jättefint vädet. Jag visste redan då att denna midsommaren skulle bli en av de bästa
 i hela mitt liv. Det fina vädret försvann men lusten till att ha riktig skoj fanns fortfarande kvar. Att käka färskpotatis och sill var väldigt gott just detta år. Kransen var inköpt och då var det bara något som saknades, Sara Jansson. Kvällen startade och det blev bara bättre och bättre. Tack underbara vänner/ thank you wonderfull friends!
 
Konsert 2010, baserat på Frida Alexanderssons skolarbete. Detta var något så otroligt roligt. Vi hade riktiga rep och replokaler med trummer, gitarr och grejer. När konsertdagen väl var kommen visste man inte vad man skulle göra. Man var så nervös men allt blev bara så suveränt tillslut. Jag vill göra om det, kanske tyvärr inte fungerar med samma människor igen men ni ska vet att det var en upplevelse för livet. Tack till Frida som vågade utmana oss ungdomar på något sådanthär.
 
 
Balen 2012. Hår, smink och klänning var fixade. Allt var perfekt. Skumpan sprutade innan limousinen till Torpa stenhus rullade iväg. Människorna i bilen var perfekt klädda och där satt jag med min blå klänning och ett jättefint blomarmband som jag fått utav min balpartner, Jesper Johansson. Nerverna kom aldrig fören jag var påväg upp på gången. Klänningen fastnade undet skorna och jag trodde flera gånger att jag rev sönder den. Runt mig och Jesper stog flera hundra människor, endel tog kort och andra bara kollade. Gud, vad spännande det var! Detta hade man drömt om i så många år och så plötsligt gick drömmen i uppfyllelse. Kvällen blev bara bättre och bättre. En helt oförglömlig kväll!
 
Gothia cup 2008. Ett grymt fotbollsår tillsammans med F17-lag.Sånt grymt gäng och hur kul hade vi inte? Har aldrig haft så roligt då! Man ville spela fotboll hela tiden. Som ni kanske läst förut så åkte vi tyvärr ut i kvartfinalen på straffar. Många tårar och ledsna miner den kvällen och den veckan. Både från spelare och ledare! På bilden nedanför ser vi mig och Kristina Josefsson.
 
Ett fullbodat HP09. Med och motvindar, det är ju det vi har varit med om. Men jag tycker om er alla, ni har varit helt underbara under dessa tre år som jag fått lära känna er. Dock tappade vi två medlemmar på vägen av olika anledningar och kunde därför inte fira studenten med ett allihopa i HP09, det hade jag velat uppleva. kärlek till er min kära klass!
 
Midsommar 2010. Inga fler kommentarer. Ni som var med förstår vad jag menar.
 
Backenfesten 2011. En grym kväll med god dryck, bra umgänge och bra musik. Det regnade men vem brydde sig när man kunde gå omkring med en systembolagspåse på huvudet.
 
 
Semester i Ystad tillsammans med Simon, mamma, mormor och morfar. Några underbara dagar med människor som jag älskar väldigt mycket. Vädret var bra och vi var aktiverade verkligen hela tiden. Vi "gick i Wallanders fotspår" och vi spelade minigolf. En semester som jag gärna gör om!
 
Turkiet 2010. En semester tillsammans med Simon, pappa och Jeanette. En vecka full med sol, bad och aktiviteter. Vi flög parasailing, typ fallskärm efter båt. Det var grymt att se turkiets stad, Side ovanifrån. Jag har aldrig gillat höjder men nu gör jag det. Helt underbart. Denna veckan njöt man verkligen av att man levde. Här är en bild på mig och Simon och i bakgrunden ser vi hur en solnedgång kan se ut i Turkiet. Vackert!
 
 
Nittorps IK. En klubb fylld med aktivitet, gädje, problemlösning och utmaningar. Denna förening gör mig så glad och motivation till att träna. Ibland blir man besviken men det blir man la på allt. 
Fotboll är bra!
 
 
 

Dag 1 i mitt vuxenliv

Ja, vad ska man säga. Första dagen på jobbet gjord. Nu är det bara alla andra dagar kvar, typ hela mitt liv. Puuuhh... så vill jag inte tänka. 
Jobbar iaf tillsammans med en tjej som är ungefär i samma ålder som mig. väldigt skönt faktiskt och dessutom är hon väldigt snäll och trevlig. TUR DET! 
 
Ikväll händer ingenting. Kanske en liten promenad tillsammans med mamma sen när hon kommer hem. Vi hörs senare.
Slänger in en bild på två utav mina favorittöser, från Midsommardagen
 

Laddar inför jobb imorgon, godnatt!

 

Gammalt blir nytt!

Idag har det varit fullt upp, varit på Hjälmå och pratat med dom (börjar ju jobba där imorgon), sen var vi och hälsade på min faster på glashuset i Limmared, hon jobbar nämligen där och så har vi varit på Kabyssen och pratat med min boss samt. personal. Efter det åkte vi till Tranemo för att handla massa god mat. Vi har även hunnit med att träffa mormor och morfar idag som är i Dalstorp och städar ur en utav vår släktings lägenhet. Fick med mig två väskor, en pälsmössa, ett armband, 6 stycken servettringar och virkade band som man kan sätta dit på typ shortkanten eller på en vanlig tröja, hem. wiiiiii... Gammalt blir nytt! Kanske inte så passande med pälsmössa nu men till vintern då jäddrar ska den användas.. Hittade även en servis som jag en gång     när jag flyttar hemifrån ska ta över.. Jättefin var den, med guldkanter!
 
Ikväll blir det träning för första gången på nästan en hel vecka. Känner att en stor mäng träning behövs efter en helg nere i Varberg. Jaja, vi hörs senare!
 

Godnatt från mig och katten Stig


Midsummer 2012

Fler bilder finns på facebook!
 
 

Thank you everybody!

Hemma ifrån Varberg och en av de bästa midsommarhelgen jag varit med om. Gud, vad allt har varit lyckat! (förutom vädret) Tack till alla som gjorde min midsommarheg till några oförglömliga dagar.
 
Sitter nu i soffan och väntar på att min soppa ska bli varm..Det fanns inte så mycket mat hemma så det fick bi soppa i dag, helt okej faktiskt. Känner mig typ tvungen att äta lite nyttigt nu när jag grisat i mig onyttigheter i 4 dagar. Jag tror jag hör att det bubblar i grytan, bäst och kolla till den. Vi hörs senare! (bilder från midsommar kommer upp här på bloggen snart!)

 
 
 

FEST I VARBERG!

Strupen är torr idag, vfr är jag så törstig ifall jag drack så mycket igår, levern har aldrig mått bättre, hjärtat dunkar snabbare idag tror jag träffade en riktig pudding igår, Sandra Nilsson är bäst och underbarast i hla världen (sara).
 

Skål, idag igen!

 

Bra kväll igår!


GLAD MIDSOMMAR!

 

I Varberg

Landat i Varberg. BIG LOVE till de vackra vädret..

Klar

Så, färdigpackat! En fulproppadväska.. Jag ska ju ändå vara borta i 4 dagar.

Donar

Städar, packar och försöker få ordning på mitt liv och på lägenheten. Becca kommer och hämtar mig om två timmar så det är lugnt. Har duschat och tagit på mig det jag ska åka i ner till Varberg. Vad händer vid västkusten i dag tro? Återstår och så. Vi kanske syns.. hörs senare!

Tankespridd kväll

Efter färdigtittad match ute i Nittorp som tillslut blev 2-1 till NIK så tog jag mig en liten promenix ner till badplatsen i Dalstorp. Kände för lite egentid på ett vackert ställe och då fick det bli vid bryggan. Satte mig där lite och tänkte genom hur bra mitt liv är egentligen. Jag har en familj som älskar mig, jag har vänner som betyder något otroligt mycket för mig och jag har ett arbete som gör mig mer än lycklig. Vad mer kan man begära, inners inne finns det alltid något som beskymrar mig. Men VAD? 
 
Nu ska jag sova och försöka att inte tänka på detta mer. Det gör mig så nere och mina tankar och känslor sätts på spel. GODNATT! 

 

question instead of wondering

 
 
 
 

Vem älskar inte sommaren?

 

Förbereder mig inför midsommarhelgen


Gräsklippning

Åker strax till pappa för att klippa det 50 centimeter långa gräset som står runt huset i Hulared. men först gräsklippning här i Dalstorp. Vi hörs senare 
 

Solar lite #fintväderidag

 
 
 
 
 
 
 
 

Sova är skönt

Redo för en natt full med sömn och massa underbara drömmar

Nu kör vi!

 Nu är jag så jävla taggad inför match mot Ulricehamn. Kanske inte ser ut så på bilden hihi men det är jag kan jag lova!




Bort med dig!

Har ni också någon eller några personer som ni stör er något fruktansvärt på? Det är helt normalt. En person som man vara vill ska gå upp i rök och aldrig mer komma tillbaka. De småsaker han/hon gör för att verka bättre än alla andra. är så otroligt störande. Allt på denna person är fult, äckligt och alldeles vidrigt. Jag har iaf kommit in i en sådan period just denna veckan... Bort med dig bara. USCH!

Middag!


Matchdag!

Nu ska jag laga makaroner och hemmagjorda köttbullar. Taggar match, derby ikväll!

Gårdagens shopping





Bild 1: Klänning från Gina (längre bak och kortare fram) 199:- Bild 2: Ett tramsparant blått inne från JC 125:- Bild 3: En rosa stickad tröja från JC 150:- Bild 4:Korsörhängen från Gina Tricot 129:- Bild 5,6:Ett silvrigt linne från H&M 50:- Bild 7: En ring med ett flugande hjärta från Ur&Penn 30:- Bild 8,9:Stickad väst från Vero Moda 199:- Bild 10: Stickad blåtröja från JC 150:- Bild osynliga: (haha) En tuptopp från Gina Tricot 79:- och cykelbyxor från Gina Tricot 59:-

Allt slutade på 1170 kronor. Jag är jättenöjd med mina köp!


 

Melon


Smakprov på dagens shopping

Stckad väst från Vero Moda, Klänning från Gina Tricot

Good day with my friend

Dagen i Borås med Sara har varit kanon. Hittat massa fina kläder inkusive midsommarkläder. Jiiipiiii... Kom precis hem från träningen, sitter nu i min soffa och äter vatten -och houngsmelon. JÄTTEGOTT! Kollar även på matchen mellan Kroatien och Spanien. 0-0 i den 70:onde minuten, en väldigt spännande match.
Imorgon väntar ännu en sovmorgon.. Jag hälsar den välkommen med öppna armar!



Njuter och utnyttjar en veckas ledighet

Precis tagit mig en måndagsduschning. Nu blir de Borås och Nelly Outlet med Sara, ikväll träning ute i Nittorp.
På Torsdag drar vi mot västkusten, Varberg väntar på oss! Hoppas på en lyckad och asa kul midsommar tillsammans med ett några goa vänner. YES!
Vi hörs senare under dagen. Ha en underbar måndag alla arbetande människor.
Här är en bild på Sara ifrån den nya läkraten på Dalshov.

Bilder från studentresa, bal och student kommer finnas uppe på facebook inom en kort tid

För er som inte är vän med mig och vill se, skicka vänförfrågan så fixar vi detta!

Skräckkväll

Sitter i soffan tillsammans med Sara. Vi har bestämt oss för att ha en riktig skräckfilmskväll ikväll. Nu väntar vi bara på att Simon ska komma hem och sedan åka upp och köpa pizza åt oss. Lata tjejer.. vi vet! Hörs kanske senare... Hej då!

PANIK

aaaaaaaa... Jag har panik. Min mobil är död och mamma och städat undan min laddare. Dessutom så svarar inte mamma på varken mobilen eller facebook. BLABLABLA... sånthär gör mig såå irriterad. Så för er som bryr sig så har jag ingen mobil nu framöver.
Nu åker jag iaf ut till Nittorp och kollar när tjejerna tar hem 3 poäng. Ha det fint!

Superbra dag!

Det har faktiskt varit en underbar dag i Dalstorp idag och arbetet gick suveränt ikväll. Bra drag nere på Kabyssen även ifall det blev förlust för Sverige. Nu är klockan snart 01:30 och jag känner spontant att det är dags för lite sömn. Imorgon blir det fotboll ute i Nittorp och sedan jobb. JÄTTEBRA!

Såhär fint är Dalstorp i svart-vitt.

Dagen man aldrig glömmer


Fotboll på Kabyssen!

Dagen kommer bestå av lite solning, matlagning, ett besök på Kabyssen, en dusch och senare jobb.
Idag är det fredag och det betyder match mellan Sverige-England. Självklart visar vi detta på Kabyssen. Så se till att dra med släkt och vänner och kom till Kabyssen. Förvänta dig det bästa. Hög stämning och goda drycker samt. mat. VÄLKOMNA!


Ge mig lycka

Sitter i soffan och tänker tillbaka på den gångna veckan som gått. Den har varit helt underbar och oförglömlig. Allt har varit perfekt. TACK!

HP09, min kära klass!

Bilden är tagen från Lottie Bredin.

Hemma från studentfest

Hej, klockan är snart tre på natten och här sitter jag hemma i soffan och äter smörgåstårta. Kom la precis hem från studentfesten som var sådär faktiskt. Det gick verkligen upp och ner hela tiden. Ena sekunden var det roligt och andra var det dötrist. jaja, sånt är livet. Kan ju utan några problem säga att balen var hundra gånger bättre än studenten, konstigt nog hihi. Skriver mer i morgon känner jag, lite småtrött nu. Vi hörs!

Jag tar studenten imorgon!


Går inte ens beskriva med tårar!

Gårdagen var absolut den bästa dagen i hela mitt liv, allt folk som var så uppklädda, all god dricka, fina bilar, härliga fotografer och mycket mycket skratt. Det går typ inte förklara, man vill bara gråta av glädje, men tror jag spar mig till i morgon! Nu ska jag städa och förbereda massa grejer tills i morgon. Ha det bra!
En bild från när vi precis ska börja äta tagen av Rebecca Thomée.

Godnatt underbara baldag!


Den stora dagen är kommen

Uppe med tuppen, först frukost sen in till Borås för hår och sminkfix. Syns ute på Torpa Stenhus klockan 17:00, gott fok!
Ha en underbar dag, för det ska jag ha!

YEESSS!

Och det är klart det blev 3 poäng. Vinst med 8-1. Helt UNDERBART!
Nu börjar nervositeten att komma, imorgon är den dagen då man ska känna sig jätte vacker och fin. Kommer jag göra det vet ingen än, men jag hoppas hoppas hoppas. Imorgon ska jag upp sju, därefter till Borås då smink och hår ska fixas. Vi kanske kanske hörs imorgon. Håll nu alla tummar så att jag ej trilllar eller något sånt dumt haha.
Ha det!
Bild på becka, sahra och mig före matchen. Cooola tjejer!

3 poäng idag, tack!

Nu laddar vi inför match mot Dannike/Rångedala/Äspered. Idag ska vi ta hem 3 poäng tjejer!

God kväll!

Då fick man hips som haps hoppa in och jobba i fyra timmar. Jädrar vad mycket vi hade och göra, nej inte ironi. Det var sjukt! Så blir det när man bara ska ner och äta lite på sitt eget arbete. Kändes nästan som det var öppningsdag en gång till haha. Nu är jag iaf hemma i min soffa, resten av kvällen ska jag bara softa och mysa! Ha en fin kväll gott folk!


Nu börjar en fullspäckad dag

.

Sista dagen gjord. HEJDÅ!

Har gått sista dagen på gymnasiet. Och nu då, vad händer nu? haha sorgligt! Jag vet ingenitng. Jag vet bara att jag ska jobba som en gris i sommar och sen är jag arbetslös, eller nej inte arbetslös men ja, nästan. HEMSKT!
Ikväll vankas det mamma-dotter-kväll, riktigt mysigt! Imorgon händer det mycket, först Ulricehamn på morgonen, sen flakbygge med klassen och lite senare sömmerska i Vegby och fotboll på Dalshov. Dagen är fullproppad, kanske ska vänja mig nu. Mitt riktiga liv börjar på Onsdag. Puuuuh....
Ha det fint!

Kvällsmat

Hemma efter en kall och knottrig kväll i Nittorp. Nu ska jag äta korv i bröd med sallad, ketchup och senap och samtidigt ladda inför matchen på söndag. Där jag Sandra Lundgren ska stå i mål! Jiiiiii....


a fake smile may look genuine, but deep down she's sorry

Sitter hemma i soffan tillsammans med mig själv. Stig blev arg på mig och bet mig när jag hostade så han sprang iväg. Kolla bygglov och äta nötter är sätt fint egentligen, kanske ska passa på att njuta nu. Nästa vecka börjar allvaret. Både positiva och negativa tankar om det, roligt att börja med något nytt men tråkigt att lämna en underbar klass..
Ikväll hade jag tänk att träna men halsen hindrar mig, ska iaf ut till Nittorp och hålla mina lagkambrater sällis. Det är ju som sagt match på söndag och det hoppas jag verkligen att jag hinner bli frisk till.
Nu nötter, TV och lite hostande.

Tack

Hämtat min balklänning hos min sömerska i dag och den är sååå fin. Den blev exakt som jag ville ha den! Nu hänger den hemma på garderoben och väntar på att Dagen D ska inträffa. Om en vecka är jag mitt inne i vuxenlivet. Lycka til med ditt liv Sandra Linnea Jenny Lundgren!


GRATTIS SVERIGE,

Ligger hemma i soffan med en rejäl halsont. hata! Skullr samtidigt som jag gör ett inlägg vilja gratta Sverige på landets egen dag. GRATTIS!

Sjuk

Välkommen jättelånga sovmorgon och en ond hals. Vill inte bli sjuk nu.. Jävla svenskväder!

Trött tjej

Slått mig ner i soffan och känner mig verkligen jätte nerslagen. Jag är så jäkla trött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Imorgon ska jag åka med a-laget till Falkenberg. Att reagara lite maskott är aldrig fel! Nu blir det lite tv sen sängen. Välkommen sköna sovmorgon!

Ledighet i stora lass

Sitter hemma hos pappa, lagar lite mat och snart blir det Sverige-Serbien på TV. Imorgon är det nationaldagen och det innebär ledighet i stora lass. Ha det!


På svensk mark

Hemma i Sverige och i mitt kära Dalstorp. Dagen har bestått av handlande i Borås; smink till balen, BH till balen och hårspray och klämmor till min håruppsättning. NU är det så jävla nära. Om en vecka går jag balen och om 9 dagar tar jag studenten. Vem fattar?

Sista kvällen med gänget


Alanya regerar


RSS 2.0