Uppe med tuppen

Det är onsdagsmorgon och jag ligger i soffan efter en skön dusch. Klockan är 06:19 och jobb väntar även i dag. Eftersom jag egentligen skulle vara ledig idag så blir min arbetsdag inte så lång. Jobbar endast 3,5 timme. Riktigt skönt. Sen vidare till Tranemo för lite kvalitetstis med Emilia, sen vidare till Limmared för att hämta upp Anna. Ska nämligenkolla på NIK-BHC idag. Så mitt sista stopp för dagen får bli i Borås och sen också självklart hemresan. Nu ska jag fixa iordning mig lite före jobb. Underbar morgon, ha en bra dag gott folk! Puss

Det är nära nu, Stockholm


Måndag

Måndag v44 är snart slut. Kommer avsluta min dag hos mormor och morfar eftersom min kära älskade morfar fyller 66 år imorgon. Morgonen och dagen har jag spenderat på mitt härliga arbete i limmared. Helgen var kanon, i fredags jobbade jag på dagen och sedan vidare hem för att fixa iordning mig. Fotbollsavslutning väntade. Hade väntat mig en riktig rolig kväll och det var precis de det blev. Mycket skratt och snack. I Lördags var det jobb, hade en jättestor personalfest för PREFAB. Det var också hur roligt som helst. Kom la hem vid kvart i tre på natten. Riktigt bra kväll, med korta ord!  
Mitt vackra arbete

Lika bra som alltid

Igår var jag på fotbollsavslutning, en avslutning som precis som alla andra år levererade med massa skratt och prat. Själv fick man en värdecheck värde 500 kronor på resia eller liknande. Så glad blev jag! Anledningen till att jag fick detta var den att jag så ofta som jag kan ställer upp för Nittorps IK. Med både dömning och annat. TACK!


Trött

Hej och välkomna till min otroligt tråkiga blogg. Måste dock säga att jag är sjukt tacksam för att det fortfarande är ett femtiotal som följer mig här. Vilka är ni egentligen? Hihi nyfiken måste man vara annars kommer man ingen vart i livet.
Har faktiskt haft ovanligt mycket att göra på jobbet idag, massa luncher och bokningar som skulle göras ordning. Men det gick la bra tillslut. Väl hemma från jobbet tänkte jag ta mig en promenad runt om i dalstorp men kom tyvärr bara till soffan. Och sedan vidare till badkaret där jag hade fyllt upp det med varm vatten och skum. Riktigt avslappnande tills det blev för varmt haha. Nu ligger jag i sängen och har faktiskt tänkt att sova. Snön bara yr utanför och jag tror minsann att vintern kommer och hälsar på även i år IGEN, wiiiihooo! Godnatt godingar


You have me boy

Hemkommen från jobbet och från farmor. Har varit och storstädat där. Dammsugit, tvättat golv och städat badrummet. Vad duktig jag har varit idag känner jag. Känner mig även lite trött i ben och kropp efter jobb ifrån 7 i morses. Att hålla igång i tolv timmar är inte lätt haha. Ikväll är det bonde söker fru som gäller. Blev tyvärr ingen träning idag. Får nog ut och gå eller springa i morgon. Annar kommer jag inte kunna äta god mat i helgen, med ett gott samvete haha. Vi hörs PUSS

Jessica 20år!

Jag har fått lånat bilderna utav Sara Rosell. För fler bilder klicka HÄR!
 

Träningsdag

Okej, förlåt folket, dålig updatering skulle jag vilja kalla det. Det har faktiskt hänt en hel del i mitt liv under dessa senaste dagarna. Jag har varit på Sigges, på 20års kalas. kollat hockey, jobbat och blivit med bil. Ja, det är sant. Nu står min pärla ute vid garaget och bara väntar på att jag ska köra med henne hihi. Nästa gång blir ikväll då jag ska köra Simon från träningen och hem till pappa. Den går som ett spjut och jag är bara så nöjd. Det går nog inte bli annat där man har världen bästa morföräldrar. Nu ska jag klä på mig efter een dusch och före det ett träningpass. Jobbigt var det!
  

Frukost på fiket

Sitter på fiket i Tranemo och tar mig en frukost. Idag på förmiddagen är det körlektion som gäller sen i eftermiddag väntar jobb. Härligt! Jag gick la och blev med bil igår också. En resultat clio, röd. Jättefin! Tack världens bästa mormor och morfar.


GRATTIS TRÄNAREN!

Helgen har varit bra, fredagen blev lugn med en riktig soffkväll. I går så var det lagdag som gällde. Med Boda Borg på dagen och massa festligheter och godmat samt. dryck på kvällen. Idag har det varit lugnt. Först kalajs hos kusinvitamin och sen hockey ute i Nittorp. Nu har jag placerat mig i soffläge och inväntar solsidan. 
 
Här kommer lite bilder från igår. ENJOY! Puss
 
 

Förväntansfull

Påväg in till Borås för att sedan möta upp morfar och mamma. Ikväll blir det fotboll på dalshov i dalstorp. Kul! Jobbet idag har la gått helt okej. Mycket att göra så mötet ni på mig idag så mötet ni på en väldigt trött sandra. "Som vanligt" som mamma skulle sagt hihi. Hörs imorgon! Puss


Kiss and tell

En underbar dag och skönt väder. Umgåtts med mina morföräldrar hela dagen, och de är ju bara hur bra som helst! God mat och massa skratt. Vilka underbaringar! Imorgon är det jobb som gäller igen, hur bra som helst. Men nu soffläge och en fortsättning på ensam mamma söker. Ha det bra, PUSS!

Torpet

Förlåt för alla bilder som kommer nu men jag bara älskar detta stället, kan inte få nog av det!

Höstpromenad


Kanelbullens dag och en trött Sandra

Jobbet började redan Sju i morses. Uppe med tuppen med andra ord. Jobbade till tre och har dessutom sålt en hej dundrandes massa kanelbullar idag. Mamma kom sedan och hämtade mig på jobbet, vi begav oss vidare bort till återbruk och kollade därmed efter något fint till lilla mig. Hittade en fin röd kofta som kommer att användas flitigt till vintern. Nu blir det soffläge resten av kvällen. Puss


Love autumn

Jag älskar verkigen hösten. Det är så fina färger, rött, gult, grönt orange och massa andra. Helgen på Sigges var la helt okej, inte tråkigt och inte roligt. Ungefär så kan man sammanfatta det. Igår var jag och mammi i Värnamo och shoppade. Köpte mig två par jeans och en långkjol på Veromoda. Nöjd tjej ännu en gång! Idag har jag arbetat, började redan vid 6:30 imorses så jag är faktiskt redan hemma. Riktigt skönt faktiskt! Imorgon ska jag övningsköra i Borås tillsammans med min lärare. Hoppas på tur och kanske kanske kan jag tränga fram lite skickighet. Vem vet? Nu tv och slappning tillsammans med min man, Stig!
 

RSS 2.0