Stig

Här har vi en som kommer vara saknad och sakna sin matte. Puss Stig!



Hörde jag semester?

Min fina, turkosa, nyinköpta väska är så packad och proppfull så man får sätta sig på den för att lyckas dra igen dragkedjan. Imorgon bär de av. Tillsammans med min vapendragare, Anna Davidsson. En vecka i värme, havet och på ett hotell med all inclusive. 

Kommer sakna sampa, fotbollsträningarna och världens bästa partner Stig. 

Ikväll blir de sängen tidigt för min del. Upp klockan 04:15 imorgon bitti. Puss o kärlek till alla mina köra läsare!



Mycket känslor

Några känslosamma veckor har just svepet förbi. massa jobb, fotboll o vänner. Jag ä glad och så förväntansfull inför nästa veckas färd mot turklandet. Låt bara denna vecka gå fort! PUSS



Godnatt




HEJ

Kom precis hem från jobbet, en rolig kväll tillsammans med Lisa. Tack för det, PUSS! 

Nu blir de lite IDOL 2013, sen sömn i min underbara, sköna, mjuka, bekväma och lagom kalla säng. Imorgon är det jobb mellan 8 och 15 som gäller. GODNATT!




Fy dig Sandra

Idag är en såndär dag då man önskar att man orkar mer och fler grejer. Orkar alltså inte ens skriva ett långt inlägg i min blogg. GODNATT!



Fruktstund




En grå kväll




DALSTORP




EN PW

En ledig dag med mormor i Borås, ett finbesök hos gammelmormor. Åkte hemåt vid fyra tiden, direkt ut till nittorp för lite träning med sampa sen hem och dra en PW i Dalle. Riktigt soft kväll. Nu soffan och film. Ha en galant natt och helg gott folk. PUSS!



Hoppas ni mår bra..

Sitter hos mormor och morfar efter en hel jobb och träningsdag. Hoppas alla läsare mår toppen! De för jag nu iaf.. PUSS



Välkomna, från Ellos.se




Stig är en såndär katt alla vill ha




11 september

Idag är en hemsk dag, 12 år sedan  Tween Tower blev attackerade och 10 år sedan Anna Lindh blev mördad. Idag går alla tankar till alla avlidna, alla nära och kära, alla drabbade, alla skadade och alla med men för livet. Puss och kram på er




Dagens favoriter

Hej, kvällen till ära går jag omkring i min inbakade fläta och är supernöjd över mina nya jobbskor jag har beställt från Ellos. 

Sandra Söderlind heter dagens frisör, jäddra tjej dendär!



De gula kaffet

De klev in en yngre och en äldre dam på jobbet, tillsammans. Jag såg mig själv och min mamma i framtiden. En lite halvgrå onsdagseftermiddagen, på ett fik, i en liten håla någonstans i Sverige. 

Jag och mamma beställer båda en bulle och en kopp kaffe som vi sedan häver lite Arlamjölk i. Kaffet blir lite sådär brun-gult ni vet?!

De gjorde dessa två varelserna på jobbet idag också! Kunde sätta mig i deras vardag på något sätt.. Riktigt häftigt! 

Jag och mamma ska hålla ihop till en av oss inte längre orkar!


  









Drömmer lite





Helt och hållet citron

Idag har vi gjort jättefina bakelser till våra kära konferensgäster. 50 stycken! FINT SKARE VA!


Ebba, Angelina, Sandra, Lisa, Petra och Annicke

Fin kväll igår, på Viskan med mina underbara jobbtjejer. Jag gillar't!


Köp utav mig då...hör av er!


Skönlir

Undrar ni vart jag tagit vägen? Då kan ni vara lugna nu igen. I'M BACK! Sandra Linnea Jenny Lundgren har inte så mycket motivation till skrivandet ibland. Men lite då och då hittar jag de.

Ligger i mormor och morfars soffa. Kände för lite lyx, god mat och prat med mina morföräldrar. De är så härligt! Ikväll blir de tacos och tv. Ha de bra, PUSS


Snart....

...på en strand, i turklandet, med en drink, på en solbädd, vid ett parasoll, jämte hotellet, med Anna Davidsson. Fan va underbart! 27dagar kvar, sen semester..LÅT DETTA GÅ FORT!


RSS 2.0