Is it better to be born as a famous person, or die as a legend?


Tror han spelar något med fotboll


18 years and big girl

Grattis på födelsedagen bästa Sandra Öberg

The time run away

Grattis till mig som gjorde mitt 800de inlägg här på denna bloggen i dag. Det är fan inte dåligt! Hihi

VÄLKOMNA!

Nu har även Restaurang Kabyssen en blogg som ni med glädje kan följa!
http://kabyssen.blogg.se/

Ge mig friskhet någon

Hej, har precis stått och gjort en rejäl frukost. Jag är hemma från min APU idag föt att jag inte kände mig hundra och jag känner att jag NU måste vila upp mig och bli frisk. Jag vill må som man ska..Så kände att det var dax att ta tag i detta, en gång för alla! Under dagen kommer det INTE hända mycket. Nu ska jag snart placera mig i soffan för en riktig TV-dag. Kan Kanske ev bli en liten promenad ut i Dalstorp sen. Tiden får bestämma. Ha det bra!

Fan va omogen jag är men det här är så jävla roligt


Inga måsten

Har äntligen kommit hem, placerat mig i soffan och fått i mig lite mat. Är det inte det bästa som finns? Bara veta att man inte har några måsten en kväll.. Hade ju egenligen träning ikväll men känner mig inte riktigt hundra frisk och pigg. Nu inväntar jag "Värsta Pojkvänsakademin" sen blir det sovning kan jag lova er. Ha det bäst!

Unfaithful


sleeping through life

Sitter på mammas arbete och orkar inte göra någonting. Jag vill bara hem och sova, sova mig genom allt! Har varit ledig från min APU i dag så det fick bli en sväng in till tranemo för lite luciasång och sedan Fika med Sara Nilsson, hennes två kompisar plus en okänd människa som bara vräkte ner sig jämte mig i soffan på Fiket. Vad fan tänker människor med egenligen? Hon tyckte det var roligt att göra hemmagjord gelé och utöva processen "bränna eget brännvin". HERREGUD!

Som jag nämnde tidigare i inlägget så skulle jag bara vilja sova, sova, sova och bli frisk och utvilad. Finns det inget superpiller som abar gör att man blir frisk på en enda gång? Bara så, hux flux!! Det hade varit något för mig just nu då känner jag.


Något som kan göra mig lite glad för sekunden är Rihanna.

 


Hiss och Diss?

Måste faktiskt Hissa TRESemmé hårspray, det är sjukt bra och det håller hela dagen. För er som letar efter det perfekta sprayet så har ni det här. Jag lovar er!

Jag skulle vilja Dissa alla reklamer som är mellan programmen på TV3play. Så drygt!

Trött och sliten Sandra

Tror  minsann jag kommit in i "förtidspensionen" ifall det finns något som heter så..? Jag har ont i kroppen, jag är trött i ögonen och orkar typ ingenting. Något som piggade upp mig lite grann i dag iaf var ett besök på mitt underbara jobb. Dom är alltid så glada och den glädjen delar de med sig av. Ska jobba Lördag och Söndag. Härligt! Även ifall jag egenligen inte orkade har jag tränat i dag, blev la inte så seriös träningen men det var iaf lite nyttigt. Ni tror säkert att ni vet vilka jag tränade med men det gör ni inte.. eller? NEHE, jag tränade faktiskt med Ljungsarps nystartade damlag bara för skojs skull. Dt var Sara och Sofia på träningen..
Nu hade jag faktiskt tänk att gå och lägga mig, eller nej. Först se ett avsnitt av Elsas värld. I morgon har jag varit så fräck och tagit studiedag. Den ni! Ha det..

Känner en enorm saknad efter min gamla klass


Sandra och My


Hiss och Diss?

I dagen "Hiss och Diss" -inlägg skulle jag faktiskt vilja Hissa Glöggen, En stor eloge till den människan som kommit på denna vackra, fina och helt underbara drycken!
Dissen skulle jag vilja ge.. Ja, jag vet faktiskt inte riktigt? Har ni något förslag?


You are nothing but love from your friends and beloved family, I love you!


I think I love Christmas a little

Kom precis hem från FIKET där jag och My sjöng några julsånger. Akka och Therese, de som äger fiket verkade nöjda och då var vi också nöjda. Fin Eftermiddag! Jag så sjukt ont i hela kroppen, träningsvärk från topp till tå. Tror att detta kan beror på mina läskiga kramper som jag var med om i fredags. USCH! Men annars mår jag faktiskt fint nu. Det enda som är lite obehagligt är om det händer samma sak igen och jag är ensam hemma. Det är inget jag vill vara med om.. Nu hade la Familjen Lundgren/Raneklint tänk sig att dricka lite glögg och äta pepparkakor. Tror jag älskar advent lite!

I remember nothing

En sådan här natt har jag aldrig varit med om. Jag var hos en kompis i Hestra, vi gick och la oss vid elva tiden igår kväll. Somnade och sen minns jag inte mer fören jag vaknar upp i amulansen. Jag är rädd även ifall doktorerna sa att allt var bra med mig. Man kunde inte få någon kontakt med mig i morses. Jag var helt borta..
Har iaf tillbringat stora delen av dagen på Värnamo akuten.. Nu mår jag bra, sitter hemma i soffan med täcket uppdraget till öronen. Försöker proppa i mig massa socker för att få tillbaka mitt vanliga jag. Detta vill jag aldrig mer vara med om!
Ett stort tack till alla som bryr sig om mig!

Adam Live

Det programmet måste vara ett av de roligaste programmen som jag sett, sitter och skrattar konstant. Det är humor för mig!

It is a habit, just like broken love


Regnigt och sånt

Regnet bara öser ner, tråkigt väder skulle jag vilja kalla det! Det är höst och då ska det la vara såhär, antar jag. Men snart är det vår och sommar och då händer massa roliga saker i mitt liv. Student, resa, bal osv. Ni som redan gjort allt dethär vet hur mycket man längtar till de dagarna just nu när allt är som jobbigast. Ikväll blir det bara mat och Idolmys, det gillar jag! Kan ju avslöja vad som händer på söndag nu också då för er som helt missat detta. Det är adventsfika på FIKET i Tranemo med start klockan 14:00. Där kommer det finnas fika (såklart), trevlig personal, nära och kära och skönsång ifrån mig och My. Så de till att vara på plats gott folk! Klockan eftermiddag på FIKET i Tranemo Söndagen den 27 November.


unsuccessful

Vad tusen är det jag gett mig in på. Jag vill INTE vara brunhårig. Gud, hjälp mig att hitta pengar någonstans så jag kan färga tillbaka det! Inga kläder passar längre, vad fan? Jag vill inte..
Ni vet la själva hur det känns när man fixat iordning sig och man känner sig jätte ful..? Ungefär så känner jag nu.


Elevator and disseminated?

Måste ju passa på att hissa och dissa i dag när jag har så bra situationer att komma med
  • Jag vill hissa SVEA för det säljer ut sina jackor till ett så bra pris på utförsäljningar. Nu har vi alla i min lilla familj var sin jacka. Måste ju tacka mamma som har sådan tur med kontakter. Utan henne hade jag aldrig fått min fina, kära Jacka.
  • Jag vill faktiskt dissa fotboll lite. Eller inte hela fotbollsgrejen utan det illa skadorna som man kan få utav att springa efter en boll. BU för det och Tilda, jag tänker på dig och vet exakt hur det känns.

More dark than blonde

Har la varit i Ulricahamn och fixat iordning min kalufs idag. Tyckte tyvärr att resultatet blev lite för mörkt så till luciatid men man vänjer la sig som negern sa som färgade håret grönt. Skolan i dag har faktiskt varit helt okej. Måste ju erkänna att det inte är så jobbigt att gå omkring i den sletna byggnaden only två dagar i veckan. Rätt lagom för min del! Historia, och samhäll var det tre ämnena som vi var på idag. Det var fint. I morogn är det fredag och det betyder la att man ska CHILLA PUNG (ni som inte hört det förut är ju efterblivna). För mer frågor kontakta mig här.. Ne, över till ordningen igen gubba! I morogn blir det bara hemmamys sen på lördag händer det grejer. Då ska vi fira Johanna, wei! Finare kan det inte bli. eller hur? Känner la spontant att det är dax för sängen snart. Kanske drömma några roliga drömmar som man inte kommer ihåg dagen efter när man sitter där och ska berätta allt för sina vänner. SÅ IRRITERANDE! Hörs i morgon. Ha det!

Home sweet home

Borta bra men hemma bäst! Är det inte så man säger..? Sitter hemma i min egen och kollar på TV4play. Bonde söker fru, helt katatrof att jag missade det idag. Men stod ju som sagt i kiosken ute i Nittorp, det var hockeymatch pågång. Nittorp vann med 5-4 efter typ 2 minuter in på förlängningen, för er som bryr sig haha. Dagen som helhet har faktiskt varit jätte bra, allt har gått så fort och om man även i denna situation ska få in ett ordspråk så finns det ju inget annat än ett som passar in nu; Tiden går fort när man har roligt! Har ju som ni kanske fattat bott hos mormor och morfar i tre dagar. Det har varit kanon med god mat och super duper snälla morföräldrar. Ja fick ju sova i gästrummet och där inne hittade jag värsta söta bilderna från när Jag, Mamma, Pappa, Simon, Mormor och Morfar var i Thailand. GE MIG VÄRME OCH THAILANDET!



Now You're Gone



LÖRDAG! 

 


//she is incredible//


Hello gott folk, är ledsen för dålig uppdatering. Anledningen är enkel, är hos mormor och morfar så känner helt klart att jag vill passa på att vara tillsammans med dom medans jag kan. Har la APU som vanligt. Det börjar faktiskt ta sig nu (bli roligare) eftersom att man kan lite mer om butiken och dess sotiment jämfört med första och andra veckan. Man vet liksom vart grejer är nu, iaf lite hihi. Så, medans alla andra tranemobor hade studiedag idag gick jag glatt till min Önska. Men vad gör det? Man lever ju faktiskt bara en gång. eller hur? Annars har jag la inte hittat på så mycket dessa dagarna. Eller jo, var faktiskt ute och sprang en sväng i Dannikes mörka skogar förut. Hittade ju hem iaf, RÄTT NÖJD! Hehe Kollade ju faktiskt på finalen på ensam mamma söker igår också (om man nu får kalla det final). Tyckte la till viss del att mammorna/pappan valde rätt. Ikväll får det nog bli en hel del sångövande tills på söndagens bravader. Vad det är jag ska göra på söndag återkommer jag med! Spännande eller hur? Måste bara tillägga som en sista grej i detta inlägg att I´m in love with Rihanna, she is incredible. Ha det!

 


Friendship

Fick bli en lugn kväll tillsammans med Sara och bror min. Först trerätters som innehöll följande: Räkkrustader, kycklingschnitzel med ugnspotatis och sås och till slut chokladpudding med klementin och chockladblock. Efter den brakarmiddagen var vi bara sååå mätta så då fick det bli  TVen och Så mycket bättre.Börjar la så smått tagga inför Knallencupen som vi ska spela i morgon. Min hals har helt fuckat upp så vi får se hur detta går. Nu blir det duschen sen sängen för sömn och förhoppningsvis någon spännande dröm. Fan va sjuka drömmar kan vara! Ha det fint.

Drängafest!

Hallå alla bönder! Det var la det enda man kunde säga igår kväll. Man var verkligen omringad av bönder och drängar som hjälpt pappa under året. Kändes nästan som att en hög kossor stod runt mig! Men fan va roligt vi hade. Kan ju berätta att det blev nog en och annan för mycket cider som rann ner.
Började kvällen här hemma i Oltorp, lite förfest innan det bar av till Påarps gård ute i Håckvik. Bussresan var ju bara så rolig och inte påtal 5-kamperna. Sjukt skoj verkligen! Maten var kanon och bussresan he, gick också bra. Väl hemma böev det lite efterfest sen sängen. Somnade på ett knysst! Vill bara tacka Påarps personal och sällskapet för en trevlig och helt sjukt rolig kväll!!!!




















Inte Okej Sandra!

HAHA, höll nästan på att skratta ihjäl mig när jag hittade dessa bilderna. Har la tydligen varit på toaletten och gått förbi spegeln och tyckt att jag var förjävla snygg. Alltså minns jag inte att jag tog dessa bilderna igår på Drängafesten. När alkoholen går in, rinner vettet ur!


Some more pictures from my party


Mansgöra...?

Fick la reagera lite mekaniker här nu på eftermiddagen. Ne skoja, skulle städa ur en bil som vi har här hemma som tydligen är min bil men jag vill inte ha de. DEN ÄR FUL! Ja, iaf där inne i vår maskinhal stod även vår äldsta traktor som vi har. Så söt är den och vet ni vad den heter? - VICTOR


can you make me happy?


We found love, they found love

Kunde la inte låta bli att inte blogga, man är nog lite beroede? Precis om rökare är beroedne av en ciggarett så är jag beroede av att skriva några rader i min blogg. Känns nog bra men ändå inte.
Känner ju helt spontant att det hade varit på tiden att min design blev lite omgjord. ELINA EK, när har du tid med lilla mig? Det behöver ju inte var så komplicerat Hihi. Hör av dig bara! (eller är det jag som ska höra av mig?)
Ne, emn helt seriöst! Händer i helgen då gott folk? Själv ska jag la göra en jäddra massa. PRECIS SOM VANLIGT! Fredag blir en drängafest tillsammans med pappa och alla som hjälp honom på gården och tanför under detta.  året.

Jaha...

Förlåt men har verkligen inte lust att blogga just nu! Hör när jag har lust igen... Hajhaj

Grattis på 18års-dagen♥


Jag har nare!

Mina läppar svider som skam.. Buuuuuuuu:( Får la ta och stryka på 300 lager med lypsyl!
Dagen på ÖNSKA har faktiskt varit jätte bra, har montrat skärbrädor och städat lagret. Rätt nöjd!:D Kanske inte låter så roligt men det var det, så det så!
Hade la tänk att gå och nana nu, upp tidigt i morgon, USCH! Kanske ska bli uteliggare, då får man sova när man vil och hur länge man vill. Dock inte i en skön säng utan på en hård bänk. Ne, där ångrade jag nog mig lite! Tar tillbaka det där baklänges. knäb dråh ne åp natu gnäs nöks ne etni kcoD. Blabla, sådär.. Detdär sa jag aldrig!
Nu sängen, ha det bra då!

Nemen hallå people?

Är sjukt speedad just nu, varför undrar sökert ni? Det gör jag med haha. Får ta och lugna ner mig lite framför Ensam mamma söker.. haha

Frukost!

tar la mig lite frukost innan jag sedan beger mig till Tranemo och så vidare till Borås för APU. JÄTTE ROLIGT!!!

Har la jobbat!

Blev jobb medllan 12-21.30. GOA PENGAR OCH ETT ROLIGT JOBB, vad mer kan man begära?:D

Candy for the eyes and shit for the feet!

Vann la en budgivning på Tradera. Nu är dom mina!

Hade ingen aning

Jaha, har ju småfirat far lite i dag. Hade ingen aning om vad vi skulle köpa. Det fick helt enkelt bli en tröja, ett par sockar och en trisslott!

Daddyday ♥

Grattis på farsdag världen bästa pappa, Jag och Simon älskar dig!

COOLT

Har ni läst om det här med att örnarna äter upp hjortarna i Göllingstorp. Det har jag iaf, i både BT och Aftonbladet. Hur coolt är inte det? Alltså grejen att det står i Aftonbladet, helt sjukt!
BT
AFTONBLADET

Fira fars dag

Fläskfilé och makaroner, det var något nytt! MEN ganska gott faktiskt:D
Hade la tänkt att fixa iordning mig snart, sen störtfart ner till Kabyssen! Idag firar vi far på sin dag, vi kan erbjuda en middag med start klockan 17:00. Det är schnitsel som står på menyn. För endast 95 kronor! Så fira din älskade pappa på ett fint sätt, kom till Kabyssen!
Då fick jag la in lite reklam där också, BTW glöm inte att boka julbord hos oss. RING 0321-60110 för mer info. Haha oj ännu mer Reklam, det får ni vänja er med:D
Ne nu måste jag fixa haha. Hejdå!

Skriver senare

Jobbar, vi hörs sen!

otippat!

Fick faktiskt med mig lite priser hem från avslutningen. Jag kom två i årets träningspris-Det innebär att jag tränat näst flest gånger av alla i laget. Har skrapat ihop 87 träningar av 113.. Happpy! Sen blev jag också nominerad till årets mål och där vann Sara Sjöberg men jag fick med mig en trisslott som tröstpris! Förövrigt har avslutningen varit hur härlig som helst, massa skartt och tjöt med brudarna!


Fullproppad helg

Jaha det har blivit fredagn den 11/11- 2011. Det är ju rätt fräckt måste jag säga! Idag händer det roliga saker, fotbollsavslutning ute i nittorp tillsammans med störtsköna lagkrambrater och ledare + lite övriga personer. Riktigt trevligt ska det bli!:D
Lördag och Söndag är det jobb som gäller! Nu ska jag krypa in i min iglo och vänta på att farmor kommer och hämtar mig och kör mig up till Dalle. Vi hörs kanske senare eller i morgon:D

Tänker

.

HISS el DISS ?

Det blev en HISS. En serie för mig! Elsas värld.
Godnatt.

Nyårsklänningen

Vad tycker ni?:)
BIKBOK 99:-

Som sagt

.Har ju varit som sagt varit i Göteborg i dag på högskolemässa eller vad det nu heter. Blev la ganska besviken eftersom det inte fanns någon polishögskola utställd. Ledsen tjej!:( Så det blev bara en timmas tittande inne på mässan sen shopping med mina tjejer. Fick faktiskt med mig en nyårsklänning, ett linne, örhängen och spännen med hem. NÖJD! Men kanske ska börja behärska mig snart.. Ingen mer shopping på ett tag (säger jag bara nu HAHA). Ne men mina pengar har bara slösats bort på massa kläder och accesoarer denna månad. INTE OKEJ SANDRA!
Nu blir det Robinsons final.. Sen hörde jag att det var premiär på Elsas värld. Det verkar bra! Så får la ta mig ett kik på det sen.. TV3play va? yees. Kommer det bli en HISS eller DISS??? hörs efter finalen och premiären gott folk!

En heldag i Götet


Bloggar

Så vad händer nu? Jag bara bloggar och bloggar och bloggar, har fan inget liv! Hoppas ni inte tycker jag är alldeles för jobbig. Ni behöver inte läsa alla inlägg, men tydligen gör ni det ifall ni läste detta så fortsätt med det då haha. Ska la snart ordna lite kvällsmat. Sitter ju hemma i Hulared nu, TVen får bli min bästa vän ikväll. Bonde söker fru och Berg flyttar in:)
Tänkte att jag slår till med en liten Hallowenbild också!

Klockren!


Jesus, Walk With Me!


opps...

Beställde från ALLEYESONME.SE . Ta er en titt för all del! Jätte fina grejer där:D


Fattade precis..

...hur jävla bra jag har och har haft det under hela min uppväxt. Ist för att växa upp tillsammans med massa tutande bilar och gnisslande bussar har jag växt upp tillsammans med muande kossor och jamande katter. Helt jävla underbart!





Råkade gå förbi GLITTER på vägen till bussen


MYSPYS!

Nu kör vi lite relax med mammi som också är sjukis:( Popcorn och idolreprisen..

Testar min födelsedagspresent, en nagellackstork


BU för sjukdomar

Ligger hemma i soffan och försöker göra mig frisk. Kan ju inte bli sjuk nu. Det går inte:(.
Tar iaf bussen hem till hulared vid halv tre, lite skönt att komma hem efter några dagar i storstaden Borås. Vi hörs kanske senare.

Början till en förskylning?

Har ni någon gång varit med om att huvudet är sprängfullt av massa skit och så fort man snuddar till något så känns det som att hela huden ska spricka? Ne, inte jag heller men känner NÄSTA så nu! Ska ändå försöka kämpa mig till träningen och springa mig genom 1,5 timmar med ett jävligt gött Nittorps gäng:)
Och vet ni vad jag lärt mig idag.. Drick Pepsi MAX ist för vanlig Cola. Det är nyttigare och lika gott! Det var dagens ord haha:D

Frukost

Nybakade frallor med ost och gurka på, Det kan inte bli bättre! Nu är jag laddad för att packa upp 200 till tomtar, YES!

Först dagen

Första dagen på ÖNSKA har la varit som jag tänk mig! Har packat upp en jävla massa tomtar.. haha Fick mig iaf lite trevligt sällskap när jag åt! Så söt vovve..

Önska

Drar mig sakta upp för sängen för att bege mig till "ÖNSKA". Ska ha min AUP där nu i fem veckor framöver:)Spännande, säger jag bara!
Ne, nu ska jag fixa hår och smink sen drar jag!

Borås

Avslutar min födelsedag i Borås. Försöker förbereda mig inför min APU på önska i morgon och fem vekor framöver mån-ons:D
Premiär visade ju mitt "LEGG" förut också. Vann jag något på min trisslott som jag köpte då? - NEJ! jävla skit:D

6 november blev just 6 juni

Första gången i hela mitt liv som jag alltså helt seriöst ser en människa klippa gräset den 6 november, på min födelsedag! Normalt?

Tack!


18 ÅR

FÄÄÄÄÄÄÄÄÄST

Tror allt att det är kalajs pågång

Jaha, då var man hemma ifrån min livs dyraste upplevelse på Willy´s. I morgon smäller det gubbar!
Nu ska jag laga mat till min familj sen dusch och fix inför kvällen festigheter.

Pengar rullar ut..

Åker la till Tranemo för inköp av mat och annat gottigottgott till Lördag. Fan va fattig jag kommer vara efter denna korta resa till kommunens största by.. uuuuu...

Hur många lingon finns det i världen?

Har precis kollat klart på Hur många lingon finns det i världen med Sara vid mig sida. Den var lika sorglig denna gång. Verkligen sevärd för er som fortfarande inte har sett den!:)
Hade ju faktiskt tänk att gå och lägga mig nu, vid halv nio i morgon bitti drar jag och mamma till Tranemo för att införskaffa mat till Lördag. Imorgonkväll är det hallowenfest som gäller:D

Godmorgon!

Idag var det la bestämt att jag och Sara Jansson skulle leka men hon svarar inte på sms så hon vill nog inte leka med stackars mig! Sen vi 16 så ska vi iaf upp och fixa iordning bygegården inför morgondagens hallowenfest:). Vet ni? Det är bara 3 dagar tills jag fyllervuxen. BIG GIRL!
Får la sitta i min ensamnhet tills Sara svarar!

Helt perfekt dag!

Hej! precis hemkommen från Uddebo och en tjejkväll med flickorna i klassen. Så sjukt mysigt var det. Först tacos som huvudrätt som vi lagade tillsammans, sen blev det hajkbanan vilket innebär en hel banan med chocklad inuti som sedan körs i mikron tills chockladen smält, sen massa godis och prat! Det är sjukt hur mycket man har att prata om ibland. Vi pratade verkligen om allt ifrån himmel till jord. Så ett stort TACK för denna mysigt kväll tjejer!

Idag på dagen var det la Borås med My som gällde. Också det var ju sjukt mysigt! Åkte in med mamma redan vid 8 i morses. Jobbade en liten stund på mammas jobb sen vid ca. 12.45 mötte jag upp både My och jossan vid bussen i Borås. Vi gick och åt på The Wok, för er som inte känner till det så är det typ Borås godaste kinarestaurang.. Ni kommer inte bli besvikna ifall ni går dit, så testa! Ja som sagt, vidare i historia. Eter LUNCHEN började shoppingen. Fick faktiskt även i dag med mig lite saker hem: En mörkblå kavaj, två ringar, ett par örhängen, en spetströja och ett par svarta jeans. Jätte nöjd med mina inköp! Även my fick med sig endel hem.. DUKTIG CHEY!
Nu har jag faktiskt tänkt att lägga mig, älskade sovmorgon i morgon! Godnatt

där ja..

Kom just på att detta är mitt sista höstlov i hela mitt liv. Fan va tiden springer iväg!

Dagens klädsel


Tranemo

Drar mig mot Tranemo för en kvällsfika med min älskade Emilia!

Gårdagens köp

Blå-vit tröja- Åhlens 349:-
Orange-brun topp- Gina Tricot 139:-
Lång svart klänning- Moni 450:-
Blanka boots- Din Sko 299:-
Boots- Sko Punkten 99:-
Mascara- Åhlens 149:-
Skohorn- Sko Punkten 15:-
Pärlörhängen- Vero Moda 40:-
Mobilfack- Vero Moda 80:-
Svink borste- Åhlens 85:-
BH- Lindex 99:-
Raggsockar- Lindex 20:-
Plus massa andra saker på Ö&B- 498:-
/2322 :-

En ny månad

Hej, då har vi kommit in i november. SHIT vad allt går fort. Är ju själv hemma i dag så tänkte faktiskt softa hela dagen. Borde la egenligen gå ut och gå/springa men vem fan orkar;)haha. nu börjar jag fan tagga mi 18års dag.. Sandra fyller vuxen lalalalalallala..:)

RSS 2.0