Turkiet i text

Steg upp tidigt på morgon, flyget mot värmen lyfte 08:45. Vi båda var så trötta och förväntansfulla. Ett hotell, jämte stranden med all inclusive och med en stor fin pool. Vad kunde gå fel liksom? 

Typ allt, maten var kall och smaklös. Personalen var korkade, poolen och området runt om låg i skugga större delen av dagen och srycken som serverades var varm. Jävla skit! 

Rummen var kanon, bra städning med nya handdukar och rena golv varje dag. Stranden var fin men blåsten var tyvärr inte med oss. 

Vi levde alltså på pommes, chips och pepsi i princip en hel vecka. Hotellet hette kleopatra beach och rekommenderar absolut inte. 

Veckan gick och de blev onsdag. Den Dagen då vi bokat en båttur ut på Managuafloden. Allt var kanon, förutom vädret. Väl framme vid en ö började vädret ruska sig! Blixtrar, åska och en tromb drog över ön. Men tillslut kunde vi ta oss där ifrån. 

Förutom de som inte var bra denna Turkietvecka så var de bra. Sällskapet var super och solen var där vi ville den skulle vara! Tack världen bästa Anna för denna veckan 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0