kor/st(-)dag

kan ju faktiskt förklara överskriften med tre olika anledningar.
anledning 1:
måste ju nämna och berätta att jag äger upp både Viktor, Egzon och Anna på neger och president (kortspel för dom som inte vet vad det är). ni kan kalla mig Sandra presidenten Lundgren om ni vill. eller ne, det räcker med presidenten. alla vet la vem det är ändå! eller hur?! ja det var första anledningen till att jag valde min jätte genom tänka rubrik.
anledning 2:
i morgon går jag i skolan mellan 08.05-10.05. det är ju rätt skönt måste jag säga. tyvärr har jag inte någon buss hem fören 12.10 så det blir la te och sätta sig och göra klart turismen och samhällen. två fett jobbiga inlämningar ifall ni ville veta det också.
anledning 3:det var länge sedan man var ute i Nittorp, eller ja med fotbollen. men ikväll var det dags för kostläsning med Kenny. en mycket intressant föreläsning måste jag säga. det är mycket både nytt och gammalt som har trängt in i min hjärna. ex.
  • för att gå ner i vikt och sedan hålla det ska man inte sluta äta mat/kolhydrater mm.
  • man ska INTE käka färdiggjorda köttbullar (mycket socker)
  • man ska äta tre ordentliga måltider per dag
  • man ska äta tre mini mellanmål per dag (tränande= knäckebröd, ett glas mjöl och en frukt. ej tränande= en frukt
ja en väldigt intressant och rolig dag! tack för mig hej


bergodalbana

hej å hå, ja det är bara förnamnet. hela dagen har liknat en bergodalbana eller en väldigt guppig väg eller en räck och ring-lektionen i skolan. upp och ner, ner och upp tuppen gal i granens topp. ja, herregud vad jag var snurrig ett tag där i morses. men vet ni vad det betyder?! jo det ska jag berätta för er. anledningen är den att jag hade grymt roligt igår. väldigt lyckat måste jag säga. tack @sara jansson!
ja, nu sitter jag här hemma i soffan och bara sitter här. lite facebook och tv mellanåt. i morgon är det skola som gäller igen. men bara i två dagar även denna veckan. sedan är det dags för APU igen. ni får ha det fint så hörs vi. PUSS













HEJ HEJ FULL

SARA Ä KANIN
MARTIN DRICKER ÖL
SIMON SÄGER HEJ DÅ
CHRISTIAN EDOFF SKA GÅ
VIKTOR ERIKSSON OCKSÅ
SARAH HAR ONT I SIN MOT OCH ÄR NYKTER
FAAN DPÅ
LOUISE Ä KÅT OCH ELINA Ä FULL SOM EN GRIS
PUSS

jorden runt

jaha, då var snart ännu en fredag över. har hunnit med en massa olika saker i dag och träffat en JÄDDRA massa olika människor och då menar jag verkligen många, många olika raser. alltså jag är abolut inte rasist eller något men att vara i knalleland en sådan här dag var ta mig tusan nästan som att resa jorden runt på 5 minuter. det var en riktigt intressant resa. sen har jag ju varit på kalas också. både Gunilla (faster) och Jesper (kusin) hade fyllt år så det var bara att tacka och ta emot god mat och kaffe på det haha i morgon är det party, är verkligen taggad till 110%.

över till något helt annat. Sara bytte ju mobil nummer i dag som ni kanske har sett på facebook. måste bara göra henne lite stolt och berätta att jag redan nu kan hennes nya nummer i huvudet. den är fan inte dålig Jansson!

vet i fasiken vad jag ska skriva om mer nu så det får nog vara bra där. bli inte förvånade ifall det kommer ett fylleinlägg i morgon kväll. ha det fint så hörs vi i dimman nästa gång! puss

GUD va jag har dålig fantasi. jävla jordklot HA-HA-HA

helg på G

Grattis Jeanette!♥
är det ingen mer än jag som är sjukt taggad för helg nu?! gud vad skönt! APUdagen har varit jätte bra och kan ju faktiskt berätta att för första gången på jätte länge så är jag faktiskt glad, både på in och utsidan. visst finns det grejer man tänker på men ibland är det bara så skönt att kunna blockera dom. hade beep-test (fystest) på fotbollen i dag också och det gick faktiskt bättre än väntat. och nyårslöftet har jag kunnat hålla än så länge också- inte äta godis. ja som sagt här har ni en ganska glad Sandra idagen. eller det finns en sak om inte är så bra. haha bara för att hitta något. det mest negativa är att min älskade gose Johanna åkte till egypten klockan tio i morses. kommer hon se ut som en kamel när hon kommer hem nu då?!! någon som varit där och vet?
puss en orolig men ändå happy Sandra

APU

första APUdagen är gjord. gick faktiskt bra men ont i fötterna och ryggen har jag. jag har för det mesta fått hänaga upp kläder som trillat på golvet. eftersom att det är rea nu så är det mö sånt skitjobb säger dom. så det ä la bara att stå ut. finbesök fick jag också idag. Agnes och My. inte dåligt!

över till något annat. har sjukt ont i sidan av bröstet. fick en armbåge rätt in där i går. det va fan inte skönt kan jag tala om för er. det ä mö nu tjejer och killar! längtar som fasiken till helgen med.
över till ännu en annan grej. när jag och mamma åkte hem ifrån borås i dag så började vi prata om barnprogram och då kom vi fram till något som hette: rädda joppe-lev eller dödande. kommer ni ihåååååg? sjukt bra barnprogram.
inget mer att säga. ha det. puss

helgen fullbokad

helgen är fullbokad och klar!
fredag: APU på Kappahl sen kalas i Ulricehamn.
lördag: party
söndag: bakis
haha bra planering Sandra Lundgren :) - man tackar, man tackar!
dagen har varit rätt soft måste jag säga. började tisdagen med en god frukost och sen en tjugo minuters lång busstur. satte på mig idrottskläderna, behöll dom på i en timma ungefär. sen på med riktiga kläder. traskade iväg till gymnasiet och till svenskan. där vi just nu kollar på en film som heter någonting med Gillbert..(kommer inte ihåg namnet) den kan jag absolut tipsa er om iaf haha. sen ett kort oseriöst klassråd vid elva. pratade om allt och inget :) efter slutad skoldag åkte jag in till Borås och till mamma. var där till halv fyra. sprang typ in till resecentrum för att inte missa bussen jag och Becca skulle med, men det var lugna puckar. ja, skulle som sagt med Becca hem och planera lite, kom la inte fram till så mycket haha. åkte ifrån Länghem vid kvart i sju. ännu en träningskväll väntade. det gick la bra fram tills jag trillade och slog i armbågen. fick sjukt ont och nu har jag en blödning i den påstår min tränar. WTF!

sitter nu framför TVen. får nog bli sängen och Karlavagnen snart! är sjukt nervös också, första APU-dagen i morgon. ska vara på Kappahl tre dagar i veckan i fem veckor. hoppas djupt på att det blir en bättre tid än min förra . GUD GE MIG STYRKA! amen haha
ha det fint! PUSSS

(fungerar inte att ladda upp bilder och sånt. så nu vet ni vfr det ser så tråkigt ut! haha ) :)

halv åtta hos mig

sitter och kollar på "halv åtta hos mig". ett sjukt bra program måste jag påstå! gav mormor den kokboken i julklapp så jag bara väntar på att hon ska vara med i TVrutan någon dag.

skoldagen har la varit helt okej! asså jag har faktiskt ingenting att berätta för er i dag. eller jo. stannade kvar efter skolan. slutade vid halv tre då kom Öberg. fick sitta i skolan och vänta på "drygJansson". gick sedan till klädstället där Sandra och Sara köpte likadana skinnjackor haha. sicken fantasi dom tjejern har säger jag bara! sen iväg till fiket och åt grillad panini. himlans gott! tog halv sju bussen hem och nu sitter jag här och kollar på top model. NO LIFER!
ha det!

LOOK: http://www.youtube.com/watch?v=UOcGif1dB8A HAHA <--- Sara sjunger.

Borås

hej
var ju som sagt och kollade fotboll igår. slutresultatet blev 2-6 alltså vann vårat kära Nittorp mot Ulricehamn. helt underbart! åkte till Dannike och till mormor och morfar på dirren efter matchen var slut.
idag vaknade jag vid halv elva ungefär. gick upp och åt frukost och sen iväg till Borås med mor och bror. kollade efter ett skidställ till Simon. själv köpte jag mig en brösthållare på Lindex. väldigt vacker måste jag säga! haha. nu sitter jag här och kollar handboll och det är jag la inte ensam om antar jag.  på kvällens meny stod det nog pannkakor tror jag, hoppas jag med andra ord.
nehe, nu har la inte jag så mycket mer att tillägga i dagens inlägg, så vi hörs i morgon pöjkar och flickor.
Köss


STIG



Shoppingsugen

allt är Sandra Söderlinds fel.. hon började fråga mig efter en klädsida och sen var jag fast. Love you ändå gullet! haha letar efter kläder, väskor och accessoarer överallt och suget i magen efter att få handla blir bara mäktigare. haha finns det någon psykolog här i närheten som kan berätta för mig att jag inte har några pengar och inte kan handla?!! haha not good att vara sjuk! Just nu letar jag efter någon bra sida där det finns snygga, billiga och moderna vårjackor. har ni något förslag så hör gärna av er. funderar på att köpa en ny skinnjacka?! kan man ha det i år igen? det blir typ aldrig omodernt. snyggt är det också!







hemma från skolan i dag iaf. som ni kanske redan har förstått. gud vad alla saknar mig där på gymnasiet ;)
ska iaf försöka palla mig på hockey ikväll. derby väntar NIK-UIFK i ulricehamn. åker in med Johanna. hon gör mig glad så förhoppningsvis glömmer jag min förskylning och mitt halsont för några timmar. haha här är allt jag vill ha just nu!
Tröjor/skjortor/byxor/accessoarer mm.
Martina cardigan 199 sek gina tricot                                Shakira party blouse 249 sek gina tricot
Steffie cardigan 199sek gina tricot Vendela top 199 SEK gina tricot
Anna leggings 199 sek gina tricot                                 Blenda party trousers 199 sek gina tricot
star canvas chino - lt safari sup 300 sek vero moda   Lycky pb denim destroy legging-bazar 300 sek vero moda


zulu waist denim leg multi patch 108 sek vero moda

Megan Balcony bra 129 sek gina tricot Annie lace boxer 59 sex gina tricot
avslutar med en sjukt snygg väska som finns både i svart och brunt. Daniela bag 299 sek gina tricot

sjuk

jaha då har man blivit och gått sjuk såhär lagom till helgen. bra kämpat Sandra Lundgren. (hade ju inte varit helt fel att ligga och sola på en strand i thailand nu). jag som hade sånna planer inför helgen. fredag-hockey i Ulricehamn/fest i Limmared. lördag-kanske ev match och mormor och morfar. söndag-kalas hos kusinerna. allt bara är förstört nu. kanske drar och kollar match ändå. Johanna har ju fått körkort i dag också så nu ska jag och hon brumma hela tiden. haha GRATTIS GULLET! ♥

skulle ju egentligen tränat i dag men det sket ju sig de med. ska iaf ut till Limmared och kolla på träningen.

mina ögon är jätte varma och min huvudvärken blir bara värre + att jag precis slog i huvudet i fönstergrejen AJJ!! tusan vad jag klagar haha. men det är faktiskt synd om mig nu.. mjukisbyxor och tjocktröja får bli klädseln för kvällen. ni får ha det fint! puss

gott

haha jag vet att jag är ett matvrak. på kvällens meny stod klyftpotatis, utbankad fläskfilé, grönpepparsås och sallad. grymt gott.

skoldagen har varit helt okej. hade prov och det fixar jag nog haha. skrytaren nummer 1. men det var inte så svårt. första gången på jätte länge så är hela helgen är faktiskt jätte upp bokad iaf i nuläget. vad det är kommer i morgondagens inlägg så är ni nyfikna så läs i morgon också :)

ännu en ny förskylning börjar tränga sig på. SJUKT JOIBBIGT! bara hoppas på att det går över. börjar kvart över tolv i morgon så det är úber lång sovmorgon i morogn. nu ska jag kolla TV sen sova. vi hörs. ha det fint! pusss

♥bullar♥



disappointed, angry and sad

visst man ska inte klaga på livet, men vad fan är det vi lever i. en värld av hat, kärlek och besvikelser. allt går alltid upp och ner och någon gång måste man ge sig. jag har inte tänk att ge mig än.. kanske finns det ett litet ljus kvar som jag kan följa. detta är riktigt jobbigt!

nu till min dag. helt okej har den faktiskt varit, måste jag säga. humöret har la varit lite upp och ner men har försökt att inte visa det så mycket. köpte en glass för 5 kronor efter middagen också (skulle egentligen kostat 25) sicket kap av Sandra Lundgren! HAHA slutade halv tre. väl hemma ifrån skolan var det dax för städning. PUUH.. nu sitter jag och kollar på BECK- monstret. riktigt grym. lite senare blir det macka i ung med räkstuvning på! mummmma.. ha en fin kväll pojkar och flickor, gubbar och kärringar. puss

TRÖTT

höll seriöst talat på att somna stående när jag dömde i dag.. så sjukt! förhoppningsvis fixar pojkarna i huset maten ikväll men det är inte så stor risk att det händer så jag får la palla mig ner till köket och laga till lite tacos sen.

helgen har varit grymt rolig men lite tröttsam. gick och lade mig halv tre i  natt och gick upp vid kvart i sju i morses. åkte ut till Nittorp och kollade F15, spelade i F17 och dömde P14. spelet gick la bra men målen rullade inte riktigt in som vi ville, menmen så kan det va. inget att göra åt!!

påtal om något helt annat. är sjukt sugen på att tatuera mig men vågar inte o troligtvis får jag inte heller. inte för pappa iaf. men om 10 månader så är jag 18 och då får jag göra vad jag vill, eller nästan iaf. haha

ja, som jag nämnde förut så är jag sjukt trött så ska jag nog lägga mig en stund nu. ha det bäst, vi hörs i morgon.
köss

Sara

hej, snart ut till Nittorp igen. idag är schemat upplagt på följande sätt:
slutspel i herr
damerna (Nittorp)
P14 (Simon)
blev la inte så jätte sent igår. var la hemma vid halv ett kanske, men det var skönt det ändå.
det är inte bara fotboll som är det stora i dag utan vi har ju ett födelsedagsbarn också.

Sara jansson 18 år! den ä inte dålig.
Grattis gumman.
vi hörs. Love

STT och Nittorp

drar mig snart utåt mot Nittorp för att kolla lite fotboll. eller lite och lite. lär la typ bosätta mig där ute denna helgen. hörs i morgon!


träning på G

hej, skolan i dag har la varit helt okej. anledningen till att jag inte skrev igår var den att jag inte kom på vad jag skulle skriva. hade helt enkelt ingen fantasi  haha. det har jag egentligen inte i dag heller men jag skriver ändå.
ikväll blir det sista träningen inför STT-cupen i Nittorp. om det blir spel i a-laget får jag reda på ikväll. annars blir det F17. är grymt laddad fast nervös på samma gång. döma ska jag ju göra också elart. på söndag. det blir p14 som får stå ut med mig och mina visslingar. har aldrig dömt i hela mitt liv så dom behöver nog inte vara så rädda. har precis tryckt i mig lite mat också haha för de som ville veta. vi hörs i morgon gott folk. puss

y=kx+m??!! och glommen

y=kx+m ?????!!! vad fan ä det här, katastrof mother fucker..! känns ju bra att det inte bara ä jag som inte fattar någonting.. puuh! matten förstör hela dagen. fattar verkligen ingenting. BLÄ och läraren påstår att jag ska nå högre betyg. helt pantad den där men säg inte att jag sagt det. kan inte allt bara i min tröga hjärna släppa efter lite. du kan la vara lite snäll, söta, underbara äckliga köttklump eller vad det nu är, vem bryr sig.

har iaf släppt matten. nu kollar jag lyxfällan och sen blir det träning ute i limmared mellan halv åtta och nio. sen hem äta kvällsmat och sen får det nog bli GODNATT. ska iväg till skolan tidigt i morgon även ifall jag börjar fem över tio. jag, adam och my ska försöka oss på dess förbannade tal igen.

nu har jag varit så anti hela inlägget, här kommer lite positiva och super roliga minnen. lite bilder från den bästa upplevelsen i somras, GLOMMEN. vi är även redo för 2011 falkenberg..!!









hela gänget, går inte tacka för många gånger! ni gjorde min sommar :)

uppe med tuppen

idrott första lektionen, därför är det viktigt att äta en bra frukost.
en kopp te
ett glas proviva
ett glad lättdryck
en macka med baconost och gurka
en macka med rödbetssallad och fläskfile
ett äpple
nu är jag redo för dagen. ha en underbar dag!

lalalala

första dagen i skolan har ju varit rätt okej faktiskt. roligt att träffa alla igen. det har blivit en del skratt idag kan man ju säga haha. Anus har varit helt cp, Julia har varit helt knepig, My har varit helt off, Marre har varit skrattig och Emilia ja, jag vet i fan. allt man kan vara kanske =) det är så mycket konstigt som händer hela tiden. hade matte idag. gick la åt helvete som vanligt.. fattar ingenting. sista psykologi lektionen idag också. det är obeskrivligt skönt att ha den kursen gjord. blir nog ett G i betyg men det är jag jätte glad för haha.

kom hem från skolan och bussen för ungefär 4 timmar sedan. hade sjukt ont i magen så tänkte inte att det skulle bli någon träning denna kväll men precis när jag lagt mig i soffan så skickar Sara. det var bara på med "gåskorna" och sedan ut o gå. påtal om något annat så måste jag nog sova lite bättre och längre inatt. resten av kvällen får nog bli en riktig slapp-kväll framför teven.
19.30 Halv åtta hos mig - säsongs premiär
20.00 Familjen annorlunda-(Top modell 15)
21.00 spårlöst

back to school

jaha, då va det roliga över och allvaret börjar. imorgon är det back to school som gäller. finns la både positiva och negativa grejer med detta haha. får ju faktist träffa alla som jag inte träffat på hela lovet men också börja lyssna på allt tjat som kommer ifrån lärarnas käftar haha. om man förstår vad dom säger, vill säga haha. troligtvis kommer schemat ändras lite. hade ju personligen tyckt att det skulle vara kvar så som det är. slutar tidigt både måndag, tisdagoch fredag. börjar sent onsdag och torsdag. men krånliga som dom är så ska la dom hålla på och fepla och ha sig. väldigt onödigt att lägga ner sina dyrbara liv på de. nehe, har la tänk på lite annat än bara skolan i dag. har faktist gjort endel bra saker. övningskörde bakom Svedbergs, var F14 fystränare, varit ute och gått med både mamma och Sara, varit smakråd åt mamma i Gällstad och kollat skidor på TVen. haha det sista var inte så energigvande men vem bryr sig. Juste jag har ätit sprödbakad fisk också. har hört att man blir smart av fisk så tänkte förbereda mig lite inför i morgon haha. Ne, nu har jag tänk att dra tummen ur röva och fixa lite kvällsmat. ni får ha det fint! köss

polis

ni kanske tycker att jag ändrar mig hela tiden. precis som frisör så har polisyrket alltid varit ett intresse. läste lite om vad som krävs för att kunna bli polis

·         Svenskt medborgarskap

·         Lämplig för polisyrket (personliga
egenskaper och laglydnad)

·         Fylla lägst 20 år under antagningsåret

·         Körkort för bil (B-behörighet)

·         Normal fysiskt förmåga (Du får inte
lida av kroniska sjukdomar eller ha sådana
belastnings- eller förslitningsskador som kan komma
att försvåra dina möjligheter att fullgöra polisyrket.)

·         simkunnighet

·         fullgod synskärpa

·         normalt färgseende

·         fullgod hörsel

·         Grundläggande behörighet för högskolestudier

·         Särskild behörighet (lägst G) i Svenska B, Historia A, Samhällskunskap A

·         Högskolaprov eller högskole-/universitetspoöng

 

ganska höga och mö krav men om man verkligen vill satsa på något så är det nog värt det. tankarna om vad jag ska bli håller just nu på att flyga omkring i mitt huvud. först ska jag klara 1,5 åt till i grundakolan sen efter det så får man la se vad intresset lutar emot.

 

ikväll blir det lungt! sitta hemma med gosemamma och äta tacos och dricka PEPSI! nästa helg blir en riktig fotbollshelg. STT väntar. hör av er ifall det är något. PUSS



saxen och håret

fick sätta händerna och saxen i Saras hår i dag. är så otroligt roligt att klippa och hålla på i andras hår. fan ta mig att jag inte gick frisör men det är typ det enda man kan bli då. jämfört med handel så är ju frisör ingenting. handel som är en sådan bred och bra linje haha. på måndag börjar ju allvaret igen men det är ju ett senare problem. mitt största problem just nu är vad som händer i morgon?!  ni kan ju höra av er ifall ni vet något skoj som händer. helst i närheten av dalstorp så man slipper sätta sig på ett jävla tåg för att komma någon vart haha. ni får ha det fint så hörs vi! puss som fan.
you can handle this girl, just believe inyourself



a dream

allt är bara en dröm som tyvärr aldrig kommer gå i uppfyllelse. varje gång jag ser dig börjar mina tankar och känslor rusa omkring i hela kroppen. jag minns alla bra tillfällen med dig & den kärleken som jag trodde du gav mig. allt som var så seriöst ifrån min sida men bara en lek ifrån din. jag som trodde vi kunde bygga upp något bra. det är jobbigt att se på dig. ditt leende är som inristat i mitt huvud & ditt sätt att vara är något jag aldrig varit med om förut. du är ta mig fan helt underbar


Jönköping

Hejsan svejsan gott folk! Varit med om en massa roligt idag. Steg upp vid typ halv nio sen kom Marcus och hämtade mig vid nio åkte svängen över Ljungsarp och tog upp Johanna sen iväg till Jönköping. Åte först till A6, där handlade Marcus lite kläder och grejer sen iväg in till stan åt kinamat. Satt typ där en halv timma lite mer kanske sen in till stan och alla affärer igen. Jag och Johanna gick till Gina. Jag köpte en skjorta och ett par byxor. Riktigt nöjd med även denna shoppingdag haha. Efter Jönköping åkte jag och Johanna hem till mig. Marcus körde. När vi kommit hem till Dalstorp satte vi på lite musik sen var det matdax. Pommes, kyckling, sås och sallad. Gott som tusan!! Nu är klockan exakt 22.16. Jag och Johanna ligger i var sin soffa och är fortfarande proppis efter maten men det är så det ska vara haha. En liten fågel viskade i mitt öra att det är Vega på fredag, spännande!? haha Ha det göttt puss
Till alla killar: 45 saker en tjej vill ha, men oftast inte vågar be om..
1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!


Ingen rubrik

Det finns så mycket skit man lägger ner sin dyrbara tid på. Visst är det svårt att låta bli ifall någon gjort något dumt emot en men va fan.. Man lever bara en gång. Man ska vara glad för att man födde till denna jorden. Det är helt okej att ogilla människor men att hata och vilja döda är absolut otillåtet. Jag har själv sagt att jag hatar och vill döda men innerst inne kanske det bara är avundsjuka eller någon annan konstig grej man kommit på. Jag har inte sagt att jag är helt perfekt. Det finns ingen som är och jag kommer inte heller sluta hata de jag inte tycker om. Bara en grej jag kom och tänka på. Vi använder väldigt mycket onödiga ord och fraser. Det är bästa att tänka sig för innan man kanske ev sårar och skadar någon psykiskt.

Nu över till det lite mer oseriösa fast aah, det ä la seriöst detta också :) haha Drar till Jönköping med Marcus och Johanna i morgon. Ska tydligen äta köttbullar på IKEA. Den ni! Sen hem till Dalstorp och mys med bara min Johanna. Vi ska äta och kolla film jätte mycket haha. Prata massa hemlisar ska vi göra  med varandra också.
Måste bara säga att jag längtar grymt mycket till sommaren haha. Puss

Tacokväll med bästa

Tjolahopp! Dagen har bestått av att sova och äta tacos haha ne men åkte upp till Dalstorp typ vid två-tiden sen ut och gå med Sandra och sen vid halv sju så gick vi ner till Sara för att äta tacos och mysa jätte mycket, Nu ska jag och Jasse kolla på BECK sen sova. Förväntar mig vild natt.. Måste bara säga att jag längtar så grymt mycket efter sommaren och efter Glommenfestivalen. Blir dock svårt att slå förra årets alla bravader vi ställde till med där nere menmen.. PUSS


NITTORPS IK

Så jävla grymt gjort tjejer! Vi åkte glada hem ifrån Ulricehamn med en cupseger i bakfickan. Priset blev en blå glasskulptur och en gratis medverkan i nästa års energicup.

Åkte med den stabila bilföraren Ontero hem. Tusan så bra det gick! I bilen befann sig också den hungriga kvinnan Sara, som så jätte gärna ville äta i en kiosk men så blev det inte mät. Raka vägen hem till Hulared där Nettan sedan hämtade Sara. Nu sitter jag här och inte gör någonting. Ikväll bär det av på lite kalajs.

2011

Hej folket, Hur var eran nyårsafton?! :) Min var la lite upp och ner. Förfesten var grymt skoj. Vi åt och drack jätte gott. Eller det där med att vi drack gott höll la i sig iaf till slutet då Annie skulle försöka få i mig whisky. Usch, fy och blä säger jag bara men tack ändå sötAnnie! Vid tio tiden åkte vi iväg till Ekefors. Först kom vi inte in för att det var för mycket folk och klart som korvspa att gud skulle bli pissenödig just då också. Så när vi väl kom in var både hår och smink förstört men vem brydde sig för där inne kände man högst tio personer haha. BORING! Helt nykter var jag inte iaf och det kändes verkligen som det var lite vitsen med denna kvällen. Jaja, man ska inte klaga! Jag lever och mår bra i dag och det är la huvudsaken.  Nu ska jag försöka få tag på min bror sen äta lite. Cup i morgon, TAGGA!!!!! ha det fint. Puss
fler bilder finns på facebook!

Nyårslöfte: Inte äta godis och försöka ta tag i tränandet lite bättre.










RSS 2.0