AVICII

Nu har här packats inför Stockholm, har tagit mig en dusch och lagt mig i sängen. Känner mig ärligt talat jävligt redo för en helg i huvudstaden. Dricka gott, äta gott, umgås med folk som jag tycker om och självklart AVICII! 

Dagens arbetsdag har varit grym, gjorde lite goa räkmackor och så. 

GODNATT!



De sitter i

Godmorgon, dags att kliva upp. Klockan är redan 06:17 och jag ska till jobbet. Hoppas på en underbar dag med massa jobb och en bra träning. 

Träningsvärken från i måndags sitter i, hoppas att få springa bort den idag. 

Snart är det Stockholm och Avicii som gäller. Kommer bli så bra! 

Ha en bra!
 Kram Sandra



 



I lördags var det en bra kväll






Uppstigning

Snart uppstigning, lite städning och matlagning. Idag jobbar jag mellan 16-22 i Ulricehamn. Hoppas att de går bra där ikväll! Imorgon ä jag ledig o det betyder ungefär ligga i soffan och äta kladdkaka och kolla tv. UNDERBART! 



4G



Godnatt!





Positiva tankar

En bra dag med ett underbart uppvaknande, en väldigt god frukost, en arbetskväll tillsammans med bästa Lisa, en tevekväll tillsammans med stig. en vecka som jag ser sjukt mycket fram emot, en konsert att längta till. SHIT ASSÅ, livet ä allt jävligt bra. OCH så vann jag på Nittorpslotten i december månad. Kunde inte kommit mer lägligt. 

Är sjukt taggad inför veckans träningar, längtar tills jag får åka till ICA Maxi och storhandla. Längtar till Riggos Rullande den 8 mars. Längtar till imorgon när jag får kliva upp klockan 06:00 för att gå till jobbet och träffa världens bästa arbetskamrater. Är bara så positiv till livet idag. Längtar tills helgen, då jag ännu en gång får laga till fantastiskt goda för och efterrätter till gästerna på Kallbadhuset. BÄST 



Tack för igår kära arbetskamrater







































Bra kväll

Gårdagen var kanon, jobbade mellan 16 och 22 sen vidare på festligheter i ljungsarp. Go dricka och sköna människor. Det ä så en lördagkväll ska va!

Idag är det söndag och jag ligger död i min soffa. Försökte äta lite kebab men nja.. Gick la sådär! Hörs!

Osminkad o ofixad
Sminkad o fixad



#lager157




Bra start på veckan

En dag i Borås med shopping och mamma som umgänge fick starta min vecka. 



RSS 2.0