MÅNDAG

Hej, sitter just nu på samhällskunskapslektion. Precis gjort veckans nutidsfrågor Haha. Spelade match mot Rydboholm igår, vi vann med 3-1. goer vinst faktist. Ikväll är det träning med reine, fys som gäller då alltså. På tisdag och torsdag är det träning som vanligt. Lördag hemma match med u19 sen ev. match i tranemo med a-laget. Om jag inte ska vara med så ska jag iaf dit och kolla på när Anna spelar och när Nittorp tar hem segern. efter jag kom hem från skolan i Fredags tog jag min brumbrum och körde raka vägen till ljungsarp och till min kissemiss, Johanna Emanuelsson. Jag, Johanna, Johan och Sofia kollade sedan Ljungsarp-Länghem. Ljungsarp vann med ganska stora siffror. Sen Direkt efter det åkte jag till Hulared och fiskade kräftor med massa människor. Pappa, simon och Jeanette bla. Sen på lördagen cyklade jag månstadtrampet med pappa, simon, jeanette och Keijo. Det gick nog inget vidare tror jag haha. Vi kom i mål ungefär 15.10, jag ta i en extra växel bara för att jag skulle hem och kolla Dalstorp-Limmared. Jag hann och se ungefär 25 minuter på matchen. Tog sedan mopeden upp till lägenheten och satte mig och vänta på att att Johanna skulle komma och laga mat och mysa med mig. Hon kom såfort hon kunde och vi hade verkligen det jätte mysigt HaHa.  Nästa inlägg kommer  nästa gång jag har tillgång till internet.. ev. någon gång i veckan. SKORNA SOM NI SER NEDAN ÄR FÖRHOPPNINGSVIS MITT NÄSTA INKÖP.. ÄLSKAR DOM!



TORSDAG

Hej, jätte ledsen för att jag varit så dålig på att uppdatera mig nu det senaste. Det beror på att vi inte har något internet hos mamma och det är där jag varit i mer än vecka nu men här kommer iaf ett inlägg. Helgen var la lite upp o ner. I fredags var jag o sara i Tranemo/Limmared. Det var la inget vidare. Sen i Lördags satt jag uppe till typ halv fem på natten.. hmmm aah. I söndags gjorde jag ingenting, låg la i sängen typ halva dagen. Om vi går över till denna veckan nu då. I måndags var jag hos My, det var super duper kul. Vi var ett par tjejer som satt hemma hos my o bara hade allmänt roligt, körde irlänsk julafton i spelade TWISTER. Tack för det My o alla andra. Bilder från den kvällen kommer ni se här nedanför. Eftersom att jag sov hos My så var jag också där halva tisdagen. Jag, Julia och Anna tog en buss från Håcksvik vid 14.35 och var hemma vid 16.30 unugefär. I Onsdags alltså igår spelades de match. Vi vann med 7-0 mot Sandared. Det va allt en goer vinst tycker jag. Ett tack till nummer 10 i motståndarlaget som gav mig en lårkaka. fuck you! haha Dagen ser ut och har sett ut på följande sätt. Jag gick upp vid 06.04, utvilad eller vad?!!! Gjorde frukost till pappa och simon. Simon åker till skolan första gången på 10 veckor och i morgon är det min tur. Kill meee! Nu är klockan 07.55 och snart anländer farmor till mig för att sedan bege sig till Tranemo och handla. I eftermiddag är det dax för mig och min fika-partner Annie och baka eftersom att vi har fikat efter träningen. Vad vi bakar är fortfarande en hemlis men ni kommer inte bli besvikna. Det kan jag lova er.
































TISDAG

Hej, hemma från ett par roliga dagar i helsingborg. Det första vi gjorde när vi kom ner till Helsingborg var att åka o lämna våra grejer på skolan som vi skulle bo på sedan in till stan och kolla Helsingborg-Djurgården. Ja nu om vårat spel, som ni kanske redan vet vann vi guld i D-slutspelet. Alltså vi var bäst av dom sämsta. Den är fasiken inte dålig haha. En stor o fin pokal fick vi iaf med oss hem som nu står i Nittorps pokalskåp i klubblokalen i ishallen. Vill bara säga att jag var skit nära på att göra mål på en frispark. Satans målvakt som ska stå ivägen när den inte ska de. Hmm.. jaja, så är det. Har också under denna cup lärt känna en av världens roligaste unge, Sandra Söderlind. Helt klockren! Också resten av denna veckan ser ut att tillbringas på fotbollsplanen. Vi hade träning igår, träning i morgon, match mot Kindaholm på torsdag och träning på fredag. Om drygt en vecka börjar skolan också.. Jag vill inte! Eller jo på ett sätt vill jag men på ett annat inte. Saknar faktist min klass o resten av människorna jag brukar umgås med i skolan, bortsätt från vissa kanske haha. Inga detaljer på det. Sitter nu hos pappa, har precis klippt gräset. Ska snart dra upp till Dalle igen med min brummm brummmm! Här kommer lite bilder får cupen o helgen som varit.  


































ONSDAG

Hej, träning både i måndags och tisdags. Skönt att ha kommit igång igen. Träning även i dag men hoppar den eftersom det blir fotboll hela helgen nere i Helsingborg. Helgen nere i Växjö var bra som jag kanske redan har nämt. Var la kanske lite avundsjuk på laget som hade lagfest o sedan drig till sigges men va fan ska jag göra där när jag ändå inte kommer in haha. Ja, som sagt i morgon klockan 13.00 drar man till Helsingborg på cup inklusive allsvensk match.. Helsingborg-Djurgården, inte fel! Vi ska åka buss ner till skåne så det är bäst att ladda upp med en massa nya låtar i mobilen känner jag.

Som ni kanske läst har det blivit endel shopping nu de senaste veckorna. Väl förberedd inför skolan haha. Här kommer endel bilder på inköpta saker och även min stora nya kärlek nagellack.


Gina Tricot 49,50 


Gina Tricot 99,90





Lindex 49,90


Joy 99,90


Lindex 149


Glitter 89,90


Glitter 29,90


NAGELLACK= I LOVE IT










SÖNDAG

Hej, har sån tandvärk så jag tror jag tuppar av. Jäddra visdomstand säger jag bara. Just nu sitter jag på hotellrummet i Växjö. Utcheckning sker om ungefär en timma och vi har inte ens börjat packa ihop våra saker. Jag, mamma och simon sover i ett rum medans mormor och morfar sover i ett annat rum. Hotellet är 4-stjärnigt och väldigt fräsch. Bra är la de. Som jag säkert nämt förut har jag inte kunnat uppdatera min blogg pga av att vårat internet inte fungerat denna vecka men nu blir det ändringar på det när jag ska bo hos pappa i en vecka eller nästan en vecka iaf. På torsdag åker jag och Jasse med f16 till Helsingborg för att spela fotbollscup. Ser faktist fram emot denna resa. Också denna vecka har nästan bara handlat om fotboll. Eftersom a och b-laget haft läger i Nittorp hela veckan så har vi tränat 2 timmar varje kväll. Det känns verkligen fantastiskt att komma igång igen efter alla mina skador jag haft. Som ni kanske vet sträckte jag ut ledbanden på både in och utsida fot i våras men nu är jag allt igång igen. Tillbaka till denna helg och vårt besök i Växjö. Igår gick vi minst 5 km för att komma till ett förbannat slott och när vi väl kom dit så fick vi inte komma in, ne för då var det någon på universitetet där som hade läst till påve, det såg ut som det iaf på hans kläder och gick tydligen ut eller aah han var klar med sin utbildnining igår. Idag ser dagen rätt lugn ut ska in till stan och köpa löshår sen.. Inte för att jag kommer använda det men har alltid velat ha det så det ska bli jätte roligt att prova det. Vi har under denna helg tagit endel kort som jag nu ska lägga upp här. ha det bäst

Jag och simon framför hotellet


Hela gänget

Simon och Jag
Morfar, Simon och Mammi




RSS 2.0