FREDAG

Hej, är ledsen att jag har varit dålig på att uppdatera. Har inte haft något internet på en hel vecka så har fått använda mobilen för det mesta. Dock har jag inte orkat skriva blogg från mobilen. Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera mig. Påväg till Växjö nu och förhoppningsvis finns det internet på Hotellet som vi ska bo på. Bilder från veckan kommer upp någon gång under helgen. Ha det

LÖRDAG

Hej, sitter fortfarande här i Göteborg eller ja utanför Göteborg rättare sagt i Tuve. Väldigt trevlig lite stad/by eller vad man nu ska kalla det. haha Igår röjde la jag o Johanna i stan eklart. Redan på dagen var vi på hugget, handlade kläder och åt tacobuffé. Blev la endel nya kläder för mig också. Ett par jeans, en tröja och spännen till håret. ÄLSKAR REA!! På kvällen kollade vi match mellan IFK Göteborg- Brasilien. Brasilien vann på straffar. Tyckte ärligt talat lite synd om Göteborg där. Sen när vi skulle dra hem därifrån fick Johanna följa mig till min buss, feg som jag är. Läskigt att gå själv inne i Göteborg tycker jag! Ja iaf, jag satte mig på bussen o rätt som det var blev man uppraggad av en 22åring. Haha inget man direkt hade på schemat. Där blir man allt lite förvånad. När jag klev av bussen i Tuve stod Jeanette där och väntade på mig. Vi gick hem o satte oss vid TVen. Blev trött ganska fort så jag gick o lade mig. I dag ser schemat ganska tomt ut faktist. Pappa och Simon kanske kommer ner till Göteborg ikväll och då ska vi antagligen hitta på något. Förhoppningsvis något roligt. Nu känner jag doften av nystekt falukorv, dax att äta.

Dagens motion: inget än så länge 

FREDAG

Hej, allt är SKIT bra i dag verkligen. Ska in till stan snart med Johanna. känner mig jäkligt kortfattade i dag men det ä sånt ni får ta ibland.

Dagens motion: gå i stan

TORSDAG

Hej, sittter just nu på mammas jobb. Snart bär det iväg ut på stan med Mamma o Jonas. Lite käk o god dricka var det planerat. Imorgon blir det Göteborg för att kolla Gothia o träffa Johannakissen. Dagens har för övrigt varit bra. Gick upp kvart i fem, steg in i duschen och så snabbt iväg till Borås där Simon idag hade uppkörning för moped. Han klarade det så nu är det bara teoriprovet kvar. LYCKA TILL BROR! Känner på mig att jagh kommer vara dålig på att uppdatera denna helgen eftersom det bjuds på fullfart hela dagarna från och med nu. Välkommen helg! 

Dagens motion: 1,5 km promenad


ONSDAG

Hej, idag känner jag att det är helt okej fall ni kallar mig "rediga lundgren". Har nämligen: rensat farmors plattor, tvättat två bilar, tvättat kläder, diskat o dammsugit! de ni. Juste har även plockat ner ett tält tillsammans med Elina och Sara. Konstiga som vi är så tältade vi på Hulareds badplats natten till idag.. det var kallt och väldigt myggigt men det gick fint, ända tills jag stack hem vid 05.00 för att jag var trött på att sara låg o petade på mig hela tiden. Misstolka inte, det ä inte så illa som det låter. Tillbaka till själva tältandet o maten. Alla mat-delar var med, Ketchup, senap, korv, bröd, gurka och dricka.. Vi hade bara ett litet problem.. TÄNDA GRILLEN! Vi kände det enda från start att detta kommer nog bli ett stort problem men vi tänka de : Hur svårt kan det vara och tända en engångsgrill ? Vi använde 1, 2, 3, 4,..24,..30,....40 tändstickor men lik förbannat brann inte skiten. Som tur var bodde inte Elina så långt ifrån så hon tog "hot dog"- paketet och åkte hem för att steka korvarna på en vanlig spis. -Gött, tänkte jag och sara men rätt som det var dök Elina upp igen, men en ny grill! Denna gången lyckades vi ju faktist på fyr på den och efter 20 minuter satt vi på Grytteredsstranden och grillade korv och åt marshmellows. Inte fel, inte fel!
Efter maten skulle vi eklart köra SMSROULETTE.. PINSAMT! Ber verkligen om ursäkt fall jag skickat något olämpligt till någon.. hmm..

Imorgon åker jag inte till Borås för att sedan fortsätta min resa till Göteborg på Fredag. Där ska jag träffa kissejohanna.. Vi ska spana Boooooys! haha

Vill också tacka Elina Ek för hennes mina insatta av min bloggdesign.

Dagens motion: 2 km cykling, 3 km promenad

TISDAG

hejhej, dax att packa ihop sina saker o dra ner till Hulared där Ekis väntar.

puss

MÅNDAG


Hej, kom precis hem från en jobbingtur ute i Hulareds fina skogar. Det fick bli en runda på 2,5 km i dag. Fortfarande trött efter förra veckans bravader. Spenderarde ju nämligen Måndagen- Söndagen i Falkenberg. Massa goa vänner, dricka o skratt har utförts under dessa sex dagar. De jag spenderats mest tid med där nere är la Sandra, Sara, Linn, Louise o Elina och det vill jag säga er gott folk att de flickorna är väldans trevliga så krummelurer. Även denna veckan verkar ganska uppbokad. Tisdag: tälta med Elina Ekis. Onsdag: skulle egenligen jobbat men behövde inte. Torsdag: t-kväll inne i Borås. Fredag-Lördag-Söndag: Göteborg för att kolla GOTHIA samt umgås med vänner o lådsasfamiljen som bor ute i Tuve. denna veckan ser ju också lovande ut tycker jag

lite bilder från veckans äventyr





Hela goa gänget



Basse, Albin, Hampus, Viktor och Sandra


Jag och Louise
Jag och Louise


Jag
Jag


RSS 2.0